Хибридният дует Борисов – Сидеров пее в хора на Путин

Хибридното управление на България, което иска да суче от две майки, днес се изяви в класически безсрамно разкрачен вид пред света.IMG_8444

 

 

 

Премиерът Борисов дефилира с интервю за швейцарския вестник “Нойе цюрихе цайтунг” ( обявен за германски от “агенция” ПИК, която харесва аншлуса  на Крим с Русия и по инерция присъединява Щвейцария към Германия). В широко цитираното от българските медии интервю Борисов се изявява като твърд привърженик на западната ориентация на България, макар да не забравя да изрази благодарност на Русия, заявявайки в множествено число “ние сме благодарни” и от името на не толкова благодарните на Русия днешни граждани на на европейска България.

В същото време коалиционният съуправляващ с Борисов “патриот” Сидеров е на разрушително за имиджа на европейска и атлантическа България посещение в Крим, заради чиито аншлус с Русия настъпи най-големият разрив между евроатлантическия свят и евразийските агресори на Путин, наказани със западни санкции. Като голям патриот, но на Русия, Сидеров раздава интервюта за руските медии, които не могат да се наситят на неговата проруска любвеобилност. В изявление по главния телевизионен руски пропаганден Първи канал Сидеров обявил за хибридна лъжа западните обвинения, че Русия е анексирала Крим.

Швейцарският вестник поискал да разбере как такъв твърд привърженик на западната ориентация на България като Борисов управлява без проблем с твърдите противници на същата тази прозападна насоченост ( като Сидеров). Борисов се измъкнал с репликата, че в такива случай в България казваме “ Глас народен, глас божи”.

Той, милият, сигурно наистина си вярва, че това е някаква българска мъдрост. Кой да му е казал, докато е бил зает да рита топка, да се бие, да сади картофи и да върши прочее подобни неща, с които се хвали в интервютата като за нашата “Швейцария на Балканите”, че става дума стара латинска поговорка. 

“Vox unius, vox nullius, vox pópuli, vox Déi”.

“Гласът на един човек е нищо, глас народен – глас божи”.

Простено му е на общуващия с простите като един от тях, че не знае такива подробности. Лошото е, че в ролята си на новоизлюпен дипломат, международен посредник, балкански помирител, европейска совалка, мост между Анадола и Европа, потенциален регулировчик на отношенията Изток-Запад ( в мечтите на Сидеров) и все по-крупен геополитик излага България с глупостите, които ръси пред доста образованата европейска аудитория.

Още повече, че нашият случай е обратен на твърдението в латинската мъдрост.  Гласът на един човек у нас е всичко, стига да се казва Бойко Борисов.

Борисов пее първи глас в двугласието със Сидеров, който го хвали в Русия, че е отказал да експулсира руски дипломати. Синхронът е пълен, няма разногласие в това абсурдно двугласие, от което печели двуглавия руски орел. 

 

20 мнения за “Хибридният дует Борисов – Сидеров пее в хора на Путин”

 1. ВЕЛИКОЛЕПНО!
  Даже прасчото саша симава, имам обоснован предсантимант, че ще преглътне наедро написаното от Иво и ще замълчи “дълбомудрено”.
  Идиоти на мах! И баце и Болен Лидеров и вся остальная присъдружная сволоч.
  За точно такива като тях има лаф. Ако бях малце от малце умен щях да разбера сам колко много съм глупав.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 2. АНОНС!
  Според отлично информиран източник НЕ пожелал анонимност на 25-ти того предстои както редят тук резервните ми компатриоти-атракцион. За тъжителят атакиста-рубофил илиян тодоров неприятни изненади, за приятелите на Иво, с обратният знак.
  Много мина, мъничко остана.
  На 25 април-сряда е третото заседание в Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, на ндчх 17036, от 13,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  В тази връзка и подновявам кампанията на СИЯ “Левче за Иво”.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 3. Бойко Борисов много пъти е показвал и доказал, че е безсрамен лъжец. Сутрин – едно, вечер – друго и накрая обикновено не бил казал нито едното, нито другото.

  Като българин мога да заявя следното: всички, които – прикрито или не – служат на вековния ни враг Русия, са достойни единствено за моето презрение.

