Русофилските хищници се карат териториално- театрално, тревопасните да му мислим

Прав е Каракачанов да се кара днес от екрана на Нова телевизия на Нинова, че критикува властта. В тази навалица от русофили на власт и в опозиция трябва да има някакъв ред. А сега на него му е ред да бъде началник и другите русофили трябва да бъдат така добри да се съобразяват с този (не)естествен подбор в глутницата, в която по-малкият на вид се оказва отгоре. Тя и мършоядната хиена е по-малка от от лъва, но има по-яки челюсти от него- ако ме разбирате правилно ( защото в случая е малко объркващо, като се знае, че при хиените женските са доминиращи в прайда). 

Нинова и Каракачанов вече бяха конкуренти на президентските избори. Той – чрез личната си кандидатура, а тя- чрез посочения от руските началници натовски русофил Румен Радев. Тя спечели тогава, но той не загуби после. Защото изкласи до вицепремиер и министър на зависимата от руското лоби отбрана, ключов пост за продължаващо обслужване на руските апетити с нови и нови договори за подържане на руското статукво в постколониалната ни, русифицирана от десетилетия армия.

Иначе казано, спорът между Нинова и Каракачанов кой да служи по-удачно ( т.е. успешно, казано на български), се касае ( т.е. се отнася, казано на български) до това кой какъв рубеж ( т.н. граница, казано на български) има в актуалната политика, планирана в Москва. 

Само наивните русофили, страдащи по миналото, вярват, че БСП служи по-добре на Матушката. Грешка. Може да е по-голяма и видима в тази роля през последните десетилетия като горд приемник на ликвидаторите на България в руска по(л)за, но БСП отдавна се е амортизирала спрямо съвременните претенции на Кремъл да разбива ЕС и лабилните му сегменти, клатени отвътре. БСП става за таран, но за подмолно въздействие е прекалено изобличена. 

Казвал го е в свои интервюта по неговия си начин началникът на петата колона у нас ген. Решетников, посочвайки “Атака” като по – добър руски инструмент от БСП в България. И ето, че Атака” ( както и Румен Радев, посочен пак от него) е във властта. Заедно с Каракачанов. 

По повод скандала, сътворен на 5 март в София от Гундяев, колегата на Решетников от времето на общото им минало в КГБ, по-старшият от тях , т.е. Решетников, обясни на 18 март т.г. в свое обръщение във фейсбук към българите следното:

“Не виждаме голяма разлика между ГЕРБ и БСП. Социалистите обичат много да обещават, но и като герберите не правят нищо реално за развитие на българско-руското сътрудничество… 

“Псевдо приятелите са по-лоши от откритите врагове”, откровеничи Решетников, като благодари на Волен Сидеров, Николай Малинов и Боян Чуков. https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/03/13/3145340_reshetnikov_v_bulgariia_imame_mnogo_priiateli_v/

Твърдението на бившия шеф на Руския център за стратегически изследвания ( РИСИ) Леонид Решетников ( пренасочен вече в ролята на изпълнителен директор на основаното миналата година Общество за развитие на руското историческо просвещение “Двуглав орел”, финансирано официално от приближения до Путин  т.нар. православен олигарх Константин Малофеев ) е преувеличение. Защото и БСП, и ГЕРБ много се стараят да угодят на Москва – едните с митинги и опозиционно развяване на руски знамена, другите чрез слагане на спирачки на евроатлантическата солидарност от властови позиции под прикритието на Борисовото “миролюбие”. 

Но е факт, че други, като Каракачанов, са по-ефективно оръжие в руските ръце  на български терен. Образно казано, на символично ниво БСП е нещо като изхабения съветски 9 септември, а Каракачанов и компания помпат руско влияние чрез руския 3 март, по-стара и вече доказано по-устойчива опорна точка на руското влияние у нас. 

На Путин му трябва троянски кон, шпионин в ЕС и НАТО, а не троянска цепеница с пирографирани върху нея сърп и чук. Такава по същество е недодяланата политика на БСП в услуга на Москва. От нея за Кремъл настъпват повече вреди, отколкото ползи.

