След операция “въздух под налягане” в Сирия Тръмп наистина вади моркова за Путин

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг, След операцията „Въздух под налягане“ в Сирия Тръмп наистина извади моркова за Путин

Знаете ли по какво се различава президентът Румен Радев от президента Доналд Тръмп? Ок, по много показатели, но по едно двамата си приличат: петимни са да се срещнат с президента Путин.

За разлика от Тръмп, на Румен Радев не му се налага да бомбардира обекти в Сирия, за да опровергава очевидните си пристрастия към главния противник на НАТО и да се прави на ужасно ядосан на Русия с цел да не бъде заподозрян, че всъщност е готов да обслужи Кремъл в най-важната му задача: разбиването на международната изолация, в която изпадна ( в задънена улица) по своя вина.

Не е добре човек да цитира собствените си прогнози и да ядосва с това на свой ред читателите. Но какво да се прави, когато в две поредни статии си заложих скромния авторитет на коментатор и анализатор, че много скоро ще последва покана на Тръмп към Путин за среща. https://ivo.bg/2018/04/14/тръмп-размаха-въздушната-тояга-и-вече/

Днес Ройтерс разпространи новината, че двамата са разговаряли по телефона и Тръмп е изразил силно желание да се види с Путин. При това американският президент бил много настоятелен, като дори се самопоканил след първата официалната среща с колегата си Путин самият той да му върне визитата в Кремъл. 

Е, източникът на информацията е руското външно министерство, но чак такава голяма лъжа дори и то не може да си позволи. Особено след като тази седмица външният министър Лавров беше хванат във фактологическа лъжа относно една швейцарска лаборатория от самата лаборатория и му се наложи да преглътне мълчаливо факта, че беше изобличен да лъготи пред целия свят. Така че това е случаят, в който (по изключение) можем да вярваме на новина, разпространена от руското ведомство.

MOSCOW (Reuters) – U.S. President Donald Trump invited his Russian counterpart Vladimir Putin to the United States during a phone call, and said he would be glad to see Putin in the White House, RIA Novosti reported on Friday, citing the Russian Foreign Ministry.

“He returned to this topic a couple of times, so we let our American colleagues know that we do not want to impose, but we also do not want to be impolite, and that considering that President Trump made this proposal, we proceed from the position that he will make it concrete.”

След като “познах” как Тръмп ще размаха въздушна тояга в Сирия, за да може после да извади големия си морков и най-после да осъществи злополучните си обещания за подобряване на отношенията с Путин, ще си позволя още една дързост: не вярвам в твърденията, че срещата не е била договорена преди и във връзка с удобно забавените за целта ракетни удари по обекти в Сирия. 

Сделката е на цената на едно малко унижение за Путин, обещал да храносмели факта, че не може да гарантира неуязвимостта над главата на своя клиент Башар Асад, гарнирано с едно голямо самохвалство на Тръмп с неговата въздушна тояга, оказала се “въздух под налягане”. 

Във всеки случай българските тръмписти вече могат да изпълзят от мишите дупки и да зацвърчат отново радостно. Техният герой не ги подведе, само малко ги поизплаши, че наистина не обича никак Путин.

А президентът Радев, помнете ми думата, при първа възможност ще се сравни с Тръмп, както досега се сравняваше с Макрон, приел междувременно Путин в Елисейския дворец. Защото има навика да вдига жабешки крак когато вижда, че подковават коня ( нямам предвид в случая Лавров, когото опозиционно настроените руснаци наричат в интернет “ унилия кон”). 

В този смисъл услугата на Тръмп за путинистите всъщност е далеч по-голяма, отколкото онази, която Путин направи на Тръмп, като игнорира няколкото безкръвни шамара в Сирия. 

 

НА СНИМКАТА: Тази снимка е забележителна с последиците от нея. Правена е вероломно от човек, присъствал от руска страна с измама, оказал се представител на руската пропаганда, разпространила след това доказателство как Тръмп, Лавров и руският посланик Сергей Кисляк се кискат в разгара на уж големи караници между Русия и САЩ. Заради измамата Тръмп беше нападнат от негови опоненти в САЩ и Путин му направи услугата да си оттегли посланика, дискредитиран и без това от изтеклата преди това информация за негови нерегламентирани срещи, повлияли предполагаемо на предизборната кампания в САЩ в полза на Тръмп.

