И футболът в България играе по свирката на ПутинÊóïà íà Áúëãàðèÿ - ôèíàë

 

 

Предстои световно футболно първенство в Русия, в което пропагандата на “руския свят” е основната идея на спор(т)ното “мероприятие” .

Междувременно репетицията на руското пропагандно шоу  се състоя с победа на Москва на български терен с чист антибългарски автогол.

Собственикът на победния отбор “Славия”  Венци Стефанов показа нагл(едн)о, че не само в политиката Путин е основен авторитет навсякъде в България, където се раздават господарски шутове. За целта Стефанов се появи еуфорично на стадиона с фланелка с лика на Путин.

Едни момченца с изрисувани в нацистки стил телца, изпружили ръчички във възхвала на  нацисткия чичко, също са документирани от фотографите в Деня на победата ( на Путин) на българския пропаганден терен.

 

 

Levski_kids_Slavia_cup_final2018_LAP no face

 

 

 

 

Най-тревожното е, че всичко това не тревожи не само властта и не  само нейната присъдружна (“антифашистка”?) опозиция, но не вълнува дори и основателно обидчивите защитници на истината за българската роля в спасяването на евреите.

http://clubz.bg/67675-dve_snimki_ot_edin_golqm_final_v_bylgarskiq_futbol

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

https://faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/agentsiyata-za-zakrila-na-deteto-se-zae-sas-sluchaya-s-izrisuvanite-momcheta-vav-finala-za-kupata

12 мнения за “И футболът в България играе по свирката на Путин”

 1. Всичко по въпросният футболем мач беше режисирано добре/изключение беше гредата на Обертан,но мисля,че и този вариант е бил предвиден./Денят на провеждане на срещата и тениската на Тулума,всичко е било предвидено и изпълнено по план.Кога,о български народе ще прогледнеш?Затъваме все повече и повече в руското тресавище.Ще си траем и пишеме по форумите или ще излезем решително на улицата?

 2. “Стефанов се появи еуфорично на стадиона с фланелка с лика на Путин.”

  Стига ПУТИНИЗАЦИЯ!

  СТИГА!
  ВРЕМЕ Е!

  СТИГА!
  45г. властта се предаваше на следващата кремълска марионетка!

  СТИГА!
  28г. властта се предаваше на следващият кремълски проект!
  Син, Царски,Червен!

  СТИГА!
  73г. вече властта да се предава чрез “ленинският демократичен централизъм” !

  СТИГА!Вече сме в ЕС и НАТО! ВРЕМЕ Е!

  ВРЕМЕ Е!
  Вече властта да се предаде на народа!

  ВРЕМЕ Е!
  За демократични избори!

  ВРЕМЕ Е!
  Равноправни да са кандидатите при кандидатстването да ни представляват!

  ВРЕМЕ Е!
  ВСИЧКИ български граждани да имаме равната ВЪЗМОЖНОСТ да гласуваме
  при изборът им.

  ВРЕМЕ Е!
  За Свобода на медиите,словото и мисълта.

  ВРЕМЕ Е!
  СТИГА!

  /Share on Facebook/

 3. КАКВО СЕ СЛУЧИ ОЩЕ В ААХЕН ДНЕС?!?
  СВИРКАТА НА ЕМАНЮЕЛ СВИРНА В УШИТЕ НА БОКО!
  НЕ ПО РУСКИ, А ПО ЕВРОПЕЙСКИ!
  Но, дали е така??
  Има ли чуваемост??
  Или преструваемост??
  Пака и пак… боковско-руски хитрини… ДОКОГА!?

