Властовата (о)позиция на Сидеров го издава като началник на Борисов

В тандема Сидеров – Борисов началникът е малкият човек. Големият Борисов козирува безмълвно, когато малкият Сидеров говори.Unknown-1

 

 

 

Да сте чували някога по какъвто и да било повод Борисов да  е накисвал Сидеров? Не сте чували. Но Сидеров няма проблем да оповести, че неговият шеф Борисов е одобрил скандалното му обслужване на Путин с посещението си в Крим.

“Формално не съм длъжен, но коректно го предупредих. Той каза “еми да, “Атака” си има тази политика, това си е ваша инициатива”, ехидничи Сидеров пред БНТ злорадо от позицията на водещ атаман спрямо генерал Борисов. 

Да се съгласиш, че “Атака” си има своя политика в толкова ключова област, е като да признаеш правото на Кремъл да си има своя квота във властта в София. Скандално е, но скандалният Сидеров няма проблем да накисне смълчания Борисов, преразказайки телефонен разговор с него без да срещне каквито и да било възражения.

Липсата на реакция от страна на началника на правителството ни потвърждава, че в прокремълския тандем истинският атаман е Сидеров. Процентите, които определят това с(ъот)ношение нямат нищо общо с подадените на изборите гласове за съответните партии.  Става дума за други про(ду)центи.  Хермарфодити от хибридиен вид.

Политическият анализ на това нагло поведение на Сидеров, посрещано с подчинено мълчание от обекта на неговото ехидство показва, че хитруващите марионетки на московската пета колона си постилат пред своите избиратели опозиционно килимче с оглед на предсрочни избори.

Властващият Борисов няма нужда да се оправдава, че ( пак) е властвал, но за Сидеров и компания е смертельно важно да могат да заявят, че са били във властова опозиция. По руска линия, която не е била оспорена от по-малко ангажирания с московското влияние Борисов.

19 мнения за “Властовата (о)позиция на Сидеров го издава като началник на Борисов”

 1. Просто това е върхът на наглостта. Минахме вече дори и дъното! А иначе, ето инфо за изводите от разследването по взривяването на самолета на Качински: http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2018/04/27/116707/katyn-2–rassledovanie-prishlo-k-odnoznachnomu-zaklyucheniyu-samolet-kachinskogo-byl-vzorvan.shtml

  Просто, страните от алианса удобно са си замълчали още тогава и това заравяне на главата им в пясъка струва скъпо и прескъпо на света!

 2. СНИМКАТА!
  На нея, двама пИдали, по самият баце, още малко и а-а да се вземат. По най-важният, въпросите на въпросите-отношението към ненаситният да възстанови Педерацията кат ссср-2, пут.ин са единодушни двата боклука-рублофили на кремълска издръжка. А и ги държат здраво за топките с “компромати” изготвени от КОЙ и изпратени на отговорно пазене при решетников.
  ДГД, от една долна, мръсна гад.

 3. Срам ме е да коментирам тези двама управляващи България.

 4. Если свести многословные комментарии кремлевского наместника в Армении Саркисяна на язык сухих цифр, то предложение Кремля, от которого здешний гауляйтер не смог отказаться , выглядит следующим образом.

  Для восстановления баланса и в обмен на:

  подорожание электроэнергии в Армении российским концерном на 400% за последнее десятилетие;
  продажу Армении российского газа Газпромом вчетверо дороже, чем предлагает соседний Иран и на четверть дороже, чем платит воюющая Украина;
  продажу Азербайдажану новейшего оружия на 4 миллиарда долларов,
  Кремль великодушно предлагает Армении:

  200 миллионов долларов кредита на закупку российского оружия;
  передачу Армении рядового Пермякова, убившего в январе армянскую семью из семи человек, включая двух младенцев.
  У меня в связи с этим только один вопрос – это Пермякова Путин оценивает так дорого, или Армению – так дешево?

  Сегодня, с одной стороны власти уже реально боятся применить силу перед протестующей молодежью, так как уверены что точно получат достойный ответ, а с другой стороны протест охватывает уже другие города расширяя свои границы.

  Главное, что у Армении есть опыт проведения подобных мероприятий. 1988 год, который и в итоге развалил весь Советский Союз.

  Одно успокаивает, что молодежь оказалась настолько серьезной и уравновешенной, что буквально учатся на ходу.

  Наступило время рождению новых достойных национальных лидеров, которые возьмут бремя страны и понесут достоинством до свободы.

  Обратного хода больше нет.

  Прощай путинская Армения.

  Да здравствует новая Свободная Независимая Армения!

 5. Златния пръст на Сидеров навремето сложи Пеевски за шеф на Данс. Сега златния пръст влиза навсякъде….. КОЙ му го позволява и КТО го ръководи?

