Петата колона брани репутацията на руските покровители – не можели да бъдат отровители

кобрата-и-лекарствата-от-змийска-отроваПоразително е как дори употребата на оръжие за масово поразяване от страна на Кремъл срещу цивилни в Англия не е в състояние да накара българската пета колона поне малко и поне веднъж да замълчи.Това е първосигнална реакция на отровени с рашизъм хора, за които е малко да се каже, че прилагат максимата “шамар да е, аванта е”, щом идва от Русия.

Затихващият, но добре запомнен за дълго скандал, сътворен от гостувалия в София пратеник на Путин в расо Гундяев, е заменен с не по-малко скандални вопли на солидарност с руските лъжи за отровителството в британската столица. В руската метрополия дадоха сигнал за контраатака с абсурдни обвинения към британците, че сами си били отровили гражданите, изпратени в адски мъки в болниците. Арията на клеветата мигом беше подета в София от постоянното присътвие на гарстольорите на руското резоньорство. “Говорит Москва” и тук козируват. Ехото на русофилщината разнася светото (пред)писание на московската пропаганда като единствената божествена истина, достойна за проповядване.  В Москва си имат радио “Ехото на Москва”, а тук си имаме радиоточка “Ехото от Москва”, която бие в една (опорна) точка с една цел: да адвокатства на кремълската правда.

Бившият шеф на разузнаването Кирчо Киров даде “тон за песен” с внушението, че бруталният акт в Солсбъри бил дело на украинците. Звучи като зов за закрила към петата колона и към самата Москва от страна на подсъдимия Киров.

Бившият вътрешен министър Румен Петков, уволнен навремето заради нерегламнирани контаккти с престъпници, доразви тезата му с прогноза, че следва подобна провокация и в самата Украйна, за да бъде дискредитирана Русия. В неговите представи западните съюзници на България са готови на нечовешки гадости дори спрямо приятелите си, само и само да навредят на прекрасния имидж на невинната по дефиниция Москва ( вероятно от завист към страхотната репутация на днешна путинска Русия като демократична, хуманна и добродушна държава, в която човешкият живот е на пиедестал).

Настоящият депутат от БСП Таско Ерменков се включи в групата на викачите. Скандалните “заключения” на споменатите по-горе познавачи на междудържавното отровителство бяха озвучени от шумното му възмущение, формулирно като лична обида  от факта, че външният министър Екатерина Захариева изразила лична подкрепа в туитър за британските съюзници в противопоставянето им срещу убийствената акция на тяхна територия. Обвиния, че не е упълномощена да говори от името на всички българи и на държавата дори, макар самият той определено се изявява като говорител на една партия и една пета колона, без да може да покаже пълномощно за самоназначаването си в това качество.

Поради извънредната си заетост в процеса на опрощаването на “русофбските грехове” на своя коалиционен партньор Валери Симеонов, в този хор засега не се е включил другарят по линия на промосковско резоньорство Волен Сидеров. Но можем да се обзаложим, че сега, след като си е оправил ( за пореден път) влошените отношения с джихадиста ( нали така го нарече!) Валери Симеонов, шефът на “Атака” ще огласи някоя от своите (уни)кални версии за избелване образа на руските убийци на цивилни във Великобритания.

Кой остана да вземе отношение ли? Как кой, смият Бойко Борисов. Той се прояви онзи ден като оракул, който вещае война, макар да не уточни каква. Да се прогнозира още една е гарантирано сбъднато пророчество ( защото войни винаги е имало, има и в момента по света).

Борисов само тряба да бъде помолен и той ще реши спора – в смисъл дали украиниците или британците сеят смърт с руска отрова, измислена за особено мъчително унищоване на човешки живот. Защото иначе живеем в неведение на кого да вярваме при положение ,че единственото безспорно обстоятелство около престъплението е фактът, че оръжието за неговото осъществяване е  измислено в страната, дарила света с най-хуманния строй в човешката история ( след което лошите американци, използвайки един демократичен проблясък в историята на  Русия, помогнали за унищожаването на тази чудесна отрова и сега са заподозрени от руските хуманисти, че всъщност именно те я притежават и както обикновено са в дъното на заговора срещу кристално чистата репутация на путинска Русия).

