ПУТИН ЧУПИ СОБСТВЕНИТЕ СИ РЕКОРДИ ПО САМОИЗОЛАЦИЯ НА РУСИЯ

 

Март се оказа месец на рекордите за Путин. На 18-ти той счупи собствения си рекорд по проценти гласове, преброени за неговата “независима кандидатура” за ( пожизнен) президент. Стопанинът на Кремъл изравни рекорда на Бержнев по пребиваване на кремълския трон и гони постижението на Сталин с всички шансове да го надмине в раките на възможните 24 години на власт, които се откриват пред него ( защото никой не вярва, че ще се откаже сам от царуването след края на този мандат).

За Н-ти път Путин, както никой друг съвременен владетел, се появи на корицата на сп. “Тайм”. Този път с корона като руски цар. Когато в класациите на “Тайм” го определят за най-влиятелния политик на планетата Путин и неговата пропаганда се радват ( на тази скрита подигравка, защото западняците му се призмиват на самодържието и влиянието на личните му капризи върху политиката). Този път пропуснаха да аплодират – подигравката стана твърде явна дори и за дебелокожието на руската мечка.

В момента рекордно много руски граждани протестират в Москва ( някои с лозунги “Путин вън”, “фашистите са тук”, “трябва революция”) , поднасяйки съболезнования на Пушкинския площад за рекордния брой жертви на пожара в Кемерово, сред които за съжаление има рекордно много деца

Месецът започна с рекордно наглата акция по отравянето на Скрипал и дъщеря му на 4 март в Солсбъри. Ако този факт може да се нарече също рекорд, става дума за първата по рода си химическа атака в Европа от времето на световните войни. В резултат на това Путин подобри собствения си рекорд по отчуждаване на Русия от демократичния свят, започнало с окупацията на Крим през март 2014 г.

Рекордно много държави демонстрират сега солидарност с Великобритания и обявиха, че ще изгонят руски дипломати. Рекордно много държави сред най-проспериращите вярват на Великобритания и не вярват на Русия. Сумарно заявената бройка подлежащи на прогонване руски шпиони е рекорд за всички времена в историята на акциите от подобен род. Никоя друга държава, нито дори СССР, не може да се похвали с такъв рекорд по дискредитиране на собствените дипломати с двойно дъно. ( НА СНИМКАТА:  Графика на сайта “Дневник” за картата на страните в Европа, обявили готовност да прогонят руски “дипломати” ) IMG_8371

 

Национален рекорд по експулсиране на руски шпиони се очертава за САЩ. Цели 60 броя ще опаковат куфарите във Вашингтон и Ню Йорк и човек се пита, колко ли още остават за “резерва” при нова серия санкции, ако Москва продължава да се инати. Президентът Тръмп, за чието избиране в руската дума се изпиха рекордно много бутилки шампанско в историята на руско-американските отношения, промени за рекордно кратко време отношението си към Русия на Путин, за когото не толкова отдавна говореше суперлативи.

На другия полюс, от гледна точка на мащаба, са едни “рекордно малки” и уязвими държавици, като Македония, Албания и Молдова, които спокойно можеха да си затраят като бълха в гащи, но обратно на България решиха, че това е моментът да покажат на чия страна са в този геополитически разлом. Да застанеш посредата му означава едно: пропадане.

Особено храбро е молдовското решение като се знае как Русия държи до слепоочието на най-бедната държава в Европа пистолета на въоръжения до зъби с руско оръжие прокремълски анклав в Приднестровието. А Молдова, за разлика от България, не може да разчита на колективната защита от страна НАТО.

В заключение, авторът на тези редове може да се похвали нескромно: отдавнашната ми прогноза, че  Путин ще се окаже руски рекордьор по освобождаване на света от русофилството, вече не е хипотеза, а факт.

