ПОКОРИТЕЛЯТ НА ПОКОРНИЯ РУСКИ НАРОД

 

Във връзка с поредната победа на Владимир Путин на т.н. избори в Русия искам да поздравя с малко фактология онези, които се радват на този погром ( руска дума, свързана с антиеврейските кланета в Русия, превърнала се в международен термин ).

Пиша по памет, по навик и по инерция след многократни свои коментари по темата кой е Путин на когото се радват(е).

Искам да (ви) кажа, че Путин е враг на руския народ.

Това е руснакът, който се възцари начело на най-голяма по територия държава в света по волята на “цар Елцин”, който при всичките си многобройни недостатъци отвори Русия към света. Отвори и вратата на демокрацията както никой друг владетел в руската история, но само за период от 8 години, превръщайки я за кратко в приятел на цивилизования свят. След което избраният от него придворен слуга я затвори – но не веднага, а стъпка по стъпка.184436_b

 

Според политолога Станислав Белковски, Путин е спечелил доверието на Елцин с обещанието да пази семейството му от репресии. Путин доказал лоялността си в пряк сблъсък с руския главен прокурор Юрий Скуратов, отказал на Елцин да подаде оставка след секс скандал, онагледен с видеоматериал в публичността. Новият шеф на КГБ\ ФСБ  Владимир Путин го накарал да подпише оставката си с пистолет, опрян в челото му. С пистолет в ръка Путин печели доверието на Елцин “отстрелва” ( първо само символично) Борис Немцов като фаворит за президентския пост.

Апропо, ( вашият) Путин никога не е бил кадрови разузнавач ( дори и това не е бил). Работил е в Пето управление на КГБ. Донасял е  за съветските граждани, командировани или учещи в Дрезден в бившата ГДР. Но и дребосъкът Шикългрубер никога не е бил герой от войната, но се превръща в главен причинител на следващата. Дребничките Джугашвили, Шикългрубер и Путин за известен период се превръщат в обожествявани великани в очите на цели народи, преди да ги връхлети потопа на тяхното наследство.

Белковски твърди също в книгата си “Путин: цялата истина за стопанина на Кремъл”, че Путин всъщност е избран за приемник на президентската власт от семейството на Елцин още през 1996 г. след като президентът получава два инфаркта през май и юли същата година. Т.е. семейство Елцин буквално си “отглежда” Путин.

Изгряването на посредствения във всяко отношение Путин само формално е свързано непосредствено със залеза на внушителния Елцин, макар тези скачени съдове да имат откачена роля в утвърждаването на новия руски автократ, който си прилича със Сталин ( и ) по това, че е бил пренебрежимо невзрачен в началото на кариерата си.

Възходът на Путин е белязан със смазването на Чечня, която печели първата си война за отделяне от Русия в периода, когато СССР се разпадаше по шевовете и много други народи успяха да избягат от съветската клетка, формирайки собствени държави. За разлика от тях, чеченците не получават разрешение да се обособят като независим анклав. Серия от масови убийства в резултат на взривени жилищни блокове в Русия създават необходимата шовинистична истерия, която е нужна на никому неизвестния новоизлюпен през август 1999-та премиер на Русия Владимир Путин ( един от около 4 души , заемали този пост в рамките на годината), да се прочуе като победител на  миниатюрната Чечня след приписаните на неизвестни чеченци атентати в Русия.

В рамките на месеци след назначаването си за премиер и като инициатор на смазването на Чечня (  наказана с цялата мощ на руската армия след ужасяващите бомбени атентати в Русия, за които дисидентът Литвиненко обвини лично Путин и плати с живота си за тази дързост), новата звезда на руската политика основа своя партия. Тя моментало спечели парламентарните, а по-малко от половин година след това и президентските избори. Владимир Владимирович яхна Русия, изравни рекорда на Брежнев по продължително управление и вече гони Сталин в това състезание.