Както всички хищници, русофилите са териториални политически животни. Обичат да се знае кой какви ловни полета си и заградил и препикават пропагандно съответната територия за тази цел. Какарачанов се е окопал в отбраната и сигурността. Със сигурност ще си ги отбранява, навирайки в очите на конкуренцията, че е издействал увеличение на заплатите на работещите в този сектор, както направи днес в поредния си телевизионен монолог но Нова. 

Караниците между русофилите обаче не бива да се схващат като “война на унищожение”. Ръмженето им не е резултат от битка на живот и смърт при подялбата на плячката. Доказано е, че в България има достатъчно лапачка за всички туземни лакомници и пак остават милиарди за плащания по руски глоби и надписвания по сметките ( поемани безропотно от българските домакинства) при постколониалното ни снабдяване  с руски енергоизточници. 

Всичко това води до така желаната ( от Москва) стабилност ( на нейното влияние) в България. Щеше ли иначе България да бъде толкова стабилна на дъното на европейските класации като неизменно най-бедната държава в евросъюза без разлика от това кой от всичките русофили я управлява и кой се прави на опозиция, точейки лиги да измести от властовата трапеза русофилската си конкуренция? 

19 мнения за “Русофилските хищници се карат териториално- театрално, тревопасните да му мислим”

 1. През “такова беше времето”, туй по добри христов джуров-Лазар единственият “спор” между сторонниците на “вечната дружба” бе кой повече “люби, тачи и милее” за другият.
  Та, с днешна дата за “каращите” се власт и “опозиция”, бас ловя, че утре ако тръгнат в НС да ни провъзгласяват за Задунайская губерния, за разлика от Дурдумата, там поне се намери един-единствен депутат и то по икономически причини който бе против анексирането на Крим у нас 240 ще са “ЗА”, ДГД от една, долна, мръсна гад!

 2. По-долу, давам 25 снимки на едно типично село от матушката с днешна дата. Ерата на Путя. Вари ги, печи ги, Скотовете напълно заслужават Кочината си.
  https://macos.livejournal.com/1715631.html
  И един текст от Даниел Смилов който си заслужава четенето и осмислянето.
  https://kafeneto.wordpress.com/2018/05/02/%d0%bf%d1%83%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%be-%d0%b8-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%be/#respond

 3. Нов Закон за защита на държавата трябва, за да се спрат русофилите-национални предатели да предават и продават България. Иначе нищо ново в руската политика – нали помните, че всеки месец Никола Вапцаров /и всеки от съучастниците му/ е получавал от Москва три пъти повече пари от заплатата на Никола Гешев.

  Нов ЗЗД и скъсване с Русия!

 4. Жив да не бях, доживях. В рускоезичен ресурс, па бил той и “русофобски” дойдоха на “моето”. В основата на съвеЦкий диалект е Българският Език.
  Да превеждам ли за гнуслив(ите).
  “У меня родственник учился в Софии на филолога. Так вот болгары утверждают, что современый русский язык основан на болгарском.”

  “Совершенно верно. И все православные молитвы в храмах произносятся и поются на болгарском. Мокшане не имеют никакого отношения. Они на сегодня только способны были испохабить язык, превратив его в нечитаемый и невспринимаемый на нормальный слух уродливый словесный понос «падонкафф»”

  “Совершенно верно. Современный руский язык основан на письменном языке который возник в Украине и назывался «язычие». Его ввели в обиход выпускники Киево-Могилянской академии. Основан он естественно на так называемом церковно-славянском. Который в свою очередь является староболгарским.
  Этим язычием пользовался Григорий Сковорода.”

 5. Случайно чух поговорката: “Луд умора не знае”. Че са луди е ясно.Не им ли стига територията та са тръгнали да завладяват чужди земи? Не им ли стигат тяхните,ами искат да поробят и чужди народи?
  Не се ли учат от историята,няма ли при тях свестни хора,които да ги научат,че лудоста е обречена на неуспех?
  Тези луди действително не знаят умора. Прилагат изпитани стари средства и измислят нови като хибридни войни,фалшиви новини,шантажи с явни заплахи,Купуване на полезни идиоти,сваляне на пътнически и правителствени самолети,отровителство на противници и невинни хора,убииства и войни помежду си за по-голям кокъл.Това е всичко,което умеят и правят без умора. При това се лъжат,че насреща си имат по-голями идиоти от тях самите.
  Ще се види и то няма да е далече.
  А отрепките им,тук на място,заслужават само презрение и съжаление.

