Защо Льо Марешки се подмаза на Путин, но обедини срещу себе управляващите русофили

Президентът Румен Радев окачестви като “шега” лансираната от Марешки в парламента идея за референдум за излизането на България от НАТО. 

Изкушавам се да цитирам отново Бърнард Шоу, реагирал на катастрофален театрален спектакъл в Лондон само със “защо”, но по -скоро репликирам с отговор на този въпрос: 

Защото в обслужването на руския интерес в България си има ред. Някакъв си провинциален подмазвач на Путин не бива да си въобразява, че може да открадне шоуто на русофилите без санкцията на отнези, които го командват. Ако в Москва решат да вадят троянския кон от шпионската му мисия в НАТО, ще извадят съответните 

главни играчи на терена, а няма да стреляс с халасни патрони, като Марешки. 

Не случайно Юлий Цезар е заповядал да бъде екзекутиран римският натегач, който убил победения от него Помпей, избягал в Египет, за  да се хареса на победителя. Цезар показал, че само той може да реже глави на съперници от ранга на Великия Помпей и не позволява с тази важна задача да се занимава някакъв бивш римски легионер на служба при Птолемеите.

Не само президентът Радев се присмя на Льо Марешки за проявеното от него своеволие. Даже и ревнивците от “Атака” не се стърпяха да отбележат, че шефът на Воля краде идеите на Волен ( Сидеров).  Краде на воля от Волен. Тази сутрин към присмехулниците се присъедини и военният министър Каракачанов, който нарече акцията на Марешки “евтин пиар”.

Всичко това напомня силно на яростната осъдетелна реакция на българските русофили след арогантното изказване на руския депутат Пьотър Толстой пред БНТ от 19 септември 2016 г., в което заяви, че руснаците вече са изкупили половината българско крайбрежие и предстои да си напазаруват останалата част от България. Българските пионки на Кремъл много се ядосаха, че един висш представител на властта от партията на Путин откровено издаде на кого и на каква продажническа кауза служат.

За мен най-интересното в случая със светкавичното разграничаване на управляващите русофили от Марешки е в бързината и единодушието, с което регираха. Значи може!

Отсега нататък всяко премълчаване на тъпизми, от рода на предложението на Марешки за референдум за излизане от НАТО, ще смятаме за форма на съгласие с тъпизмите.

Видя се, че когато се смятат за пренебрегнати и засегнатите от неподчинение на подчинените си, русофилите се обаждат веднага. Спотайват ли се, както обикновено правят по заръка от Кремъл, можем да очакваме нови техни диверсии. Мълчаливата им всекидевна дейност по подкоповане на евроатлантическия избор на българите е далеч по опасна от кресливото развяване на руски знамена. 

Погледнете още веднъж техния главен фетиш с размаханото над главите ни оръжие в центъра на българската столица и ще разберете, че увековечаването на търпимостта към нетърпимото е централната им задача. Те постигат в това отношение пълен успех, но не чрез фанфарите на съветските маршове в знак на солидарност с Путин, а чрез охраната на съветското наследство в постколониална България, за което основна заслуга има Охранителя Борисов. 

41 мнения за “Защо Льо Марешки се подмаза на Путин, но обедини срещу себе управляващите русофили”

 1. Според Марешки в ролята си на бушон за еднократна употреба е получил нареждане за действието си. Това позволява на по-едрите играчи да се “разграничат” от него и да се опитат да изглеждат по малко оцапани както пред националната публика, така и пред ЕС. Евтино, но ако мине (и до колкото мине)- мине.

 2. Абсолютно!
  маГарешки дори да иска да го играе “момче за бой” трябва първо да му се заповяда от КОйто трябва. Освен, допускам го изцяло, да не е “многоходовка” лично и начело на ексзавеждащият клуба на КГБ в Дрезден.
  Ще, да видим.
  И един анекдот за петоколонците-рублофили.

  Конституцията на бъдещата “Република на Анаржията” съдържа два члена.
  Член 1: Създава се идеалната анархистична република.
  Член 2: Никой не е длъжен да спазва член 1.

  Кой разбрал-разбрал.
  И те, така.