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг, Путин чупи собствените си рекорди по самоизолация на Русия

30 мнения за “ПУТИН ЧУПИ СОБСТВЕНИТЕ СИ РЕКОРДИ ПО САМОИЗОЛАЦИЯ НА РУСИЯ”

 1. И Стопанинът на БЛОГА НИ чупи собствените си рекорди. Статиите са толкова хубави, че не искам нито да имат край, нито да са толкова малко.
  Знам, реалностите са други и все пак.
  Сега, четиво за бъзливият, “мнителният”, разследвалият десетки поръчкови убийства и нито един престъпник осъден, баце. Нали иска “доказателства” по казуса Скрипал. Ето ги. Вярно, на английски са, той преди 10-тина години отпочна-започването му изучаването МУ и стигна, цитирам го “под кривата круша”. Сал едно конгречулейшънс запомни и повече “спира да слуша”. Така беше и с Конституцията ни. Закани се още през 2006г. пред репортери, “ще взема пущината да я прочета” и дотам. Ни чел, ни разбрал. Но надам се, че все ще се намери един преводач да му преведе долното или поне, известен е с това, че изпитва органическа непоносимост към печатаният текст, максимуум по страничка на ден МУ е нормата, с мърдане, признак на малограмотност, на устните, ще го резюмира вкратце. Изводът е, зад покушението срещу бащата и дъщерята Скрипал стои категорично раззия.
  https://www.kommersant.ru/docs/2018/UK_Briefing.pdf

 2. На Фниманието на самоназначилият се лидер на Западните Балкани, триждий премиеринът ни бб. И Черна гора засили раззийски “дипломат” обратно в матушката. Между другото, според вас, баце може ли на прима виста и без суфльор да изброи всички страни съставляващи “поверената” МУ зона. Имам обосновани съмнения-НЕ. Интересно ми е също дали се допитват осмелите се да “дразнят” северният мечок страни “Вожда” за решенията си.
  Знаете ли каква е разликата в психологическото състояние на прогонваните раззийските дипломати и на колегите им от над 20 страни-засега, които ще попаднат в списъците на сергей лавров с направление обратно в родините им. Първите са депресираните и проклинат “международното положение”, вторите отварят шампанското защото освен всичко друго, голяма скъпотия в най-големият мюсулмански град в Европа.

 3. Питам, отговор най-вероятно никога няма да дочакам, кефи ли ги долната показуха путинофилите. Как може с ГОЛЯМАТА човешката трагедия в Кемерово да се прави пиар. Нима същество което се води за “венецът на природата”-човека може до такава степен да падне.
  https://doktor-killer.livejournal.com/4551242.html

  И още по и около темата.
  https://frognews.bg/obshtestvo/naroden-glas/ilian-vasilev-sram-tezi-koito-upravliavat.html

 4. Битува мнението, че руснаците са интелигентни хора. Като такива, сигурно са чели нещо за Херострат, “геройството” му и световната слава, с която се е сдобил. Ако при събирането на две и две им се явява числото четири, сигурно наистина са интелигентни и тогава съдбата на джобния мальчик би трябвало да е вече с оповестен финал. Тоя малкият самовлюбено подпали и сибирския МОЛ, и целия демократичен свят. Обаче интелигентните рашки пропуснаха да забележат изцепките на пироманчето, гласуваха му и си го назначиха за пожизнен подпалвач на де що има наоколо. Сега оплакват невинните жертви от МОЛ-а. Сори Майкъл, обаче в ситуацията невинни няма. Какво още трябва да ви се случи, за да прозрете патологията на Херострата? Малко ли ви бяха невинните, изтровени на представлението “Норд-Ост”, не ви ли стигнаха избитите ученичета в Беслан, безсърдечно удавените подводничари на “Курск”. Какво ви говорят цифрите на загиналите в ежемесечните самолетни катастрофи по вътрешните ви линии и газовите експлозии на цели жилищни комплекси. Всичко това, ама наистина всичко, е заслуга на херострата Путин, който до вчера ви бил просто президент, а днеска вече ви бил “вожд”. Това последното го заявиха от RT. Понеже го прочетох в Дачковтудей, вярвам му и оттатък…

 5. Ако не английски език, Борисов разбира донякъде руски. Следният текст е писан за него –