Първият си сигнал като продължител на съветските традиции Путин изпраща , откривайки на 20 декември 1999 г. паметник на своя бивш началник Юрий  Андропов.  Другарите, присъстващи на празника, аплодират бурно, когато Путин заявява, че ФСБ е достоен приемник на КГБ.

Путин никога не се е явявал на каквито и да било избори, преди да стане президент. Но взима мерки изборите никога повече да не бъдат свободни.

Първата грижа на Путин като президент от 14 март 2000 г. беше да започне с мерките по овладяване на национално значимите медии. Само 4 дни му трябваха, за да пристъпи към бруталните акции по превземане на телевизионните канали, които го критикуваха.

Путин пише със “златни букви” историята на овластения цинизъм с поведението си на  самодържец, който не благоволява да реагира на трагедията с руските моряци, удавили се в подводницата “Курск” през септември 2000 г. В отговор на въпроса какво е станало с подводницата, той заявява пред американска телевизия: “потъна” – сякаш става дума за някакъв предмет, е не за най – голямата ( човешка) катастрофа в съвременната подводна история на Русия, изплувала на повърхността.

Путин държа в затвора близо 13 години най-богатия руснак Ходорковски като демонстрация какво се случва с бизнесмен, който си позволява да е насторен опозиционно спрямо него и дори да финансира опозицията.

Путин е отмъстителен до полуда. Не веднъж е завявал, че предателите заслужават да бъдат наказвани безпощадно ( а терористите се закани да “дави в кенефа”).  Списъкът с имената на жестоки убийства на негови врагове е дълъг: от Литвиненко, Березовски и Борис Немцов, до проговорилия пред британците бивш шпионин Сергей Скрипал.

Путин разви параноя, опасявайки се от бунтове в Русия по подобие на т.н. цветни революци в Грузия и Украйна през 2004 г. В резултат нападна Грузия през 2008 г. и Украйна през 2014 г. Подкрепи отцепването на анклави и в двете страни.

В самата Русия Путин воюва с полицейската си машина срещу протестните демонстрации на своите сънародници.

Путин постигна международна изолация на огромната Русия каквато никой друг руско-съветски владетел не е постигал, прибавяйки още територия към гигантската страна и презрение към нея по целия свят.

Путин претендира да е укрепил и развил Русия, но всъщост закрепи необратимо статута й на суровинен придатък на развитите западни икономики, зависим от западните технологии за съществуването и развитието на същата тази добивна индустрия.

Това е Путин, покорителят на покорния руския народ, който още не осъзнава поражението си и живее във фазата на всенародната гордост от аншлуса с Крим. В Третия Рим му се радват пирово както в Третия райх третираха присъединяването на територии с брутална сила или “по любов” от страна на “присъединените” судетски немци в Чехия и австрийците в Австрия. Резултатът за Третия Рим ще бъде подобен на края на Третия райх.

Под водачеството на своя Нерон Русия пропусна фатално шанса си да се нареди сред развитите цивилизовани държави, прахосвайки временно спечеленото приказно богатство от продажбите на подземни богатсва за милитаризация, вместо да вложи средствата за модернизация на държавата.

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг, Покорителят на покорния руски народ

 

49 мнения за “ПОКОРИТЕЛЯТ НА ПОКОРНИЯ РУСКИ НАРОД”

 1. Опознай раззия,за да обикнеш България!!!

