От БКП и Жабокрек до БСП и Жаблянов

БКП\БСП атакува днес фронтално санаториума на ГЕРБ, приютил в Народното събрание безпомощни да се защитят срещу реваншизма на комунизма негови гузни наследници.

Както при Жабокрек в Рила планина, където на 24 август 1944 г. здрави  мъже, нападат с бомби бинтовани германци, приковани от раните си към креватите, така и Жаблянов се нахвърли днес срещу преялите с власт “десни” гербаджии, неспособни да отвърнат на вероломството на нападателите. Извършителите на престъплението по (не)писаните закони на войната са ужасно горди и до днес с “подвига” при Жабокрек. https://voinaimir.info/2017/08/клането-в-жабокрек-срамна-страница-от/

Жаблянов атакува като при Жабокрек съществата от “третия пол”, които се имат за десни, но имат леви биографии, позиционирайки се в центъра ( на всеки популизъм).

Това се случва в гьола на Бойко, който си построи политическата кариера върху фалшивите обещания за декомунизация на България, но направи всичко възможно чрез действия и бездействие за възхода на московката пета колона в блатото, в което днешните жабляновци жабокрекат все по – самодоволно.

Най-голямата подигравка от страна на Жаблянов обаче не е във фронталната му атака срещу парламентарното мнозинство, което му поиска оставката и му достави удовлствието да го превърне в нещо като мъченик на “антифашизма”.  Арогантният другар, обърнал се провокативно в Народното събрание с “другари и другарки” към онези, които го припознават за свой другар в тази негова мисия, вече е канонизиран като активен борец срещу несъществуващия фашизъм у нас в днешни дни чрез тази политическа реклама  в полза на страдалческата му поза репресиран заместник-председател на парламента, който вече ще бъде лишен от добавката към заплатата си в качеството си на обикновен депутат.

Видният деец на путинизма в България обаче по никакъв начин и нито веднъж не се позова на камбаните на постсъветската правда, които бият в главата му. Жаблянов така се престара да хвърля камъни по главите на опонентите си, че направо заприлича на Волен Сидеров от периода, когато атакистът се подмазваше на американците чрез статии във в. “Демокрация”.

Или напомни за съпартиеца си Александър Симов, който славеше Америка, обяснявайки по точки причините да се прекланя пред нея.

Днес Жаблянов направо удари от земята и Сидеров и Симов с реверанси към Америка. Следват проамерикански цитати от речта му в Народното събрание:

Не посмяхте да осъдите “Луковмарш” и да го наречете фашистки, както направи американският посланик в София”.

“Ще изразя и дълбоко съжаление от факта, че десетките и стотици посещения на народни представители, на ръководители, в храма на демокрацията – САЩ, не ви помогнаха да разберете какво е конституционно управление на народа. САЩ, освен страна на капитализма, е страна на свобода, където индивидуалните права са издигнати в култ”

“Защото САЩ, освен страна на капитализма, са страна на индивидуалните човешки права”

Жаблянов цитира публикация на в. “Таймс” от 3 март 1944 г., в която се казва, че виновните за въвличането на България в Хитлеристката коалиция трябва да бъдат наказани. Макар в тази вестникарска публикация, употребена от Жаблянов като оправдание за десетките хиляди масови убийства без съд ( дори и “народен”), да не се съдържа друга препоръка, освен ВИНОВНИЦИТЕ да бъдат наказани.

Жаблянов , криейки се зад Америка, “Таймс” и прочее западни авторитети, грижливо избягва да спомене съветската окупация и нарежданията на съветския слуга Г.Димитров да бъдат избивани безмилостно враговете на СССР в България. Жаблянов “само” признава, че т.н. народен съд не е създаден в България с надеждата невежите да повярват, че вината за зверствата на режима се дължат на западните партньори на съветските окупатори на България.

“Тук е големият въпрос за българската демокрация, защото Народният съд не е създаден в България след Втората световна война”.