  Румен Радев, Илиана Йотова, Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Волен Сидеров, Красимир Каракачанов са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, които използват дадената им власт, за да работят против България и съюзниците ни от НАТО и ЕС в полза на тираничния путлеристки режим, не зачитащ никога и никъде никакви човешки права и международни договори.

 4. Всеки излага най-вече себе си с глупостите, които изрича – мутърът Бойко Борисов не прави изключение!
  Но и фактът, че този необразован примат властва в България повече от 10-12 години (ако имаме предвид и кметуването му) не говори добре за българите, които си го избират!!! Този избор си е падение от където и да го погледне човек!

 5. Пошло театро. Като му дойде времето и си изпълнят задачките ще изкарат България от НАТО и ЕС (най-вероятно с референдум дори) и ще пристанат като палава булка на Джуджеро.

 6. Благодарим на Иво Инджев, че поддържа вниманието. Какво повече да се коментира? Комунизъм отвътре чрез демократични избори… Едва ли.

 7. “Гласът на един човек у нас е всичко, стига да се казва Бойко Борисов.”
  “Синхронът е пълен, няма разногласие в това абсурдно двугласие,”
  Няма нищо абсурдно!
  Нито в интервюто на Борисов!
  Нито във воаяжите на Сидеров до Крим, Москва и Варадеро!
  Какво е общото между интервюто на Борисов,безпардонноста на Сидеров и
  ареста на софийската кметица?
  Асурдно ли, е че Сидеров при “коронясването” на Орешарски огласи “тежката
  мисия, с която го е натоварил българският народ, НИКОГА ПОВЕЧЕ
  да не допуска Борисов на власт”, а днес управлява заедно с Борисов?
  Абсурно ли е, че Сидеров е в коалициа със Симеонов? Черен като
  мангал, което е според славянските арийци “метален съд за отоплиние”!
  Илиян тодоров е същият от шпиц-командата, защитавала плъха Сидеров с
  плостмасовата маса от разгневените от назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС.
  Същият Илиян тодоров следеше Сидеров да бъде маркиран от друга московска
  марионетка,но не и от тълпата в НАТФИЗ.Да не би КГБ-постановката за
  героизиране на Сидеров да се превърне в нас.ране!
  Същият Илиян тодоров бе назначен от Борисов/на пръв поглед абсурдно/ за
  Областен губернатор на София.
  Прочетете “Закон за местното самоуправление и местната администрация …”
  Всички актове на кметовете от Софийска област се обжалват по административен
  ред,в едномесечен срок пред Областният управител, който е с правомощия на
  Министър.
  Не е абсурдно,че по заповед на Илиян тодоров е “зготвена” кметицата на Младост.
  Разбира се аристуваната от Цацаратурата кметица не може до бъде осъдена,
  дори адвокат да и бъде начинаещ юрист.
  Абсурдната показност на ареста е предупреждение и заплаха към всички
  българи, опълчващи се на ШАЙКАТА БОРИСОВ-ЦАЦАРОВ-ПЕЕВСКИ!
  Не е абсурдно, че прислучая Скрипил- Борисов, Нинова и Радев застанаха на
  страната на Путинова Русия, въпреки че България е член на ЕС и НАТО.
  Тази и други изцепки на Илиян тодоров, изобщо не са самоинициатива.
  Само показват колко е дълга все още ръката на КГБ.
  Колко безшумно действа от 9.9.44г. и все още до днес.
  Както при Тато Живков, така и при Тато Борисов.
  Затова когато в Кремъл пр.днат и Тато Живков, и Тато Борисов се нас.рат!
  За да няма НОВИЧОК!

 8. ПАРОДИЯта боко!!
  Добре, че ИВО ги разщумява тия неща, отново и отново. Не знам колко влизат обаче в тиквените червено-кафяви глави.

  Между другото, лафът “Швейцария на Балканите” е измислен от сърбите за Словения. И си заслужава, знаем го всички туй нещо за тях, словенците.
  Който не вЕрва, да отиде и да пита, в едната и в другата държава там (яз питах нЕколко пъти, казаха ми)
  После се е разнесло у назе.

