Български полицаи карат граждани да обещават писмено да не “отправят закани” към …руския патриарх

Искам да се извиня на т.н. български служби за сигурност, ако някога съм ги засегнал с критика, че не си вършат работата в охран(я)ването на националния интерес (т.е. на руския – нали си имаме проруски националисти на власт и опозиция от социалисти от националистически тип ).

Служители на Министерството на вниманието към Русия ( МВР ) обикалят по домовете на заподозрени критици на чуждата държава и ги карат да подписват предупредителни протоколи с обещание да не “нарушават законите на обществения ред”, което се заключава в случая в това да “не отправят закани към руския патриарх”.

Във Фейсбук някои от заплашените, като отец Рафаил и българският  военен Калин  ( явно заради съпругата му Лиса, която е украинка) , споделиха факта, че са били посетени с такава цел ( видно от снимката на такъм протокол).28423692_420717328364950_7883232439455384133_o

 

 

Kalin Dimitrov:

Ахахаххах….. току що подписах предупредителен протокол, че няма да нарушавам законите общественият ред и да отправям закани към руският партриарх….  Lisa Samsona  също …. Смяхме се много  

Алоус МВР то и ДАНС – вече по руцка поръчка ли работим ?

Рафаил-Росен Стефанов: ТОКУ ЩО ПОЛИЦИЯ НА ВРАТАТА ( ДВАМА ПОЛИЦАИ, В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ДЪРЖАХА СЕ МНОГО КУЛТУРНО). ПОДПИСАХ ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН ПРОТОКОЛ ЧЕ НЯМА ДА ЗАПЛАШВАМ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, И ДА ЗАСТРАШАВАМ СИГУРНОСТТА НА РУСКИЯ ПАТРИАРХ КИРИЛ ГУНДЯЕВ. ПРИ РЕЦИДИВ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДПРИЕТИ МЕРКИ.   :-

24 мнения за “Български полицаи карат граждани да обещават писмено да не “отправят закани” към …руския патриарх”

 1. Търсят се българските “Пъси Райът” да нарушат спокойствието на кагебиста в расо, пратен да мажи по лицето на България с руска кал

 2. Г-н Инджев,чета и не мога да повярвам,че това се случва в държава от ЕС.
  По голяма подигравка, по точно гавра с България никой не си е правил до този момент.”освободителите ни” всячески искат да покажат кой поръчва музиката в България.
  “Чест и слава” на Буда,пРезидент и Парламент-родоостъпници и майкопродавци!

 3. Даването под съд на ИВО, преди и около 3-и март, може да означава подчертавана и заявяване на русоблизците у нас, петата колона, колко са предани към Москва по време на “освобождаващия” “празник” – включително с идващите посещения и отбелязвания.
  Силно навеждане за поклон, с посока на ауспуха на североизток. И очакване нещо да “падне” и дойде оттам, в ръцете, на гърдите, и другаде.

  А тези ченгета, те са от ДС-ДАНС, преоблечени като милиционери, или изпълняващи така дошло разпореждане. Да да, много културно, това също е организира заръка как да се държат, от типа “Целуни го и му ..и майката” (ВЕЧЕ ЧОВЕКЪТ, “обектът”, Е РЕГИСТРИРАН в регистрите на ДС-ДАНС и следен). Което всичко значи, че се действа от централата на МВР, най-вероятно от ДС-ДАНС и навярно от БОКО, по линията “да не дразним” в този “свещен” момент.
  ТАКИВА НЕЩА НЕ ТРЯБВА, НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОДПИСВАТ!
  НЯМА НИКАКЪВ МОМЕНТ НА “ОБЩЕСТВЕН РЕД”. ИМА ПРАВО НА СВОБОДА НА ИЗРАЗЯВАНЕ!!!!

