Пътниците в руския самолет пред избора да умрат от бомба на терорист или по заповед на Путин

1_283

 

Признанието на Путин в един предизборно рекламен за него документален филм, че е наредил да бъде свален пътнически самолет с много невинии хора заради ( фалшив) сигнал за бомба на борда се превърна в  световна новина. Защо?

Какво ново има в цинизма на Путин, че Ройтерс видя в това новина?

Освен фалшивите новини има и такива, които са напълно верни, но не са никакви новини. Да кажеш, че Путин е казал нещо ново, след като отдавна е доказал с думи и действия, че човешкият живот няма нкаква стойност за него, стига да прецени, че има цел, която да оправдае средствата, използвани за решавнане някакъв проблем без значение дали ще загинат невинни хора и колко ще бъдат на брой.

Така беше при наредената от него акция (уж) срещу чеченските терористи в московския театър “Север-юг” през октомври 2002 г., където загиналите заради бруталните действия на екзекуторите, изпратени от Путин, бяха в пъти повече от отровените с газ терористи. Така беше и в кавказкато градче Беслан. Там на 3 септември 2004  г.  “обезвреждането” на терористите в едно училище струваше по официални данни живота на 344 цивилни, от които 186 деца. Самият Путин си остана непоклатимо и невъзмутимо на власт и до ден днешен след тези касапници.

За сваления малзийски самолет над Украйна Путин ( все още) не се е похвалил, но международното разследване вече се е произнесло достатъчно ясно, че следите водят към Кремъл.

Бившият колега на Путин от спецслужбитие на Русия Александър  Литвиненко си заложи главата с разкрития, според които Путин и главорезите му стоят зад взривяването на жилщни блокове в Русия, за да се създаде атмосфера, подходяща да бъде смазана Чечня. Заложи си Литвиненко главата и плати с нея.

Ако за малайзийския боинг и взривените жилищни сгради Путин яростно отрича, то за смазването на Чечня се хвали. Постигна целта си без да жали средствата – бомбите и снарядите- с асиметрича военна злоба срещу столицата Горзни, която напълно съотвества на едно от знамените му изявления за това как смята да се бори с троризма: като “издави терористите в клозета”. Именно в клозета!

Този цинизъм на кремълския путинизъм получава електорални аплодисменти в Русия вече 18 години. Явно се “кльопа” от достатъчно много хора в страната, където  човешкият живот не струва нищо, а държавата и нейното олицетворение начело е всичко.

Кажете ми на фона на тази бегла ретроспекция какво пък чак толкова ново е казал Путин?

Аааа, да: признал си е, че е наредил да бъде свален пътнически самолет. Обаче не се е стигнало до изпълнението на тази заповед и Путин е спокоен, че може отново да се похвали с проявената твърдост. За да гласуват за него и да спят спокойно ( като него), онези руснаци, които имат алтернативата да бъдат взривени от терорист с бомба в самолета или от ракета на изтребител, изпратен от Путин- в случай, че имат нещастието да са изправени пред такъв избор. Биха били еднакво мъртви и в двата случая, но си е друго да пукнеш от патриотично насочена ракета по заповед на любимия вожд с цел предотвратяване на смъртта ти от терористичен акт.

Горе-долу такъв е изборът и на президентските избори в Русия: между Путин и Путин.

ОТ ИЗВОРА:

Президент России Владимир Путин рассказал, как перед открытием Олимпийских игр в Сочи ему сообщили о захвате террористами самолета. Это произошло, когда он вместе с руководством Международного олимпийского комитета ехал в автобусе к стадиону «Фишт» на церемонию открытия.

«Где-то на середине пути адъютант передает телефон. Звонил руководитель штаба по обеспечению безопасности Олимпиады. Докладывает: захвачен самолет, который должен следовать из Украины в Стамбул, захватчики самолета требуют посадки в Сочи», – рассказал президент в фильме «Путин» журналиста Андрея Кондрашова.

Сигнал SOS передал турецкий Boeing, пилот сообщил, что у одного из пассажиров бомба. Было принято решение поднять авиацию, чтобы контролировать самолет.