  Междувременно:

  “ЕПИДЕМИЯТА ОТ УБИЙСТВА продължава да залива Русия, и руската политика все повече заприличва на криминална история” (и няма да има край скоро тази епидемия, или въобще, както се досещаме, манталитетност)
  http://windowoneurasia2.blogspot.bg/2018/04/an-epidemic-of-murders-russian-politics.html

  КАСКАДИТЕ ЛЪЖИ продължават също да заливат и заливат русията (нов максимум – след съюзническия удар срещу Сирия, в който боковщината се почувства тутакси близка повече с русия, “естествено”…)
  “Френетичен парад от лъжи”, както го нарича Ваш. пост.
  https://www.washingtonpost.com/opinions/russias-frantic-parade-of-lies/2018/04/16/5895d86a-4199-11e8-ad8f-27a8c409298b_story.html?utm_term=.f6795cf679c4

 9. Айде, задава се нова афера Бокова 2, този път Калфин 1, абе не могат ли да му намерат на Калфата един руски концерн за минерални, а може и човешки торове, да го издържа на тари години, като намерика на Боковица и на Ленчито Бич Можето, ами се е засилил завалията баш към ОЛАФ, с неговото кремълско минало на дясна шпага на Първаноглу в аферата Петрол срещу Пари ли беше, храни ли беше, не помня вече, ама бара пари изпраха там, и после главен раздавач на Луканови куфари на отбрани хора, после пък кво ли не беше, с Марин пуснаха пловин милион руснаци в България, да могат хубаво да обрисуват с кафяви тонове Черноморието, накрая го помня като Гаврош на барикадата на движението НЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ШИСТОВ ГАЗ, вън ШЕВРОН от милата ни ГУНДЯНИЯ, е какъв ОЛАФ го тресе тоя, вижте там се организирайте пак с Методи и оператора дет свали Комунденов Младенов, ако треба и ние ще пишем на нашите комисари в Брюксел, там ептен се напълни с ДЕСАРИ И КОМУНАРИ за срам и позор

 10. Браво Иво.
  Нещата трябва да се казват такива каквито са.

 11. Иво, отскоро чета книгата ти “Премиер на РъБъ”. Всичко, което си написал преди години и ставащото сега е 1:1. Позор е за България и българите, че стигнахме до такова дъно, с такъв некадърник на висок държавен пост, който съсипва държавата и ни излага непрестанно! В тази държава има само едни 5-10% мислещи хора, останалото е паплач, която си избира такива простаци за управници.

 12. Поради тази причина аз и семейството ми ще се преместим в чужбина. Просто няма как да се самоизлекува обществото ни, след като вирусът на невежеството, национализма и простащината е поразил имунната система на обществото ни почти на 100%! Няма откъде да започне промяната. От разговори с познати съм отчаян от тоталното неразбиране на ставащото и зомбирането от свинските медии, както и петоколонничеството спрямо евразийския Мордор!

 13. Ти да видиш. Тъжна вест, омайна, сладка за путиноидите-петоколонци и полезни идиоти по света и у нас. За пръв път от доста години насам любимецът на прогресивното човечество и три села наоколо ввп въобще не е в популярната класация на TIME “Най-влиятелните личности на планетата”.
  Да сменят поне днес колорадката, т.н. георгиевска лентичка с черна. Как можаха да ги изтемарят курвенската от място от което най-малко са очаквали. Списанието ги беше разглезило. Досега, все пръв и за 2017г-нанай. Толкова малко поводи за радост и-от трите-най-дългото. ПНХ.
  http://rusjev.net/2018/04/20/zhurnal-time-nazval-100-samyih-vliyatelnyih-lyudey-mira-v-2017-godu/

 14. Един малък щрих към винету и кохортата му от шамани. Преди малко по ТВ+ в предаването – Денят със Дремджиев, гост беше Т.Биков!
  И с какво си мислите завърши гербаджийският “политолог”???? Заърши с “дълбокомислената” му “политоложка” “сентенция” – “При тоталитарните режими нямало корупция”! НЯМАЛО корупция…….РАЗБИРАТЕ ли?!?!
  Ето това е “нивото” дори на “говорещите глави” на вождь винету.
  И те не знаят ноторно известното на всички ,че:
  – “Всяка власт корумпира, а абсолютнаТА власт корумпира абсолютно!”