  В. Портников:
  “Список тех, кто не захотел принимать никаких мер, выглядит скорее списком зависимости, чем “движением неприсоединения”. Мы прекрасно понимаем, почему российских дипломатов не стали высылать из Вены, Никосии или Любляны. Как прекрасно понимаем и другое – в тех странах, где высылка произошла, многие политики тоже очень хотели бы ее избежать. Но не смогли. Потому что речь шла и о репутации их стран, и об их собственной репутации, и о будущей роли стран и политиков в расстановке сил на Западе. Игнорировать это могут только те, кто слишком сильно увяз в кремлевских деньгах и контрактах, – так сильно, что никакой здравый смысл не может заставить их хотя бы одним завалящим дипломатиком продемонстрировать евроатлантическую солидарность”.

 6. Сега, целта на долният линк към статия от ватник-“патриот” е само да заостря Фниманието не само в БЛОГА НИ. Все се надявам, че и от КОЙто трябва се шдудират и статиите на Иво и коментарната част, защото Стопанинът не е слънце, все още, да огрее, навсякъде. Освен мнения за които “шапо” има и много връзки към материали в които се вижда тренда на посоката на рф. С едно изречени. В раззия се създава атмосфера на непоносимост към враждебният Запад и не само запад и се припява с пълна сила “Если завтра война”. Предлага се напълно сериозно да се нанесе превантивен удар срещу “който не е с нас, той е против нас” и “ако врагът не се предава, той се унищожава”. Прежалват и САМИЯТ ввп защото е “мек” и е докарал до ситуация в която гадните западняци го “работят”. Дежа вю! Дет казват блядовете, трябва да сме начеку-нащрек.
  Кой разбрал-разбрал!
  https://newsland.com/community/7268/content/mysli-vslukh-kakova-veroiatnost-togo-chto-putina-stanet-persona-non-grata/6273520

 7. Всички рекорди на Путин са замечателни. Спихването на ББ е забележимо, а партиите ни с европейско лице за НЕЗАБЕЛЕЖИМИ. Рублофилските ни коментатори (пикаещия в шадраванчета, ГА и др.) загубиха всякакво приличие и човещина. Но трябва да има някакъв баланс! И въпросът ми е към г-н Инджев: Наистина ли и сега, в такова време не Ви канят в коментарно студио? Или пак се самозадължават да сте с патерица/”опонент”?

 8. Към Венци Ст.

  Получих онзи ден покана за тази сутрин от една телевизия, но я оттеглиха вчера. Не можах да се стърпя да не се разсмея, когато се обадиха да ми кажат, че “нямам ангажимент” за деня, т.е. че ми правят услуга като ме освобождават от тегобата да им гостувам. Променили си идеята за предаването, в което цъфна самият ББ. Ще го приема за комплимент. “От мен да мине, да мине пръв с лактите напред, да се покаже” в цялото си великолепие. Макар да не е същото, това ми напомня на случая с Карбовски, който ме покани в “Дарик” след като напуснах БТВ, но после се обади с “копеле, това не ми се е случвало…”, за да отмени поканата си и да се “похвали”, че началството го компенсирало за това унижение, като му позволило да покани Иван Костов ( като по-малкото зло).
  И други “интересни неща” стават, но не искам да клюкарствам – май казах вече (повече) от достатъчно от “кухнята”.

  Колкото до баланса – аз съм против да има такъв. По две причини.

  Първо, не съм антиподът на онези, които бранят Путин и кликата му – не говоря в защита на чужда държава, нито в защита на която и да било държава, вкл. българската , превзета от същите, които отдавна са превзели и микрофоните в телевизиите. Да се пльосна до тях като “екстремиста”, призован да търпи храчките им за назидание, не е моето амплоа. И не ми пука дали ще благоволят да ме “поканват” и “показват”, за да се опитват да ме “порязват” с някакъв инструмент за бръснене на брадатите лъжи насред калните борби в кочината.

  И второ, липсата на баланс при страстната защита на чуждите интереси постига ефекта “Вова рие, на гърба му пада”. Нека плямпат, да ги канят, да се оливат, както направи днес Румен Петков. Щом ги канят, да си сърбат последиците от простащините, които забъркват.

