НАТО прогледна за руските корупцонни практики в чужбина

 

79842_300x225-650x250http://varnahot.com/борисов-ще-продава-аец-белене-на-русна/

Българският Бойко Борисов от Банкя Баламосва Българите и Брюксел. Бенефициент е на Белята с Брутално Белязаните Бакшиши от Батюшката за  Балканско Балансиране за Белене.

https://www.dnes.bg/balkani/2018/02/26/borisov-nameri-reshenie-za-belene-balkanski-proekt.369104

Това вече е не само скороговорка.

По – скоро издава симптомите на бързо развилия се по пистата на корупцията политик, с инициали ББББББББББББББББ.

А като става дума за корупция…

Горчиво ме развесели прозрението на разузнавателните звена на НАТО за корупцията като руски инструмент в чужбина.

Развесели ме горчиво като на българска сватба, където ревем “горчиво” с пълно гърло по наложената по времето на съветската окупация руска традиция ( “горько, горько”), подканвайки младоженците да се целуват.

В нашата насилствено русифицирана страна дори не знаем, че не ни броят за нещо различно от Русия и по този показател: “призыв к поцелую таким образом существует только в нашей стране http://7sisters.ru/wedding/53819-gorko-i-pochemu-ne-sladko-otkuda-prishla-traditsiya-i-chto-krichat-v-drugih-stranah.html).

Горчиво – развеселяващо е да научим следното за онова, което са научили ( най-после) нашите съюзници по отношение на отдавна известната у нас истина:

“Един от най-опасните инструменти, които използва Русия в комбинация с други, е корупцията, според източник от едно от разузнавателните звена на НАТО. “Русия използва корупцията, за да запазва влиянието си върху нашите страни. Това може да се види в различни сектори на икономиката, в политическата сфера, в държавната икономика, но също така и при частните компании – как се използва корупцията, за да държат в ръцете си нашите страни”, добави източникът. https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/02/26/3136466_korupciiata_e_nai-opasniiat_instrument_na_rusiia_v/?ref=home_layer2

Бих възкликнал “добро утро” по повод разсъмването на атлантическия хоризонт, но нищо добро не ни носи утрото на закъснялото проглеждане на разузнавателните звена на НАТО. Ако те не наистина не са знаели това, което ние тук сме изпитали на наш гръб от близо век и половина, значи няма скоро да съмне на нашата улица десъветизацията и дерусификацията на нацията.

Отъде да започна в ограмотяването на разузнавателните звена на НАТО относно руските корупционни практики като основно оръжие на руската политика? Дали да не спомена пак как руският император Александър III, заклет българофоб,  инструктира още през 1886 г. външния си министър Гирс думите “ в България действайте с пари”?

Или да припомня бруталните практики на руската “дипломация” да си пазарува български политици  от 19 век насам?

Имаме нужда от съвместимост с нашите съюзници от НАТО в комуникацията, но не само по смисъла на уеднаквяването на компютърните технологии в различните видове войски, но и по отношение на базисната информация относно “човешкия материал”, който у нас е зомбиран от поколения с руска пропаганда.

Непознаването на този аспект от обслужването на каквато и да било натовска солидарност прави евроатлатническата ни принадлежност да изглежда като строеж върху ( руско корупционно) блато.

3 мнения за “НАТО прогледна за руските корупцонни практики в чужбина”

  1. Благодарности за поредната “десетка” !!!!

  2. Искат ли да са в час нашите партньори в ЕС и съюзниците ни в НАТО достатъчно е дипломатите им в София да отделят в докладите си подобаващо Внимание на “разкритията” в Блога на Иво. Защото сегашните “прозрения”, по-добре късно, отколкото никога, сетила се Мара да се побара и винаги има утре наистина могат да предизвикат горчивина но и известно удолетворение тук: “Откога ви редим за баце-тата. Нулево доверие, нулева толерантност. И без “погалвания” по плешивата чутура. Защото ТОЙ ги приема кат насърчение в чудовищната си алчност.
    Ще да видим!

  3. Мисля, че още много има да учат нашите съюзници по темите за руската душа, 16-тата республика и троянския коневърз у нас.
    Зле са с превенцияга. Но така е/за съжаление/ – ситият на гладния не вярва. Надвилият на масрафа си се стряска, едва след като го ужилят лично.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.