Путин поручил действовать «в соответствии с планом, предусмотренным на подобные ситуации», то есть в случае необходимости сбить самолет. Однако информация о бомбе не подтвердилась, выяснилось, что эта была чья-то «пьяная выходка», пояснил президент. https://www.vedomosti.ru/politics/news/2018/03/11/753147-putin-rasskazal-o-zahvate-samoleta

17 мнения за “Пътниците в руския самолет пред избора да умрат от бомба на терорист или по заповед на Путин”

 1. Кремълският гном пак настъпи мотиката. “Неволният” МУ антисемитизъм в интервюто пред NBC
  кат бумеранг със страшна сила се връща срещу психопата.
  http://rusjev.net/2018/03/12/putin-dogovorilsya-kongress-ssha-obvinyaet-ego-v-antisemitizme/

  И доктора, по наши актуалност.
  http://www.reduta.bg/%d0%b8%d0%b7-%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%bd-%d0%bb%d1%83%d0%b4-5-9-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d1%82/

 2. Нали съм се самоназначил за спортен дописник на БЛОГА НИ ето ви една новина в която самият спорт е само повод за разголване на мах на прословутата “загадъчна руска душа”.
  Та, ватникът си остава ватник. Независимо от публична позиция, богатсво, местоположение, репутация и такь дальше.
  https://www.gazeta.ru/sport/news/2018/03/12/n_11273137.shtml

 3. Приятно изненадан от написнаото от Любослава Русева по визитацията на владимир михайлович гундяев. Има и няколко исторически препратки, за една-две от тях, въпреки пристрастията си към историята или не съм чул, или е било толкова отдавна, че са покрити от прахта на забравата. С две думи, заслужава си четенето.
  http://www.reduta.bg/%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%b1%d0%be-%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%82%d1%83%d1%88%d0%ba%d0%b8/

 4. Малко четиво за рублоядите в НРБ:
  http://www.kasparov.ru/material.php?id=5AA6471D4D6D1
  Неотдавна Григор Лилов също изнесе подобна информация, от собствени източници ,че в Белоярската АЕЦ имало тежка авария , с човешки жертви, което е довело до паническо разпродаване на жилищата в близкият град Заречний, което е довело до рязко обезценяване на имотите там.
  А както се вижда вече няколко години путлеристките “атомни” учЕни не могат да пуснат авариралият дефектен енергоблок, който е с мощност по-голяма от взривеният в Чернобил.
  А …. и нашите рублояди , начело с винету, искат да монтират подобни ядрени цъкащи бомби в Белене…….?!?!…..

 5. Изцяло споделям оценката, че в Русия отколе човешкият живот не значи нищо, в този смисъл таваришч Путин е образцов руски сатрап. Моято позиция по “изборите” за пети (!!!) мандат на кагебистския таваришч-император-и-“президент”: https://aig-humanus.blogspot.bg/2018/03/blog-post_57.html

 6. “Имах една мечта” от “Клетниците” /в НРБ и РБ/

  Имах една мечта от малко дете,
  когато бях изпълнена с надежда
  и животът си струваше да се живее.
  Мечтаех любовта ми да е вечна.
  Мечтаех Бог да ми прощава.
  Тогава бях млада и безстрашна.
  Мечтите ми се раждаха,сбъдваха и пропиляваха.
  Нямаше изкупление, което трябваше да бъде плащано
  нито неизпята песен,
  нито неопитано вино.
  Но хищниците се промъкват през нощта /на 9-ти 9-ти 44-та/
  и техните гласове /С/нежни като гримотевици,
  докато разкъсват надеждите ти
  и обръщат мечтите ти в позор.
  Аз още мечтая,че той /ЖИВОТЪТ/ще дойде при мен
  и ние ще живеем живота си заедно.
  Но има мечти,които не могат да се сбъднат
  и им бури,които не могат да се преодолеят.
  Имах мечта животът ми да бъде
  толкова различен от ада в който жив.я/Х/,
  толкова различен от това, което /КАЗВАТ, ЧЕ/изглежда /Е БИЛ/.
  Сега животът /С ЛЪЖАТА ГЕРбСП и ДРУГИТЕ КРЕАТУРИ на БКП и ДС/ е унищожил мечтата,
  която имах.