 

zx620y349_3004015

 

 

 

45 мнения за “След операция “въздух под налягане” в Сирия Тръмп наистина вади моркова за Путин”

 1. Многоходовка или да, “архиважно” е, туй по сифилистика ленин, кой ще се смее последен. Карето, и далеч не само те-Пенс, Матис, Помпео и Болтън няма да позволят на ДТ да жертва и грам от представата им за Америка Фърст.

 2. АНОНС!
  Според отлично информиран източник НЕ пожелал анонимност на 25-ти того предстои както редят тук резервните ми компатриоти-атракцион. За тъжителят атакиста-рубофил илиян тодоров неприятни изненади, за приятелите на Иво, с обратният знак.
  Много мина, мъничко остана.
  На 25 април-сряда е третото заседание в Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, на ндчх 17036, от 13,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  В тази връзка и подновявам кампанията на СИЯ “Левче за Иво”.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 3. Аксиома: с терористи не се преговаря!

  На терористична Русия трябва да бъдат налагани санкции до фалит, пълно разоръжаване и разпад!

  Щом Империята на злото поеме глътка въздух, тя продължава както си знае – убийства на всички несъгласни вътре и по света, войни навън и рекет на цивилизования свят.

 4. В Руската педерация живеят 130 поробени народа. Те кога ще бъдат освободени? Кога ще получат обратно земите си?

  Освен всичко друго, Президентът Тръмп трябва да пита и за това джуджето.

 5. Малко и от ИЛИЯН по въпроса:

  ПЛАНЪТ НА КРЕМЪЛ ЧРЕЗ РЕШЕТКАТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО, И ПРИЛАГАНЕТО МУ ПОЕТАПНО ЧРЕЗ РУМКО – ЛЮБИМЕЦЪТ НА МИГОВЕТЕ:
  http://idvassilev.blogspot.bg/2018/04/faktor.html

  НОВИЯТ ИЗТОЧЕН БЛОК В ЕВРОПА:
  Пропускат боковска България, сигурно защото Унгария, Чехия вдигат повече шумотевица, не че са по-големи руски Троянски коне
  https://www.politico.eu/article/europes-new-eastern-bloc-china-economy-model-belt-road-initiative/

 6. Малко встрани.
  И в Италия се оплакват от “модерните асфалтови пътища”.
  По римско време е имало 4 (четири) пласта на “тогавашните немодерни неасфалтови пътища”, но държащи до днес изпитанията на вековете…
  Чувство за правене на нещата с вечност,.. а може би и без такова чувство… Просто са ги правели нещата “нормални” излизащи “вечни”…
  Какво да кажем и за политическата и правителствена преходност у нас. Хванато ли е трайното, непреходното русло на нещата, хванат ли е историческият курс който трябва, по който да върви страната и… или преобладаващо си знаем, “пътят трябва да води към русия”, а и “от русия пътищата са все верните”… Мили Боже… ДОКОГА!?
  https://twitter.com/AngeloMaggioni3/status/976910501836935169

 7. “Знаете ли по какво се различава президентът Румен Радев от президента Доналд Тръмп? Ок, по много показатели, но по едно двамата си приличат:
  петимни са да се срещнат с президента Путин.”
  Знаете ли по какво си приличат Радев, Борисов,Решетников, Путин и…Тръмр?
  По клякането!
  -Радев клекна пред Борисов за да го изберат за Президент!
  -Резидента Борисов клекна пред Решетников и избра Радев, а не
  Плевнелив,който вече не клякаше на Борисов!
  -Решетников…постоянно си клечИ на Путин!
  -Думата клечИ на Путин!
  -Путин вече клекна на Тръмп!
  -Тръмп клекна на Конгреса!
  -Конгреса постоянно клечи на НАРОДА на ВЕЛИКИТЕ САЩ!

 8. Г-н Инджев, поздравления за отличният анализ. За съжаление със съгласен с него изцяло и той съвпада и с моите предположения след задържаните по еднолична инициатива на Тръмп за неопределено време санкции на САЩ срещу Русия. С което изненада американският посланик в ООН.

  Тръмп е голям проблем за стабилността на Западния свят и за перспективите на България и Източна Европа като цяло. (Линкът на AWACS е показателен.) Дано разследването в САЩ и наличието на силна противопоставяща се на Тръмп група във висшия дипломатически ешелон в САЩ успеят да спасят положението.

 9. Не е точно по Протокола за преговори, но за два месеца видяхме, че с Путин най-успешно разговаря Джеймс Матис. Без много обяснения.