 6. Болен Лидеров и баце дали знаят долният виц прекрасно характеризиращ манията за величие доведена до лудост в любимата им матушка.
  Собралась ООН и решили закрепить старые извесные всем изобретения за странами.
  Первым заявили свои права англичани обьявив паровоз чисто английским изобретением Джоржа Стеффенсона 1813 года. Тыт вскочил советски1 представитель и заявил, что паровую тележку на Урале отец и сын Черепановы гоняли лет за 20 до Стеффенсона, поэтому я требую, зарегистрировать паровоз российским изобретением. После него руку поднял итальянец, и заявил, что открытие радио принадлежит итальянцу Маркони, тут снова вскочил советский представитель и заявил, что А.Попов испытал свой когерер еще за 10 лет до Маркони. Поэтому открытие радио – также приоритет за Россией. Следующим попросил слово темпераментный француз и сказал, что он надеется, что никто не будет спорить, что “минет” чисто французское изобретение середины 18 века! На что советский представитель заявил, что еще в 1715 году на просьбу патриарха вернуть бронзу взятую у цекви (колокола) для изготовления пушек при войне со шведами, Петр Первый ответил: Хуй вам в рот, церковники, я вас, жуликов-попов, насквозь вижу! Кстати, по этому поводу, открытие рентгена мы также требуем признать за Россией!

 7. Снишаването този път няма да помогне на Борисов. Налага се да даде отговор на самозабравилата се марионетка на Кремъл. Това обаче няма да стане,защото за него са необходими отговорност и доблест.
  В резултат,когато двама се карат /конкурират/ може да спечели третият,който е единствената им алтернатива. Хайде повече оптимизъм.

 8. Западът никога не са си замълчавали за безобразията на Русия!
  Вместо да изпълни договореностите от Цариградската конференция,
  Русия окупира Румелийският аялет и чрез Сан- стефанският договор фактически
  го превръща в руската губерния ” Дунавско-балканска област”!
  Западът обаче не са си замълчали още тогава, и не са си заровили
  главата в пясъка, а на 1 юли 1878г., на Конгреса в Берлин в правния мир
  и на картата на Европа, се роди Третата Българска държава!
  Западът никога не са си замълчавали за безобразията на СъвеЦка Русия!
  Не измислени салфетки и цигарени кутии от Ялта, а неизпълнението на ялтенските
  споразумения, бруталната орупация на Източна Европа и налагане на
  марионетни правителтва възмутиха Запада!
  И той никога не си затвори очите и не си зарови главата в пясъка!
  След продължителна Студена война, Рейгън финализира разпадането на
  Социалистическият лагер в Източна европа и сгромолясването на СССР!
  Алианса НИКОГА удобно не са си замълчали и не са си заравяли
  главата в пясъка за безобразията и на Русия на Путин!
  И Тръмп отсече! Край на “меката дипломация” спрямо Путин, Ким и Асад!
  Това ще струва скъпо и прескъпо на света!
  Но си ЗАСЛУЖАВА ЦЕНАТА!
  Само в България удобно са се снишавали, замълчавали и са си заравяли
  главата в пясъка !
  За безобразията на Русия!
  За тормоза и
  намесването и в живота на българина!
  И Тато Живков!
  И Тато Борисов!
  Но това струва скъпо
  и прескъпо на обикновеният българин!
  СТИГА!

 9. Пак за наглото убийство на полския президент Лех Качински и целия му екип. То не, че не беше ясно още в деня на взрива, но западняците тогава пак се направиха на много “обективни”: https://www.youtube.com/watch?v=dWy1Gjst9zs