  А ето още няколко сентенции от същият мислител, специално за “политолозите” на ГЕРБ:
  “”
  1.… интересът на отделните хора е над ексклузивния интерес на държавата. Властта на цялото не може да се поставя нито за момент на везните със свободата, т.е. със съвестта на поданиците, и тези, които действат по други принципи са най-лошите престъпници…

  2.По-лесно е да се намерят хора, които могат да управляват себе си отколкото хора, които да управляват други. Всеки човек е най-добър, най-отговорен, съдия на своята собствена полза…

  3.Опасността не е в това, че определена класа е неспособна да управлява. Всяка класа е неспособна да управлява…

  4.Сред всички причини, които понижават и деморализират хората, властта е най-постоянната и най-активната…

  5.Онези, които имат повече власт, са изложени повече на грях; нито една теорема в геометрията не е по-сигурна от това.
  “”

  П.П. Всеки може сам да си направи заключенията – каква “дясна” “партия” за “европейско” “развитие” е – ГЕРБ и вождь им винету , щом като най-изявените им “говорители” , като Биков, казват ,че само при ТОТАЛитаризЪма “нямало” корупция!
  И най-накрая да припомня и всеизвестната истина от времето на соца:
  – В НРБ “нямало” престъпност , защото ….защото всички престъпници са във властть!

 15. Към милициотаризЪм:

  Не ми е известно Тома Биков да е ( по документи) политолог.
  Изостанал съм информаионно, може би.
  Мислех си, че е артист по образование и ( първоналачно натрупване на политическа) практика, преди да стане политик от близкото минало и близкото обкръжение на Кунева. И да прескочи в далеч по-печелившия лагер на Борисов.
  Симпатичен ми е човешки. Направих няколко опита да му кажа “добър ден” в квартала, който май споделяме. Но се натъкнах на каменния му отказ да си общува с такъв прокажен критик на началника му ББ.
  Сега се разминавме безмълно като непознати и дори като “врагове” ( защото се убедих, че за него съм такъв, след като не отвръща на опитити ми за елементарен поздрав) – той с неговите невръстни дечица и аз с моите малко по-големи.
  Понеже е млад, може и да не знае, че тоталитарните режими се крепяха на корупцията. Тя се наричаше “връзки”. Работеше вертикалната схема на назначенията на селски, градски и прочее лоялни лично към началника цървули. Тя работи и днес, както се вижда от картинката около Борисов, голям почитател на охранявания приживе и почитания посмъртно от него Тодор Живков.
  В НРБ имаше официално регламентирана корупция чрез системата на привилегиите за правоимащите по списъци, създавани от ЦК на БКП. Корупцията беше официализирана, за сведение на симпатичния артист от БЛАГОЕВГРАДСКИЯ театър ( на бойните бездействия в борбата срещу самата символика на тоталитаризма).

 16. И аз нямам някакви сведения ,че Т,Биков е “политолог”, но останах с убеждението ,че водещият Дремджиев го представи за такъв. Може би Дремджиев го беше поканил
  да направи политологичен коментар на последният конфликт между Цв.Цветанов и Р,Радев на вчерашният КСНС?!?!
  Утре може би Дремджиев ще пусне запис на предаването , и тогава ще мога по-точно определя какво е имал предвид ,като представи Т,Биков за “политолог”?!?…
  Аз просто предавам отговорите на последните въпроси ,които се отнасяха за корупцията и “задържането” на кметицата на Младост. И най-накрая Биков изтърси горната глупост ,че в тоталитарните държави и режими , като Саудитска Арабия , КНДР,Китай…. нямало корупция?!??
  Сякаш наскоро саудитският престолонаследник не задържа в саудитският Риц над 100 саудитски принцове , които му върнаха няколкостотин милиарда долара……

 17. Ако руснаците не бяха дошли в БГ, кой щеше да познава сега батбойко, батцецо, какацецка, байтошо, людмилка, батето, каката и прочие. Сервитьочета и ратайчета!

 18. Като боко е толкова “от запада”, защо не се напъне поне да произнесе правителствени приоритети:
  – енергийно независими от русия;
  – въоръжени с оръжие от НАТО;
  – рарушаване на руски паметници;
  – премахване на имена на русняци от улици и сгради;
  – издигане на място на руски паметници на български паметници и наименуване с български имена
  – и т.н. и т.н.

  Празни борисовски приказки.
  Че сме били “от ЕС” и дори “от НАТО”…
  Като заучен нов урок…
  Само, че заученият урок отпреди, и сега, се казва русия.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.