Даниил Душев Поманов призовава във Фейсбук да бъда разстрелянВъв връзка с т.н. профилактиране на български граждани от полицията, която е обикаляла по домовете им и ги е карала да подписват обещания да не направят нещо лошо на руския патриарх Кирил, главният секретар на МВР Младен Маринов коментира на 3 март, че четирима души са били предупредени с протокол.

Цитиран от “Дневник” той каза, че става дума за конкретен сигнал до службите заради публикации във “Фейсбук”, които представляват заплаха към патриарх Кирил.

“Това си е процедура. Предупредени са. Дори в интернет пространството не бива да се отправят заплахи към когото и да било. Това е, което мога да ви кажа. Предупредени са по Закона за МВР”, обясни още той. Допълни, че протоколите не водят до наказания, а са предупреждение да се спазват законите. Маринов не пожела да коментира какви са били заплахите и отказа повече подробности”. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/03/03/3139914_potrebiteli_na_feisbuk_sa_bili_predupredeni_ot/

Във връзка с думите на главния секретар изпращам много конкретен сигнал, че за пореден път съм заплашван с убийство от конкретно лице. Казва се Даниил Душев Поманов. IMG_8324IMG_8325

 

 

В профила си във фейсбук той призовава да бъда разстрелян.

26757825_10211176434630018_6872542971430470307_o

28377713_10211534415819324_7324987806811227077_n

Отнася ли си профилактирането и до случаи, когато заплахите са срещу моя скромност и се множат безнаказано с годините?

Моля, някой да обърне внимание на г-н Маринов лично, тъй като авторът на тези редове е сигнализирал 4 пъти в МВР за заплахи за убийство. В редица случаи извършителите на заплахите са били установени, но от това явно не следва нищо.

 

За улеснение на полицията при издирването на извършителя препубликувам по – горе снимки от заплахата в профила на Даниил Душев Поманов, като и негови- в профил.

17 мнения за “Даниил Душев Поманов призовава във Фейсбук да бъда разстрелян”

 1. Извинете, господин Инджев, но в случая не сте прав… за да не кажа самозабравили сте се 🙁
  Да не би да се сравнявате с руския патриарх!?
  Та Вие сте:
  1. българин;
  2. обикновен гражданин (от най-обикновените дори); 3. още по-обикновен блогър;
  4. пратеник на едва четири милиона четящи Ви, а не на братски президент.

  И като такъв искате МВР да се занимава с Вас?!
  Съжалявам, но това е все едно да тропате гневно на бюрото на министъра…

 2. Към Добрева:

  Така си е, права сте, но нали все пак другарите милиционери ми дават надежда с изявлението на главния им секратар, реших да се хвана за нея.

  Иначе посещенията в блога надминаха наскоро 38 000 000 ( тридесет и осем милиона) за 10 години. Но какво значение тук има някаква си “бройка” ?!

 3. Хайде да видим сега дали от МВР ще посетят този дебил!

 4. МВР да си свърши работата. Така, един идиот поне по-малко на свобода. Защото за такава заплаха за убийство има конкретен текст от Наказателният Кодекс. И компания в килията да му правят останалите 4-рама ли бяха бабаита които вече са прихванати от органите. И дотам. Засега!
  Българио, едничка те за теб умряха!

 5. Ех, г-н Инджев,
  Ако политиците или поне главните секретари на МВР ви четяха, България щеше да е по-добро място…

 6. Заплашващият Ви има вид на класическа мутра.
  Затова надеждата органите да вземат мерки срещу публичните му заплахи към Вас за мен лично не е особено голяма…Дано не съм прав!

 7. Много сериозен случай! Този е за затвора! Заплашва и не можеш да спиш. Проследил си го, сигнализирал си даже в МВР и при явен опит за убийство – те( твоите другари милицио ети) , НиЩО! Дай да ае организираме и убием. Ще го пишат после самозащита. Една, две годинки в тухларницата и сме вънка.