 4. Това наистина у нас ли се случва?!… Напомня за едни времена отпреди 40-50 години. Не че не се забелязва навсякъде пълзящата русификация и авторитарни мераци на ББ и компания, но това вече е предозиране…
  И спи в неведение българинът. Освен да напомня за стиховете на Добри Чинтулов: “Стани, стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди!”

 5. Брест-Литовският мирен договор от 3 март 1918 г. между Четворния съюз (Германия, Австро-Унгария, България и Османската империя) от една страна, и Русия, от друга страна, слага край на руското участие в Първата световна война.

  Претърпяла поражение, скоро след Октомврийската революция Русия е принудена да сключи мир с цената на значителни териториални, демографски и стопански загуби. В резултат на Бресткия мир, Полша, прибалтийските страни и Финландия са трайно, а Украйна, Беларус и Кавказ – временно, откъснати от Русия

 6. Не ще да е случайно, че онзи ден в нс патрЕотите прочетоха декларация по случай официалният 3 март в която две бяха опорните точки. Да се прекланяме безусловно пред делото на “освободителите” и да не допуснем да се превърнем в колониална администрация на поредната (неназована) империя. Щото, нъл тъй, написано е черно на бяло, досега която империя се заФанала с нас, все се сме я провалили. Като си му е редно, за н-ти път се оказахме не само пъпа на планетата но и двигател на всемирният “прогрес”. В конкретният случай-“грижа” за Пиндостан, ще да е. Да не ги разпаднем кат любимият им ссср. И в контекста на горната тъпня тези визитации на меверейците никак не са случайни. Пъзелата се нарежда, другари другарки.
  Ей я на,самата декларация на РОДООТСТЪПНИЦИЕ-РУБЛОФИЛИ.
  https://offnews.bg/politika/patriotite-butat-ni-kam-imperia-koiato-ni-prevrashta-v-kolonialna-ad-675951.html

 7. Честит Юбилей! 100 години от една от най-славните дати, абсолютно пренебегвана и в наше време, на България. Болшевишка Русия капитулира пред България, Германия, Австро-Унгария и Османската импеврия.
  http://www.svobodata.com/page.php?pid=15595&rid=154

 8. Току що видях посрещането на руския патриарх и ограничения доснъп на гражданите до църквата където влезе заедно с Неофит да отслужат литургия. Боже опази ни от такива твои наместници тук на земята. Те очевидно се пазят от нас със невероятна охрана включително хора с бронежилетки. Не знам дали само мое е впечатлението но всички си честитят празника като българи а се прекланят пред румънци, руснаци и украинци. Имам усещането, че ние българите сме гледали освобождението си пред телевизора и сме люпили семки докато братските ни нарона са давали свидни жертви, съвсем безплатно и безкористно само и единстмено ние да се освободим.

 9. Бутафорното прасославие на РПЦ
  (Сгъваемият кръст на Кирилл Гундяев)

 10. Русия спира подаването на газ за Украйна, Украйна затваря училищата в студената зима.
  Кефят се в Москва, включително като реакцията на посланика на Украйна у нас на изявлението на генерал-поп Кирил, прочетена добре в Кремъл – без съмнение!
  КЪДЕ У НАС Е ДИВЕРСИФИКАЦИЯТА?? КЪДЕ??
  КАКВО КАЗВАТ БОКО И РАДКО по въпроса? КАКВО?
  Казват ПАК ДА СИ ОСТАНЕМ ПРИВЪРЗАНИ КЪМ. Та той Боко не може да произнесе думата, нали е английска, а не руска.
  Газ има вече в изобилие, Америка предлага на по-евтини цени, Израел започва да смуче от дъното на Източното Средиземноморие, с проект за голяма тръба през Гърция и към Италия. Азербайджан през Турция. И какво ли не още!
  Но ние, НЕ та НЕ. Само с Русия. Да ни затворят крана оттам, пак сме с русия. Винаги! Освободителката!
  ПФУ!!
  БОКЛУЧАРСКА РАБОТА!
  http://www.bbc.com/news/world-europe-43260668

