Уличен страхливец ме залая и избяга

В рубриката “лаещи двуноги” днес тук попада още един екземпляр, която ме залая на ул. “Ангел Кънчев” в присъствие на свидетел. Подминавайки ме по време на разговор с приятел той подхвърли по мой адрес обидна квалификация и отказа да се обърне, когато го подканих да дойде да обясни какво има предвид.IMG_8329

 

Наложи се да тръгна след него, за да му поискам обяснение и той се опита да се маскира. Най-напред си сложи качулка. После ускори крачка.

Настигнах го на кръстовището на “Неофит Рилски” и “Г.С.Раковски”, където се изправих лице в лице  с него и го снимах в упор.  На въпроса му защо го снимам му обясних, че събирам доказателствен материал. IMG_8341

 

 

Същият, който ме заплю преди минути, започна изведнъж да ми говори на Вие, но, въпреки многократните ми настоявания, отказа да се представи. Не ми остана друго, освен да го предизвикам като страхливец, който сам се признава за нищожество, след като дори не смее да си каже името. Не се засегна, т.е. прие, че е нищожество и страхливец. Смени посоката и побърза да се отдалечи.

 

Не вярвам някой читател да го разпознае, но ще бъде от полза това да се случи- както казах имам свидетел и снимка на разположение, в случай, че реша да се защитя по законен ред.

24 мнения за “Уличен страхливец ме залая и избяга”

 1. Г-н Инджев,
  ако не мачкахте русофилщината, ако не се борехте за дисквалификацията на съветския допинг МОЧА, ако не защитавахте евроатлантическите и граждански ценности, тези хора нямаше да ви обръщат внимание. Както казах вече, високите дървета улавят най-много вятър.
  Тези гниди освен хибридно-страхливо няма как да влязат в дискусия с вас, по стар болшевишки обичай.

 2. Иво, това е положението. Предполагам и мисля, че не греша, че лаещият е патрЕот-атакист. Изненадан съм приятно, че може да говори и на “Вие”. Когато е притиснат до стената. Все е нещо.
  По инициативата на СИЯ “Левче за Иво”
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 3. Ето тази част от нацията ме кара да се срамувам, че съм българин!
  П.с. То само като го видиш как изглежда!…

 4. Четиво за качулатият. Ох, знам чудесно, че съвеЦкий диалект такива като него ги затруднява максимално но когато стане дума за мнение на одиозният гиркин-“завоевателят” на Славянск в Донбас, за малце де, може и да схване, че каузата на “русский мир” с която Иво воюва открай време е ПЕРДУТА.
  http://censoru.net/25396-girkin-o-rechi-putina-neadekvatnost-hvastovstvo-blef-samoe-opasnoe-on-verit-v-to-chto-govorit.html

 5. НА СНИМКАТА СЕ ХИЛИ ПЪПЧИВ, БЕЗМОЗЪЧЕН ГРОЗНИК, СЪС СИГУРНОСТ Е ОТ РУСОФИЛСКИЯ КОНТИНГЕНТ!
  РУСОФИЛ= НЕГРАМОТЕН ДЕБИЛ

 6. Дано да е само националист, защото ако толкова млад човек е комунист – язък…

 7. Вие сте невероятен човек и българин, г-н Инджев. Благодаря ви, че ви има!

 8. тоз образ е от другарите на БОЛЕН ЛИДЕРОВ и СИЕ-областен-СОФИЯ.Обича съветските филми като тавариш-патриоте,демек от НОВИТЕ-русофилчета,да влезе в историята като АТАКИСТ, за правда, за свобода-ПУТИНА наш вожд.

 9. Повечето са такива мишоци,интернет бабаити.Във ФБ са страшни мъже ,а иначе са обикновенни несретници,неграмотници и олигофрени.Най-тъпата прослойка от малоумници.На тоя на мутрата му е изписаноа,че е пълен нещастник.За съжаление те са анонимни а вие сте с лицето.

 10. Ивчо,не се прави на много смел защото пълна мишка пред господарите си. Да снимаш разни клошари и наркомани на улицата не е смелост.

 11. Към Миро Динчев:

  Много си малък и доста жалък, за да се обръщаш по този начин към мен.
  Ползвам правото си на самозащита, вкл. и от отрепките, които смятат, че нямам такова право.
  Дали въпросният е наркоман няма как да знам ( за разлика от теб, явно се познавате по такава линия), но клошар определено не беше. Беше страхливец, когото предупредих да не ме докосва втори път,след като опита да го направи.Не рискува да повтори.
  Това, че се подписваш с името си, не те прави различен от “наркоманите и клошарите”, нито пък те откроява като смелчага – много добре знаеш, че от мен (улична и друга подобна) агресия не можеш да очакваш и се опитваш да се намесваш с просташки подмятания с надежда да ти обърна внимание. Не за първи път.
  Е, обърнах ти. Но не се надявай на нещо повече.

  Ето за клошарите и наркоманите адрес за връзка с теб, за да си общуват с теб.

