Скрипал възкръсна и дъщеря му, тоже

Знам  , че дълбоко вярващите християни могат да ми се разсърдят, но си позволявам публицистичен сатиричен въпрос по тема за възкръсването.

Скрипал възкръсна от мертвих. И дъщеря му тоже.

Ами сега?

26 мнения за “Скрипал възкръсна и дъщеря му, тоже”

 1. Сега те ще кажат какво е станало.

  А на фона на реакцията на Свободния свят, едва ли в в момента в ЕС има по-жалка фигура от снишаващия се като руски роб и мълчащ Борисов.

  Като Премиер на Председателстващата в момента България… Жарка картинка…

 2. Освен това, чета в коментарите на “Фактор”, че за Благодарствената закуска в Белия дом, е бил поканен само Цветанов. От преди 30 години имаме дарбата да четем между редовете.

  Ако това е вярно, това означава, че на Борисов му е бита дузпата от Америка. Което означава, че е под голям въпрос дали ще спечели едни следващи избори.

 3. По-малко от 20 думи, а толкова много в тях.
  Издържал съм в университета изпит по криминалстика и мога най-отговорно да споделя, че най-основната “опорната точка” на блядовете, че МИ 6 е отровила Скрипал-баща и дъщеря ПНХ.

 4. На Великден,ето че стават чудеса!
  За отровителите нещата нещо се объркват и за свързаните с това “доказателсва” те не са предвидели в сценария си. Би могло да стане много зрелищно,ако не се намеси дипломацията

 5. И настана путинофилски плач и скърцане със зъби !

 6. И сега, Куроедов и куроедовците му с двата крака вътре. До сега куроедовска Русия (мисля, че този термин правилно отразява сегашното й състояние) можеше някак да мине за полуцивилизована държава, вече е отново Империята на злото.

 7. Г-н Инджев,прав сте,но дайте да оставим вярващите и атеистите и да се фокусираме върху вече оздравелите жертви на атентата…Имам предложение в интерес на сериозността на сайта:Вие и читателите да не вземаме отношение върху случая докато не приключи британското следствие и докато не се оповестят крайните резултати от отговорните власти.
  Кой кого иска нека да отзовава,забранява,уличава,разобличава,подигтрава и пр.,но нека поне един сайт да запази тактическо мълчание в интерес на откриването на истината.тя няма да убегне.Просто няма как да се случи това….

 8. Не искам да отварям очите на Макаров, шпионин №1 в София но:
  Путин и путинистите дълго време си мислеха, че след като имат нарастващ бюджет от продажба на нефт и газ могат да се държат като велика държава. Грешка на руското самолюбие.
  Правилата в демократичния свят работят, но бавно набират скорост поради процедури. Но като се задвижи машината става страшно за диктатори, кагебейки, техни подлоги или олигарси.
  Правилата на истинската демокрация ги смачкват с всичките им мускули, водки и селйодки. Русия ще завърши като СССР – разпад на територията в полза на Китай и други малцинства, икономическа криза, която ще смачка Кремъл и нов разпад на руските кагебейци на бандитски групички.
  Ако Путин си мисли, че след загубата на още някой краден милиард олигарсите ще го търпят – жестоко се заблуждава. Ще го СКРИПАЛНАТ в името на финансовото оцеляване на милиардните си авоари на ЗАПАД /банки, яхти, вили, апартаменти/. това разбира се ще се отрази и на НАШИТЕ ПУТИНИСТИ. Ще дойде ден когато Симов ще си извади старите хвалебствени записки към САЩ. Хубавото е че и той си го знае.
  След развитието на случая Скрипал ударът на Запада стана видим. Очаквам ПРОВАЛ НА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ, което ще бъде ясен знак че Путин ще падне скоро зад борда. Все някой от неговите приближени бандити ще реши, че е по-добре да си запази авоарите на Запад непокътнати.
  Ще дойде момент, когато парите и политическата примка от Кремъл ще се сринат и тогава нашите РУСОФИЛИ ще напуснат първи борда на Аврора.
  Това ще се случи в рамките на 1-3 години.

 9. Комунистите убиха Бай Петко Перчемлиев в една стая, като го облъчиха и след няколко дни човека почина. А защо го убиха? За да не каже на Българите къде има нефт в огромни количества и да бъдат винаги подчинени на поробителите.

 10. Ч.В.Хр. Ами сега ще започне спора дали въобще става дума за опит за убийство или поредна манипулация на британските служби със цел нзлепоставяне на Русия като извършител.Няма да липсват и гласове,че подобрението на здравословното състояние на двамата пострадали е намесата на Висша силаКаквото и да се случи,най-важното е пълното възстановяване на двамата,от които ще може да се научи истината от първа инстанция…

 11. Към Антикомунист:

  Предложението си можете да приложите спрямо себе си, а за останалите няма как да стане.

