Фалшификаторът на чужди помисли Костадин Костадинов зове за спиране на фалшивите новини

Според   Сергей Станишев , лидер на европейските социалисти, “комплиментите, отправени от президента на ЕНП Жозеф Доул към българския премиер, че правителството му е най-доброто, “ будят недоумение”. Станшев се позова на факта, че ГЕРБ са във властта в коалиция с националистически партии. Дотук е прав, обаче…

БСП в каква опозиционна ( на Европа ) коалиция се намира, след като Корнелия Нинова митингува с Костадин Костадинов рамо до рамо, “chik to chiк” , превръщайки го пред публиката в съюзник, коалиционен путиноид ( по аналогия със “соросоид”)  пред съпартийците на митинга, лице на лицемерната политика на партията, която претендира да е част е част от “европейското социалистическо семейство”?

Няма ли Станишев да попита, как така Костадинов е едновременно фен на “Луков марш” и на Нинова, която заклейми тази проява и превърна темата чрез своя Жаблянов в идеологически мотивирана битка ( за да не кажа война) в Народното събрание?https://ivo.bg/2018/03/08/не-русофобите-русофилите-ще-ни-освоб/

Знам, че не е добре да популяризирам социопати, но понякога се налага да ги цитирам. Както в случая с едно “произведение” на Костадин Костадинов, съюзник на БСП и лично на др. Нинова ( видно от участието му в митинга на БСП в София онзи ден на първа линия, заедно с нея), а едновременно с това и на генерал Луков и съотвения марш, но най-вече на маршировките на петата колона Кремъл у нас. Unknown

 

 

Костадинов ръмжи яростно срещу всичко, що има някаква връзка със Запада, омразен на Москва и е излял безсилието в нещо, което си мисли, че е вид сатира в собствената му класация на най-лошите хора в България. http://kostadin.eu/2018/03/09/априлското-въстание-фейсбук-и-еничар/

Признак на безсилна лошотия е самоцелното му заиграване и изкривяване на имената на въорбажаемите врагове. Костадинов вероятно си мисли, че предизвика смях сред мазохистичната публика, която си прави труда да му чете напъните. Но не е много смешно, че подобни патриотари събират стотици свои подобия под знамената на евроомразата, представяни като българолюбие. Пиршество за пировите победи на кремълската пропаганда у нас!

Такива като Костадинов – с лопата да ги (за)ринеш. Лошото е, както виждаме от доста време насам, че най – намръщените сред тях успяват да се самоназначат за политици.

И Шикългрубер е започнал с шепа фанатитци около себе си, споявани от неистова омраза към расовия и и идеологическия враг.

Не че се самоизтъквам ( то пък и един повод!), но мнозина ме съветваха да не издребнявам и да не се занимавам с гьбелсови и дребосъци, като Ал. Симов от БСП. Но се оказа, че той изкласи до Гьобеслс номер едно в БСП. “Великан”, май.

Не искам да съм прав ( отново) , обръщайки сега внимание на Костадинов. Надявам се да греша. Стува ми се обаче, че този мизантроп има голямо бъдеще в българската политика, ако тенденцията злобните еврофоби да се представят за български патриоти се задълбочи.

Само за читатели със здрави нерви публикувам текста на Костадинов, образец за производството на фалшиви новини. Технологията му- повтарям, е: измисляш идиотщини, слагаш ги в устата на врага и после се позоваваш на собственото си болно въображение, за да обявиш  врага за идиот, като пътьом му спретваш нещо като “възродителен процес”  с подигравателно преименуване на враговете с помощта епитети на клозетно ниво.

И обърнете внимание,  крадецът вика “дръжте крадеца” с призив : “да спрем фалшивите новини”!

АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ, ФЕЙСБУК И ЕНИЧАРИТЕ

Автор: Костадин Костадинов

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:XGBJbU-f40kJ:kostadin.eu/2018/03/09/%25D0%25B0%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B8%25D0%25BB%25D1%2581%25D0%25BA%25D0%25BE%25D1%2582%25D0%25BE-%25D0%25B2%25D1%258A%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25B5-%25D1%2584%25D0%25B5%25D0%25B9%25D1%2581%25D0%25B1%25D1%2583%25D0%25BA-%25D0%25B8-%25D0%25B5%25D0%25BD%25D0%25B8%25D1%2587%25D0%25B0%25D1%2580/

В историята изразът „какво би станало, ако…“ не съществува, и това е една от причините, поради която тя е сериозна наука. От друга страна обаче, с оглед на днешното ни съвремие, няма как да не се изкушим поне да се опитаме да си представим как биха се развили някои исторически събития, ако се бяха случили в модерен контекст.

