// Гнусна песен

В БЕСЕДКАТА

Гнусна песен

(Почти) нямам право на глас. Не гледам излъчваните от БНТ конкурси за най – добра песен в Европа. Ето защо няма да коментирам коментара на компетентния гледач Недялко Недялков, собственик на т.н. агенция ПИК. 

Ще си позволя  само да му направя комплимента, че мнението му би направило чест на всеки днешен ( и вчерашен) кремълски антисемит, хомофоб, русофил и човекомразец: 

Евровизия” е художествена еманация на “обединена” Европа – меки китки, либерасти, бюрокрация, решения на тъмно, номенклатурно задкулисие, сговор на конюнктурата.

Тази година, съвсем в духа на “прогресивното” време, лишиха Русия от участие във финала – сигурно заради Скрипал.

Снощи спечели една от най-гнусните песни, които съм слушал в живота си. Еврейски ерзац на Бьорк, виещо Маугли от неясен пол, което едва ли е захранило телесата си само с кашерни манджи.

Не мога да повярвам, че хората са изтрещели дотам, че да гласуват за някакво уродливо полусъщество, вдъхновяващо се – представете си!, от любимото ми движение на изкукали лесбийки и недо.бани стари моми “Me Too”.

Нормален не би гласувал за израелската “песен”, ясно е. Тук пак има много политика и целесъобразност…http://pik.bg/евровизия-е-ален-мак-за-джендъри-equinox—лудогорец-но-без-милионите-на-домусчиев-време-е-news749899.html

П.С. Моля, коментаторите на отказа ми да коментирам по същество качеството на еврейската песен да не (ми) обясняват колко тъпа е била. Защото не това е темата на горната реплика. 

И още нещо: когато врещиш срещу “телесата” на някоя жена, не е лошо да се погледнеш в огледалото.

НА СНИМКИТЕ : Недялко Недялков в червеноNE2

660_c2c4951911edf5acf20838f3aaf36190

Discussion

24 коментара for “Гнусна песен”

 1. Ха ха ха…
  На тоа циците са по-големи от на онаа, еврейката, беее…..
  Ега ти шопара, сигурно минава за голям червеникав интелектуалец, като оня, каракачан и сие…
  Ае стига е…..

  Posted by AWACS | май 13, 2018, 21:06
 2. Защитната реч на Бли/ц/з в полза на руский мир е част от НАХЛУВАЩОТО БЕЗ ПРЕГРАДА И СВЯН влияние на КГБ и линията на Кремъл в България. Парите за такива коментарчета и позиции се плащат по заповед на КГБ от касата на Златев, Марешки, Пеевски, съветника на Борисов Р Овч, ВТБ, СИК и още десетки присвоени пари на българския данъкоплатец.
  С нашите по нашите глави – блестящ план на Решетиков.
  КГБ знае кога трябва да стартира поредният агентурен бутон за да извърши АКТИВНОТО СИ МЕРОПРИЯТИЕ в полза на политиката на Кремъл срещу ЕС и НАТО.
  С разхвърляни 5-6 милиона евро Решетников си е накупил когото трябва.
  Този, който трябва да го спре, дали не е в списъка Му?
  Иначе песента на Израел не беше за първо място.

  Posted by JEEP PATRIOT | май 13, 2018, 21:07
 3. п.с. С нашите пари по нашите глави, исках да кажа по-горе.

  Posted by JEEP PATRIOT | май 13, 2018, 21:09
 4. А в първобитната Русия за разлика от Блиц видяхме по време на митингът на Алексей Навални как платените мутри-казаци пребиваха с палки студентите и другите руснаци дръзнали да кажат, че Путя не им е цар.

  Posted by JEEP PATRIOT | май 13, 2018, 21:13
 5. За търсещите истинската картина за “великата” Русия ПРЕПОРЪЧВАМ блогърът в Ютуб – Kamikadzedead.
  Руския блогър разглежда ежедневните новини в Русия и разкрива путинската пропаганда, която дави руския народ.