20 мнения за “Петата колона брани репутацията на руските покровители – не можели да бъдат отровители”

 1. ДГД на всички споменати петоколонци и вся остальная сволоч от една долна, мръсна гад.
  Бас ловя, че през извратените им пилешки мозъци минават апокалиптични мисли от рода на: “Не измисля ли и аз версия сега за оневиняване на братушките може и на мен случка да ми се случи. Най-малкото, ще ми спрат “рублите”.
  По инициативата на СИЯ “Левче за Иво”
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 2. Отваря се още работа за кресливите петоколонци кат споменатите по-горе и вся остальная сволоч. Трябва да се надговарят И със самият вънщен министър на Великобфритания Борис Джонсън който твърди, че лично и начело кремълският гном лилипут.ин е издал заповедта за изпозлването на ОМП на вражеската територия.
  https://www.gazeta.ru/politics/news/2018/03/16/n_11293423.shtml

 3. Нивото – умственото – на рупорите на путинския режим в България си е на равнището на хора, които НЕ ПОЛЗВАТ МОЗЪКА СИ ЗА СЪЩНОСТТНАТА му дейност! Кресливи по навик, нагли до невъзмможност, повтарящи като папагали всяка глупост спусната (им) от Кремъл тези рублолюбиви “българи”, “патриоти” на Руската империя (на ЗЛОТО) нямат и желание да прогледнат за истината!
  Само не мога да разбера поради каква причина “страдат” в България, а не (си) отидат да се наслаждават на “постиженията” на батюшката им Вовката Путин и да си кряскат на воля всички безумици, които им вменят срещу запада?!??

 4. На Даунинг стрийт 10 звъни телефон. Вдига икономът:
  – Да, моля.
  – Може ли Тереза да се обади?
  – Тя спи сега.
  – Ако се събуди, кажете ѝ, че я е търсил Владимир.
  – Какво би трябвало да означава “ако”?

 5. И Волгин, и Волгин…

  Страшно са жалки и щяха да са и смешни, ако не живеехме заедно с тях в България, та не ми е да смях.
  С риск да урочасам Екатерина Захариева, но май в бойковите кабинети само външните министри са свестни (е, и финансовите донякъде, ама тях по принцип никой не ги обича, та все едно не съм го написал).

 6. След днешното изявление на Борис Джонсън, започвам вече да пиша Владимир Хитлер вместо Владолф Путлер, тоест издигам АРХИГАДЪТ с една степен нагоре, до АРХИМРЪСНИК

 7. Бащата

  На МУХОЛОВКАТА в БЕСЕДКАТА
  “ДЕСНИ ли са ДЕСНИТЕ в България”
  …….
  By Иво Инджев
  Post a comment