 3. В предишният ми коментар да не се чете “според”. Пиша от мобилния и лесно стават лапсуси.

 4. Сега, четиво за маГАрешки и ко.
  http://cursorinfo.co.il/wp-content/uploads/2018/05/Piontkovskij.png

  Понеже, обаче, защото е на съвеЦкий диалект, превод.
  Когато Израел ебава “Стражите на ислямската революция” по пълна програма, путинските въздушно-космически соколи седят кат мишки в собствените си бази. И даже ебната Машка на брифингите на МВнР си трае.

 5. Господин Инджев като със скалпел разкрива самата истина за театрото,което разиграват за наша сметка пред очите на цяла Европа.

 6. Император Тиквоний Банкянски пак цепи мрака. Потокът на съзнанието на мах. Лудешка надпревара със самият себе си с надграждане на откровени лъжи, полуистини и лъкардии. Вкарал се е необратимо в безподобна холивудка. Жална му майка на матРияла.
  https://www.actualno.com/politics/borisova-realnost-sram-zaradi-istanbulskata-konvencija-sasht-bili-blatoto-na-korupcijata-news_672921.html

 7. Талейран сякаш е имал ИЗпредвид днешните нашенски петоколонци-рублофили, вкл. и най-паче и споменатите в статията. Не е далеч денят когато ще сбъднат прогнозата на най-одиозният политик на планетата на всички времена и народи. ВЕрвайте ми!
  “Предателството — е въпрос на дата. Навреме да предадеш — означава всичко да предвидиш.”

 8. Да. Също така е разузнавателен ход. Да се види каква ще бъде обществената реакция и колко силен ще бъде отпорът.

 9. Русофилството е донесло много много беди на България и продължава да носи, но е бита карта. Исторически е causa pessima. По простата причина, че самата Русия скоро ще се разпадне.

  Какво предстои?

  1. Лустрация. Изявени русофили, щатни комунисти, комсомолци и кадесари няма да могат да кандидатстват за изборни длъжности и да заемат държавни служби.
  2. Забрана на партии и организации, работили в полза на Русия с конфискация за хазната на парите и имуществото им.
  3. Преименуване на всички улици, носещи имена на руски врагове на България. Аксаков, Игнатиев и подобни.
  4. Разрушаване на всички паметници, символи на руско-съветското робство. МОЧА, Альоша и всички.
  5. Замяна на паметника на царя-освободител на крепостните срещу Народното събрание с паметник на основателя на България Хан Аспарух.
  6. Връщане на името “Св. Св. Кирил и Методи” на Катедралната черква.
  7. Приемане на нов Закон за защита на държавата от евроазиатски и анадолски посегателства.
  8. Криминален съд за всички, получавали подкупи от русия, за да работят против интересите на България, НАТО и ЕС.
  9. Внимателен преглед на всички руснаци, заселили се в България след 2001 и изгонването на всички, представляващи потенциална заплаха.
  10. Пренаписване на сегашната фалшива българска история.

  На първо време това е. После ще видим какво още е необходимо, за да стане България нормална европейска държава.

 10. Добре че беше Местан, който реагира максимално бързо и достойно на опасната и престъпна идея на Марешки.
  ДБ отново се губят между новините, а трябваше да залеят студиата /ако ги пуснат/ и да отидат на срещи в парламента и правителството. Да застанат пред парламента. Да покажат, че могат да седят не само във фотьойлите.

 11. Блестящо!
  Кратко и ясно.
  Марешки стана за посмешище ….от своите.Вместо медал получи тиква.Е,такива са русофилите.Ревниви.

 12. Знаете ли защо румънците са по добре – поне според мен. Защото започнаха с това:

  https://www.vbox7.com/play:296c4b02

  А не с оправдаване на Диктатора за престъпленията на комунизма и “мирен преход” от съветска към руска зависимост. Икономическа, политическа и всякаква. Пак. И внучката на Диктатора Живков – депутатка.

  От там започва. От ненаказанато зло. От това, че мутрата – Премиер ходи да се кланя на гроба на Диктатора Живков, че го хвали, че го имитира в днешната си вътрешна и външна политика.