 6. https://www.faktor.bg/bg/articles/rusnatsi-kam-pomoriyski-politsai-kuchkiРуски туристи към поморийски полицаи: Капути, няма да ви даваме документите си!„Какви сте вие да ви даваме документите си, няма да ви ги даваме”, „Вървете на майната си”, „Вие сте капути”, „Какво искаш ти, кучко”…Това е само част от репертоара, с който двама руски туристи посрещнали български полицаи в бар „Ангел и дявол“ на южния плаж в Поморие. МВР-служителите пристигнали на мястото, след сигнал за скандал, предизвикан от клиентите на заведението. Това става ясно от протокол от заседание на Районния съд в града, пише “Бургасинфо”. За поруганата чест на пагона, в съдебно заседание двамата полицаи настояват да получат 10 000 лева обезщетение. В крайна сметка договарят със защитата на подсъдимите и склоняват и на по-малко- 1 000 лева за всеки един от тях. Съдът е по-строг към чужденците и налага условна присъда от 3 месеца лишаване от свобода с три години изпитателен срок за руснаците. реда.

 7. Само факти и числа и то официализирани за “оня трол” дето ме чете редовно.
  Почти половина населения России живет в условиях, близких к странам третьего мира. Так, согласно данным представленного Росстатом доклада о социально-экономическом развитии за первый квартал, только 8,5% граждан РФ имеют ежемесячный доход выше 60 тысяч рублей.
  Почти две трети (61%) живут на сумму, не превышаюшую 27 тысяч рублей в месяц. 42,1% получают меньше 19 тысяч рублей, что эквивалентно сумме в 633 рубля, или $9,9 в день. Каждый четвертый — 26,9% — имеет месячный доход ниже 15 тысяч рублей, или $8 в день, а каждый седьмой находится за чертой официальной бедности, получая не больше 10 тысяч рублей в месяц.
  Отмечается, что больше трети населения находится в положении, при котором все доходы уходят на еду и обязательные платежи.
  В переводе на более доступный язык, менее 10% населения можно отнести к среднему классу и выше. Две трети – откровенные бедняки и нищие, причем нищими по всем показателям можно называть 40% всего населения страны. Треть населения находится за гранью выживания.
  С другой стороны – 200 человек (из 140 миллионов всего остального населения), совокупное богатство которых равно совокупному богатству всего остального населения страны. 0,00014% – и 99,99986%. Это совершенно взаимосвязанные числа и цифры. Богатство одних прямо зависит от тотальной нищеты всех остальных. Эти люди богаты не потому, что умны, работящи, способны к развитию бизнеса или управления. Они богаты потому, что сделали нищими всех остальных. И по-иному не будет, по крайней мере в рамках нынешней системы власти, собственности и управления.

 8. Руски туристи към поморийски полицаи:

  „Какви сте вие да ви даваме документите си, няма да ви ги даваме”, „Вървете на майната си”, „Вие сте капути”, „Какво искаш ти, кучко”.!”

  Това е само част от репертоара, с който двама руски туристи посрещнали български полицаи в бар „Ангел и дявол“ на южния плаж в Поморие. МВР-служителите пристигнали на мястото, след сигнал за скандал, предизвикан от наглите руснаци в заведението.

  https://www.faktor.bg/bg/articles/rusnatsi-kam-pomoriyski-politsai-kuchki

  Борисов,
  защо позволяваш заселването на Черноморието ни с тази паплач ?!