Изявата на Жаблянов връща спомена за разправата с врага – разправа, от каквато той и неговите съпартийци не се боят да им бъде приложена, защото има такова нещо като Америка и “Таймс”. Не само нямат страх от възмездие, но и преминават към заплахи срещу несъгласните с това поведение.

Държа в ръцете си писмен спомен за онези времена под формата на пропаганден позив, раздаван на митингите на омразата срещу класовия ( прозападен) враг и конкретно- срещу Никола Петков, лидер на най-опасната за съветските окупатори партия БЗНС ( Никола Петков) . Езикът, тонът на тази пропаганда, беше възкресен от Жаблянов днес в Народното събрание.

IMG_8234

 

 

Ето основни извадки от позива, настояващ за смъртно наказание на Никола Петков ( запазвам правописа, както и правото си на няколко забележки):

Жалкият НИКОЛА ПЕТКОВ е на подсъдимата скамейка пред суверенния ( суверенен в условията на съветското робство !? – бел. ИИ) съд на Народната република.

Притиснат от фактите и изобилните доказателства по делото, той е смутен и трепери. Блясна в цялия си ръст пред нашия народ долният и предателски лик на НИКОЛА ПЕТКОВ.

Няма го вече онзи нахален и вулгарен креслю, “героят” на провокациите в Великото Народно събрание, “героят” на разбитите реакционни остатъци ( така е, няма го, тикнат е в затвора победителят от последните избори по нареждане от Москва след зверски физически и психически тормоз – бел. ИИ).

Най-гнусни престъпления тежат на съвестта на този престъпник срещу националната независимост и светлото бъдеще на нашия народ ( паметникът на “националната независимост” продължава стърчи в центъра на София, зорко охраняван и днес от просъветските власти, претендирайки, че окупацията е донесла свобода на България- бел. ИИ) .

НИКОЛА ПЕТКОВ – скъсал връзките с българския народ – се отдаде всецяло на неговите вътрешни и външни врагове.

ТОЙ Е ИСКАЛ чужди сили ( т.е. не съветски сили, колонизирали вече България, а “чужди” на съветските стопани сили – бел. ИИ) да нахлуят в България, за да го поставят на власт.

ТОЙ Е ИСКАЛ за нашата родина участта на Гърция и гръцки и турски монархо-фашисти да се ширят и да му дават съдействие в пъклените му намерения.

Но нашият народ няма да позволи в пазвата му да свие гнездо такава гнусна змия.

Бойците против фашизма и всички доблестни антифашисти от София искат:

ЗА НАЙ-ТЕЖКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАРОДА – НАЙ-ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ.

Искат разтуряне на предателската и соботьорска организация , оглавявана от чуждия агент Никола Петков – Б.З.Н.С. ( Н.Петков).

Бойците против фашизма, верният страж на националната независимост и светлото бъдеще на Народната република са на своя пост, те бдят и няма да позволят на фашистките останки и техните агенти да вършат своето пъклено дело и ще смажат всеки подобен опит още в неговия зародиш.”

22 мнения за “От БКП и Жабокрек до БСП и Жаблянов”

 1. Жабляновци нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. Готови са дори в извратената си философия като декорация да ползват избирателно и преекспонирано ненавиждани от тях вътрешно и пред свои ценностите на западната цивилизация.
  Да припомня.
  По инициативата на СИЯ “Левче за Иво”
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/
  И не по-малко важното. По делото на РУБЛОФИЛА илиян тодоров срещу БЪЛГАРОФИЛА ИВО ИНДЖЕВ пълните координати:
  Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, ндчх 17036, 28-ми февруари-сряда от 14,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  Всички съблогари и читатели които имат възможност нека подкрепят Стопанинът на БЛОГА НИ с присъствие. Очаква се И “агитка” на атакистите. Не се поддавайте на провокации.