 10. Наградили са го. Със следващия тиквен руски медал. Че е изкомандвал правителството, не само боко и румко, да не гони русняшки дипломати. Но и те нашенците са го слушали, по-важното. И още по-важното, самите те поначало си имат това вътрешно убеждение, страх и слабост, да цункат русия отзад всяка сутрин и вечер, като отче наш, а и отпред. Няма нужда да бъдат командвани.
  И в москва са избрали Крим за срещата с хората от КГБ, нарочно. Да покажат отново пукнатина в ЕС и НАТО по русия и руската политика.
  Елитът деградира изцяло, както казва Даниела Горчева.
  http://bulgarianpresidency.eu/daniela-gortcheva-what-disappoints-me-most-is-that-bulgarias-elite-is-degrading/
  Елитът, но и сред населението това не е чуждо, каквото става. Ако е само елитът, да го подмениш – и готово, нали така, ако не е така, как е тогава??
  Пак и пак България.
  Така си оставаме в нашата татковина.
  Нищо чудно.
  И тук форумски излияния на руски цели пасажи и страници, колкото щеш секи ден. Като че ли някой е длъжен да знае КИРЛИВИЯ ЕЗИК НА КИРЛИВАТА РУСИЯ. Аз имам два внука и те ме питат, “абе какво означава това и това, гледаме те все четеш някакъв уж антируски сайт, а половината в него приказват на руски, все едно сме след 1944-а”. Нямам намерение да ги пращам на руско училище или курс, та да научат руски.
  Един тук форумец се беше нарекъл “джержински”, друг “овесенко” (имаше май и един от “сухата-кобила”).
  Такава съпричастност към русия нема другаде по света. Все със авто-заврян нейния орган у нас. Затова и като теглиш общата черта на обществото, цялостното недоволство е малко, и паметниците си остават със стотици, а и се множат, нищо че има отделни храбри герои като ИВО – НО КОЛКО СА ТЕ. КОЛКО ПРОЦЕНТА СА ТРАЙЧО и като него.
  Все едно евреин да се нарече не на “Хитлер”, че бил убиец, а на убития от него “Ернст Рьом” като пострадал от нацизма, оле ле.
  Ха ха, та нали ако Рьом бе взел властта, щеше да постъпи по същия начин, по нацистки с всичко останало.
  Но пък никой тук не се кръщава и “Троцки” – отново в духа на съветското разбиране… продължаващо като руско сега.
  Ега ти… състояние на съзнанието…

 11. Русофили организират шествия в страната по повод 9 май

  (Гнуссс! Но чудесна възможност да бъдат идентифицирани повечето петоколонници! Снимайте ги навсякъде, идентифицирайте ги, за да не ги допускаме до никакви властови позиции в Българската държава! Участниците в това ЧУДОВИЩНО ШЕСТВИЕ НА НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО не трябва да бъдат допускани до ръководни постове в родината ни!)

  https://offnews.bg/obshtestvo/rusofili-organizirat-shestvia-v-stranata-po-povod-9-maj-679671.html

 12. Попитали радио Ереван:
  -Независима политика ли водят Сидеров и АТАКА?

  Радио Ереван отговорило:

  Абсолютно независима! Политиката им никога не е била зависима от българите…

  **
  Коалиционните партньори Борисов и Сидеров посрещат ген.Решетников.
  Ген.Борисов му подарява букет , обръща се и отдава чест,козирувайки на Сидеров.
  После прошепнал на ухото на втрещеният Решетников:
  – Не се сърди генерале! Днеска си ти, утре някой друг! Но и на Орешарски преди,
  и на мен сега, всеки ден ми трябва златният пръст на Сидеров!
  Още в казармата проумях: “Старшината на ротата е по-важен от ген.Добри Джуров!”

 13. сидерав винаги е бил на самообслужване от “консуматорите” си по “пълната програма” от ДС, доганските обръчи от Мутригруп преди ,а и сега сидеров “печати” личната си “автобиографична” макулатура в печатницата на пееФски, и …. и най-напред,преди всички, разбира се, сидерав е на върховното “самообслужване” от кремълските си сводници,особено след 2000г.. Това си е неговият избор още от времето на соца.
  Но сидеров е ясен, той е отишъл в Крим за свое лично облагодетелстване, както е било винаги, и от него не може нищо друго да се очаква! Проблемът е дали и “коалиционният вождь” винету няма “изгода” от сидеров?!? Още повече , че сидерав е във властть, и даже имаше предварително договорени индулгенции от “вождь” винету, за може да има “коалицията” с ГЕРБ, преди последните предварително договорени с винету предсрочни избори.
  винету искаше да го крепи “златният пръст” на сидерав, и заради това “помогна” да се “съберат” сидерав с НФСБ , а пък вечният казионен и олигархичен патрЕот каракачански от МВРО ,само запълни недостигащите гласове за путлериотите. винету ги сбра за да са му фасадната патерица във властть, и да може да продължи с раздаването на порцииите си в НРБ.
  винету, както е правил “рутинно” през всичките си “мандати” във властть.

 14. И двамата са си ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ. Единият СИКаджия – другия ЗУЛАДЖИЯ. Единия крадец на коли а сега крадец от държавата. Другия кеадец на фотоапарати лежал в затвора за кражба – мекере на ДС. И двамата са СРАМ за държавата ни – да не говорим за народа ни!IIC…..oIL.

 15. @georgi nikolov | април 29, 2018, 22:32

  Поздравления за страхотния виц. Може ли да го цитирам при нужда? )))

 16. Под окуражителния поглед на Батюшка две ВИП жрици на платената любов, показват най-доброто от себе си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.