  Има и трето извън протокола: за мен възможността да кажа мнението си в блога пред аудитория, която си е направила труда да се поинтересува от него, е по – важна, отколкото да се конкурирам по себепоказване с ексхибиционистите, които обикалят телевизиите по волята на зависимите си от какво ли не домакини, изнасилвайки ментално невинната ( поради девственото й невежеството) т.н. масова публика.

 9. Под „баланс“ имах предвид и нещо друго. Движейки се в софийския транспорт, както и в магазините, заслушвайки се в „хорските приказки“ забелязвам, че започнахме нормално да оценяваме „братушките“. От целуване на ръце (вицепрезидентката) и през замисляне на това колко неща сме им дали, бързо стигнахме до отговора, че сме тотално различни и няма смисъл да сме заедно. Само един ден бе разликата в случаите „Гудняев“ и „Скрипал“. Шокът е политически и е страхотно, че се опитваме отново да говорим на български. Няма начин – ще стигнем до развод! Путин, Гудняев, Решетников, Жириновски и другите направиха толкова много за това. Е, и Вие се постарахте в тази посока 🙂 Приятно ми е да съм във Вашия блог.

  ПС: Преди 30 години едни европейци изпяха “The Final Countdown”. “Последното/обратното отброяване” пак тече и има два начина да се излезе от дупката. Реалният е ясен – Europe ни взима „под мишка“ и ни оправя нещата. Фантастичният начин е малко по-труден – сами се спретваме и си оправяме държавата.
  Поздрави на всички:

 10. Към Иванова:

  Г-жо Иванова, никой не подозира руснаците в интелигентност. Не и вкупом.
  Това е големият проблем на Русия от векове. Там не могат да формират критична маса преобладаващо образовани, можещи, свободолюбиви, смислени хора, наричани условно в западните буржоазни демокрации “средна класа”.
  Иначе в Русия е имало и има отделни смайващо смели, както и интелигентни хора, които, уви, не формират облика на нацията ( доколкото я има).
  Колкото до нацията като руска, ще дам само един пример чрез цитат.

  Елен Камер д’Анкос пише в книгата ” Евразийската империя” по повод свикваната на първия руски парламент през 1906 г. ( с векове закъснение спрямо други народи и държави), че в резултат на признаването “правото на глас на всички групи, включително на иноверците и на евреите” , се оказало , че в първата руска Дума “русите едва постигнали мнозинство ( от двеста и седемдесет руски срещу двеста неруски депутати). ( стр. 135,136 ). В резултат на което тази “грешка” била поправена във втората Дума с манифест от 3 юни 1907 г. , в който се казвало:
  ” Създадена за укрепване на руската държава, Думата трябва да бъде руска по дух”. ( пак там)

 11. Не само СТРАНИ от НАТО гонят русняшки “дипломати”. Не само и страни не от НАТО.
  Ми НАТО като цяло от свое име гони русняшки военни – от делегацията им в щаба в Брюксел.
  Освен това, САЩ ЗАРКРИВАТ РУСКО КОНСУЛСТВО, ще рече “ризидентура” ли там, кво му викат, в Сиатъл. В Сиатъл има голяма подводнишка база, други овенни центрове, заводи за гърмящи машинарии, центрове за авангардни технологии, микрософтски и разни подобни фирмени създания, водещи за цял свят. Ще рече, че русняците са пръкнали своето “консулство” там да нюхат и изсмукват каквото могат. Шпиони с приготвени парички, разбира се.
  Също се дочува от АМЕРИКАТА, че Путин, ако отвърнел сега но това гонение-завръщане на негови “дипломати”, СЪЩАТА АМЕРИКА се препервала да спретне още ПО-ГОЛЯМ удар. Не шамар, а ШУТ В ТАШАЦИТЕ НА ШУТА направо.
  Да видим!!