 2. Господин Инджев брилянтна статия!
  Толкова ЦИНИЗАМ може да роди само ИЗВРАТЕН МОЗЪК на КОМУНИСТ. Вчера в деректното предаване по ТВ каналите слушах този КРЕТЕН жаблянов цялата му плеяда беше пропита с УМРАЗА към народа ни. Та този ако си върнат старото време ще бъде един от най върлите отмъстители на новата ни ДЕМОКРАЦИЯ, сигурен съм че ще реже глави и на майка си и баща си да не говорим за трезвомислищете. С изявите му за правотата на така наречения (НАРОДЕН СЪД), за избиването на толкова невинни хора- за КОНЦЛАГЕРИТЕ от 44 година до 89 година, за държава с охранявани граници за да не бяга народа ни от този КОНЦЛАГЕР наречен НРБ и за избитите по границата ни сънародници дръзнали да напуснат този КОМУНИСТИЧЕСКИ РАЙ!За всичко това беха виновни КОМУНИСТИТЕ от БКП създали ДС за да им изпълняват поръчките. БКП беще забранена с закон но името и беще сменено на БСП (СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС)!IIC…..oIL.

 3. “Жаблянов атакува като при Жабокрек съществата от “третия пол”, които се имат за десни, но имат леви биографии, позиционирайки се в центъра ( на всеки популизъм).”

  Брилянтно!

 4. Скъпи приятели и съфорумци, гербаджиите ползват Жаблянов & компания за плашило към истински десните хора, демократи, проевропейци, пронатовци. В смисъл – гледайте хубаво, ако не сме ние, КОИ ще дойдат на власт!
  А всъщност те са двата отбора на една престъпна партия и си менкат топката…

 5. Комунистите са генетично изродени колониалната администрация и коминтерновски “партийни” терористи, и това според А.Кутев се предава вече и по коминтерновският им “ПОЛов” път, т.е. това е НЕизлечимо , и единственият еволюционен път в природата за унищожаването на такива паразитни и вражески мутации е …….. ТОТАЛ(литар)ното генетично коминтерновско обезпаразитяване и ваксинация. Пълна карантина и отделяне на коминтерновският паразитен генетичен щам в ТОТАЛ(литар)но изолирани места , където да се утилизира ТОТАЛ(литар)но, без остатък!
  А в този конкретен случай за т.нар. “народен” “съд”, жаблянов отново повтаря колониалната “монархо-АНТИфашистка” пропагадност на своите колониални “партийни вождове” – от сталин , до гошо тарабата.
  Защото в другите държави , които участват в Тристранният пакт, и които даже пряко участват във военните действия срещу Сталин, няма подобен “класов” ХОЛОКОСТ, както преди т.нар. “народен” “съд” , така и след него. НЯМА!
  Освен това комунистическият “строй” е също е признат за ПРЕСТЪПЕН от България и ЕС, което делегитимира по-голямата част от решенията на “народният” им “съд”.
  За сравнение Нюрнбергският трибунал се подготвя година и половина, и се води срещу конкретни представители на нацисткият режим. В НРБ това го няма, което също ДЕлегитимира т.нар. “народен съд”!
  Същото се отнася и за “процесите” срещу водачите на най-голямата партия – БЗНС, и срещу другите по-малки “опозиционни” партии. Повечето от тези партии също не са подкрепяли ЗЗД и влизането в Тристранният пакт, но въпреки това БКП ги обявява за “фашистки”, или ги обявяват за “предатели” и “шпиони”, които “служат” ЕДНОВРЕМЕННО на външните “врагове” от АНТИхитлеристката коалиция – САЩ, Великобритания, Гърция и Турция, а и в същото време и на “вътрешните врагове” от “монархоФАШИСТКИЯТ” “режим”..?!?!?!?!!?!?
  Остава загадка КАК може да се служи ЕДНОВРЕМЕННО и на АНТИхитлеристките съюзници, и на “монархофашистите”?!?!?
  Още повече ,че техният “бащица” – Сталин прави точно това….. от 23 август 1939г. до 22 юни 1941г. е …СЪЮЗНИК на Хитлер, и заедно започват Втората световна война с разделянето на Полша, а …….. а след 22 юни 1941г. е “съюзник” на Рузвелт и Чърчил…..
  И тъкмо за “шпиони” на АНТИхитлериските съюзници на Сталин – САЩ и Англия, са обявени повечето партийни водачи в процесите след “антиФАШИСТКИЯТ” “народен съд”?!?!?
  Излиза че до 1945г. “народният съд” е “антиФАШИСТКИ”, а след 1945г. “народният съд” е вече ПРОнацистки и ПРОфашистки , след като започва да преследва “шпионите”на “съюзниците” на Сталин в АНТИхитлеристката коалиция – САЩ и Англия…?!?!?!
  И няма защо колониалните терористи и лакеи на Сталин от БКП да използват НЕлегитимният “народният съд” за оправдаването на терора и беззаконието СИ , след 1944г. … и до днес……