  Миро Динчев
  miro.din07@gmail.com

 12. Не съм от избирателите на Радев,естествено,но Кирил/когото не мога да нарека с духовния му сан, защото нищо духовно няма в него/, нагло се изплю върху целия български народ и е редно да направим подписка /петиция/ и да я връчим на руския посланик , като изброим фактите от историческите събития от руско-турските войни до сега, та да се разбере, че не любов или славянски корени – само имперски стремежи ги движат.

 13. Г-н Инджев, направо сте попаднал на рядък екземпляр!Никой друг, от подобните му, не би говорил на Вие !

 14. Иво,завиждам ти на стоицизма!Моята емпатия е на изчерпване,дано подобен келеш не ми се натресе,че..

 15. @DARI
  Подкрепям идеята ви и ще пратя линка на всички, които познавам, ако ми попадне.

 16. Към П.Дайвъра:

  В случая се натъкнах на явен страхливец, но има и ситуации, в които никаква смелост не помага- например, когато три пияни мутри ти препречват пътя и започват да те предизвикват с псувни на майка и да те държат в обкръжение без да ти позволят да продължиш, очаквайки да им посегнеш, за се окаже после, че са действали при самоотбрана.
  Има и случаи, когато насреща си имам тип с явно превъзходство в години, ръст, килограми, мускули и хъс да чупи глави – трябва ли да му пристана на акъла?
  Един “набор” наскоро ми се изхрачи демонстративно при разминаване в краката в двора на Софийския университет и се отдалечи със забързана крачка…Какво да направя, да го гоня и да го накарам да си изтрие храчката от асфалта ( иди докажи, че е била за мен) или да му налитам на бой!?
  Иначе най-често ме нападат някакви смачкани на вид човеци от двата пола, вкл. възрастни жени, които разчитат на това, че от човек като мен, не могат да очакват насилническа реакция ( наскоро снимах една подобна персона в така ситуация и на “помощ” й се притече друга жена на улицата, която започна да ме кълне, че съм нямал право да притеснявам женицата, като я снимам – след кат “женицата” ме оплю с гадни думи в присъствието на детото ми).
  Дори в квартала ми, където се поздравявам с десетки усмихнати и добронамерени хора, ми се е случвало – беше след онова мое последно участие в солово качество в публицистикта на БНТ на 9 май 2015 г., след което “забравиха” за мен в БНТ, защото цитирах какво е казал Левски за Русия -, една “червена бабичка” не заплю на улицата като “фашист” ( във връзка с любимата й Русия и историята на България от 19 век).
  Да си известен като противник на руското разиграване на България днес в България те превръща в нещо като евреин по времето на националсоциалистичиска Германия – всеки местен нашист може да те храчи, обижда и напада под подстрекателското пасуване на държавата. Разликата е в това, че дори не нося жълта звезда, а в очите на онези с петолъчките в мозъците е достачно, че са ме виждали “по телевизора”. Един подобе обвинител на едро, уличен музикант, ми се разрещя на пл. “Гарибалди” , че такива като мен трябва да спрат да крадат с викове на висок гла по мой адрес “не се ли накрадохте, бе”. Когато го попитах с кого ме бърка не знаеше как се казвам и кой съм точно , като си призна, че “просто” ме е виждал по телевизията, но продължи да настоява, че такива като мен са му ясни.
  В такива случаи се казва, “да се смееш ли да плачеш ли”. От една страна не желая да им правя удоволствието и да плача, но чак пък да ми е смешно…Гадна работа.

 17. Към Minchev:

  Понеже бях доста ядосан ( повече от факта, че ме кара да го гоня ) явно се опитваше да ме умилостиви, когато го настигнах след доста дълго “преследване” ( направих и видео, но не искам да прекалявам, като му обръщам още внимание – още повече, че всъщност видето го показва в гръб, как се опитва да се измъкне).

 18. Г-н Инджев, мисля, че постъпвате правилно в реакциите си към подобни отрепки. Не съм психолог, но мисля, че това, че ги снимате, както и че се обръщате към тях решително, като ги питате за имената им, отклонява агресията им. Според мен, в такива ситуации /когато човек е сам, няма специален план за действие и е невъоръжен/, е по-добре да не се поддава на емоции. В противен случай рискувате да попаднете в нечий сценарии за провокация и т.н.

 19. Г-н Инджев, очевидно сте излезли от добрият тон, което идва да покаже, че провокаторът си е свършил добре работата. Но да се надяваме, че става дума за поредният хейтър, който мрази само заради самата омраза.

 20. Г-н Инджев, безмозъчните и отрепките може да ви плюят и нападат, но не забравяйте, че има много хора, които Ви подкрепят и Ви се възхищават за честната позиция! Така, че кураж!Няма да им се дадем!

 21. “Не ожесточавайте сърцата си…” е казано в Библията. Сигурен съм, че този младеж е пълен детиняк. Бате Иво, сигурно ти е много гадно, но това е част от общия фон.

 22. Поздравления, г-н Инджев! Радвам се за Вас, на Вашата самоотверженост и готовност да отстоявате честта и достойнството си. Допада ми това, че не подминавате с безразличие или с мнимо достойнство подобни прояви на индивиди, които нямат възпитание и обноски, а да не кажем, че им липсва и способността да мислят. Не се затормозявайте от срещите си с такива несмислени типове!Знайте, че много хора стоят зад Вас!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.