 11. От всички събития около 3-ти Март, най-голям оптимизъм ми вдъхва посещението на Руският па(р)триах Кирил!
  Това подвижно чучуло е най-яркото доказателство за идейната импотентност на Путин, което ще доведе до разпада на РФ.
  Да оставим на страна, че никога и никъде по света е нямало ляво-десен комунист , вярващ в божиите заповеди: НЕ ЛЪЖИ! НЕ КРАДИ! НЕ УБИВАЙ!
  Но в ерата на хай-технологии и космически пътешествия, да залагаш на средновековни религиозни идеологии и практики, си е чисто скудоумие и безпомощност!
  И сапунен мехур , както наскоро оповестените от Путин най-страшни, най-непобедими, най-съвременни , най-съвеЦки оръжия!
  Ако не е хибридният атеистично-набожен ДС Синод от попПолковници,
  ако не е хибридният Президент-резидент,
  ако не е хибридният Премиер-мутра, политикът “бракониер-дивечовъд”
  ако не са хибридните “информиращо”-манипулиращи медии,
  никой няма да обърне внимание на тази пародия на вярващ !
  Дори подписалите предупредителния протокол, нямаше да обърнат внимание на тази карикатура на па(р)триах !
  Всъщност протоколът е хвърчаща бележка- черен пиар на безумието комунист- па(р)триах

 12. Поредното потвърждение, че и милицията си е останала още във “времената” на соца! Както и всичките “служби” в НРБ – УБО, РУМНО, ПГУ, ОПГ-ДАНС , милицията и цацаратурата, БНА и МНО ….. Повечето удвоиха и утроиха “щатовете” си, въпреки че има огромно намаляване и застаряване на населението на НРБ през последните 30 години, има и много частни “охранители” с численост равна на всичките разплути “служби” на НРБ, има и електронни услуги ,с които да се намалява броя на бюрокраДцията в тях…. но при “вожда” винету друго и НЕ е възможно. Още от пожарникарската социалистическа “академия” са ги научили , че е важно начальството….. без начальници НЕ може. И не е случайно ,че винету постоянно си брои началниците. Има си ВСЯКАКВИ начальници – “големи”, “средни” и “малки”…………..има си и ПО-големи и НАЙ-големи, и дори по-ПО-НАЙ-големи начальници. винету без начальници НЕ може да живурка…..НЕ!
  И да се очаква намаляването на всичките бюрокраДски началници в НРБ, при “полумандатите” на винету , който има генетична начальническофилИя е НЕвъзможно, защото още от соца в симеоновската “академия” са следвали основната милиционерска “стратегия” – МНОГО начальнически “вождь” – малько редови индианец!
  Това си личи и в сегашната милиционерска “акция” за “опазването” на чекисткият московски “патриарх” – гундяев. Сякаш ,ако няКОЙ иска да го ликвидира , ще вземе да го “заплашва”!
  С поредната тъпотия на генсека на МВР е видна неговата пряка путлеристка връзка и зависимост от путлеристкото посольство в НРБ и неговата пета колона, а министъра на милицията беше назначен само за да пази “креслото” на винету в МВР… и нищо повече. винету не си я дава “родната” милиция на някакъв си “министър” на МВР!
  Нима винету “разсъждава” , че няма достъчно меродавни източници на информация за чекисткият “патриарх” – гундяев? И сега, с тези “акции” на милицията му, винету само ще усили търсенето ма все по-повече информация за путлеристкият кривославен “владика”.
  гундяев е един от най-големите военнопрестъпници на Путлер, който защитава путлеристките военните престъпления в Украйна и Сирия. гундяев е ОСНОВНИЯТ противник на независимостта на Македонската и Украинската ПРАВОславни църкви. гундяев е също против БПЦ да е църква-майка на македонските православни. гундяев държи в подчинение БПЦ, и не позволи на българския десарски “клир” да участва на православният събор в Крит преди година и половина, където бяха всички православни църкви, включително и сръбската, но “неЗАВИСИМАТА” БПЦ НЕ отиде …..
  Ето заради този кривославен чекист винету е изпратил своята милиция, да го “предпази” от “любовта” на българският народ!
  ЧЕСТИТ ЕДНОВЕКОВЕН юбилей от ОСВОБОДИТЕЛНИЯТ Брест-Литовски МИРЕН договор на всички истински БЪЛГАРИ!!!