 6. Комунистите са си същите.Както се вижда,само малко възможност да им се даде и веднага си проличава вътрешните им нагласи.Никакъв фандък не трябва да им се дава,те са като злокачествен тумор с метастази.Помните ли Роза Георгиева,с нейния автомат как ще изправи до стената всички демократи и крррр….

 7. Тази безнаказана родиноизменна мафия , на която всички власти и медии ни внушават че е някакъв компромис, да не би да дойдат лошите от бсп Докога ще ги търпим. Всички Българи сме разделени по най-различни мнения, възгледи , обич към русия или запада. Фалшивите новини и ХИБРИДНА ВОЙНА на русия у нас са печеливши. Докога? Довечера на протест за парк Пирин от 18.30 ОБЕДИНЕНИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.Площад Народно събрание.

 8. Забелязвам, че рускините, които пристигат в България с цел брак с тъпи българи, вече говорят на чист български език, без някога да са живели тук. Мисля, че се подбират специално за целта от потомци на порусначени български семейства, от тези дето преди век са били премествани в Русия, къде доброволно, къде с насилие. Резултатите от последните парламентарни избори показаха странно нарастване на гласовете на БСП, което показва, че този процес е изключително масов, защото аз друг източник на избиратели не виждам. Преместване на големи маси от избиратели от ГЕРБ не се видя, а за еуфория от спечелените президенски избори също не може да се говори.

 9. Нямам думи, онемях от речитатива на такива “народни представители” като Жаблянов и Нинова. Ума не ми го побира, защото съм поне с 20 години по-възрастен от тях и много добре знам що значи БКП. Толкова много ли са рублите (доларите), че да продадеш и майчиното си мляко? Изумен съм, отвратен съм.

 10. Същата демагогия,същите лъжи,същата наглост ,която трето поколение комунисти изповядва.И ние бяхме свикнали да мълчим да се съгласяваме,да подкрепяме ,за да оцелеем.Защото иначе няма работа,която харесваш,няма град за живеене,който избираш,няма бъдеще за децата.С клеймо си.
  С тоя фашизъм проглушиха ушите ни.Щом изразиш съмнение – фашист си.Готови са и Америка да извикат на помощ.
  Няма да им се получи обаче.Младото поколение не е така уплашено.Няма да им цепи басма.Видях го и при Луков марш 2000-3000 млади хора.За съжаление крайностите са опасни.
  Герб засега стои разкрачена *да не дразним Путин* и само жестоко мачка градската десница.За сега там са на едно мнение с БСП.Интересно как още не са нарекли Костов фашист.И това може да стане.Никога няма да му простят,че вкара България в ЕС и НАТО Необратимо.Наложи се да му изпълняват програмата,защото той не беше на власт.С омерзение ,но я изпълниха И това още повече ги ожесточава..Така подменят фактите .И тук някои се опитват да побутват лъжи,ама като ги замериш с факти млъкват.

 11. Изгъзиците на комунистите ! Стигнаха до положение газ да пикаят ! Хаким е !

 12. ДругарЯТ Жаблянов е отличен екземпляр от средите на некадърниТЕ комсомолци, издигнат на “отговорна” партийна работа!
  Това недоразумение – Жаблянов – е идеален образ на всички “достижения” на БКП/БСП. Не може да различи кон от кокошка, но с плам и устрем “громи” “враговете” на комунизма, които обитават селенията на възпаленияТ му “мозък” (предполага се, че притежава мозък – нали е Homo Sapiens – нямам предвид, че е е хомосексуален, опази Боже!). Пропагандата е промила всичко, което има за промиване в главата му и вече се припознава като “страдалец” за каузата на партията си!
  България е идеалното място за некадърници от типа на Жаблянов, Бойко Борисов, Сотир ЦацАров и подобните им!