  https://clubz.bg/67684-denqt_v_kojto_lyubeznostite_svyrshiha

 4. Абе,дрогАрЬо Стига/Антикомунист/Клюкар/Ай Сиктир и анонимноподобните му производни!Абе,неуважаемий Кратун Кухолейников!Хайде по-кротко и полека,стига с този словесен талаш и епистоларна абракадабра!Какво му пречи свободата на словото на Андрешко Настъпимотиков,какви мисловни спирачки се явяват и разстройват мозъчния му процес така,че крайният резултат след всеки негов пореден избор да е да нацели дебелия сап на голямата житейска мотика.Ами то едно магаре да вземем за представителна извадка и пример,веднъж ще се натресе и тресне в дувара,може следващия път и да повтори,за да си надвие на масрафа и ината магарешки,ама(бъди сигурен!)никога няма да потрети,без значение колко голям му е и масрафът,и инатът дългоух.
  Байгън бе,кьопоолар!Казал го е народът “Всяко стадо си има мърша!”и тъй е,и тъй бива да е,и редно е да е тъй,само дето понастоящем мършата е напъплила,ожесточено щурмува и взема на абордаж цялата държава.Когато старателно,гтижливо и умело селектирани от мутрокомунистическите бандити мутанти-аналфабети от сорта на русочернозлатести златотърсачки(миндер миндили)и творящи пошли бестселъри като Минета,пардон,Венета Райкова са пример за подражание сред подрастващите,когато примати-тарикати като учиндолския циник-гьонсурат денонощно облъчват същото това младо поколение,когато всякакви червени академични говеда-всезнзйковци а ла Кънчокънчевци,Андрорайчевци,пишман прАфесАри от сорта Юлианвучковски,Михоконстантиновски и дъртия созополски пиргиш,гамен,гларус и доносник ни размахват пръст и ни учат назидателно на морал(на техния си комунистическия,тоест),когато цялата тази словесна помия,лееща се денонощно из всякакъв ефир,охотно се поема,поглъща,одобрява и горещо се акламира от там някъде гореспоменатия Андрешко Настъпимотиков,дали аджеба в случая свободата на словото най паче е винивна за днешното му житие-битие,т.е.дередже?
  Никой разумен човек не отрича,че понастоящем ни душИ и дави жестока цензура и дезинформация богато гарнирани с мазни,тлъсти и нагли комунистически дебелооки лъжи и фалшификации.Спор за това няма.Както няма спор,че въпреки това има и изход.Търсил го е и успешно го е намирал през най-тежките моменти на османското иго българският народ.Понеже който търси намира.Този изход се нарича ПРОСВЕЩЕНИЕ.Въпреки споменатата цензура и всичко останало,всеки който има желание намира начин(ите)да се информира обективно,все пак живеем в 21-ви век в ерата на интернет.Има и се намира,и може да се закупи,и прочете,и осмисли достатъчно разнообразна тематично и обективно написана литература,която отлично осветлява и обяснява с многобройни факти истинската ни история(която продължава да е тема табу в българското училище)от началото на нашата държавност та до наши дни.Всичко това го има.Така както го има и незаменимия блог на нашия домакин просветител и написаните от него книги.Друг е въпросът за житейското “прозрение”на шопа “Най-мразим да мислим!”
  Повтарям,който има желание- се научава,който търси- намира,който е истински обективно информиран- не може да бъде излъган и измамен.Това е истината.Всичко останало е от Лукавия.Така че четене му е майката,ама истинско,ползотворно четене на истински,достоверни исторически,политически,икономическо-стопански трудове и източници.Има ги,намират се.В това е изходът,това е цаката.Не започнем ли да ги цакаме ние,те ще продължават да ни цакат жестоко и безмилостно.
  Та щом дойде време да се гласува,първо да се мисли и чак след това да се посяга към бюлетината.И да спрат разни млади,навъсени,недоволни хора да се правят на ощипани и обидени и гордо да заявяват из фесбуците как за никого нямало да гласуват,за да прекарат по-ползотворно,оригинално и екстравагантно времето си в бране на гъби и риболов без да си дават ясна сметка,че с този свой акт на (без)действие прекараните и уловените на червената комунистическа кукичка шарани са самита те.Пък то и поетът го е казалясно”Пенчо бре,чети!Пенчо не чете.”От тази житейска леност и от подобно нищоправене напълно следва друго едно валидно народно умотворение”Ум царува,ум робува,ум патки пасе!”
  Лека нощ!

 5. Точно тоя Венци Стефанов надълго и широко обясняваше в ТВ интервю как организирал срещата на Корнелия Нинова с генерал Решетников.

 6. Стефанов – “човека” на Решетников, който бе посредник на срещата му с Нинова и на други партийни лидери с руския началник.

 7. Да добавя в подкрепа на написаното, че Венци Стефанов възкликна на руски в репортажа по спортните новини на БНТ в 20 часа на 10.05.2018: “Днес е День Победы за нас!” Още тогава ми стана ясно всичко.

 8. чичо венци-толупа, приятел на путин,спечели битката,всеки знае как и защо мутрата-началник на баце, в едно друго време, по време на соца,изигра цяла БЪЛГАРИЯ-позор за цяла НАЦИЯ.