 7. Видяхте ли дечица другаря Ленин,как Ви погали по главичките,а можеше и да ги отреже!

 8. руснаците пак настъпиха мотиката здраво в Англия с отравянето на много британци с бойни отровни вещества. Няма да им се размине на северните варвари.

 9. Georgi Nikolov, снимките са впечатляващи, благодаря! Жената с брадвата, разцепила ‘правдата’ през парчето месо направо ме хипнотизира; примордиален образ.

 10. Георги Николов, благодарности за препратката към статията на Любослава Русева. Много точно казано. Само оптимизмът в следния абзац ми идва в повече:
  “Ако в Кремъл са си въобразявали, че в лицето на президента Радев Москва разполага със „свой човек“, значи са останали доста разочаровани. И това всъщност е много добра новина, защото сваля витаещите подозрения от държавния ни глава, че работи на два фронта…”
  Засега възприемам Радев, като путинофил, получил си заслуженото презрение то путиновия лакей. пък дано това да го поотрезви.. ама надали…

 11. Караиванов, напълно споделям мнението ви. Т.н. “сила на мълчанието” на рр при изхожданията на Гундяев в президентството са чисто и просто поведение на “бит Пидал”, туй в кавичките е по баце.

 12. Напишете статия за кулите “Близнаци”.За “Пърл Харбърт”. И така.И статия “Документите Хес” примерно:) и спасяването на Хитлер от Британските служби.Примерно.

 13. Към Николай:

  Ами напишете, докажете как евреите са взрвили кулите и са си измислили холокоста, а британците не са воювали единствени от началото на войната сами срещу Хитлер, комуто Сталин две години е помагал да дави Албиона.
  Аз пиша, каквото смятам за вярно.

 14. Вижте,ние трябва ясно да изясним какви са реалните причини и за възникването Световната война на 20 век и нейните цели.Първата и Втората Световна война са практически една война протекла в две фази.На 11 Септември 2001г. беше даден старт на Нова Световна война.По моя информация неколкократно се разминаваме от необратими последствия за човечеството.Моето мнение е,че това се режисира пред очите ни.Това не са конспиративни теории и има ясно изразени причинно-следствени връзки и логика на настоящите събития.През 1929г европейски банкери и индустриалци довеждат Хитлер на власт.САЩ финансират и Третия Райх, и СССР.В 1930 възникват остри противоречия между САЩ и Британската Империя. .Директорът на Централната Банка от 1925 до 1940 Монтегю Норман закрива Британската Империя от САЩ ,25 процента от Световния пазар.Това е имало за цел да задуши американската икономика.Ален Далес- в последсвтие директор на ЦРУ в 1943г откровено говори че една от главните задачи е имено разрушението на Британската Империя.Британските служби и лично Чърчил предотвратяват свалянето на Хитлер :организира се заговор за арест или в случай на необходимост физическото унищожения на Хитлер при връщането му в Берлин.Генералитетът-немския прави грешка-информират за това Британците.Но на британците Хитлер им е нужен-британците правят две неща-Първо-изпращат Чембърлейн в Берхстаген за да не отиде Хитлер в Берлин Второ-Чърчил пише писмо-Фон Клайст.Отдава се време на Хитлер,златовалутни резерви,отдават му Чехословакия и го насочват на Изток.Така че не знам как са се борили .Можело е Хитлер да бъде спрян.И за Британия и за САЩ Хитлер се явява ключов играч за разрешаването на определени цели.Ялмар Шахт.Цитирам-1930г”Хитлер ще разруши националните държави в Европа и ще създаде Европейски съюз с размерите на Венеция” Интернационалът все още ни управлява-пример Станишев-от интернационал -московски в момента е интернационал брюкслелси.Тези хор а нямат нацинално самосъзнание-те са обучавани в маниери и похвати безродни.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.