  Резултатът – пак бедни и хранещи Русия като в СИВ /след 10 години в ЕС!/, пак без основните човешки права – право на слово и право на независимо правосъдие и върхът – пак верни на Империята на злото! Като членове на НАТО и ЕС!

  Така не е редно да продължава!
  Посочвайте пътища за изход! По принцип посочването на нещо лошо е лесно. По-трудното е предложение какво трябва да се направи, за да се избегне злото.

  И мислете държавнически – за доброто на поколенията и за да я има България!

  Съжалявам за дългата писаница – не ми е в стила – но вече трудно се търпи!

 13. Kръстоската между корупция, бизнес, политика и корпоративните медии в България рaжда хибриди като Mарешки.
  Ако (недай си Боже) политическата утроба на България зачене нещо естествено не се пестят никакви усилия то да бъде мъртвородено или убито още в първите месеци.
  Според Борисов и ‘приятели’ ‘демокрацията’ е най демократична когато управляват те.

 14. Една новина, която телевизия Алфа НЯМА да съобщи никога. И поздрави за Шаренкова!
  МОСКВА – Свыше 2,6 тысяч россиян подали в 2017 году заявления на получение убежища в США. Это почти на 40 процентов больше, чем в прошлом году, и вообще максимум за 24-летний период.
  Об этом накануне сообщило радио «Свобода» со ссылкой на Службы гражданства и иммиграции США (USCIS).

 15. П.С. Ето новината, която ще публикува ТВ Алфа: Според Роскомнадзор и РИСИ, милиони американци са се замислили дали да не заминат за Русия. По всичко личи, че на тях им е омръзнало да живеят в демокрация и свобода и искат да усетят крепостничеството и студа на Сибир.
  Тази новина ще бъде ЦИТИРАНА от Русия тудей: Милиони американци вече са на път за Русия. Режима във Вашингтон им е отнел правото да кандидатстват за руски автомобил Лада и те вкупом са си тръгнали от загниващия Запад и вече са в Русия.

 16. Милош Земан си връща взетото в рубли, чрез изявлението, че и в Чехия се е произвеждал Новичок. Руснаците го стиснаха за то.ките и сега имат опорна точка – случая Скрипал не води само към Русия а и другаде. Ето как агентурните зависимости си казват своето! Утре някой наш политически русофил ще признае, че е виждал Новичок в Мол-а.