 2. Дори във винаги предпазливата към непредвидиният североизточен мечок Франция снощи се “осмелиха” да покажат как чичето Путя пИчели “избори”. Демонстрираха нагледно т.н. карусели и вбросы. Заявиха, че на практика по официалните медии и най-вече телевидението освен ввп всички останали кандидати са имали пренебрижимо малко време.
  Да припомним как на изборите за Дурдумата се отчитат резултатите по държавните канали.
  https://www.svoboda.org/a/24411689.html
  От многото дописки за коментираното събитие избрах долната защото прекрасно илюстрира безнадежността която след коронясването на кремълският гном е налегнала народонаселението.
  https://irek-murtazin.livejournal.com/2141023.html
  И последно. Вижте как “вие сте, най-бързите” по баце, иде реч за агенция фокус е реагирала глобално на “избора” на лилипут.ин. Изравят костите на гадачката Вангя и раззия над всичко благодарение на владимир. “Врачувано” през 1979г. ама сега му е “дошло времето”. Толкова са загубени путиноидите, че се надат единствено на паранормалното. Няма да е за дълго!
  http://focus-news.net/news/2018/03/19/2500920/the-daily-express-slyapa-balgarska-prorochitsa-e-napravila-shokirashto-predskazanie-che-vladimir-putin-shte-vladee-sveta.html

 3. Опознавай руSSия, за да обикнеш Европейска България!

 4. Путлер не може да излезне нормално от властть….., може само в хоризонтално “положение”, НЕ и след изцяло бандитското си “царуване”. А въобще НЕ трябваше Елцин да го избира за свой “заместник”, защото нито един настоящ президент НЕ може да си “избира” следващият президент – нито според руската Конституция , нито според всяка друга Конституция!
  Втората причина за НЕправилният “избор” на Елцин е, че Путлер е чекист, и то от “тиловите части” на КГБ!
  Третата, основна, причина е връзките на Путлер със ленинградските ОПГ , като кметски ПОЛИТКОМИСАРь в Лениград до 1996г.
  А ето и една ретроспекция отнасяща се до поредната причина ,която е против кандидатурата на Путлер за президент:
  https://goo.gl/mZcJac
  Както се вижда Путлер НЕ е “подходящ” за президент ,защото е военнопрестъпник и терорист, още от 1999г., т.е. преди да стъпил официално в Кремъл, преди 20 години…..
  От клипа се вижда какво е питал Путлер ,тогава, в Руската Дума ментора на Сидеров – Жирик, и какво “отговаря” , СЕГА, на същият въпрос! И къде са сега и Жирик , и “подопечният” му Сидеров, като “наблюдател на путлеристките” “избори” в Москва през 2018г……
  Осен всички други причини ПРОТИВ “кандидатурата” на Путлер , той е и клептоман, който е получил над 250 милиарда лични взятки.
  Но основната му НЕлегитимност идва от руската Конституция ,която забранява повече от 2(ДВА!!!) президентски мандата.
  П.П. И в допълнение и един “миниатюрен” щрих към “отразяването” на путлеристките “избори” в НРБ, особено в ТОТАЛно(АБСОЛЮТно) казионната “телевизия” – бТВ(братушка ТВ!)!
  Днес, в “репортаж” от “изборите” в путлеристкият бандитустан по бТВ казаха ,че за Путлер са гласували цели 75 МИЛИОНА “избиратели”?!? В желанието си да угодят МАКСИМАЛНО на Путлер , чрез “репортерката” им в Москва, бТВ представиха 75% от ОБЩО “гласувалите” в целият путлеристки райХ 70 милиона, за “реални” 75 МИЛИОНА гласове за Путлер!
  Ето това се казва пълна рублофилска казионност и путлеристка зависимост. Може в путлеристкият бандитустан да са “гласували” ОБЩО 70 милиона, но в НРБ по бТВ казват ,че само за “любимият” ИМ Путлер са “гласували” 75 милиона, т.е. с 5 милиона ПОВЕЧЕ от ВСИЧКИТЕ , които са “гласували” вчера!!!
  Само заради допълнителните 20 МИЛИОНА “гласове” , които му “добавиха” от бТВ, те заслужават Путлер да ги обяви за НЕдостижимиТЕ, световниТЕ ФЕЙКрекодьори на путлеристката ФЕЙКпропагадност!
  Все пак дори и в путлеристкият бандитустан , НАЙ-големите и МНОГОбройни казионни изборни фалшификатори на Путлер не си позволяват да му “добавят” над 20 милиона путлеристки “избиратели”.
  А ,за сметка на това от НРБ, само от един фалшификатор – бТВ, Путлер получи цели 20 милиона “отгоре”! МаладцИ, бТВ!
  Требва на другите “избори” Путлер да ги назначи в путлеристката ЦИК, вместо да фалшифицира изборните си резИлтати, както досега!