 9. Не се знае как и с какви пари мутрата В.Ст. купи най-
  стария и престижен български отбор “Славия”.
  Сега никакви купи и пАбеди няма да измият срама на истинските слависти от просташките прояви на този набеден футболен бос.
  Има и Пирови пАбеди.

 10. До ЕМИЛ ИЛИЕВ

  Да ме извинявяш, но прочетох само 2-3 реда от написаното ти и спрях.
  Защото ти не пишеш на мен, а на другите.
  Така или не, никой не може да ме задължи да те прочета!
  Както нито теб, нито който и да е, могат да го задължат да чете писанията ни!
  Но ти газ пикаеш, че има желаещи да ги четат!
  Както и да е!
  Отговарям ти само заради “настъпаната мотика” , като че ли “народът” има друг
  шанс при “ленинският демократичен централизъм”
  И понеже с пустата му “настъпвана мотика” обясняват нещастията ни
  с народопсихологията , да припомня:
  ПРОКЛЯТИЕТО на България е “ленинският демократичен централизъм”!
  Народо-психологията е марксистко-лининска измишльотина, с който “трик”
  се прехвърля вината от палачите, върху жертвите!
  Всички човеци на земятя се раждат равни и еднакво голи и безпомощни!
  Защо “народо-психологията” в КНДР и Южна Корея е различна, а са все корейци!
  Народът ли е виновен за това, или сатрапите, самовъзпроизвездащи се чрез
  “ленинският демократичен централизъм”?
  Валиден преди при Тато Живков!
  Валиден и сега при Тато Борисов!
  Защо “народо-психологията” в ГФР и ГДР е различна, а са все германци?
  Народът ли е виновен за това, или сатрапите, самовъзпроизвездащи се чрез
  “ленинският демократичен централизъм”!
  Валиден преди при Тато Живков!
  Валиден и сега при Тато Борисов!
  НАЛИ?

  И пак да припомня:
  СТИГА!
  ВРЕМЕ Е!

  СТИГА!
  45г. чрез “ленинският демократичен централизъм”,
  властта се узурпираше от следващата кремълска марионетка!

  СТИГА!
  28г.чрез “ленинският демократичен централизъм” ,
  властта се прехвърляше на следващият кремълски проект!
  Син, Царски,Червен!

  СТИГА!
  73г. вече властта се узурпира чрез “ленинският демократичен централизъм” !

  СТИГА!Вече сме в ЕС и НАТО! ВРЕМЕ Е!

  ВРЕМЕ Е!
  Вече властта да се предаде на суверена-народа!

  ВРЕМЕ Е!
  За демократични избори!

  ВРЕМЕ Е!
  Равноправни да бъдат кандидатите при кандидатстването да ни представляват!

  ВРЕМЕ Е!
  ВСИЧКИ български граждани да имаме равната ВЪЗМОЖНОСТ да гласуваме
  при изборът им.

  ВРЕМЕ Е!
  За Свобода на медиите,словото и мисълта.

  ВРЕМЕ Е!
  СТИГА!
  НАЛИ?

  И няма значение лично ти, дали си съгласен или не с гореизложеното!
  Ако си прочел до тук, което никой не може да те задължи, прочети и следното:
  Поздрави!
  Бъди жив и здрав много години!

 11. Истинският славист е бившият славист .

  Или по – общо : истинският футболен BG запалянко е бившият запалянко .

  А безформеният организъм със светлия лик на гърдите(?!) простодушно показва на кого (и на какво) дължат благоденствието си съответните нему лидери , босове , вождове и сичката подпосредствена пасмина , назначена да управлява , която в нормални условия никое село не би наело патките да му пасе .

  истински бивш славист и запалянко

 12. П.П.
  Ние сме вече доста съмишленици!
  Нищо ново ни прeдлагаме!
  Искаме само да се изкъпем във вече откритата “топла вода” на
  Западната демокрация!
  Да отмием вече 73-годишната воня на руската КОЧИНА!
  И понеже нищо ново ни предлагаме, не търпим МЕНТОРИ, които и да са те!
  Които са ни съмишленици,добре!
  Които не са ни съмишленици, не ги възприемаме като врагове!
  Ако “Демократична България” чуват гласовете на гласоподавателите си,добре!
  Ако не си подредят листите по азбучен ред и не предложат гласуване по пощата,
  на по-следващите избори ще плуваме сами към отдавна откритата “топла вода”
  на Западната демокрация!

  God bless Bulgaria!
  God bless Europe!
  God bless America!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.