 8. “Симпатягата” има вид на мутра, името му има вид на съветско,а възрастната дама, вероятно майка , има вид на съветска поданичка!!!:(((

 9. Ех, сал едни мечти ще останат, де, говедата ака данаил попов поманов да прочетат долният анализ на Великият Марк Солонин. Историк, аналитик и по образование, споменавам го неслучайно, авиционен инженер-конструктор.
  За да ги улесня, пусто и съвеЦкий диалект ги затруднява пут.инофилите си избрах само долнато четиристишие. Макар отдолу да има още стотици невероятно точни и блестящи с хумор и сарказъм коментари по повод ракетното изхождане на кремълският гном на Манежа на 1-ви март.
  “С неба звёздочка упала
  Прямо путину в штаны.
  Пусть бы ВСЁ там разорвало,
  Лишь бы не было войны!”
  https://echo.msk.ru/blog/solonin/2160994-echo/

 10. Само високите дървета пречат на вятъра.

 11. Позволете ми да отбележа, че Валери Симеонов, добър или лош казва за втори път безспорна истина – по отношение на руския наглец-патриарх и по отношение на протестите срещу пробите за търсене на шистов газ в България платени от русофилите и техните кремълски господари.

 12. Пиша текста в знак на подкрепа на Иво Инджев и вски път при всяка такава закана ще го правя.
  Иво е свободен човек, гражданин на град София, не задължен към никоя власт, имащ съвестта си и своето перо. Пише, каквото сметне за вярно и не задължава никого да бъде на неговото мнение.
  Нито знае, нито познава лицето Даниил Поманов. Някъде този младеж е изписал, че смъртта на Инджев трябва да настъпи. Че някой трябва да го застреля! “Някой!” Някой подлец, който се смята за оправомощен от Бог да лишава от живот. Сякаш той го дава и взима.
  Анонимници , които опропастиха и разориха, ограбваха и убиваха този народ сега се чувстват безпомощни, защото не могат безнаказано да вършат подлите си дела и искат някой да продължава да върши зло.
  Това лице поне е установено и няма оправдание за българската полиция в срок от два месеца да установи самоличността му, да разпита Иво Инджев, да установи дали е бил уплашен и то основателно и да повдигне обвинение за призоваване към тероризъм и насилие.
  Какво се вижда на снимките?
  Прозорливите виждат. Онова, което не се вижда, са мъжете, които могат да отстоят позиция с аргументи.
  За такива призиви Иво Инджев трябва да получи защита от НСО.
  В края на краищата едно гражданско общество не може да допуска такива призиви и да ги оставя безнаказани.

 13. Данаил Душев Поманов и неговите друзья “СА ЖИВОТНИ И СЛАВЯНИ ВТОРО КАЧЕСТВО”!
  Не ми вярвате ли? Ако не вярвате на мен-анонимния, повярвайте на този клип и човека, който изрича тези думи на 2.54 мин.
  И нека хората, за които русофилството е мерило за патриотизъм да си коригират мерника.
  https://www.youtube.com/watch?v=HLlP40rctBM

 14. Нека да чуем и оценката на Олег Калугин, който потвърждава, че Кирил е агент на КГБ.
  А също така и на какво се крепи кремълската хибридна власт: на КГБ, на РПЦ и на парите на олигарсите.
  https://www.youtube.com/watch?v=f8qmQ490ut4
  И накрая една гатанка: В какво се превръща един човек, ако го приобщи КГБ, ако руския патриарх му е пътеводна светлина и ако получи корупционни рубли?
  отговор: в русофил

 15. Г-жо Добрева,

  Да бяхте написали “другарю” още в началото за да се разбере, че сте от старото комунистическо поколение. Това обръщение на господин ми се струва много измъчено.
  По същество, разбира се че МВР трябва да се занимава когато има сигнал за заплаха по Facebook!
  Какъв трябва да е човек за да бъде защитен от МВР? Известен или блогър, патриарх или министър, българин или “братски президент” (какво пък означава това)?
  Разбира се че МВР трябва да си свърши работата ако в него работят полицаи, не милиционери!
  Ех, това овче източно европейско самосъзнание, няма отърване от него! Колко години трябва да минат за да се изчистим от комунисти, прикрити комунисти (социалисти) и подобни хайдути?

 16. Г-н Ковачев,

  Г-жа Добрева си е на място, Вие избягвате нейния хумор.
  38 000 000 мотивирани посещения не са основание за правораздавателно отношение у нас, въпросът трябва да бъде отнесен към ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД.

  Но става въпрос за нещо зловещо сериозно, шегуването няма да ни помогне. И въпросът трябва да бъде отнесен към Европейски съд.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.