  Първо казвам, после показвам и накрая наказвам, както се казва в армията. Това трябва да е отношението към приличащата на хипопотам Русия. До шия потънала в тинята, но отворила ей-такава уста за още и още чуждо.

 10. Дали Румен Радев при предстоящото си унизително посещение в Москва ще поиска от Путин Българският държавен архив?

  Отвлечен от Червената армия от подземията на Двореца на самия 9.9.1944.

  Как мислите? Този Румен Радев дали наистина е глава на Свободна европейска България или е жалко повторение /като фарс/ на коминтерновеца Гошо Тарабата с многото жени?

 11. Поправка: Дали Радев ще поиска от Путин БългарскиЯ държавен архив?

 12. И напук на горните умопомрачителни басни, дори според кремльовската ВЦИОМ пред които ЧЕРВЕН кольо изглежда кат най-честният социолог на всички времена и народи, рейтинга на ввп е паднал под “критичните” 50%.
  Явно, “горе стават големи работи”.
  https://echo.msk.ru/news/2187822-echo/comments.html#comments

 13. Наближава плажния летен сезон.
  Купете си плажно (подслънчево) масло “Новичок”! Чисто нова марка. С трайни последици. Увековечаващи.
  Запомнете добре, и ползвайте новия руски “освободителен” и “освобождаващ” продукт.. от всякакви земни грижи, завинаги!!
  Не пропускайте!
  Отведнъж ще коленичите… като онази “българска” вицепрезидентка… а след това, няма да му мислите много… няма и да можете…
  (сделано в росии)

 14. Трябва да видим кой нарушава Клетвата, че ще служи на България. която дава, като става Народен представител. И като става Президент.

  Да ги прегледаме. В момента всички тези я нарушават. Клетвата да служат на България. На какво подлежат? На Съд подлежат.

  И то не е за престъпление до 3 години, за което са освободени, а подлежат на Съд за Измяна.

  Служат на Русия. От 10 до 15 години затвор!

  Лустрация! Още не е късно.

 15. Днеска запасната ,катапултирана , рашетникова парашутираща УШАНКА се е изходила и по въпроса за “интелегентността” СИ ?!?!?
  Решетниковият фатмак тръгнал да си “мери” “интелегентността” с тази на гербаджийският шаман цв.цв.?!?!?!
  А от друга страна тоя тъп шапкар се води по ведомост ,че е “обединителят” на нацията?!?!? Той вероятно все още не може да загрее,че през цялото време на неговата “служба” ,и по времето на соца, шапкарите се командваха от ЗКПЧ. И ЗКПЧ-тата “мислеха” вместо фатмашките шапкари ,като него.
  Даже оня ден ршетниковият ()резидент се изказа и по “тясната” си “спИциалност”, като определи, че ракетната атака на Тръмп срещу тирана Асад е била …… “скъпоструваща” и …. и “неефективна”?!?!?
  Чудно какво има предвид запасният фатмак за “ефективност” при еднократен масиран ракетен удар с крилати ракети?!? И дали някога е пипал и виждал , на живо, крилати ракети, като използваните срещу Асад, че да гадае колко са ефективни, или неефективни?!?
  Той беше назначен по “партийната линия” за “началник” ВВС по времето на агент гоце, и въпреки неговите дългогодишни “интелектуални напъни” сега във ВВС има само ЕДИНични “бройки” от “летящи” савецки самальота , които не стават за нищо друго , освен за свъхскъпи “тренировъчни” полети. А пък и другият “военен” “интелектуалец” – ванЮ каракачански , реши да не обяви конкурс, както е по законовите изисквания, за конкурс за ремонта на музейните МиГ-29, защото освен РСК-МиГ и украинските фирми също имат опит и възможности за поддръжката на МиГ-29, без да използват части и лицензи от РСК-МиГ. А вероятно украинците можеха да предложат и по-ниски цени за поддръжката на МиГ-29, но ванЮ каракачански има заповед да не прави конкурс ,а да подари още няколкостотин милона долара на “братушките” си от РСК-МиГ!…….
  И…… след като ()резидента на решетников е тръгнал да дава “икспертни” съвети за ракетните атаки на Тръмп в Сирия, то нека се “поупражнява” и над “високоточните” бомбардировки на своят начальник Путлер , с които срина сирийските градове! И на химическата “точност” на смальотите на военнопрестъпника Асад.
  И след такива фатмашки рублофилски тъпни , няма да е чудно ,че международната и съюзническата изолация на решетниковият фатмак ще е даже по-голяма от тази назначилият го за началник във ВВС – агент гоце…….