 5. Покрай последните “избори” в московлука, явно е разпоредено във всички нашенски “свободни” и “независими” (ХА ХА!) телевизии, по никакъв начин да не се споменава ПРОЦЕНТА гласували там!
  По същия начин както не споменаваха процента гласували на т.нар. “референдум за независимост” в Каталуния…
  Една и съща зловеща костелива ръчичка им написва какво да четат на зрителите си…

 6. Портретът на покорителя е непълен. Наистина ли няма поне една жена или приятел да се завъртят около Путин? За толкова години на власт, поне един от двойниците можеше да покаже близост до човешко същество. А сега е като Сталин, Живков, Брежнев и да не изброявам до последния самотник, който престан да е мачо, защото е зает да оправя Балканите.

 7. мисля,че Путин беше натрапен на Елцин от КГБ,използувани са според мен някакви компрометиращи факти или най обикновена заплаха за живота и семейството.Спомням си,как унило се появи Елцин по телевизията преди Нова година и обяви,

 8. `че се оттегля поради здравословни причини и издига за свой заместник ВВП.

 9. Инджев, ама злобата яко те тресе, а 😉
  Представям си какво им е на Савова и Тинков 🙂

 10. То что сегодня происходит на России одновременно ужасно, гротескно, ну и конечно же анекдотично…………………………………….Как-то Георгий Сатаров выразил такое мнение, что Россия это страна в которой один террорист захватил и удерживает в заложниках 140 миллионов человек.

  Мне эта мысль понравилась, но вот как- то не прижилась. Да, в целом концепция верна, но вот есть в ней ряд недочетов:

  1. Заложников как правило удерживают насильно. Но сбежать с России сегодня можно, и особых препятсвий для этого нет.

  2. Заложников охраняют. И опять же, россияне если охранятся, то собственно собственными силами – фактически саи себя.

  3. Заложникам, как правило не дают возможности открывать рот. Россияне если рот и открывают, то лишь для того, чтобы похвалить или поблагодарить своего верховного террориста.

  Единственное, что очень похоже на выданные россиянам статус заложников, так это то, что они содержатся в нечеловеческих условиях. Но, опять же. Учитывая все вышесказанное – им, получается, это нравиться!

  Россияне сами себя удерживают в руках бандитов, охраняя собственными же силами тюрьму открытого типа! Они сами себя сдерживают, и это притом, что двери этой тюрьмы с 1991 года открыты настежь!

  Собствнно поэтому, если посмотреть на Россию с этой точки зрения, те, кто голосуют сегодня за Путина – это матерые преступники-рецидивисты, отсидевшие по 18 лет минимум Голосующие за то, чтобы сидеть на тех же условиях во все той же тюрьме, и жрать ту же баланду еще 6 лет!

 11. Россия не может без лжи. Вся ее история, культура, наследие – все ложь! Ложь и страх. Ложь и страх необходимы ей как воздух. Свобода и правда уничтожают ее, они ей противны и противопоказаны……………….
  Чтобы победить зло – не надо становиться злом, надо пресекать зло, не давая ему возможности пользоваться законами цивилизованного общества! Это аксиома, которую Запад пытается не видеть уже не один год, или же жестоко ее игнорирует.

  Россия никогда не придерживалась никаких международных договоренностей, если они мешали ей строить свои подлые планы. Единственно, зачем Россия подписывала разного рода договора и соглашения, так это затем, чтобы связать условиями договора подписантов со стороны цивилизованного мира. Другими словами, подписывая договор с Россией, Запад сам себя обрекал на выполнение обязательств. В то время как Россия никогда и не собиралась их придерживаться.