 17. Днес т.нар. “вождь”- винету, направи “интервю” по НТВ за да се “поФали” за 1 година от третият си “мандат”!
  И както се видя , винету с всеки следващ ден във властть става все по-неадекватен , и постоянно затъващ в ПОРЦИОнната си “паралелна държава”!
  Първо винету шизофренно се “учуди” защо НРБ е паднала със 100(СТО!!!) места във класацията на Репортери без граници, само за 10(ДЕСЕТ!) години. И то тъкмо тези 10 години , в които винету е “вождь” на НРБ! И тук ясно си пролича милиционерско-десарската “закалка” от “обучението” му в милиционерската “академия” и “охранваният” от него – тато ди тути каскети. Освен че ЛИЧНО той раздава ПОРЦИИТЕ в “медиите” през последните 10 години, винету е началник и на много от “агенТциите” и “комисиите” , които “РЕгулират” медийният пазар и КОНКУРЕНЦИЯТА в “медиите”. И няма как да има “медиийна свобода” в НРБ, след като тези органи и “държавни” ИНСТИТУЦИИ на ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА власт, подчинени на винету, не си вършат “функциите”, и заради това целият медиен бардак в НРБ се “управлява” по “законите на джунглата”, или още по-точно в подчинение и ЗАВИСИМОСТИ от “властть” и порционните “коалиции” на винету.
  Такива са му и “медийните” шамани,около него , ако въобще ги има, и ако въобще един милиционерски КРАСНОкож “вождь”, като него, въобще разбира за КАКВО “служат” някакви си ЕВРОкожи МЕДИИ?!?
  После винету продължи с подобни тъпни и откровени глупости относно “НАЙ-съвременното” въоръжение в БНА?!?!? които могат да бъдат отминати само с ГРЪМОГЛАСЕН ….. смях….
  Защото купените хеликоптери и самолети от тройната коалиция, преди 10 години, не са от от най-съвременните на пазара, а и ако сега трябваше да се купуват същите самолети и хеликоптери те щяха да струват много по-скъпо.
  А сега винету трябва само да ги въоръжи по българските изисквания, защото всички авиационни производители предлагат само някакви стандартни базови конфигурации, които всяка държава си дооборудва според своите финанси и специфичните си военни изисквания. Но винету няма как да знае такива елементарни неща , още повече пък и след като си е “назначил” само калинкови шамани и “съветници” , които го “съветват” и по въпросите за армията!
  винету повдигна и въпроса за “корупцията”, особено след като си направи и поредния безсмислен “орган” за “борба” с корупцията. И както може да се очаква, винету НАДгради комплексарски “опита” от своят “подохранен” – правешкият каскет, и даже го задмина, като събра под една шапка поне 10 “антикорупционни” комисии и агенции. И за да НЕ изостават ПОДЧИНЕНИТЕ му от тази “МАГАкомисия”, винету им даде и на тях да …. подслушват….. И сега в НРБ , всяка “комисия” и “агенТция” , която е подчинена на винету , може да подслушва без да има някакъв контрол, освен от “вождь” … разбира се….
  И така след вече няколко “ушета” на винету, ще се “КОНКУРИРАТ” в подслушването, и накрая няма да се разбера кой ,кого “подслушва”, и даже ще се подслушват взаимно. И винету после се чуди защо в Брюксел никога няма да го пуснат в Шенген и ЕВРОзоната , въпреки имитацията на “борба с корупцията” от десетките му излишни и паразитни фасадни “агенТции” , “комисии” и отдели в милицията, които нацвъка ,и зад които той си раздава порциите – суджук-гейт, ЧЕЗ-гейт, кмет-гейт, НДК-гейт, кум-гейт, ……. всеки ден има нови далавери и порции , а винету ИМИТИРА “борба” с корупцията?!?!?…
  И нека винету види на кое място е САЩ в класациите на Репортери без граници , Трансперънси интернешънъл, и СЛЕД това да погледне КОЛКО места след САЩ е НРБ, на която той е вожь, и с колко десетки места се е СРИНАЛА заради неговото 10-годишно “управление”, и 20-годишно “пребиваване” във властть, на НРБ.
  И няма смисъл винету да се “сравнява” с Тръмп, както няма смисъл да подковават жабата, както подковават коня.
  Защото “корупционното БЛАТО” в САЩ , не е като блатоТО на КОРУПЦИЯТА в НРБ, под “управлението” на винету. Това се вижда от всички класации,….. и които НЯМАТ нищо общо със ПАРАЛЕНАТА “държава” и ПАРАЛЕНАТА “реалност” , в която шизофренно “управлява” блатоФИЛниЯТ “вождь” на БЛАТОфилната “евроразвита” реСпублика НРБ……
  П.П. И…… винету по едно време се изтърси ,че преди 30 години в НРБ имало МАРГАРИН в магазините, и той си мажел филИИте с маргарин?!?!? Дали някой от коментаторите може да потвърди това…… или винету е “виждал” само “паралелен” маргарин по времето на соца?!?!?……..или пък от контрабанда през сръбската граница….?!?!?
  Преди винету казваше ,че ял само филии с мас, а сега…….и с маргарин…..
  Явно винету смята че маргарина е по-полезен от маста?!?!?

 18. Да припомним общите жени. На Маркс, на Ленин и по комунистически.

  Оставете – гнус! И двамата не са можели сами да си вадят хляба. Маркс се е издържал от жени и после като остарява го издържа и го шиба Енгелс педераста, а Ленин като умира майка му, започва да се издържа от продажбата на Надежда Крупская и на Инеса Аманд. Те са го издържали с проституция, за да издава в-к “Искра”. Затова Ленин доразвива теорията на Маркс, че жените трябва да са общи.