 16. Междувременно регулярната чистка в русия си тече по график. Гадно, мръсно и сатанинско, типично за “православни” християни. Чия ръка целувате Другарки ?

  “Руският “Илон Мъск” намерен обесен в затвора”

 17. @Georgi Nikolov /11:39
  @Скъсване с Русия! /11:56

  Съвършено точно, приятели!

 18. Добри момчета сте вие, Georgi Nikolov и EVERYONE ELSE. Кога ще обиколим Родопите?

 19. Приключвам, защото чакам гости, вече звънят.

  Поканил съм ги, за да умуваме как да си искаме архивите от Русия.

  Утре повече.

 20. Преди около седмица, тук, в тази страница, зададох, според мен, един съвсем основателен въпрос, на който аз нямам отговор за себе си. Повтарям, “Какъв му е зорът на Изрусения, за да има нужда да се среща с Хуйло за да се “разбеат”?
  На въпроса ми не получих отговор, но получих коментарии, които ме изкараха, нещо като бавноразвиващ се индивид, но изкусен провокатор. Възможно е да съм бавноразвиващ се (все пак човек е склонен да се надценява, тъй че аз може да не осъзнавам факта), но, ей Богу, провокатор не съм.
  Въпросът ми е съвсем естествен, без задна мисъл. За какъв грездей му е да се среща с Хуйло? Какво може да получи от него? За какво й е на Америка да се “разбира” с някакъв треторазрядник. При това престъпник, при това, обременен лъжец, на когото не може да се разчита. Каквато и договорка да имаш с него, Хуйло ще я наруши веднага щом нещо не му отърва. Какви интереси има Америка в Русия, които да налагат да му се обърне внимание на мъника, дотам че да има нужда от разговори? Не виждам смисъла.
  Някой вижда ли го?

 21. Наш баце, от цялото си сърце и душа би завидял на долната “стабилност”.
  112 год. по-късно единственият изход за спасение в матушката си остава: чемодань, вокзал, за границе.
  https://twitter.com/Skrepo_history/status/987114366662332418

 22. Днес и утре са рождените дни на двама души, които донесоха много беди на човечеството.

  На 20.04.1889. е роден Адолф Хитлер. Той беше справедливо смачкан и отречен от света.

  А на 21.04.1871. е роден Владимир Ленин. Мършата му още е обект на поклонение и на обожание в Русия. Тази година на тази мърша на Великден ѝ занесоха великденски яйца и козунаци.

  Християни… Ей-така – забравете миналото! А Ленинските съботници? А робството? А масовите убийства? А рушенето на черквите, убийствата на свещениците и пращането на монахините в концлагери? А?

  Това беше и там, и тук – в СССР и в НРБ.

  Специално за Бойко Борисов:

  Всичко, построено от Тодор Живков в НРБ е построено с робски безплатен труд! С безплатен робски труд по съботници, от бригадири, трудоваци и който гъкне – в затвора.

  Червени боклуци – надзиратели в концлагера НРБ, още бленуващи за миналото.

  Но представящи се за натовци и европейци.

 23. Нямам избор! По родните новинарски сайтове, да не говорим за култовите говорещи глави, без кавички, по тАлАвизиите абсЮрд е и няма как да стигне. От надежден, досега никога не са ме подвеждали еврейски рускоезичен ресурс е инфото, демек на съвеЦкий диалект. За гнусливите, с няколко думи. Отново е атакувана базата Хмеймим от когото трябва. Да видим дали и ако-да, как некъпаната маша захарова ще “коментира” поредното унижение на блядовете в Сирия.

  http://postskriptum.org/2018/04/20/hmeimim-4/

 24. До Симеон В.
  Не се надценявам, и съм убеден, че това което ще кажа за мен е валидно, за много от тях и в по-голяма степен, визирам съблогарите, бия нивото на кръчмарският ни геополитик баце. Та, на въпроса. Копчето! Там е “загадката” на “ухажването” на Тръмп на пут.ин. И още нещо. Докато Джеймс Матис е шеф на Пентагона, по-скоро ще извади танковете на газона пред Белият дом, отколкото да допусне каквото и да е договорка с когото и да е в ущърб на САЩ.
  Toку що, по родните сайтове, има си хас-нанай, изтече страхотна новина.
  “Полибюро” на ДП в щатите е завела иск (няма само наш Иво да е на пангара, я) срещу Русия за намесата й в президентските избори, щабът на Тръмп тогава и Wikileaks. Източник-Ващингтон пост.
  Горе, стават големи работи.

