Съдът не уважи желанието на атакиста Илиан Тодоров да бъда съден за още 60 000 лева

IMG_7977

 

 

 

Днес се състоя второто дело на управителя на Област- София Илиан Тодоров срещу мен, заведено за “обида и клевета” срещу него с искане да му платя още 60 000 лева към онези 60 000 лева, които вече си поиска в първото дело от частен характер.

Съдът остави днес без уважение искането му да бъде съвместно разгледан с наказателно производство предявеният от него граждански иск за обезщетение в размер на 60 000 лева.

Остава на 12 юни съдът да се произнесе по наказателната част от делото дали съм виновен за “клевета и обида”, както твърди атакисткият тъжител Тодоров.

Ако изпитвах уважение към него, щях да кажа, че е тъжно да се види как един управник, уж “прогледал” за факта, че има нещо нередно да съди журналист заради критиките му, не спази обещанието си от 16 март 2018 г. да си изтегли тъжбите. Не е тъжно, а е жалко.  И доста типично. https://ivo.bg/2018/03/16/атакистът-който-ме-съди-за-120-000-лева-ми-се/

Не че някой е очаквал от толкова обидчив властник да постъпи правилно…

Следващото заседание по първото дело на Тодоров, заведено срещу мен, остава в рамките на заявеното за 25 април. На него съдът го призовава да даде някои обяснения. Ще бъде интересно ( по китайската философска формула относно това, че е лош късмет, да живееш в “интересно време”). 

20 мнения за “Съдът не уважи желанието на атакиста Илиан Тодоров да бъда съден за още 60 000 лева”

 1. Поздрави за съдебния успех днес!!
  Към пълен успех!!

 2. Струва ми се ,че са го инструктирали
  допълнително ,за да легне на амбразурата .

 3. За мое си съжаление, аз бях тук от малцината които повярваха, че ит е претърпял “катарзис”. Наивник в третата възраст.
  Вари го, печи го, говедото си остава говедо.
  ДГД от една долна, мръсна гад!
  Съвсем по темата да припомня пълните координати за 25-ти того.
  На 25 април-сряда е третото заседание в Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, на ндчх 17036, от 13,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  В тази връзка и подновявам кампанията на СИЯ “Левче за Иво”.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 4. Съдът ще Ви оправдае, г-н Инджев!

  Другото ще бъде скандал с голям международен отзвук.

 5. Само нижш плужек без самоуважение може да се отрече от думата си дадена тържествено. Какъв управител на София може да е този клоун???? Поне малко достойнство да имаше. Срам за Нацията е този “националист” . Срам и Позор!!!! Същия като лидера си който избяга страхливо от казармата но на думи е най-великия и знаещия.

 6. Поздравления, г-н Инджев!Бъдете жив и здрав!

 7. Г-н Инджев,от няколко дни се опитвам да изпратя SMS на номер 1916 за подкрепа,но получавам обратен SMS с следното съдържание:”Za sajalenie ne mojem da namerim iskanata ot vas usluga !…..Molq proverete i izpratete otnovo”
  Явно има някакъв проблем (дано не е някакъв саботаж) и би трябвало да го проверите.
  Здраве и Успехи Ви желая!

 8. Към ringup:

  За съжаление този абсурд е нещо, което не знам как да променя. За да се махне подвеждащата информация от блога ми за изпращане на SMS е нужна паролата, с която тази опция е създадена преди 10 години. Паролата, която никой не помни. И така я караме…

 9. Манталитета на този лакум КРЕТЕН от КЛОНА НА АТАКА е пресъщ на да не
  обиждам клетите КРАДЛИВИ БАБОИНИ от ПРА-ПРА РОДИНАТА МУ от кадето са дошли ПРА РОДИТЕЛИТЕ МУ – вие се сещате от къде! Мисля че след този отказ на съдът да ви осъди за 120000 лева няма да ви осъди и за 60000 лева, тогава вие можете да предприемете контра атака срещу този МИЗЕРНИК. Поздравявам ви за успеха!IIC…..oIL.

 10. Приятели добър ден! На тези, които искат да подпомогнат дейността на Иво предлагам да използват банковата му сметка в Райфайзенбанк. Защо? Защото при превод до 20 лв. не се плаща нито банкова такса, нито ДДС-всичките два, пет и дори двадесет лв. са без такси! Подкрепете нашия любим блогър! Само в клон на Райфайзенбанк! Приятен ден! Ще се видим на 25-ти.

 11. Към ringup:Преди около час и с мен се случи същото! В началото на кампанията на Сия “Левче за Иво” изпращането на SMS-а протече успешно. Очевидно проблемът е скорошен.

 12. Успех Г-н Инджев,
  Това е и наша победа на аудиторията Ви,защото истинската цел е да не пишете и ние да нямаме дори едно малко прозорче към реалността.Да не се оглеждаме в кривите огледала на официалните пеевски парцали/трудно ми е да ги нарека медии/, а да се огледаме в истинското огледало на Вашите безкрайно находчиви коментари и да виждаме света какъвто е.
  Поздрави

 13. Извинявайте, забравих нещо важно! При превода чрез Райфайзен трябва да кажете:”За попълване на сметка”. Едва тогава е без всякакви такси!
  Приятен ден!

 14. Г-н Инджев,

  Аз също преди няколко дни се опитах да пусна sms- и на обявения номер 1916. Също получих “За съжаление не можем да намерим исканата от вас услуга…” До 16 февруари, когато последно съм пускала sms, номерът си работеше. Вчера получих месечната си фактура за телефона и за моя изненада се оказа, че за тези sms-и са ми взели пари. Въпросът е къде са отишли и защо не са по предназначение. Може би трябва да проверите случая.

 15. Този човечец ще продължи да мишкува,но от него толкова,а пропо и аз изпратих СМСи и парите са преведени,жалко е ако не са отишли по предназначение

 16. Към Ирис:
  Ето това е най-неприятната част от тази сбълркана история с СМС на посочения преди 10 години, от който не съм получил и стотинка. Наочавам, че хората пращат и са убедени, че са дарили. Най-накрая след толкова години от компанията, която оперира услугата, се обадиха да кажат, че номерът не работи. Защо обаче се получава подвеждащо съобщение, че СМСът е получен, това не разбирам.
  Проблемът е, че не мога да променя анонса в блога, защото и администраторът не помни паролата, за да редактира рубриката с даряването.
  Писал съм за това и друг път и не очаквам всички да са забелязали, но с голямо неудобство се налага пак да помоля читателите да не ползват услугата СМС. Поне докато не стане някакво чудо ( трябва да има изход, но все не стигам до решаването на този въпрос).

 17. Здравейте,
  и при мен е същият проблем със sms-те от около месец някаде,но помислих ,че е нещо временно.Работеше до към края на февруари.А относно паролата , би трябвало да има начин.

  Поздрави и успех !

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.