 13. П.П.
  Днешният ЕС, това е Договорът, подписан на 07.02.1992 г. в град Маастрихт, Холандия.
  Маастрихт е най-старият град в Холандия с църкви и базилики с вековна история. Свидетели на рицари-кръстоносци, освобождаващи Божи гроб и на фанатизирани вярващи избиващи се помежду си в името все на един и същи Бог!
  Днес най-голямата от тях /може би по-голяма и от Ал. Невски/ е …
  КНИЖАРНИЦА!
  Разбира се всеки може да се кръсти където си иска и на когото си иска!
  Но намаляват вярващите във всички видове Богове и храмовете не могат да се самоиздържат!
  Но нито ги разрушават, както предишните ни комунисти.
  Нито ги издържат със средства от всички данъкоплатци , както сегашните ни комунисти.
  И много храмове стават…КНИЖАРНИЦИ , КЛУБОВЕ по ИНТЕРЕСИ , КАФЕТА и СЛАДКАРНИЦИ!
  Дори през турско, вярващите САМИ са си строили църквите, а днес комуниста Борисов ги строи с данъците на всички данъкоплатци! Независимо от вярата им! Независимо дали са вярващи!
  За да имат ятаци шпионите на съвеЦкия комунист- па(р)триах !
  С “неясни” средства се строят храмове и на други вероизповедания в Решетникова Боколандия!
  И проблемът не е толкова в религиите, а в “поповете”!
  Кауза пердута в ерата на хай-технологиите и космическите пътешествия!

 14. БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ТРЯБВА ДА Е СВЪРЗАН С ДАТАТА НА БРЕСТКИЯ ДОГОВОР, 1918 Г.
  ИЛИ С НАЧАЛОТО НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ.
  ТОВА Е!!
  ДРУГОТО Е РОДООТСТЪПНИЧЕСТВО.
  3 МАРТ санстефански е руска хитрост, а България е била “решавана” в Райхщад и Будапеща!!
  НЕ Е сан-стефано. НЕ НЕ НЕ !!

 15. Дали има някой от ВСИЧКИ ВАС ТУК линкове на споменатите публикации на “Отец Рафаил” и “Българският военен Калин”?
  Независимо дали Фейсбук.

 16. AWACS, ето линк към профила ми във фейсбук – стената ми е публична и там ще намерите всички линкове, вкл. и клипа от посещението на тричленката, който един от “предупредените” е заснел.
  https://www.facebook.com/nidena

 17. Губернята по традиционно умствено атрофирал акъл реши да тръгне към побратимяване с Русия точно когато последните вият на умряло.
  Това което е правим е еквивалента на соц революция в края на 80-те за да угодим на СССРето.
  Цирк от филм на ужасите.

 18. Може и да греша,но в последните секунди от предаването по БНТ на ритуала от храм-паметника фиксирах две крупни особи- представители на “нощните” вълци.Ако можете да прегледате предаването на запис, ще се радвам на уточнението. Защото преди това в същото предаване бе коментирано ,че храма не е пълен с народ и там присъстват само “специалните” гости.Благодаря предварително.

 19. Bedna mi e fantazijata kakvi “profilakti4ni” merki 6te6e da vzeme milicijata ako be6e do6yl put.in.
  Sigurno 6te6e da arestuva polovin Sofia.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.