 12. Освен Црна гора, и Словакия запрята ръкави да ГОНИ русняшки шпионе.
  От НАТО остават само Португалия, Словения, Люксембург.
  И България, разбира се.
  Защо “разбира се”?
  Защото…
  ВИНАГИ ПОСЛЕДНИ!!
  ЛИЖИ ЗДРАВО!
  ДРЪЖ СЕ ЗДРАВО!
  ОЩЕ 2 х 45!
  СЛАБАШКОСТ И СТРАХЛИВОСТ!
  НЯМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ!
  Пропитост от русофилизъм. Та тя е заради страхливост и слабост. Нема другаде таквоз нещо.
  Национална идентичност и гордост – все още привързвани към русията… Начело с “лидерите” ни. И там в русията, знаят го добре туй нещо… и все ни турят онуй нещо…
  http://sprotyv.info/ru/news/kiev/chernogoriya-prisoedinilas-k-kampanii-po-vysylke-rossiyskih-diplomatov-slovakiya

 13. С подобна подръжка в командата на ввп леталният изход на педерацията е въпрос на технологично време. Вижте “изригването” на клиничната идиотка мизулина по повод трагедията в Кемерово.

 14. Иво, добре е като се публикува тази карта по-горе да има дата и час, към който е правена. Промяната и е доста динамична за ужас на масква.

  А иначе по същество:

  Кат Русия няма втора
  тъй проклета на света;
  тя е нашта зла прокоба,
  тя е нашта нищета!

  Това със сигурност би написал Вазов днес!

 15. Няма друга държава в Европа, където Кремъл чрез КГБ и ГРУ да имат толкова действащи агенти за влияние, колкото в България.
  В това е ключа на “загадката” няма как агентът да обяви за персона нон-грата агентът-събрат.
  Гарван гарвану око не вади, само го държи за топките с компромати.
  Необходимо е радикално изрязване на защитниците на руската политика по високите етажи на властта!
  Вижте ги само как изпълзяха по медиите да защитават путинизма срещу интересите на обединена Европа.

 16. Всички с достъп до списание Тайм трябва да прочетат анализа на Иън Бремнър. Четох внимателно и не открих пропуск.

 17. Може би е елементарно, но не разбирам защо на представителите на решетников и влаДЕБИЛ путин в България им се вика президент? Правилното е резидент, иначе си е жив национален резил (отново и отново, ама стига вече, любезно моля, докога?). Ето чета във вестника днес, че резил-президента на България бил казал нещо такова да не се закача русия, щото на Великобритания не може да се верва (а явно и на останалите съюзници дето поверваха вече и изритаха шпионите на ватните ушанки от страните си). Що за резил-офицер е бил тоя да се изкаже толокоз не знам как да кажа – абдалски може би. (А па като се сета че е и главнокомандващ, повече от лошо ми става). И то особено след като онова ултра богато руско ченге-поп със златната антената забучена в главата го обезчести публично (макар че не съм сигурен, че може да се обезчести тоз който няма чест). Та обезчести го като му се и….и в устата публично, потропвайки с пръстчета по мастата, май в собствения му кабинет. От подобни изказвания на резил-нещото е видно, че ченгето-поп е постъпило правилно. A резил-нещото е останало ‘очен’ доволно щото като го е ‘страдал’ оня с антената, акта не е бил документиран в стенограма. Още, чета днес, че към 2040 година българите ще сме на половина. И се зачудих дали между двете новини няма некаква корелация – демек зависимост. Ама аз съм прост човек и си рекох по-добре не мисли, щото тея от кремъл са те подсигурили със солидни кадри, не само да мислят, ами и да действат зарад теб.

 18. Един приятел ей сега ми каза че гения Цветанов рекъл днес че ще подкрепим Великобритания и накажем русия като си самоизгоним половината дипломати от българското посолство в масква. Браво, так держатъ, Молодец! После каже, че майка България не раждала гении.