 12. “Скрипал възкръсна от мертвих. И дъщеря му тоже.”
  Дай Боже! АМИН!
  Но СТИГА с това ВЪЗКРЕСЕНИЕ!
  “Ватикана се извини за инквизицията.” Е, и??? Ще възкреси ли хилядите изгорени живи?Е, и???
  Даже ГЕРБ и БСП да се извинят и да спрат да “поемат вината с мезета! Е, и??? Ще съживят ли
  избитите БЕЗ СЪД и ПРИСЪДА над 40 000 българи! Цвета на българската нация! Затова 45г. ни
  тероризираха цървуланковци-шумкари! За това сега през хибридната постсъвеЦка демокрация ни
  тероризират потомците на цървуланковци-шумкари: Живковци, Станишевци, Велчевци,Лилянки Павловски,
  Ивайловци Московци,Цветановци, Жабляновци,…
  За това сега през хибридната постсъвеЦка демокрация ни тероризира ПРЕСТЪПНИЯТ Триумвират
  Борисов-Цацаров-Пеевски! СТИГА!
  СТИГА БАЛАМОСВАНЕ и ПРИСПИВНИ ПЕСНИ по МЕДИИТЕ! СТИГА ОТКЛОТЯВАНЕ ВНИМАНИЕТО от ПРОБЛЕМИТЕ в
  Задунайката Решетникова Боколандия! СТИГА ОТКЛОТЯВАНЕ ВНИМАНИЕТО от ПРЕСТЪПНИЯ Триумвират
  Борисов-Цацаров-Пеевски! СТИГА скривани ИСТИНИ! СТИГА явни ЛЪЖИ! Русия да върне на България
  32,5 ТОНА ЗЛАТО , даден за да откупим Губерния “Дунавска балканска област” !
  /виж Указ на Батемберг в ДВ бр.1144/ Така са наричали от 3-ти март 1878г. според договора от
  Сан Стефано, окупираният Румелийски аялят! България се появява на картата на Европа и в правния
  мир на 1-ви юли в Берлин на Конгреса! Да ни върнат и златният резерв ЗАГРАБЕН на 9.9.44г.!
  “Братушките” ВАМПИРИ , да ни върнат и ежегодния МНОГОМИЛИАРДЕН колониален енергиен данък, който
  им плащаме, заради постсъвеЦкия ВАМПИР Борисов! СТИГА! /Share on Facebook/

 13. Рабрах от Иво, че Антик. е изръсил мозък в стилът и духът на тж пред конгреса на профсъюзите през 1987: “Да се снишим доде мине бурята”. Съвет следван буквално днес от разтривачът на ушите му-баце.
  Съжалявам, но с най-голямо удоволствие няма да изпълня препоръката.
  Нещо повече. “Наливам” “масло в огъня” и пускам една двусмислена статийка на анонимен раззийски аматьор-блогър.
  Тя може да се тълкува и тако и вако. На мен цялата история ми намирисва на продукт на характерната раззийска мърлящина която е поразила на мах И органите, вкл. и легендарните наследници от ГРУ на Щирлиц. Или са пропили част от дозата, или са я сбъркали, или са нарушили технологията и сега матушката я чака разобличение от мащаб който им носи негативи непознати от развала на ссср.
  https://demkristo.livejournal.com/2599735.html

 14. Давам думата на (полу)градският Тони Филипов, д-р. Живял съм в Пазарджик 10 год и даже съм завършил легендарната I гимназия наречена на Българофоба Иван Аксаков.
  Пише и по темата и по актуалностите на дневният ред на по света и у нас.

  https://offnews.bg/nashite-avtori/iz-delnitcite-na-edin-lud-2-6-april-678322.html

 15. Въпреки, че априори по тролската логика кат “русофоб” би трябвало, няма как да бъде иначе по изчанчената им философия, да съм лош, предупреждавам моменталически, че долното инфо на ББС което е на съвеЦкий диалект хич няма да им хареса. За да не получат сърцетуп, туй по любимата тъща, има едно изключително просто решение-НЕ ЧЕТАТ.
  http://rusjev.net/2018/04/09/britanskie-smi-opublikovali-novyie-podrobnosti-otravleniya-skripaley/