  Так было со всеми договорами по разоружениям, с Будапештским меморандумам, с любыми другими договорами о мире, границах, невмешательстве и так далее.

  Россия не соблюдает договоров, даже если и подписывает их! Данное российскими руководителями слова ничего не значат. Все на, что они способны, это лишь обвинять в неисполнении положений договоров других, и никогда себя. И если кто-то еще не понял данного факта, то это очень печально.

  Я не раз обращал внимание на то, насколько веселит российскую публику факт того, что представители цивилизованного мира платят налоги, не тянут домой с работы все, что плохо лежит, не ищут возможности воспользоваться обмануть, оскорбить, обхаять. Они правда не понимают, как это и главное зачем отвечать за свои слова, если можно от них отказаться! Им смешно, когда человек давший слово разбивается в хлам, но делает все, чтобы воплотить в жизнь данное им обещание. Тут, справедливости ради, надо отметить, что и наша ментальность поражена еще все тем же пороком. И не одно десятилетие пройдет, прежде чем и мы станем ценить свою репутацию, уважать каждое сказанное нами слово.

  Но, вернемся к России.

  Вы заметили, что чем ближе на России выборы, тем больше скандалов происходят вокруг страны медленно проваливающейся в СССР:

  Сначала громкий скандал вскрывший дипломатический канал поставки кокаина из Америки на Россию.
  Попытка рейдерского захвата углеводородных месторождений в Сирии.
  Откровенный шантаж Путина, пугающего цивилизованный мир тем, что в его пещере была разработана новая атомная дубинка.
  Интервью Путина с истерическим: какие ваши доказательства? И требование обратиться в Прокуратуру РФ для расследования преступлений России, которые она совершила против других государств.
  Химическая атака в Великобритании.
  Реально создается впечатление, что цивилизованный мир со своей любовью к букве закона уже больше не останавливает Кремль. Что от безнаказанности Россия сходит с ума, и просто беситься.

  Так дальше нельзя.

  Цивилизованный мир пытается играть с Россией по своим правилам, но она не собирается этого делать! Россия всегда играет по своим правилам, наплевав на весь цивилизованный мир. Пытаться научить ее поступать иначе, сродни попытки научить людоеда пользоваться приборами, забыв при этом, что мы остаемся основным рационом его питания!

  С Россией нет смысла играть по правилам цивилизованного мира, ибо они не работают против закоренелого рецидивиста преступника, количество преступлений которого являются предметом его гордости.

  Нет смысла доказывать, что Россия сбила малазийский Боинг, ввела войска в Украину; обеспечивает поставки наркотиков, оружия, в том числе и химического, по дипломатическим каналам.

  Не могли террористы в Париже просто так на улице найти автоматы Калашникова и остальное оружие. Кто им его поставил? Не могли танки российского производства и российским же экипажем просто так оказаться в Украине, заблудившись или заехав на поле боя случайно. Это даже просто смешно, что это надо доказывать!

  Но, вы знаете, что еще более ужасно во всей сложившейся ситуации?

  Реакция российской власти. Она открыто огрызается и угрожает!

  И вот тут возникает вопрос – зачем? Зачем России именно сейчас, необходимо не просто испортить репутацию, но и буквально уничтожить ее, превратившись в страну изгоя закрытого типа?

  Вспомните, все последние российские законы направлены на что? На закрытие, отделение ее информационного пространства, от всего цивилизованного мира!

  Путин “закрывает” Россию, ради победы на выборах! Путин собирается править до конца своих дней. И даже уже не потому, что хочет власти. А потому, что знает, что его ждет смерть, как только он отпустит бразды правления. Гады из его серпентария разорвут его в клочья.

  Путин снова поднимает “Железный занавес”, который падет только после его смерти. Или же, что еще ужаснее, судя по его последним заявлениям, простоит до конца мира. Ибо зачем Путину мир, в котором его нет?

