Предстои преброяване на неблагодарниците и в Русия

Чакам с нетърпение утрешната ( пирова) победа на Путин на изборите, за да проследя посърналия възторг на рашизоидите у нас, мнозина от които бяха принудени да признаят, че рашизмът е понесъл тежък удар от скандала на Гундяев в София.

Дори и прекръстилият се с руска фамилия радиоводещ ( знаете кой) от т.н. българско национално радио ( в което коментатори като моя милост са забранени от години насам), днес унило отбеляза в една своя телевизионна изява ( защото личната му трибуна в т.н. национално радио  не е е достатъчна за пълното щастие на рашизма у нас), че Русия трябва да се отнася по-културно с нас, ако иска да сме й приятли. Това по повод некултурното поведение на Гундяев в София…

Иначе радиоводещият “издаде” президента Румен Радев, че не е заслужил такова отношение. Радев толкова се стараел ( да се хареса на Москва), а незаслужено го навикали. От намека, че конското на руснака трябвало да бъде държано на друг български адрес се подразбира, че тази висока чест по-скоро е заслужил премиерът Борисов. Защото само Неговото име се спестява по този деликатен начин от русофилите. Ако ставаше дума за Плевнелиев, когото други защитници на московската правда обявиха за причинител ( със задна дата) на руския скандал в София на 5 март, едва ли щяха да го пропуснат.

Понеже няма как Путин да постигне друго, освен очакваната пирова победа на изборите, ще следим реакциите на посърналите роболюбиви българи. Толкова удари понесоха от своите руски началници, че да ги съжали човек. Макар че те носят на бой, а и кютекът е руски, приемат го като сърдечен масаж, т.е. бой от сърце.

Старото правило, според което едно кихване в Москва разболява София важи с пълна сила. Поради това всеки нюанс в отстъплението на позиции от страна на Путин спрямо предишните избори неминуемо ще добави още тревожност в нивата на  нашенските слъчогледи, обърнати на Север. Сред индикациите за спад на всенародната руска любов към Путин са прогнозите за рекордно ниска избирателна активност и скандалното охладняване към путинизма на средната класа в големите градове- същата, която се замогна от петролния бум през онези десетина години от този век, когато международните цени на руската въглеводородна гордост скочиха неимоверно, наливайки стотици милиарди петродолари в руската хазна и подкрпа за разпределящия благата в страната президент Путин.

Оказа се, че въпреки относителното си замогване в ерата на Путин тези хора ( също) са неблагодарници – абе направо приличат на българи, които си позволват да са благодарни на разни други народи, вместо да стоят на колене единствено и само пред Русия.

НА СНИМКИТЕ:

1.Благодарен за съветската окупация българинimages

2.Неблагодарен на Путин руснак в прегръдките на путинската властOpposition rally in Moscow

3.Неблагодарен сириец нарича Путин катил ( т.е. убиец на арабски ) на демонстрация в Инстанбул Image_5140529_126

14 мнения за “Предстои преброяване на неблагодарниците и в Русия”

 1. сергей кириенко, пръвзамшеф на ап на кремъл се води технократ. Назначен м.г с единствена задача. Да прави, да струва, лилипут.ин да спИчели със 70% при 70% избирателна активност. Или както в матушката обичат съкращенията 70/70. Ни повече, ни по-малко. В тази връзка ми се върти един видеоклип за т.н. парламентарни избори, пак там. Клип който шоуменът слави трифонов се опита, нали не му стигнаха няколко хиляди гласа да вкара референдума за промяна на изборджийството в парламента за разискване, да ни преметне, че е с роден произход, естествено, в неговеа вреда. Кадри илюстрираха как някъде в глубинката членка на СИК в присъствието на милиционер, избиратели и останалите ѝ колеги хваща пачки бюлетини и ги набива в урните необезпокоявана от когото и да е за партията на мошениците и лъжците-единоросите. Експерти продължават да твърдят, че тогава са гласували по-малко от 50% от избирателите а за ер, между 15 и 30%. Утре, ще ги докарат 65/65. кириенко ще се “отърве” с леко мъмрене.
  За последните и не само последните изяви на баце, повече по-долу http://www.reduta.bg/%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be%d0%b2-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%bd%d0%be%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%be/

 2. волвин си чист пут.инофреник , изцяло лумпернизиран и в “гените” си рублопат. Не си заслужава нито гледането, нито слушането му. Той е просто резонансен рупор на фейкпропагадността на путлеристкият райХ! Вторичен , отразен, “източник” на “първичната” путлеристка дезинформация и демагогия, която идва от кремъл, и поради това не притежаващ дори нейната “фейк-автентичност”, “АЛьФА-автентичността” на оригиналнаТА” путлеристка фейк-ДЕ(зин)формация…….
  И волгин и биФшият герберокож ренегаД – жамбазки, който сега е във МВРО , заедно, повтариха вчерашните “опорни точки” на другите им “другари” от петата колона, които защитаваха поредната проява на путлеристкият ядрен и химически тероризъм в Лондон.
  А волгин даже повтори и постоянните претенции на Путлер за ролята му някакъв си измислен от него си “полюс” във “многополюсният” му свят. Само че пак не каза , какво може въобще да предложи чекистко-бандитският бандитустан на света , като пример за подражание. И едва ли и поне един процент от всекидневните вещи ,около волгин, са “Зделани в путлериската ФЕЙКдерация”!
  Ето такъв ФЕЙК-“полюс” е путлеристкият бандитустан. Но волгин си повтаря едни и същи неща,като путлеристки папагал. Путлеристката пропагадност и демагогия е единственото нещо ,което определя неговият фейк-кариеризъм в казионните “медии” в НРБ!