  За какво са ни тези:

  https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B5+%D1%80%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5+%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B6%D0%B8&biw=1366&bih=644&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=KmoZsjykA4YN-M%253A%252CSToz00dG-oLGLM%252C_&usg=__mDrQ5gMjvow5WEc9Q6o9K922hUs%3D&sa=X&ved=0ahUKEwjYuq_Sx-faAhWRzaQKHZDdCB0Q9QEIUjAH#imgrc=KmoZsjykA4YN-M:

 9. Като идат в Ада ще видят кой е хищника. Много страшно място!! Горките!
  Ние и да сме овци поне имаме шанса да пасем на божиите поляни. А те първо, че са овци, второ, че ги чакат едни много по-гнусни хищници. Няма отмяна на Божия закон! Който не го почита и не желае да се промени, получава своето. Който иска да служи на демоните ще им служи но като плячка за страшните им ритуали!

 10. Ако някой НАИСТИНА иска да чуе как Красимир Каракачанов пищи нека да му спре кранчето от милиони евро присвоявано от контрола върху СХЕМИТЕ ЗА ДОБИВАНЕ НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО в Македония, Сърбия и Украйна. А комисионната от руските мигове е само бонус за патриота-Десист.

 11. ЛИПСАТА на новината за УСПЕШНАТА и мирна арменска революция БОДЕ очите с липсата си в българските медии!

 12. АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ В МЪГЛА

  Щом тя се спусне, отначало горе
  на куполите златото помръква,
  а най-подир и на самата църква
  потъва бавно каменния кораб.

  Угасват стъпките и гласовете,
  със багрите — и линията трезва,
  и на мъглата във небитието
  несетно всичко видимо изчезва.

  В това безмълвно корабокрушение
  напразно бий голямата камбана:
  дохождат звуците й приглушени
  като от дъното на океана.

  Затуй и после в висината синя
  лъщят на Невски куполите мокри
  и виждаш по зеления му покрив
  да съхне сякаш още пласт от тиня.

  1972 г.

 13. Утанул.
  Раззийский самальот итребител-бомбардировач С-30 е паднал малко след излитане от “култовата” база Хмеймим в морето. Дежа вю и що ли не съм изненадан. Един по един до един.
  http://postskriptum.org/2018/05/03/jableh-2/

 14. .

  България прилича на удавник с завързан за врата с “въже” наречено БСкП, “Патриоти”, ДПС, разните комунистически производни, част от ГЕРБ, пък и разните комунистически отрочета към “воденичния камък” Русия. Няма да изплуваме докато не отрежем “въжето” и се отървем от Русия. Затова Румъния така уверено върви напред и им дишаме прахта, защото те не се интересуват от Русия и си гледат интереса а и явно са се отървали от руските слуги у тях..

