Овластени руски вандали взривиха огромен монумент от съветската епоха

Докато ние пазим от български вандали като светиня на съветско-българската колониална дружба съветското железобетонно наследство, което стърчи над централните части на най-големите български градове, в днешна Русия местни вандали рушат безцеремонно градежите на предишния стой, построил високи ( над 200 метра) образци на социалистичекия възход.ekaterinburg_cr_cr

 

 

 

http://clubz.bg/65814-kak_ruhna_vtorata_po_visochina_tv_kula_v_rusiq_video

Местните власти, които не само са преименували на Екатеринбург град Свердловск, наречен по съветско време на един заслужил болшевишки деец, посегнаха на нещо, което предишните поколения са съградили. Само знаят да рушат, вандали с вандали!

 

IMG_8369

 

 

Цивилизованите народи и държави не рушат, а строят. Ако трябва – надстрояват направеното от своите предшественици. Вместо това днешните управляващи руски вандали сринали издигнатата с труда на съветските хора до 220 метра кула, замислена като втората по величина в СССР след московската в Останкино.

 

В Русия не важи ли универсалното оправдание на българските пазители на съветското железобетонно наследство, че относно разрушаването му ( или дори само за преместването му) “има и друга гледна точка”? Свердловските патриоти са изразили другата си гледна точка, бранили са великия фетиш със знамена, с катерене и прочее акции, но въпреки това местните вандалски власти съборили тяхната светиня най-брутално, пренебреграйки напълно плурализма на мненията, който напълно основателно цитират в България бранителите на спомена за съветското робство. Не ги е срам!!

Дават ли си сметка тези варвари, че каквото е построено, не бива да се руши! В България местните власти в София, Пловдив и т.н пазят като зеницата на своето съветско око най-високите неща, построени, за да доминират над българските градове. Докато в Екатеринбург, вместо да съхранят за поколенията постижението на своите предци и да кажат ( както казват в София, Пловдив и т.н.), че  артефактите от миналото трябва да се съхраняват без значение, дали днес ни харесват, направо са ги взривили.

Варвари! Поучете се от пазителите на колониалната цивизилация в братска България!

4 мнения за “Овластени руски вандали взривиха огромен монумент от съветската епоха”

  1. Г-н Инджев,дали не е допусната грешка в първото изречение на текста-посочено е пазенето на съветското окупационно наследство в първо лице множествено число.Аз не Ви считам за част от тези пазители.Комунистите в България се знаимават с тази дейност,а нормалните хора мълчаливо протестират

  2. Ами, че то е отсъдено:”каквото става в съюза /федерацията/,това става и в България”. Дай Боже.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.