 16. СЕРГЕЙ СКРИПАЛ и дъщеря му ще бъдат преместени и СКРИТИ, ЧРЕЗ НОВИ САМОЛИЧНОСТИ И ПО МЕСТОЖИТЕЛСТВО, ОТ БРАТСКА БРИТАНИЯ В БРАТСКА АМЕРИКА.
  Само си представяме каква е РУСКАТА ЗАПЛАХА И ПРОНИКВАНЕ. В БРИТАНИЯ И НЕ САМО ТАМ ИЗ ЕВРОПАТА И ЗАПАДА. КАК СЕ УСЕЩА И КАК СЕ ГЛЕДА НА ТЯХ. КАКВО Е ОФИЦИАЛНОТО МНЕНИЕ ЗА ТЯХ. КАКВИ СА ОФИЦИАЛНИТЕ ДЕБАТИ, СТАНОВИЩА, РЕШЕНИЯ. Може дори да те е страх да седнеш в кенефа и да не те убоде отдолу някой си “български чадър”, зареден с поредна отрова на РУСИЯ.
  СЪЩАТА “братска” РУСИЯ ОТРОВИТЕЛКА, дето тук й ЦЕЛУВАМЕ ЗАДНИКА. (А И ПРЕДНИКА.) преповтаряйки “освободителка”.
  http://www.newser.com/story/257608/poisoned-ex-spy-daughter-may-move-to-us.html

 17. Уважаеми Г-н Инджев,предложението ми е само предложение с несъмнено добро намерение.Ето какво се получава ,когато поне предварително не се знае евентуалната истина.Прочетохте ли какво пише инж.Лазар Маджаров(Чеки).Той веднага упреква Великобритания,че прави манипулация по отношение на Русия.Сиреч,априори,по принцип Русия няма нищо общо с покушението,но наглите британци манипулират света.Това засега според мен не е приемливо,защото просто британското следствие не е завършило и НИТО ЕДНА оторизирана британска служба не се е произнесла официално за случая.В такъв случай приемливо ли е за Вашия сайт като сериозен сайт да стои такава позиция-“Великорбитания е манипулатор”.Да,не Вие сте поставил този извод,но все пак сайта е Ваш и давайки гостоприемство на подобни тези,нивото на сериозност на сйата би спаднал.Съвсем друго би било,ако “инженера” каже,че поне той се въздържа от коментар докато няма официално становище на властите в Англия.Случая просто е много сериозен и според мен всеки разумен коментатор би трябвало да подходи разумно.В други коментари,същия “инженер” пък твърди че Русия стои зад покушението,което е напълно правдиво,но засега не е доказано.Ние сме обикновени хора и няма как да знем неща,които са от естеството на междудържавна престъпност.Засега остава валидността на британците,за “висока вероятност” на руско участие,към която се придържам и аз.
  Впрочем,нищо особено не съм предложил,нито персонално към Вас,нито към читателите,нека всеки да пише каквото прецени сам.Но че истината ще се достигне,в това аз поне не се съмнявам.Мисълта ми беше така да се пише тук,че сйта теоретически д абъде по-близо до истината.
  Ениуей,оттеглям предложението си,явно не е било много изискано.

 18. Към Антикомунист:

  Забелязах(ме) Вашата хиперактивност по отношение на лошотията на Великобритания.
  Изказахте се и от мен опониране на чакайте. Не съм адвокат на Албиона.
  Колкото до инж. Лазар Маджаров, ще Ви посъветвам да не се опитвате да правите внушения спрямо коментатори, които се подписват с името си, за разлика от Вас. Познавам го от нашите демонстрации пред МОЧА, където не веднъж съм стискал мазолестата му ръка.
  Не че ръкостискането е аргумент в спора с аргументи, но е за предпочитане пред Вашата анонимност, която се опитва да сее съмнения спрямо автентичните хора.

 19. “СЕРГЕЙ СКРИПАЛ и дъщеря му ще бъдат преместени и СКРИТИ, ЧРЕЗ НОВИ САМОЛИЧНОСТИ И ПО МЕСТОЖИТЕЛСТВО, ОТ БРАТСКА БРИТАНИЯ В БРАТСКА АМЕРИКА.”-Ауакс

  Ето го същия “инженер”,но под друг ник.Стила му е двойнствен,уж се подиграва на Русия,но това го прави от тактическа гледна точка,след като вече се е подиграл със Съединените Щати и Великобритания,наричйаки ги по болшевишки прийом “братски”.В нито една страна никой не пише по този начин,думата “братски” се използва само в комунистическа България,който не вярва нека отвори някой сайт на комунистическа Сърбия.Нищо братско и патриотско няма там.За Унгария,Чехия,Словения,Полша и прибалтийските страни да не говорим.

  Защо автора на коментара ползва тази увяхнала и безсъдържателна квалификация към едни от водещите държави в световната политика,наричайки ги така???-Ами за да им се подиграе и разобличи,отделно от това едната вече я е нарекъл мнипулатор и по течния способ,автоматчиески и другата става манипулаторска,все пак не може една братска държава ,която е манипулатор да дружи с дурга братска,която не е манипулатор,поне това казва логиката…..