Аз например се замислих как ли би се отразило Априлското въстание, ако в онези времена имаше фейсбук? Въстанието избухва на 20 април 1876 г., трае 10 дни, в него участват 10 000 български въстаници и са дадени повече от 30 000 жертви. Турски султан по това време е Абдул Азис. Това са фактите, а сега нека да си представим как всичко това се отразява във фейсбук-групата „Априлско въстание 1876 – Туркия ке падне“.

Александър Йорданоглу – Това не е българско въстание, а руска провокация. Начело е някакъв Бенкович, който се представя за българин, но всъщност е руснак. Захари Стоянов го е чул да казва, че бил отворил люта рана в сърцето на тирана и сега канил Русия да заповяда.

Сюлейман Паси – Аман от православни простотии, майната му на православието и на православните въстания, пътят към освобождението е един – всички българи приемат исляма и се освобождават на мига.

Башбакан Тиква ефенди – Въстанието е продукт на гадове и тъмни сили. Говорих с моя приятел Абдул Азис и се разбрахме закланите гадове, т. е. българи, да са само 30 000. Азо е голям приятел на България и подходи с разбиране, макар че май трябваше да изколи повече. Нека им дойде акъла в главите.

Прасимир Каракачамаков – Ма почна ли въстанието? Мен ми казаха, ма аз бях малко зает, щото колих прасе. Нищо, за другото въстание вече ще участвам и аз.

Сидер Воленов – Недей лъга, къде се е чуло и видяло едно прасе да коли друго.

Далавери Мисеонов – Пудел, ти си трай, за всичко е виновен руския патриарх, Сюлейман Паси е напълно прав.

Иво Минджев – Априлското въстание е хибридна разработка на Русия, това е неприятелски акт на Русия срещу България и нейния евроатлантически партньор Турция. Руските агенти дори не се стараят да се прикриват, попадна ми една тяхна песен, в която се пее „Пустите клисурци, станали московци, а панагюрци, донски казаци, топчето пукна, Европа стресна, Русия скокна Клисура да брани“. Всичко е ясно, целта е атака срещу европейските институции, за да се стресират и да не могат да реагират адекватно на руска намеса във вътрешните работи на Турция.

Илиян Манафсилев – Едва 10 000 души се подведоха по акъла на руските шпиони – пълен провал на кремълската пропаганда и развенчаване на мита за Дядо Иван.

Кемил Джасим – сред въстаниците има много евреи, власи, цигани, албанци, както и някои българи. Това е нормално, все пак българите са просто една от многото народности, които живеят в България.

Kiriak Stefchov – e tova li vi be6e vastanieto ve tapaci, nali vi kazah da ne govorite protiv sultana?

Гинка Кавръкова – Това въстание направо ми спря тока.

Росен Плювнюлиев – Ма това въобще не е европейско. Не можеше ли да изчакаме още 500 години и по мирен път да стигнем до свободата? Какви са тези въстания? Ето, арменците чакат вече 800 години и турците са им обещали, че най-късно през 1915 г. ще ги освободят.

Красимир Гнусев – Българският Хелзинкски комитет остро осъжда посегателствата на въстаниците срещу невинните турски войници и ще повдигне задочни обвинения срещу Кочо Чистеменски и Спас Гинев от Перущица заради това, че са убили своите жени и деца, като по този начин са отнели законното право на мирните башибозуци да ги заколят те.

Манол Глистев – Някакъв терорист Христо Ботев е завзел парахода „Радецки“ и се опитва да дебаркира при Козлодуй. Призовавам всички ранобудни дьонмета да окупираме града преди него и да не допускаме терористи сред нас.