 25. И нормата винаги трябваше да бъде преизпълнена. Иначе няма заплата.

  Комунизъм. Ако изпълниш Насрещния план – банани. А ако недостатъчно е изнесено през Моста на кражбата за СССР през Русе – няма банани за Първи май.

  Комунизъм. То и сега продължава. Ако ЕС отпусне достатъчно пари да изнесем за Русия, ще има по 40 лв за пенсионерите. А ако не отпусне – няма за има пари за пенсионерите.

  Важното е чрез нас ЕС да храни Русия, за да има стабилност.

 26. @СКЪСВАНЕ С РУСИЯ!

  Обещаното е обещано… ще обиколим магичните Родопи!
  За архивите – докато в Русия играе ‘великодържавното’, неосталинистко зло – нямам надежда. Тревогата ми е, че части от архивите са или добре проветрени, или отстранени. Прости ми скептицизма, в случая реализъм. Апропо, в едно нещо руснаците бяха майстори – в дублажа на филми. Цензурата върху западните филмови продукции (разбираемо, интересът към тях е бил огромен, а появата им сравнително рядка) ‘мотивира’ изключително техническо майсторство при дублирането. Цели изречения и диалози са подменяни с други, напасвани брилянтно със съветска артикулация. Този зъл гений им го признавам.

 27. До го кажем ясно:

  Ние искаме да живеем в Свободна България. А не на унизителното 109 място, Цацаров. И заради теб.

  Цветан Василев каза от Белград:

 28. Да повторим:

  Цветан Василев казва от Белград:
  “В продължение на три години всеки месец Делян Пеевски идваше при мен и му давах по 100 000 лева кеш, които той носеше на Цацаров в кабинета. Три години, всеки месец.”

  Защо няма опровержение?

  Защото най-вероятно е вярно.

  Затова сме на 199 място по всичко.

  Иначе няма да се плашите- председателстваме Европата!

 29. Пресата с манталитет на крайпътна клюкарка вече пред-полага ‘новината’, че ген. Джеймс МАТИС е Следващият, който ще бъде отстранен. Би било жалко. Уви, разбирането на Тръмп за ‘лоялност’ гравитира около нещо друго, то e наречено ‘сервилност’.

 30. Драги приятелю EVERYONE ELSE,
  Ти си много деликатен, се не ра вре! За комунистите – само затвор, докато шават!

  Екскюзе моа пур ту, ме ле комюнист пур моа сон пур ле призон, да то напишем на български.

  Червени боклуци.

 31. Миналата събота няколко стотин хилади московчани/по руски медии/ са излезнали на безплатен съботник по комунистически.Представете си колко още зомбирани руснаци има.

 32. 15. юни 1215.

  Тази дата приемам за начало на днешните свободи.

  На тази дата в Англия Крал Джон III Безземни подписва Magna harta libertatum. Предисторията е дълга и скучна, но все пак накратко: за няколко години кралят кралят разпродал земите си, взел още пари назаем от другите и не искал да връща взетото. И накрая подписал сметката, че всички подлежат на Справедлив съд.

  Това е началото на съвременната европейска цивилизация. По-точно – възстановяването на Римското право. После следва Ренесанса, културното развитие, борбата с Инквизицията, Реформацията, различните гледни точки. Развитието на промишлеността, техниката, компютрите.

  Къде е Русия в цялото това време? Русия я няма. Тази територия се управлява тогава от Чингиз хан и днес от наследника му Путин.
  За отбелязване е, че цивилизационно Русия не е мръднала от XIII насам.
  Точно тези осем века ѝ липсват на Русия – от 1215. Човекът е нищо – важна е Империята!

  Всичко в днешна Русия е пародия и имитация на съвременна цивилизация. От вечно пияния Петър I /поне така го описват холандците, като отишъл в Амстердам да гледа как се строят кораби/ до днес.

  Криворазбрана цивилизация – вижте им педераста Ленин, сакатия Сталин и недодяланото джудже на токчета Путин. Спънатия кон Лавров и Некъпаната и нескопосана Мария Захарова. Която скоро каза, че “…зад всички фашистки листовки, разпространявани на територията на Съветския съюз по време на Великата отечествена война стоят американските спецслужби.”

  Захарова, през ВСВ американците трябваше ви да оставят днес столицата на Русия да бъде Магадан. Справедливо щеше да е.