  БНТ. Абе като гледате БНТ си мислете за …

 19. Петоколонците-рублофили и полезните идиоти, по бащата на ссср1, да не четат. Ще получат сърцетуп, туй по любимата тъща.
  Американските пенсионери са по-богати и по-здрави от всякога, показва проучване на инвестиционната компания United Income, цитирано от Bloomberg, предаде “Профит”.
  От United Income са анализирали данни от различни източници, включително от Федералния резерв, бюрата по труда, приходната агенция и Центъра за контрол на заболяванията, за да изследват показателите за качеството на живота на американските пенсионери.
  Един от най-изненадващите изводи е, че броят на пенсионерите-милионери значително се е увеличил през последните няколко десетилетия. Един на всеки шестима пенсионирани американци в днешно време е милионер (ако в сметката се включи и стойността на личните имоти).
  Средният размер на личното им имущество е нараснал двойно от 1989 г. насам – до 752 000 долара, а делът на милионерите също се е удвоил.
  Много повече пенсионери се радват и на по-добро здраве – 62% от всички не страдат от физически или умствени ограничения, показва още проучването.

 20. И ИЛИЯН, за активирането от кремъл на марешки, за т.нар. “български” политици, и още…

 21. Взето назаем от статия във Фактор реди 3 месеца. ОТЛИЧНА СОТИЯ ПОКАЗВАЩА РУСКАТА НАМЕСА В БЪЛГАРИЯ:
  … На конференция на НАТО през септември описах още 19 токсични тактики на Кремъл:
  1. Целевото използване на корупцията;
  2. Кибератаки срещу конфиденциалността, целостта и годността на данни, съхранявани в компютърните системи на целевата държава;
  3. Дипломатически игри, предназначени да отслабят международни организации, базирани на правила, с цел да бъде създадена представа за изолация и незащитеност на целевата страна;
  4. Експлоатация на икономически, етнически, езикови, регионални, религиозни, социални и други разделения;
  5. Икономически санкции, като ограничения върху вноса и рестрикции по отношение на износа и транзита;
  6. Смущения в доставките на електроенергия, особено на природен газ;
  7. Поддържането на паника във финансовата сфера;
  8. Милитаризиране на историята, с цел омаловажаване на репутацията на целевата страна и в същото време да бъдат прикрити престъпленията на Кремъл;
  9. Прикриване на информационни операции, като например хакерските атаки и изтичането на ифнромация, каквито бяха наблюдавани в американските и френските президентски избори;
  10. Злоупотреба с международната правна система, като издаване от Интерпол на “Red nfotices“ на критици, масирани клеветнически кампании и злонамерени действия;
  11. Военни блъфове и постоянно дрънкане на оръжие, инспириране на подмолни и видими военни конфликти;
  12. Използване на мрежи на организираната престъпност, за да деморализират лицата, които взимат решения, и общественото мнение;
  13. Явни и скрити плащания за купуването на влияние в политически партии, мозъчни тръстове, медии и академични институции;
  14. Физическо сплашване на опоненти и критици;
  15. Психологическа война на индивидуално и колективно равнище;
  16. Използване на религиозните настроения, особено сред православните вярващи;
  17. Физически саботаж на критични инфраструктурни обекти;
  18. Подкопаване на социалните норми, обществено доверие и държавни институции;
  19. Даване на подкрепа на насилственото антисоциално поведение.
  За да усложнят ситуацията, тези тактики не се прилагат в статична или линейна последователност. Руските шпиони не са глупави. Те разработват нови подходи, нови комбинации и различна последователност от тактики, като ги променят въз основа на това, коя от различните тактики работи и коя не.
  Руската заплаха трябва да се третира като проблем на националната сигурност, включващ тясна координация на системата на наказателното правораздаване, разузнавателните служби, финансовите регулатори, военните структури и други.
  Можем да съдействаме и да помагаме на правителството, но не и да го заменим.
  Особено утежняваща грешка е предположението в по-голямата част от Запада, че този проблем е съвсем скорошен. Не е. Всичките 20 тактика, описани по-горе, са били изпробвани във фронтовите държави през предходните години, в много случаи от началото на 90-те години на миналия век. Хората в тези страни – Естония, Латвия, Литва, Централна Европа, Грузия, Украйна и други – ни предупредиха за това, но напразно.
  Страните, които ние наричаме държави от стария Запад, се правят на глухи, обяснявайки че разбират Русия много по-добре от бившите народи, които са били окупирани. Това арогантно самодоволство ни струва изключително скъпо. Най-малкото, което можем да направим сега, е да се поучим от горчивия опит на онези, които познават най-добре нашия противник.