 19. НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ РУСИЯ СЕ САМОИЗОЛИРА.
  Вчера в разговор по телефона сръбския президент Вучич и Путин са разговаряли по телефона и Путин уверил Вучич, че Сърбия остава ключов съюзник на Кремъл на Балканите, но и в Европа. Москва щяла да вземе всички защитни мерки, ако натискът срещу Белград по Косово стане по-силен.
  ТАКА ЧЕ САМОИЗОЛИРАНИ СА БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФИЛИ, КОИТО ПРЕДАДОХА РОДИНАТА СИ, НО И НЕ СПЕЧЕЛИХА БЛАГОВОЛЕНИЕТО НА БАЩИЦАТА ИМ – джудже.
  Москва отново избра да подкрепя стратегическия си партньор Сърбия, която е наш исторически враг и потисник в Македония.

 20. Jeep patriot:
  “Няма друга държава в Европа, където Кремъл чрез КГБ и ГРУ да имат толкова действащи агенти за влияние, колкото в България.
  В това е ключа на “загадката” няма как агентът да обяви за персона нон-грата агентът-събрат.”
  Но резултатът от по-горното е масирана медийна кампания за затвърждаване на лъжите за ИСТОРИЯТА НИ от масква. След като няма бронебойни патрони открити срещу истинското лице на масква, то спасението (оправданието за окупацията ни и снишаването на резидентите им) е във ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИСТОРИЯТА. Може би на никой не му прави впечатление когато вчера Мирослав Найденов каза по талавизията а журналиста не го поправи че ние Българите сме дошли на коне. СЛЕД КАТО ИМА МИЛИОНИ ФАКТИ ЧЕ СМЕ АВТОХОНТЕН НАРОД СЪЗДАЛ НАЙ-ДРЕВНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.
  Продължим с думите “освобождение, нова Българска държава, начало на третата Българска държава. ЛЪЖИ КОИТО СЕ УПОТРЕБЯВАТ ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ КАТО ДОБЪР ДЕН.
  И след всичките тези лъжи идва естествено лъжата че ние с россия Трябва да имаме по-специални отношения.
  Довечера (четвъртък) от 18,30 от паметника на Щастливеца за тези които не им е безразлична днешната ни съдба.За Пирин! Заедно.

 21. Тази сутрин по една от “националните” ни ТВ мернах разговор на “водеща” с посланичката на Великобритания у нас, в който нашата “умница” запита:”Вие сигурни ли сте, без дори нито един процент съмнение, че отравянето на Скрипал е дело на Русия?”
  Тъпият въпрос ми напомни за отдавна забравен виц, чийто персонаж ще си позволя да актуализирам:
  Подочул Бойко Киркоров, че съпругата му шава и наел познат дедектив – Гарабед Цветанов да я проследи. След три дни ченгето му докладва:”Тъй и тъй, излиза вчера твоята от къщи и си чука среща с някого. Отива на срещата, а там Моше Путинов. Качва я оня в лада-та и право в един мотел. Бойко, изнервен го прекъсва – “остави това, после, после какво стана?”. Куката продължава – какво, наеха си стая и вътре едно цуни-гуни, едно пъшкане, едно охкане… Бойко разтреперан отново го прекъсва – “Стига подробности бе, после какво стана?”. Гарабед продължава – че като се съблякоха… ама дебидюс голи… А Бойко, останал без дъх – “И пос-ле?!” После, казва Гарабед, загасиха лампата и натам нищо не видях.
  Ех, рекъл Бойко разочаровано, нищо не си свършил! Оставяш ме отново да тъна в съмнения!