  И тези искат да ги броим за хора. Диваци.

 33. Диваци са руснаците.

  Диваци от Средновековието.

  Светът върви напред, лети да открива Космоса, Океана, но дивакът иска да му обръщат внимание.

  Путин е просяк, който казва проси.

  Боклук.

 34. До руския посланик Макаров

  Абе руски свини, всички ви знаем. Знаем ви и вас, знаем ви и номерата.

  Защо, руски свини, не се махнете от тук и не ни оставите сами да се управляваме?

  Това не ви е XIX век, руска свиньо! Доста са се променили нещата.

  Забравете Проливите! Само Томахоук за вас, руски свине!

  Така де

 35. *
  Попитали радио Ереван:
  -Съгласувал ли е Сидеров с Премиера Борисов, посещението си в Крим?

  Радио Ереван отговорило:
  -Ние сме сериозно радио!Не издаваме коалиционни тайни!

  *
  Попитали радио Ереван:
  -Кога Борисов козирува и на Изток, и на Североизток?

  Радио Ереван отговорило:
  -Борисов козирува само на Североизток, когато Сидеров не е в Крим, а при
  Решетников. Но тогава козирува и с двете ръце.

  *

 36. Голям морков за Путин е също цената на петрола. За година и нещо управление на Тръмп тя скочи повече от два пъти. Сега минава 70 долара,за да стигне скоро 80 долара за барел, че и по-нагоре. Каквато е целта на Саудитска Арабия под благосклонния поглед на днешната американска администрация.Вярно, Америка е един от най-големите производители на газ и петрол и това конкретно за нея е изгодно. Но особено е изгодно за Путин. Вече почти три пъти по-високи цени – златен дъжд, който отново се излива върху него.И който ще го направи абсолютен фаворит не само в Русия, но вероятно и около нея.Санкциите на някакви олигарси са нищо в сравнение. Много важно, че Дерипаска фалирал.

 37. Вероятен отговор но Макаров:

  Много ни се стесни територията за влияние. Където ни вървят лъжите. Останаха само КНДР /онзи ни праща концлагеристи за концлагерите/, Свободна Куба и Колумбия за самочувствие.

  И България – да си попълваме банковите сметки от Европейските фондове.

 38. Да чуем и Бойко Борисов. Той вероятно би казал:

  “Колкото Тодор Живков построи – това НАТО и ЕС не могат да го боядисат. Аз за това казвам да паднат санкциите.

  Само парите им искам на европейците. Парите и много-много да не питат. Ето къде са парите – дадох ги на Фандъкова да купи камери. Да снимат. Който протестира срещу Путин, протестира срещу стабилността. Тези после ги предупреждавахме в Районното.

  И отидох им лично да им говоря. Казвам им – момчета и и момичета, що така? Вие още малко и ще вдигнете бунт срещу Тодор Живков! Разбрахме се, пуснахме ги.

  Бил съм прост. Това не е вярно! Това са спекулации! Те ще ми говорят за книги – и аз съм чел книга!

 39. Интервю с ББ от СЦЗ.

  Журналистката пита и ББ отговаря:

  “Лошо тръгна светът… Съдят Путин в Хага… И аз тук.”

  Защо сте тук?
  Вижте сега, вземах едни пари и щях за ги върна, но бай Миле умря. На кого да ги върна? И после пак вземах, превеждах на Кайманите, ама кой да знае? Американците ме предадоха”.

 40. Не понасям Цветан Цветанов,но вчера той направи един акт ,за който го поздравявам.Огласи от най високо място проруската позиция на президента Радев граничеща с национално предателство.Това трябва да се коментира от журналисти и анализатори .за да се охладят руските амбиции на радевци,сидеровци и борисовци.
  И следващият път ,когато правителството и Б.Б. откажат да се присъединят към съюзниците от ЕС и НАТО да се знае,че защитават руски ,а не български интереси.Да се срамуват и плашат от това.
  Аз не знам мотивите на Ц.Ц.да огласи тайният план на Радев,но фактите отварят очите на много хора.

 41. D.SAVOVA
  Да, ГЕРБ са активирали всичките си сили срещу Радев, но надали някой вярва, че истинската причина за това е “гледането му на Изток”, като се има предвид ориентацията на комунистическата мутра.

 42. Критичното изказване на Цветанов вече е трето в този дух.Не е емоционално непремерено,цели се нещо,ама какво,дезавуиране на ББ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.