 13. Към Boreto:

  Дали Жаблянов може да различи кон от кокошка?

  Зависи. Ако става дума за троянски кон ( на неговата Русия), може и да фиксира един (троянски) кон. Стига да има огледало.

  А що за птица е същият е ясно от съветската подигрвка, според която “Болгария не заграница, курица не птица”.

  Вероятно е важна птица, курица, т.е. кокошка, домашно животно , което снася руски яйца в българския полог.

 14. Ново, необоримо доказателство че БСП е най-големия враг на България прес цялата си история, е пламенната защита на Жаблянов от БСП.
  1. Жаблянов защитава народния съд като необходима репресия наложена отвън.
  Първо това не е съд а саморазправа – Баташко клане на интелектуалния, икономически и патриотичен елит на нацията. Баташко клане много по страшно от истинското, защото е извършено не от иноверци и поробители а с кървавите предателски ръце на БКП, в угода и под диктовката на чужда сила.
  2.Другаря Жаблянов е против договора с република Македония. Неговата партия насилствено помакедончваше българските патриоти в земите на днешна Македония и Пиринска македония.
  Хилядолетната история не знае случай, когато местната власт сама преследва поданиците си да се откажат от родината си и да се откъснат територии в полза на други страни.
  3.Другаря Жаблянов не почита паметта на жертвите на Баташкото клане (нар. съд), за него наказанията са справедливи
  Ако е така значи не са виновни за :
  1.народния съд
  2.Трите фалита на България
  3.Предаване на суверинитета на България – предложение да станем доброволно 16 република
  4.Насилственото помакедончване
  5.Ограничаване на човешки права, под форма на враг, или син на враг на народа. Недопускане до висше образование ако не си член на комсомола. Лишаване от кариера ако не си член на БКП.
  6.Лъжите за Чернобил и геноцида на нацията
  7.Възродителния процес
  8.Ограбването на България 1985-2018г.
  9.Създаване на организираната престъпност
  10.Отказ от възмездие и правосъдие
  11.Демагогия, лъжи и заробване на нацията за поколения с проекти в интерес на чужди държави.
  12.Превръщането на България в нарицателно име за корупция, престъпност, предателство на Европейските ценности. нисък стандарт и деградация на нацията.
  13.Лицемерието наследниците на палачите на българските патриоти да са в парламента, да съдят жертвите, да роболепничат пред Русия. Крадците да жалят жертвите на своите деяния и да винят Европа за това.Възхищават се от Русия, но не ползват нищо руско в бита, купуват имоти в Европа не в Русия, почиват в Европа, не в Русия, децата им учат в Европа, не в Русия.
  14.За да знаем кой кой е да се извадят биогргафиите на – политиците от прехода, съдии, кредитни милионери, бизнесмвни, олигарси, народни представители, кой какви закони е внасял и подкрепял .
  Тогава ще се видят виновниците за падението на България.
  България е болна, тежко болназащото кръвта и е отровена и тази отрова се нарича БСП/БКП и колкото е по слаба България толкова по силна е БСП.

 15. @Граф Паро

  Благодаря за списъка! Тези типове са толкова нагли, че човек и да не иска да е злопаметен, те пак го предизвикват. Мисля, че не е излишно да си припомним и какви привилегии си бяха измислили те, “правоимащите”, които ги отличаваха от нас, правонямащите. За да сме наясно и ние, и тези, които идват след нас, в каква среда и с какви “ценности” са се оформяли човекоподобията от породата на жабльянав.

 16. ГРАФ ПАРО
  Много точно и вярно сте го написали.Благодаря ви.Ще си го копирам.Това трябва да им се напомня ежедневно.Да знаят кои са.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.