Москва може да ни освободи и от престъпността, ако си прибере престъпниците

Според сайта Faktor.bg , арестуван от ГДБОП бос на банда, която се занимавала с манипулиране на игрални машини, избягал в Русия  малко след като бил освободен от ареста. http://www.faktor.bg/bg/articles/zapodozreniyat-ot-gdbop-za-glavatar-na-banda-izbyaga-v-moskva

Беглецът бил известен като Иво Московския. Съответно избягал в Москва – трезво решение на хазартен мошеник. Защото Москва е столицата на хазартно манипулираните избори, в които участва един кандидат, а останалите се въртят в ротативката на предизбоното шоу за заблуда на противника ( т.е. на руския народ), в резултат на което всички “познават” кой ще е победителят години преди самите избори.

Новината поставя в нова, неудобна светлина соросоидите, американосите, краварите, психодесните, либералчетата, джендърите и изобщо гнидите, каквито са всички нерусофили ( т.е. русофоби) в България, според които българите бягали само на Запад ( ако не с милиони, то със стотици хиляди).

Иво Московския има всички основания да се гордее със своя принос в обръщането на вредната за България тенденция никой българин да не бяга в Москва.

Освен това московският магнит може да привлече и други промосковски българи като жест към братска България, задъхваща се от европрестъпността. “Всеки български престъпник – обратно в Москва”, е кауза, зад която трябва да застанат рублолюбивите ни правителствени и неправителствени организации.

 

 

( НА СНИМКАТА: Юрий, московския кмет,  открива заедно с Бойко Банкянския московския анклав край Камчия на 9 септември 2010 г., Дни по-късно московкият кмет Юрий беше изгонен от този трети по-важност в руската държава пост от премиера Путин и президента Медведев  заради мафиотската му дейност)Unknown-1Unknownrthdrhetrherthyer

 

 

 

 

Практиката български престъпници да се крият в Москва има дълбоки коминтерновски корени. В днешно време, когато ни управляват роболюбиви българи, евентуалното им завръщане с подводница с цел да взривяват мостове, жп линии и прочее обекти на евроокупацията на България, може да да разчита на почести, с каквито премиерът Борисов посрещна стопанина на руския анклав край Камчия, доказания московски мафиот Юрий Лужков на 9 септември 2010 г.https://www.vesti.bg/bulgaria/moskva-dava-120-mln.-evro-za-lager-v-kamchiia-3251211

 

 

 

Паметна плоча, винаги отрупана с цветя на българската благодарност и рускта солидарност с нея, напомня край устието на Камчия, че завърналите се с оръжие в ръка от Русия българи могат да разчитат на увековечаване на тяхната патриотична ( спрямо Москва) дейност. Стига на власт да са правилните другари и другарки, а не онези т.н. българи в царство България, които приложили тогавашните закони и се разправили не особено братски с братските пратеници, обучени в СССР и изпроводени да воюват срещу България въпреки дипломатическите отношения между двете държави.

 

Unknown-2

 

 

 

 

Капището търпи някои евтини, но ефектни подобрения през годините – миналата година в земята край плочата беше монтиран вимпел на “Нощните вълци” на Путин. А преди няколко години роболюбиви българи порусначиха българския надпис , като дописаха към българския текст едно руско “вечная память”. Край руския комплекс се появи и нова паметна плоча- този път във връзка с посещение на вицепрезидента Маргарита Попова.

Двойните ни освободители, които показват готовност да ни освободят от родните престъпници като си ги приберат обратно, са на път да станат тройни. Наздраве с “Тройной”!

Подпис: Иво Софийския

16 мнения за “Москва може да ни освободи и от престъпността, ако си прибере престъпниците”

 1. Министър-председателя на Република България Г-н Бойко Борисов ще остане в световната политика като човека с “наклонената глава”. От много време,Г-н Борисов накланя главата си вдясно,но от миналото лято това е постоянното му протоколно появяване.Порцесът на накланяенто на главата е отрениран съвсем професионална и се реализира от Г-н Борисов много елегантно и ловко .Отново българчето е “дало нещо на света”. Един ден дано някой се сети и направи списък с тези “давания”.На първо място е уникалния Съветски Альош от Пловдив и неговите 84 братя.

 2. Иво Софийския надмина себе си, дори!
  Неподражаем сарказъм. Смях се през цялото време, а при: “Беглецът бил известен като Иво Московския. Съответно избягал в Москва – трезво решение на хазартен мошеник. Защото Москва е столицата на хазартно манипулираните избори, в които участва един кандидат, а останалите се въртят в ротативката на предизбоното шоу за заблуда на противника ( т.е. на руския народ), в резултат на което всички “познават” кой ще е победителят години преди самите избори” при второто изречение от цитираният абзац се капичнах от хилене, а при третото се сетих за следният виц. Отива ввп при врачка в “денят на размисъл”-17 март. Тя го посреща с инфото, че има две новини за него. Добра и лоша.
  -Почвай с лошата, нарежда повелителят на близо 150 милиона ватника.
  -Няма да те изберат.
  -А, добрата.
  -Народът няма да разбере.