Мартина Брумбауер – Баташкото клане е мит. Не са убити 5000 души, а едва 1600, и не са всички заклани – някои са застреляни. Да спрем фалшивите новини”!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: KOCE-300x225

http://afera.bg/истината-за-клеветника-патреотар-кос.html

 

17 мнения за “Фалшификаторът на чужди помисли Костадин Костадинов зове за спиране на фалшивите новини”

 1. д-рката нинова обича да обгрижва такива образи,герой от комикси,лесни за манипулирани,които искат да блеснат на небосклона наш-на партията любимка.

 2. Уважаеми г-н Инджев,
  Дали е Костадин Путиноидов или е Волен Путиноидов или е Светлана Путиноидова няма значение. Те са следствие и продукт на хибридните съветско-руски интереси в региона.
  Нека да не забравяме, че КГБ работи ефективно в България не от днес и в момента бере плодовете на работата си от преди години.
  КГБ вече е постигнало съвършенството в България. Путинодидите се финансират от спестените данъци към държавата и не се налага Кремъл да вади готови пари – те само заповядват къде да се насочват и към кого. Ако Дарвин беше жив щеше да открие нов вид земноводно – рублопитаещо. То се движи на два крака, когато не е на литър водка, при команда от КГБ инструктор застава мирно като комсомолец и лае при вида на рубло-кокал.

 3. Хм, “остро перо”. Няма да споменавам какво казва народа за такива (за да се съхрани чистотата на форума), но в текста ми липсва Корнелия Нинова…. Сигурно я пази за обсъждането на Съединението и мисията на Каульбарс…

 4. кк оглави класацията на топидиотите в България и околностите. И корни от Крущовица се заиграва с него. Дотам го е закъсала откъм съюзници. Нама лошо, утре ще делкат И с патрЕотите чугуненият путиноиден електорат. После, пляскат с ръце, прегръщат се и понеже държавната баница опоскана бързо ще минат към “разборки”. Ако не знаят значението на жаргонната дума на съвеЦкий диалект е, вадя моливите и чертежите и обяснявам бавно, кат за малоумници.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 5. Изключително бездарно. Що за”литературни” претенции. Най-вероятно в литкръжока да е писал лирически стиховце но обектът на желанията да не е откликнал и е изпаднал сатирополит. ярост. /вж. твор. на В. Сидеров/

 6. Този определено е събирателен генетичен резултат на цялата социалистическа и национал-социалистическа разновидности на сатаните-комунисти . И Лей и Гьобелс и Троцки биха се гордели със отрочето си. Мисля ,че изобщо не бъркате за очакващите го политически висоти по нашите земи .

 7. Поредното доказателство, че комунизмът е болест! Тези “хора” – костадиноподобните – са генетично увредени. Самият Сидеров го доказва с всяко появяване в публичното пространство!

 8. Трябва наистина да имаш вроден фейкманталитет, за свържеш подготовката и самото Априлско въстание със Руската империя. Защото Русия е искала да възстанови под една или друга форма Византия , а не независимостта на балканските народи и България от Османската империя. Руският империализъм подкрепя схизмата между Българската Екзархия и Вселенската патриаршия, въпреки султанският ферман. Русия е против Съединението. Русия е против България през всичките войни и след 1878г.. Което показва ,че руските империалистически “интереси” никога не са съвпадали с българските национални интереси. И поради всичко това да свързваш Априлското въстание с Русия е …. фалшификация и фейк.
  Но безродната рублофилска пропагадност на БКП след 1944г., и сегашната платена путлерофилия на всякакви си “патрЕоти” и “националисти”, особено в рублофилската “столица” – Варна, води до появата на такива лумпенизирани “екземпляри” , като този.
  Преминаването му през всичките рублофилски путлериотски “партии” , също показва това. Сега му остава единствено да отиде и в НАЙ-автентичната “класическаТА” рублопатическа “партия” – БКП, заедно с “социалистката” ниновна. Вярвам че в името на общата им “любов” към руският империализъм и рублите му, ще “изгладят” дребните си “различия” в “съвместяването” между “социализЪма” на ниновна и фашизЪма на варненският путлерист.
  Все пак и Хитлер преди 80 години е успял да го направи, и на тях няма да им се налага да “създават” нещо “ново”!
  И рашисткият путлериарх им каза,че преди 1878г. е нямало български народ, и сидеров го повтори…….
  Така че няма смисъл да ни демонстрират своето лицемерие , дебелоочие и цинизъм , чрез своята фалшива “признателност” пред паметниците на Левски, Ботев …Априлското въстание, след като техният “роден” путлериарх и сидеров ги отричат.
  Нека си почитат “патриота” от Правец – тато ди тути каскети…..той вече е “разрешен” от Кремъл , като “истински” българин , който се “появил” не само след “разрешената” от кремълските ИМ начальници начална дата – 1878г., на “българският” им ФЕЙКтриотизЪм, но .. но и освен това е “управлявал” почти през целият период след “сакралната” за всички рублофили , рублопати, рублофреници, путлероиди и путлериоти , дата – 9.9.1944г………