 3. Единственото, което не е истина в статията на Иво е, че улибналия се палячо с миша физиономия от снимката е българин.
  Просто не е възможно човек с български произход да облече фланелка, с която да прилича на накичен кон от ромска сватба. Руско червено, турско синьо, жълтичко, петолъчица, класчета, сърпчета, чукчета и СеСеСеРета! Не, не е българин и ако все пак не е руснак, значи е Гнуснак!

 4. Колкото и да ги бият руските мекерета ще приемат с радост и благодарност нагайката на государя (им). За русолюбците боят от началника от Кремъл си манна небесна.
  Но не очаквам да са унили – тези подлеци ще лижат руските задници докато могат да си вадят езиците от устите!

 5. Петата Колона пак активирана у нас.
  Кого да подкрепим по убийството във Великобритания – чекизма с Русия, или съюзниците от НАТО и ЕС, включително самата Великобритания?
  Онези наши служби, не водопроводните де, се чудят и маят..
  Само да ме чуят по света какви ги разправям…
  Ае стига бе, колко десетилетия още ще сме в тия раздвоения??
  А съществуват ли тези раздвоения другаде по Европата, освен у нас??
  https://steemit.com/news/@ilianvassilev/podkrepata-na-poziciyata-na-velikobritaniya-po-atakata-s-nervnoparalitichen-gaz-mvnr-i-ekaterina-zakharieva

 6. Как руския богаташки елит харчи миилиардите си в Лондон.
  Да не говорим за в Париж, в Испания, и къде ли не още по Европата, а и в Америката.
  “Цялата власт на народа”, както казваха, сега там пак е в ръцете на русняците… един и същи начин…
  https://www.theguardian.com/world/2018/mar/18/oligarchs-russia-elite-london-british-culture

 7. “волвин си чист пут.инофреник”
  По-точно ще е – Вулвин…
  Аз така го чувам 🙂
  Хистеричното създание напълно незаслужено се кичи с името на най-голямата българска река Болга…

 8. Какви избори?
  В КНДР, у нас и в Русия изборите се провеждат по закона на др,Сталин:
  “Не е важно кой гласува, а как се брои най-накрая!”
  На последните избори,след преброяването на протоколите от СИК, най-горе чрез ЕСГРАОН ,
  Борисов е фалшифицирал над 600 000 гласа!
  Видно от РАЗМИНАВАНЕТО на ОФИЦИАЛНИТЕ данни на ЦИК и НСИ!
  Които всеки може да провери!
  Само не сляпата и глухонямата Цацаратура!
  За Премиерът-мутра Борисов и ШАЙКАТА МУ, законът е ” врАта у пОле”!
  Под закрилата на другата мутра-Цацаров!Гримирани и дезодорирани в медиите
  от третата мутра- Пеевски!
  Share on Facebook

 9. НАРОДЪТ

  До Посолството на САЩ

  ОТКРИТО ПИСМО

  СВОБОДА!
  Искаме СВОБОДА!
  Стига диктатура на Триумвирата Борисов-Цацаров-Пеевски!
  Стига съвеЦко-руско робство!
  Стига съдействие-бездействие на ЕС!
  СТИГА!
  Г-н Тръмп, Help!
  ПОМОГНЕТЕ НИ!
  Искаме СВОБОДА!

  София
  Дата:…2018 г.
  …..
  Share on Facebook

  Имейл: sofia@usembassy.bg

  ул. „Козяк“ 16
  София 1408, България
  Телефон: +359 2 937 5100
  Номер на факс: +359 2 937 5320
  …..

  П.П.
  ТИ присъедини ли се към НАРОДЪТ?

 10. Поздравление до Доналд (не патока…)
  Нали обичка туитър.
  От ДЖОН БРЕНЪН, предишният шеф на Централната Разузнавателна Агенция (дето по руски в Българията й викат “управление”..)
  И той през туитър.
  Показващо само точното отношение към президента Тръмп, а и как го дебнат и разследват:

  “КОГАТО ПЪЛНИЯТ РАЗМЕР НА ТВОЯТА П Р О Д А Ж Н О С Т, МОРАЛНА Н И З О С Т, И ПОЛИТИЧЕСКА КОРУПМИРАНОСТ СТАНАТ ИЗВЕСТНИ/РАЗКРИТИ, ТИ ЩЕ НАМЕРИШ СВОЕТО ПРАВИЛНО МЯСТО В К О Ш Ч Е Т О ЗА Б О К Л У К НА ИСТОРИЯТА КАТО ЕДИН ПОЗОРЕН ДЕМАГОГ. ТИ МОЖЕ ДА ЖЕРТВАШ КАТО ЖИВОТНО ЗА ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ АНДИ МАККЕЙБ, НО ТИ НЯМА ДА УНИЩОЖИШ АМЕРИКА… АМЕРИКА ЩЕ ТРИУМФИРА ВЪРХУ ТЕБ.” !!
  (Андрю МакКейб е уволненият от Тръмп през февруари т.г. временен директор на ФБР, заради разкрити от него неща в хода на разследването на РУСКАТА ВРЪЗКА на Тръмп)

  Ще му Турят на Тръмп лютата чушка в Задника, един ден…

  https://twitter.com/JohnBrennan/status/974978856997224448

 11. Президентски избори в Рycия, или иначе казано, преброяване на руските дебили. Добрата новина за нас е, че в Рycия те са много повече, отколкото у нас, като тук броЯ и гласувалите за втория и третия в класацията (лидера на комунистите и втората “вечна Амбър” в руското политическо блато: жириновски).

 12. Със спечелването на незнам кой си мандат Пути се вписва чудесно в епиграмата на Радой Ралин:
  “Вече клинът не избива клина!
  Не сме в сила, да му повлияем.
  Пак е нова, Новата година-
  Дядо Мраз остава несменяем…”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.