  И этого надо бояться. Это надо предупредить. А не пытаться справедливо и по закону осудить свихнувшегося диктатора…

 12. Н-тият мит от т.н. вов рухна. Блокада на Ленинград от немска страна-НЯМА. Има римейк на Голодомор. Сценаристът и режисьорът е същият. След войната, дежа вю, ликвидира главните изпълнители по т.н. ленинградско дело 1949-1950г.

  https://newsland.com/user/4297710442/content/mif-o-blokade-leningrada/6258394

 13. Абе… едно време при нашите социалистически “избори”, Бай Тодор Правешки печелеше по 99.8% от гласовете.
  Това не значеше, че 99.8% от населението го подкрепя. И за Путя същото важи.

 14. До ДЕЯН
  И аз се “пукам от яд”, че не ги докараха 99% избирателна активност и 99% за Путя. Защото той е с мисия.
  Да закрие Педерацията. Най-добрият агент в историята на ЦРУ-разпоредено е да не му се “пречи” в нищо и по съвместителство и на “хонорор” при американският ВПК. И на двете места след “избора” на ввп се лее шампанско на мах.
  ВЕрвайте ми!

 15. Преди време, когато обявиха рейтинг на Путин към 85%, един руски коментатор писа, че с нетърпение чака рейтингът му да стане 95%, като на Чаушеску.
  А иначе БНТ съвсем го е ударила през просото. В История.bg по темата “Народният съд” не бяха поканили Искра Баева. А всички присъстващи смятаха, че е бил престъпление…

 16. Абе май ще се окаже,че Лондон и Москва са партньори а не врагове! “Операция Новичок” допринесе за нарастване на избирателната активност и убедителната победа на Путин…

 17. До Деян
  Безсмислено е да се вживявате,защото след изборите в бившия съветски съюз абсолютно нищо няма да се промени.

 18. Предварително резултатите от избора на Путин бяха обявени като съкрушителни – 71%.
  Оказа се,че за Путин са гласували 50% от избирателите. Тях ги показаха как плачат от любов към новия,стар месия,развяваха знамена и издигаха лозунги за величието на путинската империя.
  За останалите 50% нищо не беше показано.Все едно,че не съществуваят. Но нещо ги гложде сатрапите,въпреки хвалбите,и на следващите избори резултатите ще нарастнат до 99,90% – нормално за всенародната любов. Това вече е изживяно.
  Ако изобщо доживеят до такива избори.

 19. Какво ли тук се коментира “Хроника на една предизвестена смърт”.

 20. До ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ.Защо мислите,че избирателната активност е нарастнала?Тя бе заложена още в “предпроектното” проучване – 67% избирателна активност x 76% за вова = 51% от имащите право да гласуват.Т.е. Император за винаги!

 21. И какво си представяш, ДЕЯНЧО?
  И защо смяташ, че има изобщо здравомислещ човек, неосакатен от сърпочуковата промивка на мозъка, който да се вълнува от твоите проблеми? Защото очевидно ти си треперил по повод т.н. избори в разия и резултата от тях. От там и неудържимата ти радост. Напразно си стискал палци бе, мушмурок. Да ме беше попитал още преди месец – щях да ти кажа резултата, да те успокоя…
  Изненада няма. Гадните западняци /соросоиди, еврогейци, джендъри, хамериканци и прочие/ са пуснали путьо по пързалката и той ревностно и тъпо досъсипва малкото читаво останало у мужиците.Без бомби, без ракети, без хипер, мега, супер, ултра и подобни простотии.Върши им работата гномчето и си го коткат, защото не знаят ако се катурне кои /и колко/ ще грабнат куфарчето и ако настъпи сред онова дивашко племе хаос, дали няма да стане някоя непоправима беля.
  Ти обаче въпреки всичко, без да го съзнаваш, си прав – яд ме е. И ще ти кажа защо – защото, когато рухне като сесерето разийската измишльотина, ти /по опорни точки, спуснати от майка ти-Партията/, пак ще обърнеш палачинката, ще си скъсаш ризата, ще се посиниш от думкане в гърдите и ще се изкараш пръв русофоб и американофил /като ал. симов навремето/, а мен ще ме клеймиш като русофил, защото съм знаел руски, семейната ми библиотека била две трети на руски и съм се радвал, когато на едни избори хуйло /ти тогава така ще му викаш/победил.
  Но какво да се прави – пълно щастие не съществува. Както казват руските “интелектуалци”: “Такова се ла ви”.
  🙂