  Автора на тези коментари беше блокиран многократно от Едвин Сугарев преди години,когато имаше коментарна рубрика към сайта си.Понеже не можа да “вдигне ръце” от този …не знам каква дума да изпозлвам,човека взе че затвори тази рубрика.

 20. Към Антикомунист:

  Явно не можете да се отървете от навика да кълнете коментаторите и да им лепите етикети.
  За Ваше сведение, този също го познавам от плът и кръв. И знам, че не е това, за което го определяте. За разлика от Вас, анонимния за мен, когото от години призовавам да се обяви, щом като иска да раздава квалификации за другите.
  Не е голям грях да пишеш под псевдоним, но когато раздаваш квалификации за другите от позицията на своята анонимност с претнция да знаеш, кой се “крие” зад псевдонима им, това е интригантство, което повече няма търпя да пали междуособици – това за пореден и последен път го заявявам.

 21. Антикомунист, ти какви “доказателства” искаш да ти предостави Англия?!!?!
  Точно на теб?!?!?!? И точно за теб?!?!?!
  Ако нещо си забравил – НРБ е член на двата СОЛИДАРНИ западни съюза – САЩ и НАТО! И още повече ,че НЕ Англия напада Путлер ,а точно обратното Путлер извършва международен тероризъм с оръжия за МАСОВО поразяване…..ДЪРЖАВЕН тероризъм!
  Случая с Литвиненко е доказан, и ако сега НЯМА достатъчно “доказателства” за русофилскиТЕ “антикомунисти”, като теб,
  можеш да приемеш че дипломатическите санкции СЕГА се отнасят за Литвиненко, макар и закъснели с 12 години. А когато се съберат доказателства за Скрипал ТИ, лично и “СОЛИДАРНО”, би ли подкрепил допълнителни санкции , срещу Путлер и РФ??????????
  И освен това, над 30 държави приеха за ДОСТАТЪЧНИ “доказателствата” за Скрипал, и вече изгониха над 150 путлеристки “дипломата”!
  П.П. А освен тоя ,антикомунисте, виждам че пак си се “развихрил” по темата за Втората световна война?!?!?
  Припомням ти ,че Виктор Суворов достатъчно добре е описал ролята на Англия във Втората световна война!
  Без Англия войната щеше да продължи най-много до края на 1940г., ако Чърчил не беше премиер, и не беше твърдо решен да продължи войната! Англия участва във войната от първият -до последният ден!Участва във военните действия в Европа,военните действия в Африка , военните действия в Далечният Изток,военните действия в Близкият Изток , Средиземно море,Атлантическият океан и частично във другите океани.
  Точно В.Суворов прави предположението ,че ако Англия беше сключила сепаративен мир с Хитлер през 1940г., това би било НАЙ-НЕизгодното за агресивната политика на Сталин,който е готвел изпреварващ изненадващ удар срещу воюващият в Западна Европа нацистки фюрер, и в този момент на германо-савецката граница е нямало никакви войски! Така след това Хитлер не може да използва всичките си войски на Източният фронт, и голямата част от самолетите си, след 22 юни 1941г., защото остават във франция и Норвегия за противодействие срещу Англия.
  Англия няма голяма сухопътна армия, но въпреки това изпраща над 200 000 войници във Франция, през 1940г., които след това, при капитулацията на французите са изтеглени от Дюнкерк и върнати в Англия. Има и около 100 000 английски войници в Гърция за противодействие на Мусолини и Хитлер , в края на 1940г. и началото на 1941г..
  Когато са имали възможности и интереси англичаните са изпращали помощ на всички държави воюващи срещу Тристранният пакт.
  Същото се отнася и за английската помощ за коминтерновските шукари от БКП, които получават куфарчетата с английски лири и оръжия през 1943-44г. И въпреки това, БКП винаги след Втората световна война е приемал Англия за враг , и никога не е била солидарна с нея. Коминтерновските терористи от БКП винаги така разбират “солидарността”.
  Антикомунист, можеш да попрочетеш пак ,какво точно е писал В.Суворов в своите книги за участието на Англия във Втората световна война.

 22. Важното е, че Запада най-после осъзна колко сериозна заплаха е Путинският режим и че вече има голяма веротност да започне да действа реално. Потенциалните неясноти около случая Скрипал не са критични. Шайката около Путин заслужи “награда за цялостно творчество”, и случилото се в Британия бе последната капка преляла чашата.
  Силно се надявам активната позиция на Запада да накара и тукашните рублофили да се “успокоят”. Ако усетят, че рублопотока е под съмнение, им е време да започнат да се преориентират.

 23. Путин не се е спрял с атентатите и въобще руснаците. На кой ли не са посегнали. Това не е детската градина. Другарко не бях Аз. Играят си с живота на хората, манипулират истината, подклаждат войни! Държат се много гадно, защото искат да бъдат уважавани но не разбират, че това няма да помогне.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.