  “Нашите… не промиват мозъците на населението. Те просто изземват мозъка. Как става това? Много
  просто.Първо се представя една позиция като супер правилна, а по късно се представя
  противоположна на първата позиция.Мястото на супер правилната позиция е разменено с мястото на
  супер неправилната и обратното…
  Не знам с безмозъчни население какъв просперитет може да се постигне освен Алкохолен.
  Posted by Веселин Станев.”
  Уважаеми г-н Веселин Станев,
  Нещата стават ОЩЕ ПО-ПРОСТО!
  Не знам дали Ви е известно, че навсякаде по света и у нас населението се ражда, живее и умира
  с еднакъв грамаж на мозъците с минимална девиация!
  Не знам дали Ви е известно, че навсякаде по света и у нас/ в НРБ, в РБ,в КНДР, в СССР,
  в Русия на Путин, в Куба на Фидел,…,ВСЯКОГА и НАВСЯКЪДЕ!!!/, МОЗЪЦИТЕ на населението се ИЗЗЕМВАТ
  чрез ЦЕНЗУРАТА!
  Поради което едни и същи българи, когато живеят у нас имат едни мозъци, а когато живеят на Запад
  придобиват други мозъци!Когато се приберат у нас, стават пак със същите си мозъци!
  Нещо повече! Дори роденият и израсъл на Запад, ако заживее у нас придобива нашият мозък!
  /Например шведът изритал камериерката в главата/
  Някои сайтове, в нарушение на Конституцията, ЦЕНЗУРИРАТ с надпис: ” Коментарът беше изтрит,
  защото…”
  ДС-журналистът Инджев, с школовка в КГБ, не оставя дори и такава следа от ЦЕНЗУРИРАНЕТО!
  Инджев СЪЗНАТЕЛНО нарушава законите, тъй като очевидно СЪЗНАТЕЛНО
  заличава следите от цензурирането!
  Разбира се фактът, че Инджев, подобно на всички престъпници, прикрива следите от престъплението-
  цензуриране, не води до оневиняването на престъпникът Инджев,
  нарушаващ поне три члена на Конституцията!.
  С една дума , уважаеми г-н Веселин Станев:
  УНИВЕРСАЛНАТА рецепта НАВСЯКЪДЕ е :
  “МОЗЪЦИТЕ на НАСЕЛЕНИЕТО се ПРОМИВАТ чрез ЦЕНЗУРА!”
  Затова България е на 109-то място по свобода на словото!
  Затова у нас демокрацията е хибридна!
  Затова е със Западен етикет, но с Източно съдържание!
  Уважаеми г-н Веселин Станев,
  Като редовен коментатор В БЕСЕДКАТА, вероятно сте внесли “Левче за Иво”
  Вместо да събирате левче по левче, Иво може да осъди за обидна квалификация “Бащата” за
  цялата сума 60 000лв.
  Ако в съда докаже, че не е престъпник-ресидивист този, който нарушава ТРИ ЧЛЕНА от Конституцията!
  Инджев много добре знае кой е “Бащата”.
  П.П.
  Медийните експерти-манипулатори няма да свършат.
  Но си заслужава трудът да ги разобличаваме.
  Грешат онези, които оставят да звучат само гласовете на негодниците!
  Както На “левия”журналист “бракониер-дивечовъд” Александър Симов!
  Както На “десния”ДС-журналист “бракониер-дивечовъд”, Иво Инджев!
  Както На “националиста” КГБ-журналист “бракониер-дивечовъд” Волен Сидеров!
  Маскирани вълци, независимо от цвета на козината им!
  “ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ”

  Share on Facebook

 8. @ BORETO:
  Защото в рафия такива креслювци колкото щеш и за подобни налудни крясъци не плащат- там те са си нещо нормално. Дават деньги само на “вражеска територия, А НА НАШИЧКИТЕ НЕ ИМ СЕ КРЕЩИ БЕЗПЛАТНО. Това обяснение разбира се, не важи за индивиди като румения пикльо, волгин и др.п. – те са си генно изпортени по рождение.

 9. Господин Инджев, само една малка забележка – отравянето не е в Лондон, а Salisbury

 10. Изглежда Гундяев е наказал някого да прави коремни

 11. До кога така наречените рускороби и рускопаразити,като почнем от Радев,през Ерменков и стигнем до Борисов,Шаренкова,Сидеров ще ни правят на глупаци.
  Тези недоразвити изроди колко отравяния трябва да се случат за да вдянат истината.Те не знаят ли ,че и с тях може да се случи същото.Защото вече се е случвало.
  Колко му е при посещение при президента следващият път вместо да му четат конско,може да оставят небрежно милиграмче от отровата.
  Чета.че са дигнали мерника /руснаците/на патриарха Неофит,че не бил им изпълнявал задачите и ще го сменят с Йоан Варненски.
  Този път призовавам България да бъде от към правилната страна и да защити Англия,защото сме най уязвими.
  Подкрепят външната министърка Захариева за написаното по случая.

 12. Ма тия гадове мръсни! Толкова завиждат на прогресивния строй, че един си забива брадвичка в главата ( макар и в Мексико), друг нарочно обикаля около Чернобил, за да излезе някакъв си изотоп, друг в банята, Немцов се самоубива на мост, асансьора стреля в Политковская, и още и още… само и само да опорочат най- ху(йло)… манният водач на планетата. Завиждат гадовете. И се страхуват от Кинжал и Сармата.