 22. Наистина!
  Руските мекерета са най-яростни и единидушни само когато някой им изземва функцията на официални гъзолизци на Путя.
  Няма други такива жалки подлоги…

 23. Драги русофили, няма много да викате против гей-Европата, понеже тук имахме Професор Чавдар Драгойчев. Виден педераст. С майка -миризливата курва Цола Драгойчева, описана веднага след 9 9 1944.

 24. Ето и от мен новина която освен тук, няма къде да срещнете. Напусна ни Дойна Корня, румънската правозащитничка която Секюритате въпреки неистовите си усилия използвайки могъщият си репресивен апарат не успя никога да пречупи.
  Сбогом, Дойна!
  https://www.svoboda.org/a/29209031.html

 25. Не завиждам на Путин утре, когато ще бъде митинга на опозицията! Ако той разбие със сила митинга-край със световното по футбол! Добре , че на 24 май ще му дойде президент от ЕС за да покаже Путин на света че не само М Земан му е подчинен но и Радев-льотчика!
  НО МОЖЕ А СТАНЕ ЛОШО ЗА РУСОФИЛИТЕ АКО УТРЕ ПУТИН СИ ТРЪГНЕ КАТО СЕРЖ САРКИСЯН!

 26. Много точна статия. Но пък да слушаш Марешки е все едно да си вземеш телефон с абонамент от Виваком и да говориш по важна работа, която всеки руснак може да слуша..
  Както се казва Марешки се е поласкал от лъжите на Льо Пен и неговата първа работа е била да се покаже колко глупав може да бъде? Е. колкото някои втренчени погледи няма как да е. Като ги видя по улицата и се питам кога протича мислене в главите им?

 27. Деградацията на България от 2001 насам:
  16-та република на СССР, да се кланяме на Диктатора Тодор Живков!

  Това ли заслужаваме след Свободата? Пак ли руско робство, капут Винету?

  Да ви .ба майката крадлива и проста путинска!

  На теб, на Цацаров и на Пеевски!

  Без Европа ще умрете от глад, защото сте пълни некадърници. Без руските взятки от европейските пари направо ще умрете от град за една година.

  111 място по по свобода на словото. Ами да, Цацаров! Ако останете на едната държавна заплата от 5-6000 лева, голямо бедствие ще е! Няма да можеш да обясниш с какви пари си построил примерно вилата си над Пловдив поне да за 2 000 000.

  И каниш Чайка, да е.а твойта майка, а?
  Чайка с крадливия син. Да ти обяснява как се краде законно ли?

  Цацаров, познавам те от дете. Лайно беше и лайно остана. Крадливо лайно.

  Не те ли е срам поне малко от махалата?

 28. До JEEP PATRIOT | МАЙ 4, 2018, 20:15

  Поздравления!

 29. П.П.П. една малка корекция на горният ми пост:
  ………И така вече няколко вида “ушета” на винету, ще се “КОНКУРИРАТ” в подслушването, и накрая няма да се разбераТ кой ,кого “подслушва”, и даже ще се подслушват взаимно, за да могат да си “заслужат” назначението си от вождь, “подобрявайки” подслушваческа си “квалификация”……….

  И едно обобщение , накрая , отнасящо се за “антикорупционните напъни” и “антикорупционните” шамански КРАСНОкожи танци на “вождь” винету и неговите “антикорупционни” калинки, около антикорупционният” им ритуален огън:
  – В блатото, и още повече – в корупционното БЛАТО, няма американски ПОДКОВАНИ коне, защото те могат да излезнат от него, дори ако случайно са влезнали в него(в блатоТО!) ,…. защото са “ПОДКОВАНИ”, но …….. в блатото остават само НЕподкованите, КРАСНОкожиТЕ жаби, защото те си живеят само в блатата, във всички видове блата, включително и корупционноТО блато…….

 30. Продължение по темата на JEEP PATRIOT .

