Какво научаваме за Борисов от неволните му откровения

Ласкателите на Бойко Борисов от целия спектър на ляво – дясната хамелеонщина обичат да го обявяват за добър ученик ( някои и със задна дата дори го хвалят в буквалния смисъл заради “откритието” какви хубави оценки имал в училище).

Истината обаче е тъжно-обратна. На нищо ново не се учи и повтаря едни и същи глупости. Трябваше му едно малко интервю в един малък сайт, за да да се разчуе отново колко  необратимо големи са пропуские във възпитанието му.

Ако наистина се беше “развил” през годините, както внушават неговите ляво-десни ласкатели, сред които изпъква др. Андрей Райчев ( защото смята за, че не му личи придворната позиция, щом е прононсиран русофил и левичар по политически генезеис), Борисов щеше да е проумял, че е абсурдно да обявява школуването си като обслужващ персонал ( в буквалния смисъл) при Живков и Сакскобургготски за свое “университетско образование”. Тези двамата му били двата университета, сподели той в интервю за dir.bg. Отъркал се слугата около правешко-мадридските си работодатели и вече се смята за техен ученик.

  Нищо ново не казва и сам по себе си този факт е достатъчен да му се постави диагнатозата на упорито отказващ ( или неспособен) да се развие човек. Още по-фрапиращо е обаче споделянето му какво точно е научил във въпросните “университети” от онези, на които прислужваше ( на Живков дори мачкал ушите, както се беше похвалил Борисов с ролята си на нещо като теляк на бившия първи чиляк). Unknown-1

 

 

 

 

 

Запитан за уроците на Сакскобургготски, които е усвоил, Борисов избира да се похвали, че от него научил следното: когато отиде някъде да не показва, че е гладен, т.е. да не се нахвърля да плюска.

Да се чуди човек – малкият Бойко, който иначе днес се хвали с домашно възпитание в учителско семейство, да не би да е раснал в гората? Защото не е нужно да имаш германско-аристократичен произход и да си (далечен) роднина на английската кралица, за да знаеш, че трябва да се държиш възпитано, а не като дивак, когато си поканен на гости. Ние, простите и необразованите във въпросните университети, с които се гордее Борисов, знаем тези и доста други правила на доброто поведение, но на него му просветнало едва след уроците на Кобургготски да не се тъпче без покана на трапезата на домакините. 

Само това самопризнание да беше направил досега, щеше да е достатъчно да си направим извода, че си имаме работа с индивид, който е пропуснал не само първите седем години от възпитанието си, но и няколко пъти по толкова време, за да научи онова, което всяко селско и градско чедо от нормално българско семейство учи още с прохождането си. 

9 мнения за “Какво научаваме за Борисов от неволните му откровения”

 1. Какво възпитание може да има един бивш СИКаджия една МУТРА като Б.БОРИСОВ ученик на ТАТО и ЦАРЯ КРАДЕЦ от които е научил техните МУРАФЕТИ. Не мога да се начудя как този БАНДИТ и ПРОСТАК може да ръководи България три мандата и с ПРОСТОТИЯТА си да се излага пред света и пред народа си. Но ще кажа ВСЕКИ НАРОД СИ НОСИ КРЪСТА а на нашия КРЪСТА Е МНОГО ТЕЖЪК!IIC…..oIL

 2. Да МУ имам двата “университета” на баце. Историта няма да отрони и една положителна дума нито за Тоцито, нито за Царичока. Боклуци надскочили н-пъти нивото си на некомпетентност.
  Популяризирам виц пуснат от Гарабед две теми назад характеризиращ прекрасно най-големият роден политлъжлю от памтивека насам.
  Попитали радио Ереван:
  -Колко часа помни Бойко Борисов?

  Радио Ереван отговорило:
  -6 часа! Сутрин – едно, вечер – друго и накрая
  обикновено не бил казал нито едното, нито другото.

 3. Вчера попаднах на интервюто на Борисов. Прочетох го оттук оттам, нямам търпение и здрави нерви да прочета всичко. Хваща ме срам, защото това е министър председател, който ни представя пред света. Сакскобурготски го учил на обноски, а бай Тошо на външна политика. А двамата заедно на патриотизъм, защото за двамата България била над всичко. Единият дойде да си вземе имотите, а другият искаше да ни подари на СССР. Такава тъпота и безумие не може да се коментира.

 4. Борисов е яркото доказателство, че лакеят (дори и на правешкия парвеню и мадридския измамник) си остава ЛАКЕЙ! Колкото и години да яха властта, колкото и да подражава на господарите си, няма как да се образова, защото лакейската му кратуна не си може да проумее неща като възпитание, образование, истина, достойнство….
  Какви (ли) ще да са българите, които вече 10 години си “избират” точно този лакей да бъде премиер на България-та?!?

 5. Народ който има и изучава като литературни образи( ГЕРОИ) типажи от рода на:
  – Хитър Петър- дребен мързелив хитряга прототип на комунист/социалист
  – Бай Ганьо- нагъл безкултурен простак – “бизнесмен”
  – Андрешко – елементарен селски мошенник (Всички сме произлезли от село но на някои и сега им личи)
  и всякакви Хайдуци – в превод Разбойници / в съвременен прочит МУТРИ /
  ТАКЪВ НАРОД ЩЕ СИ ИЗБИРА ВИНАГИ ” БОЙКО БОРИСОВЦИ” !!!!!
  Може би не съм прав? А може би да ???

 6. Това са тъпите номера на Борисов- Живков го научил, Кобурготски го научил,демек нямало кой.Бойко като дете бил безпризорен и цял ден бягал след топката ,филията с мас и садил картофи.По тоя начин печели средностатистическия избирател на ГЕРБ.Какво ще седнем сега да се лигавим с разни философии?
  E, истината е малко по различна.Цял живот са го бутали и е ползвал връзки даже и да не е искал,с или без нечие съгласие.Защо бивши “величия” като Живков ,Кобурготски и други са покровителствали такъв шарлатанин?България е единствената държава в света където възрастни хора си хвърлят спестяванията през балкона.

 7. Тиквата от Банкя има “черен печат” от Белия дом.
  Но дори и да нямаше , там много щяха да се забаляват с простотиите му.
  Дори щяха да го поощряват в излагацията!
  Просто така,за купона!
  Не така стои въпросът обаче, с английската кралица.
  Все пак да знае, макар да е дори фантастично хипопотетично.
  Ако случайно фантастично хипопотетично го удостои с прием- обяд или вечеря.
  На масата ръцете му да бъдат ,все едно ,че хипотетично държи под мишниците си
  книги . И ако дори хипотетично изпусне хипотетичните книги, да знае, че
  никога повече няма да бъде от хранените от кралицата хора.
  Никога да не поглежда кралицата по висико от носа-счита се за непокорство.
  Никога да не поглежда кралицата по ниско от брадичката-счита се за воайорство.
  Гарантирано нехипотетично, след като изръси някоя от обичайните си простотии,
  кракът на Борисов вече няма да стъпи в Албиона!
  Дори и в Австралия и Канада, които са все още под короната.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.