 22. Коментар в “Блиц”:
  ГАВАРИТ МАСКВА ПРЕЗ ИСТАМБУЛСКА КОНФЕКЦИЯ – ПУТИН И ЕРДОГАН ЗАЕДНО ЗАВИНАГИ ЧРЕЗ ТУРСКИ ПОТОК СРЕЩУ ПРАВОСЛАВНИТЕ УКРАЙНА , ГЪРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ 29 Март 2018, 9:52 СТРАШНА ЗАРАЗА И ГНУСНА ЕВРАЗИЙСКА МИРИЗМА МИАЗМА ТРЪГВА ОТ РУСИЯ ! ЕТО Я И СХЕМАТА !Кремъл плаща 331 млн. рубли за “Дни на Русия” в България Те се провеждат по лична заповед на Владимир Путин !Министерството на културата на Русия е платило 331 млн рубли за отбелязването на “Дните на Русия” в България, съобщава Russiangate. От министерството се позовават на заповед на руския президент Владимир Путин “да се провеждат “Дни на Русия” в чужбина, “за да се развива взаимно изгодното сътрудничество”. Общо 33 млн1 рубли ще бъдат похарчени за провеждането на 181 мероприятия в 29 български града. Сред тях са форум посветен на поклонничеството и религиозния туризъм, конференция за междуцърковния диалог и мастър клас по звънарство. Припомняме, че в последната година се засили “дарителството” от Русия-подаряват се паметници на руски императори и генерали, спонсорира се строителството на цълкви, посветени на руски светци, като например откритата преди дни в Гоце Делчев. Руската пропаганда активно работи, за да бъде внедрено “руското православие” у нас, както и внушението, че България и Русия са неразривно свързани от факта, че са православни страни. Тази теза принадлежи на скандално известният бивш директор на Руския институт за стратегически изследвания и бивш генерал от КГБ Леонид Решетниов. По информация голяма част от така наречените “културни събития” – зачестилите концерти на руски изпълнителни, танцьори, балетисти също се финансират от руската държава с цел пропаганда.

  Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/kobilkina-se-opravda-za-napadkite-v-sklonyavane-km-prostitutsiya-vsichki-zheni-trsyat-bogati-mzhe_news589670.html

 23. Браво на г-н Инджев!

  Нямам какво да добавя.

 24. Фнимание! Осторожно! Гаварить масква! Тавришт Путлер е изпратил днес своят пасол за НРБ към КГБ – бойка коцевь, за “консультации” в задунайският си бандитустан. “Пълномощният” пасоль ще предаде на бойка винетувски и ()резидента от запаса, че Путлер ще ги обяви за “персона”-нон-грата , а още по-лошо – “персона”-нон-рублата.
  Путлер ще обяви цялата си путлеристка пета колона – рублофилските “движения”, БКП, Атака, сарайско-библиотекарската “академия”, МВРО, “службите”, както и отделни “заслужили” тавариши – доган, гоцье, пикаещите, НЕпикаещите, …. и всичките останали петоколонни рублофили в НРБ за…… за “персони”-нон-рублата и “персони”-нон-грата.
  Точно за това Путлер е пратил в НРБ своят личен пасоль за НРБ – бойка коцевь! Той трябва да предаде на бойка винетувски ,че първо Путлер ще “отзове” цялата си пета колона, и винету -включително, и едва след това може да си помисли, най-накрая, да “отзове” и “МНОГОмандатният” си “пасоль” за НРБ – бойка коцевь!

  – Фнимание! остарожна! КРАЙ на “пряката” тараслЯция от Кремль до задунайската губерния НРБ. За сега!
  Но трябва се очакват в НРБ всичките ,последващи, “преки” гасударски гибридни “новини” по темата за подготвяните от Кремль, изпреварващи, “отзовавания” на отделните части от путлеристката пета колона в НРБ, зависещи от отношението им към “предателя” – Скрипал…….ТОЧКА…..

 25. Нещо става в държавата на Баце и явно съм изключително тъп, за да мога до го проумея. Вече очаквам в Парламента и на други места да почват с речитатива: “Путин жив, Путин жил, и Путин будет жив всегда!” Иде ми да си дам пенсията за един автомат и да се разходя до парлиамента.

 26. @ВОЖДЬ-НОН-ГРАТА

  Смях се с глас на прехода от ‘персона нон-грата’ към ‘персона-нон-рублата’!
  Благодаря за хумора!

 27. Само с едно нещо не съм съгласен господин Инджев, и това е че България също е в голяма опасност, мит е, че НАТО ни пази. Ние сме близо до Русия и Турция, две империи които винаги са искали да ни унищожат. http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/balgariya-e-v-opasnost-mit-e-che-nato-ni-pazi-14018

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.