 15. Такива са всичките рублофилски калинки на винету, той все си ги “избира” , по порционна и “партийна” “ЛОЙалноност”.
  каракачански е най-типичният пример за този “избор”на винету. Изцяло ЛОЙален и до мозъка на клинковият си “мозъка”!
  Ето ванЮ каракачански даже започна да дава “съвети” и към много по-компетентни военни офицери-експерти от ГЕНЕРАЛНИЯТ ЩАБ на българската армия. И не само от Генералният щаб , но от НАЙ-интелектуалното и стратегическото управление на ГЩ – ОПЕРАТИВНОТО управление на ГЩ. Оперативното управление е ОСНОВНОТО във всеки ГЩ във всяка армия, но ЛОЙалният “министър” на МНО и БНА , даже “не е в час” за такива ЕЛЕМЕНТАРНИ и основни за структурата на ВСЯКА армия ФАКТИ. Ето все такива тотални ЛОЙални КАЛИНКИ си “избира” винету. Винаги!
  И след като ванЮ каракачански дори не знае основни неща за министерството ,което “ръководи”, то няма смисъл да му се повтарят и основни факти за изтребителният конкурс в БНА.
  Колкото и да се повтаря ,че Ф-16 имат 3-4 ПЪТИ повече летателни часове от “суперизтребителите” МиГ-29, той даже няма и да “загрее”, за какво му говориш.
  Още повече ,че музейните “експонати” МиГ-29 и без това не летяха досега, през последните 20 години, заради НЕвъзможността и НЕкадърността на занаятчийската работилница за музейни “реставрации” – РСК-МиГ да ги поддържа в “летателна”годност. По същото време началник във ВВС беше и решетниковият ()резидент на НРБ.
  И, сега, ванЮ каракачански “предполага”,че ей така изведнъж РСК-МиГ ще вземе да започне си изпълнява договорите,след като през последните 20 години не можа и не искаше да си изпълни задълженията за българските МиГ-29?!?!?? И въпреки това ванЮ каракачански им “подари” , БЕЗ конкурс, още 300-400 милиона.Най-малко.
  А сега ванЮ каракачански иска да “подари” още толкова и за останалите Су-25.
  Като и двата сАвеЦки самолета НЯМАТ никаква съвместимост с НАТО, а дори и със сегашните самолети в путлеристките ВВС!!!
  И след това да обясняваш на ЛОЙалният “мозък” на ванЮ каракачански, че Ф-16 може да лети 3-4 пъти по-дълго време от МиГ-29, просто няма смисъл. Или по-елементарно ,като за каракачански, може да се каже , че ако МиГ-29 може да лети 30 години, то Ф-16 може да лети 90-100 години, при еднакви годишни летателни часове. Най-основна техническа характеристика за самолетите, танковете ,….. и дори обикновените строителни машини е броя на работните часове. А….между другото същото важи и за работните часове и на наетите хора.
  Но няма как да обясниш това на такива “експерти”, като ванЮ каракачански и “съветниците” му в МНО и БНА. Те са си с каскетско-фатмашка и десарска “специализация” , по “наследство” от “развитият” соц.
  И след като НРБ не взе португалските МОДЕРНИЗИРАНИ НАТОвски Ф-16 , то ги взеха румънците, защото са “по-балами” от фатмаците в БНА и МНО, начело с каракачански. А и “финасовата” калинка на винету – горанов, също повтори че не трябвало да се купуват нови самолети?!?! Въпреки че министър Ненчев успя да издейства средствата за модернизацията, и всички милиарди за БНА бяха ОДОБРЕНИ от всички министри , включително и от горанов!!!
  П.П. И накрая на “интервюто” каракачански каза ,защо точно сега винету и неговите калинки, и “омбудсмана” му ,са започнали кампанията срещу “двойният стандарт” на храните.
  каракачански изтърси ни в клин , ни в ръкав, че цялата “държава” е впрегната срещу чуждите производители, заради ПРОТЕКЦИОНИЗЪМ. Въпреки че сме в ЕС , ванЮ каракачански БКП и винету искали да въвеждат протекционистки мерки срещу ЕВРОпейските производители?!!?
  А ОСНОВНИТЕ ….. , повтарям – ОСНОВНИТЕ цели и ценности на ЕС са свободното движение на хора,стоки и капитали, и върховенството на закона и човешките права и свободи!
  И въпреки това винету и калинките му искали ПРОТЕКЦИОНИЗЪМ, и не “двойният стандарт” , а ПРОТЕКЦИОНИЗМА е причината за цялата тупурдия ,около “двойните стандарти”! ПРОТЕКЦИОНИЗМА!
  Т.е. НРБ е ПРОТИВ основите и устоите на ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  При положение ,че НРБ дори не си е изпълнила даже ПРЕДприсъединителните договори , и заради това има правосъден мониторинг от Брюксел.
  А освен това ,НРБ получава и милиарди от еврофондовете! Получава достъп до пазара в ЕС , с над 30 милиарда износ към ЕС. Милиони гастарбайтери от НРБ работят в ЕС!
  И след всичко това винету и каракачански имат наглостта да искат ПРОТЕКЦИОНИЗЪМ, срещу вътрешният пазар в ЕС?!?!??!
  По същият ПОРЦИОНЕН начин винету и калинките му действат и срещу всички инвеститори и работодатели от ЕС и НАТО. И срещу ЧЕЗ и другите енергодружества. Т.е. винету и НРБ получават от ЕС – пазари, ….еврофондове за “усвояване”,…… гастарбайтери ,които работят в ЕС, а……… а срещу всичко това винету искал “ПРОТЕКЦИОНИЗЪМ”, и даже не е изпълнил ПРЕДприсъединителните договори ,след 13 години “членство” в ЕС…..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.