 22. До GEORGI NIKOLOV И аз се “пукам от яд”, че не ги докараха 99% избирателна активност и 99% за Путя. Защото той е с мисия.
  Да закрие Педерацията.

 23. ДО ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
  Многоуважаеми г-не или ако предпочитате ДРУГАРЮ.
  Тънкото Ви прозрение, че Лондон и масква са “партньори а не врагове” и операцията “Новичок” е допринесла “за нарастване на избирателната активност и убедителната победа на Путин” ваше творение или е подадена медотичка от КОЙто трябва. Пет пари Тереза Мей и останалите западни лидери не дават с колко и завинаги Путя пИчели цирка “президентски избори”. Нещо повече и употребата на средството-новичок-ът и изпълнената-донякъде от технократа кириенко цел с безценната помощ на памфилова да нарисува предварителната зададената схема 70/70 ще накара тукашният “матРиял” (чрез демонизация на ввп на мах) да осъзнае най-сетне, че насреща им стои един первезен психопат. Луд за връзване казано по нашенскому.

 24. ЛОГАРИТЪМ НА ПОБЕДАТА НА ПУТИН
  70%= КГБ + Госстрах + олигархична мафия + ГРУ + политическа репресия + политически убийства + заплахи + изнудване + хибридни лъжи + евтини пирожки + одеколон и перилни смески за пиене + опростяване на руснака + църковна наглост и лъжи + 5тата колона + платени шрьодерчета и депардиорчета ….
  Е ДРУГАРЮ ПУТИН, ОТ ТУК НАТАМ ТЕ ЧАКА СЛИЗАНЕТО ПО СТЪЛБАТА НАДОЛУ

 25. Още едно сходство с България – пазавантин на премера, самия става премиер. И как става така?? Властта тук (и там)явно се предава като вирус по контактен път. Такова чудо в белите страни няма и това ни различава от медерния свят. Така че коментара по-горе “Опознай раззия,за да обикнеш България!!!“ не мога да го приема понеже процесите в България (като краен резултат)се развиват напълно идентично и за българския народ също може да се каже че е покорен – само шайката е друга.

 26. И друг път съм ви писал, че цензурата в (уж) десния, проевропейски и пронатовски сайт Фактор.бг вършее страшно!

  Ето поредното доказателство.
  Опитайте да откриете статията
  “Синът на Цоло Вутов лее шампанско за над 40 000 евро в Алпите, дъни “Шушана” (ВИДЕО)”
  от рубриката “Смотаняци” от 19/03/2018 13:04.
  Няма я, нали?
  404 Not found
  Новата (стара) ДС вършее здраво…

 27. Г-н Кочев едно допълнително сплотяване на руснаците при избори никога не е излишно. Явно сте се подвели по медийната истерия, че Русия и Англия са врагове и не допускате, че може да е тъкмо обратното. Та те си бяха партньори при много важни случаи и в миналото и в наше време. Освен това на същата дата – 18 март беше анексиран Крим, но медиите удобно забравиха за това.

 28. ЖОРЖ,
  Благодаря за линка, относно “ленинградската епопея”!
  Чудовищно, извратено, нечовешко!
  Спомних си, как като ученик стоях ужасЕн пред детския почерк: “МАМА ТОЖЕ УМЕРЛА. ОСТАЛАСЬ ОДНА”! Зад мен стоеше комсомолският отговорник на групата и нещо обясняваше.
  В онзи миг целият се бях превърнал в омраза! Мразех! Не фашистите. Мразех Германия – земята ѝ, небетоѝ, хората ѝ, децата ѝ … /целта е била постигната!/
  ДЕЯНЧО, обезателно отвори и прочети! И се опитай да мислиш логично, нормално, по човешки. И проумей – улянов, джугашвили, путин са най- жестоките врагове на руския народ, най-отявлените РУСОФОБИ!