 13. Този филм-“Этот безумный, безумный, безумный “русский мир” плюс споделеното от режисьора Юрий Хащеватский трябва да стигне до всеки жител на планетата който уважава себе си.
  https://www.svoboda.org/a/29102017.html
  Вижте само началото-разказано.
  Фильм начинается цитатой из доклада генерала Куропаткина Николаю II о том, что на протяжении XVIII и XIX веков Россия 128 лет воевала, причем только 5 лет продолжались оборонительные войны, а 123 года шли захватнические походы. Но подлинный триумф “русского мира” случился, когда произошла, как говорит Афанасьев, “грандиозная операция по осуществлению искусственного отбора” в СССР, где заключенные мерли как мухи, а вертухаи давали крепкое потомство.

 14. сидерАв, симАв и други путлеристи от рублофилите в парламента са отишли ,като “наблюдатели”, на диктаторските “избори” на Путлер в райхSSийстката “федерация”!
  Те не са в НРБ и затова не са се включили в “хорът на братушковите рублояди”, които припяват на лошадският МИД в Кремъл.
  Англичаните трябваше отдавна да ги изгонят от Лондон, още след убийството на Литвиненко преди 12 години. Варварите от Злат(н)а ОРДА показаха ,че НЕ са се цивилизовали през последните въобще 800 години, и нямат никакво място в Европейските държави през 21 век.
  НАТО и ЕС допуснаха лумпени ,като Чижов, в ЦЕНТРАЛИТЕ на ЕС и НАТО в Брюксел ,като жест на добра воля и опит за приобщаване на Русия към западните ценности и икономика. Приеха ги даже и в Г8.
  Всичко това показва ,че никой не искал нито да ги ИЗОЛИРА, нито да се държи високомерно с тях след рухването на СССР.
  Много западни фирми правят бизнес в Русия, и влагат капитали и технологии , които създават работни места в путлеристкият райх,въпреки бандитско-чекистката власт. А също така много руснаци мигрираха или правят посещения на Запад.
  Разходите за отбрана в НАТО спаднаха.
  Никой не е проявявал някаква враждебност към путлеристката империя.
  И при такава благоприятна обстановка Путлер проявява своята агресия тъкмо към Запада ,който протегна ръка на Русия след разпадането на СССР?!?!?……
  То няма какво да се учудваме на това , след като и един от най-верните му “грантаджии” в НРБ – сидеров, постоянно повтаря ,че ЕС и НАТО са ни “заробили”….. ОТНОВО!
  сидеров е във властть от 15 години и знае ,че всяка година от ЕС идват 5-6 милиарда кеш…. освен това всяка година НРБ изнася за ЕС стоки и услуги за 30 милиарда , и има ПОЛОЖИТЕЛЕН търговски баланс със ЕС. Т.е. всяка година НРБ печели от ЕС над 5-10 милиарда. А в същото време НРБ има ОТРИЦАТЕЛЕН търговски баланс със путлеристкият райХ, от 5-10 милиарда. И въпреки това сидеров казва ,че ЕС ни “заробвал”?!?!?
  Явно рублите са по-силната отрова, дори от путлеристкият “новичок”, особено в НРБ, след като путлериотската пета колона отдавна е отровено от тях!

 15. За Бащата
  Ако искате да бъдете разбран,изразявайте се по възможност ясно.

 16. @GEORGI NIKOLOV

  Благодаря за линка, филма си струва да бъде видян от повече българи.

  Белоруски режисьор говори за Грузия…

 17. Иво, едно уточнение,
  Салисбъри не е в центъра на Великобритания , нито е в Лондон. Намира се в една от най-южните точки на страната, близо до Саутхямптън и Борнемут. За всичко останало сте прав. Поздрави от снежен Лондон :)))

 18. Ей, в нашата държава май снайперистите станах кът. Аз мога безплатно да им направя списък поне от десетина путьофили за елементарна дератизация (ако знаят що е това. Най-шибаното в цялата тая работа, че специалисти като Шаренкова няма кой да ги зашлеви по цигански, че с години да не се обаждат от коневръза. Мислех си, че са българи. Нъцки!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.