  Много е циничен европейският антиамериканизъм. След плана “Маршал” и след като 45 години добруваха под американския чадър. Досадно е също незнанието им за Русия, за 45-годишно съветско робство, в което живя Източва Европа и нелепите съвети, който дават днес. Наивници – да преизбираме Бойко Борисов. И милиционерската московска ГЕРБ – член на ЕНП.

  Конкретен пример. Мисля, че съм го писал преди години тук, но е много показателен и ще го повторя. Амстердам преди 15 години. С жена ми преди обед сме разгледали Художествената галерия и на обед сядаме да хапнем в едно бистро. Холандия е тясна и след питане сядаме на масата на двама местни бираджии. Хората са добронамерени, приветливи и като чуха чужд език, питаха от къде сме. “От България, туристи сме и гледаме катедрали и музеи”.

  И единият се замисли и пита “Кажете, моля, какво е комунизмът?” Как да му обясниш за пет минути? Дадох му за пример приятел от моя блок, когото хванаха на сръбската граница в опит за бягство от рая, осъдиха го на 3 години и лежа 2 години в Старозагорския затвор за политически престъпници.

  И коментарът беше: “Ами правилно са го осъдили като нарушава границата. Защо не е минал с паспорта си през определеното място на границата за преминаване?”

  Това е наивната и добронамерена Европа.

  Какво трябва да се прави?

  Трябва много да се разказва за престъпленията на комунизма. Най-вече в Европа.

 31. Kукловодите от сарайско-библиотекарската шайка нарочно са сложили в устата на еднодневката марьешки тези безумия, за да тестват докъде могат да стигнат в наглостта си. Не са забравили как поднесоха на обществото пеьевски за шеф на ДАНС и получиха реакция, каквато не бяха допускали и в най-страшните си кошмари. От друга страна, почти толкова мръсно, колкото думите на марьешки, е и обяснението на хвърчилков, шкембе войвода и останалите НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, че марьешки си правел пиар по този начин. Един вид: общественото мнение е против членството на България в НАТО и марьешки caмo казва на глас това, което мнозинството иска. Следващата порция отрова, целяща “увековечаване на търпимостта към нетърпимото” (както много точно го е определил авторът), вероятно ще ни поднесат услужливо наведените под прав ъгъл към рьешьетников кънчовци и райчевци под формата на “социология”, доказваща масовото охладняване на българите към НАТО.

 32. Не напускайте страната. Не работете частно.. Не хулете управляващите Гледайте само българска и руска телевизия. Не си купувайте западна кола или техника. Яжте банани само по нова година. Изкарайте две години доброволна военна служба. Ежегодно работете безплатно един месец в помощ на нечие селско стопанство. През два часа си изключвайте тока… От време на време … и водата. При демокрацията не се забранява на мераклиите да си живуркат като ПРИ БАЙ ТОШО… И все пак , ако ви се прииска да напсувате управляващит публично … направете го … и се самозатворете в избран от вас затвор… по бай тошовски .. или се застреляйте … примерно…

 33. Комунизма е подигравка с хората и е продиктуван от Омразата на Падналите към решенията и волята на Създателя. Създаден е по същия начин като исляма. За тормоз и войни. Използват слабостта, недоверието и алчността на човешките души, за да им внушават идеи, които хората наистина мислят за верни. Затова е толкова важно да се спазват Божиите закони. Няма кой да ви хване за врата и да почне да ви командва. Бог не е старшината на ротата. Нашата цивилизация е нищожна прашинка от физическата вселена и още по нищожна в астрала. Макар че не е толкова сложно. Ако спазвате законите му, се храните с неговата любов. Тази Любов ви дава мъдрост от Бога да решавате задачите в живота си по хубав начин. Затова Христос казва, че само с него можем да се спасим. Когато не желаем да получаваме Любов от Баща си, сме като растение, което не желае да бъде поливано. Духа залинява и става жертва на капани и интриги, които Падналите са сложили на пътя му. Тяхната интелигентност и сили са много по- могъщи от нашите. Когато духа се отдели от Божията любов , вече няма какво да спре Падналите, да го нападнат. А колко е лесно за наивника да го допусне.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.