 9. А нашите родни т.нар. “опозиционери” няма ли да се сетят за демонстрация пред руското посолство, президентството и т.н.???

 10. Уважаеми г-н Инджев,
  Твърдението на президентската администрация, че няма нито стенограма, нито запис, ме върна към случая със Симеон Дянков, който се вызмути, че е бил записан при Първанов без да знае за това. Първанов нагло му отговори “Как да не е знаел? Пред него имаше микрофон с лампичка. Когато той говори, лампичката свети. Какво още да го предупреждавам?”
  Та на скандалния запис на мен ми се стори, че пред Гундяев и преводача имаше микрофони със светещи лампички. Та много ми е интересно какво е записал микрофона пред президента, когато му е светела лампичката?
  Ето какво трябва да попитат българските журналисти!

 11. А, ако журналистите ще питат, да сложат пълен член (ас съм прост инженер, та го изпуснах)… Какво е записал микрофонът?

 12. Поздравявам кк-овците и ко с прекрасният хит на Семьон Слепаков
  “Патриотическая-эротическая”

 13. Я го вижте какво е постнал някакъв българомразец, който се представя за “бесарабски българин”! Бесарабски може и да е, ама чак пък българин? Това си е високомерен руски примат с руско “имперско” самосъзнание:

  Янко Янев(11.03.2018 13:58)

  $Несмотря на мои бессарабо-болгарские корни и нежное отношение к тетиной баннице, я, как и большинство бессарабских болгар, в первую очередь человек русской культуры. И какое-же это счастье! Россия – единственная среди славянских стран, которой удалось создать в 19 веке культуру мирового значения, прежде всего русскую классическую литературу. Я живу в этой культуре и меня очень мало интересует поверхностная социальная пена, как российская, так и болгарская. Я сейчас впервые посмотрел болгарские общественные сайты. Боже мой, удивительно. Как много людей, кипящих в ненависти к России, основным содержанием своей внутренней жизни сделали эту ненависть. И я задумался о природе этой ненависти. Думаю в основе её лежит глубокое чувство собственной культурной неполноценности. Благодаря родству языков болгары могут чувствовать, что есть эта шкатулка с сокровищами, великая русская культура, но полнокровного доступа к этой шкатулке у них нет, есть лишь доступ к облепившей её политической грязи, которую они и роют своими пятачками. Эти гросс-болгары чувствуют некую несправедливость, что несмотря на свою древность, своих ханов аспарухов, кириллицу и староболгарский язык, которому они в древности научили северных дикарей, у северян сейчас есть Толстой и Чайковский, а у самих бывших просветителей нет ничего действительно великого, после шестисот лет рабской аннигиляции остались лишь фольклор да банница. Как некий убогий ребёнок, вновь рожденная в 19 веке Болгария вину за собственную ущербность перекладывает не на османского папу-насильника, которому сейчас абсолютно наплевать на Болгарию, а на свою политическую маму, Россию, которая относится к своей дочке с нежностью, насмотря на то, что та её постоянно кусает за титьку.”

 14. Приятели украинци от Одеса ми казаха, че до анексията на Крим българите по принцип са гласували за партията на регионите. Дори на Майдана са гледали с недоверие. След руската агресия коренно са си променили мнението и са за Украйна. Е, всяко стадо си има и мърша. Ама тази, цитираната по-горе, много смърди бе…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.