 3. Норвежкият сериал “Occupied” представен по Нетфликс, вече излезе със своя втори сезон. Докато в Първи сезон сириалът показа окупирането на Норвегия от страна на Руската федерация и нестандартните методи за това, то новият втори сезон представя животът по време на окупацията и борбата срещу руската върхушка. Във филма са показани много точно ролята на новите путлериски методи за окупиране с помощта на зелени човечета, ролята и възможната реакция на Европейския съюз за подкрепа на Норвегия серщу агресията и промяната в живота на обикновените норвежки граждани принудени да слугуват на руските олигарси завзели нефтените кладенци. Показано е и влиянието върху правосъдната система и тайните служби, шефовете на някои от които се превръщат в убийци под влиянието на окупаторите. Френско-новрежка продукция, която заслужава да се гледа. Още в самото начало на филма се прави уточнение, че поради неустановена причина САЩ не желаят да се намесват, което прави възможен подобен футуристичен филм.

 4. Моля да си имаме уважението!
  Иво московския не е хазартен бос и беглец или престъпник.
  Той Е чуждестранен инвеститор в евразийска Русия.
  Предлагам го за почетен консул на герговистите в Русия!

 5. Моля да си имаме уважението!
  Иво московския не е хазартен измамник или беглец, той Е чуждестранен, западен инвеститор в евразийска Русия!
  Да го предложим за почетен консул на герговистите в Русия!

 6. В ЕС и НАТО започва кампания – Да изгоним руските разузнавачи-кагебисти!
  Така че ако имаме държава може да се освободим и от престъпниците и от решетниковистите и техните Агенти в България.

 7. Селесао, едва ли някога и от кЪФ зор ще научат, че в масква е избягал наш иво масковский. И без туй инфо, да вляза в лексикона на раззийските коментатори, любимата ми във футбола Бразилия унищожи раззия за има-няма 12 мин. Та, да обобщим, за по-малко от четвърт час, латиноамериканските магьосници вкараха три “шайби” на матушката.
  раззия-БРАЗИЛИЯ 0:3.

 8. От престъпността ще ни оттърве само Този, чиято саможертва и проявление в земния живот, ще почетем на 8 Април. Той не е измислен, той не е глупак, измамник или употребен с цел, упояване или преклонение на свободната човешка воля! Той е Истинския Спасител! Затова и Неговото дело е истинско и непобедимо. Той ще ви спаси, когато започнете да му вярвате, защото уважава вашата воля! Тези, които си въобразяват, че могат да го заместят, както наглото съветско ченге “патриарх”, преклонило се не пред Христос а пред слугата на демоните ( тези които знаят, знаят кой е вл.путин. За виждащите и просветлените, истината не е забулена) са жалки и ще им бъде дадено според заслугите!

 9. Боко Тъпото се гърчи на въпросите за химическата атака, пак да защити русняците и не дразни путния.
  Самият създател на стария новичок, руснак избягял в Америката, казва, че само Русия може да е атакувала с него, т.е. хората на Кремъл и КГБ, и че за съжаление от този газ едва ли ще има отърване, и Скрипал и дъщеря му може да си отидат.
  Цял свят разбра.
  Само боко и боко.
  ТЪПО ТА ТЪПО.
  Но не е само той.
  Те са екипи съветници, гени/т/ални като него. Сидеровци, курлелии и цялата пасмина, готова да си даде повече от Задника на русията.
  А нали и разни “служби” му дават информация, нашенски служби.
  Та нима разни Ми-та от Британията не са се ровили както трябва, не са се произнесли както трябва, не са информирали както трябва???
  http://www.mediapool.bg/sazdatelyat-na-novichok-samo-rusiya-mozhe-da-stoi-zad-otravyaneto-vav-velikobritaniya-news276703.html
  И Методи се изказва добре.
  Но Боко си е Боко, ТЪПО И ТЪПО.
  Пак се излагаме пред цял свят.
  “Председатели” на ЕС ли там, какво му се вика.
  По СЪЩИЯ НАЧИН снесе великата си информация и оценка, от преумната си глава, боко и за терористичния атентат в Бургас. Не са Хизбула та не са! Е, нали русняците и путя са гъсталаци и с Хизбула.
  Да живее “евро”-“атлантическа” България!!
  ПФУ – ПРОСТОТИЯ И БОКОВИЯ до ШИЯ!!

 10. Да си пожелаем да го последват всички рубло- и русофили – Сидеров и компания, Каракачанов и компания, ГЕРБ и компания во главе с мутрата Бойко Борисов (който се страхува да не ядоса кремълския дребен кагебист?), БСП и компания….
  Какъв живот ще настане тогава!!!

 11. Не зная защо,фамилията и името на въпросният беглец ми напомнят че в настоящето БГ правителство има министър с такава фамилия и име близко до тов на беглеца.Пу,ПУ,не правя злостни намец!

 12. ПОДПОЛКОВНИК = т.нар. Лейтенант-полковник.
  На френски, английски…
  Тия от е-вестника и те нали си падат повече по руския…
  https://translate.google.com/#fr/bg/lieutenant-colonel
  Аман от РУСИФИЦИРАНЕ НА МОЗЪЦИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!
  Но и от сляпо възприемане и нежелание за поглеждане където трябва.
  ЕЕЕ БРЕ таа България бе… Половин русия си остава..
  Нема го това ни в Румъния, ни в Сърбия даже…
  http://www.lemonde.fr/societe/article/2018/03/23/trebes-arnaud-beltrame-le-gendarme-qui-s-est-livre-en-echange-des-otages-du-supermarche_5275709_3224.html

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.