 29. Павле, всичките им имтове и легенди умряха в буквалният смисъл на думата. Почна ли да ги изброявам и то само кат заглавие няма да ми стигне денят.
  Нищичко не остана.
  Сега, блзга вест оттук. Първи номер пудел на пут.ин саркози е под ключ. Уж за едни пари на камиларя от 2007г. но ще стигнат и до зависимостта му от “колегата” ввп.
  Междувременно, поредното изключително силно-професионално представяне на Премиерът Едуард Филип пред “най-неудобият” водещ, живата легенда Пиер Бурден. Когато гледам подобни изяви си мисля, че баце ако можеше малце от малце да осмисли къде е той сигурно на мига би се бил камшика. Ех, мечти.

 30. @ Павел Тинков.Присъединявам се към казаното от Вас.

 31. Няма как да му честитят рождения ден на Николай (Георги Евдокиев) в сайта на Фактор (по обясними причини – точно за най-върлия фен на Орбан и наш Бойчо са “стопирани” коментарите в рубриката “Рожденици”).

  http://www.faktor.bg/bg/articles/rozhdenitsi/vtornik-20-mart-2018

  “Совите явно не са това, което са!”
  Или просто има твърде едра хибридна къртица там…

 32. Г-н ТИНКОВ, г-н NIKOLOV, бих ви подсетил да погледнете този линк:
  https://ivo.bg/2015/08/02/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D1%81%D1%81%D1%80-%D1%84%D0%B8/
  В коментарната част има няколко коментара от истинският познавач на Финландия и генерал Манерхайм – СТАМБО.
  А може да погледнете и в края на коментарната част , където водехме спор по “блокадата” на Ленинград, преди 2,5 години…….

 33. Пременила се Русия,
  погледнала се – пак в тия…

 34. Деяне,
  Напротив,радвам се .че всичко в Русия следва логично.Как го виждаш един оскотял народ да има поне капчица мозък и да вземе правилното за себе си решение.Невъзможно е след всичко преживяно,особено в последният век.
  Народ ,които живее за да твори зло на другите народи няма развитие.Погледни колко народ унищожиха в това число и българи техни съратници.Те живеят със злото и се хранят от злото.
  Продължаването на тази линия действува отрезвяващо на българите.
  Все повече хора се убеждават в думите на Рейгън *Империя на злото*.
  Мисля,че и един Румен Радев го разбра,нищо че си мълчи.
  Така че всяко зло за добро е казал народът.

 35. И аз мисля като krasnoselski, че пут.ин беше натрапен на Елцин от КГБ.

  Много ми е трудно да разбера злорадството на някои българи от победата на пут.ин. 3абелязах го първо в интервю на любамыр каларав (ех, Стамбо…) онзи ден. Надявам се за тях, че наистина нещо кярят лично от това, иначе би било направо малоумно да злорадствваш, че един психопат си е постлал да управлява най-голямата държава в света, докато е жив, сеейки несигурност и разграбване и y наc.

 36. Тезата за добрите руснаци, управлявани от злодей олеква с всеки един избор на азиатската сган.

 37. @ КЪМ GEORGI NIKOLOV и ПАВЕЛ ТИНКОВ:
  Благодаря Ви за отделеното внимание!
  Въпросната статия и коментарната ѝ част директно прехвърлям в личния си е-архив.
  Още веднъж Ви благодаря за това, че възкресихте името на приятеля ми СТАМБО!Не трябва да допускаме личности като него да бъдат забравени!
  МИР НА ПРАХА МУ и ПОКЛОН!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.