  Posted by JEEP PATRIOT | май 13, 2018, 21:51
 6. Posted by JEEP PATRIOT | май 13, 2018, 21:52
 7. Като гледам снимките, то аслъ pig.

  Posted by everyone else | май 13, 2018, 22:42
 8. Обаче еврейчето Путин да не е се разсърди за антисемитските думи на Недялка Недялков?!

  Posted by Марияна Бачева | май 13, 2018, 23:18
 9. Е голям хубавец ,направо Аполон ,да съберем пари да му купим едно огледало на този красавец белким се ощипе и види на какво прилича …

  Posted by Тончо Васев | май 14, 2018, 05:40
 10. И аз не гледам много, но тази песен я видях… Ужас, човек, ужас!
  Песента, обаче няма нищо общо с европейския начин на живот и култура. Който преглежда ПИК ще види нещо много общо между еврейската певица и агенцията- дебели са и не могат да излязат извън клишето. ПИК си знаят зададения алгоритъм- Раша ще ни казва какво да правим, а ние няма за какво да мислим. Раша, обаче ненавижда подобни хрантутници и подлеци, затова доволно ги шиба в камшик през лицето. Те, от своя страна обясняват това със страст и поемат всякаква вина в своето инфантилно съществуване. Песента на Евровизия може и да намери свои фенове, певицата може да отслабне или да запее нещо по- човешко или да изпита малко срам от изпълнението и песента си, но ПИК не може да се промени и така ще си умре.

  Posted by гумата | май 14, 2018, 07:15
 11. А в “настоящее время” в Русия, по която е захлипал ПИГ-чо, нашистите-славяни се бият за чиста арийска раса!

  https://www.facebook.com/currenttimetv/videos/1752012671680433/UzpfSTE0NTg4OTQ4Mzk6MTAyMTQ5OTEyMzI5NjE4MTA/

  Posted by choss | май 14, 2018, 08:28
 12. Posted by 0815 | май 14, 2018, 10:16
 13. Недялко – този милионер от литературна дейност, както сам се определи, не може да зацепи, че музикалните течения в Свободния свят непрекъснато се проявяват в най-причудливи ладове, хореография и дизайн на облеклото.
  Бьорк, Rihanna, Ед Шийрън ,Gotye & Kimbra са само част от пъстрия пейзаж на тази най-нова музикална вълна.. Дори и за не въоръженото ухо, e ясно, че израелската песен е безспорен фаворит, като ведрост, настроение, младежка игривост, сложна композиционност, цветущ певчески диапазон и най-вече модерна чувствителност…
  Ама, разбира ли ти руска свиня от кладенчова вода?

  Posted by СтефоР | май 14, 2018, 10:16
 14. Къв е тоя тлъст изрод на снимката?

  Posted by Къв | май 14, 2018, 12:13
 15. Моят личен избор беше естонката с нейната песен! На второ място бих поставил украинския изпълнител, а на трето този от Австрия.

  Posted by димитър | май 14, 2018, 13:21
 16. Отдавна е ясно, че гласуването на Евровизия става по приятелско-съседски принцип. Най-голямата диаспора определя вота на страната. По този повод един легендарен британски коментатор се беше пошегувал “Спечелихме Студената война, но загубихме Евровизия” – отломките на разпадналите се държави (СССР, Югославия) гласуваха за своите съседи.
  Не гледах конкурса и не мога да кажа, дали отпадането на Русия е по естетически причини, но съм сигурен, че е и по политически. Путин успя да настрои срещу себе си почти всички съседи. А преди години нямаше случай Украйна да не гласува за Русия.
  Всичко е политика…

  Posted by Караиванов | май 14, 2018, 14:40
 17. И какво прави “регулаторът” СЕМ…..сигурно “чопли” СЕМките за каликовият си “вождь”?
  Освен това явно потомственият “литературен” номерклатурчик нИдялко не знае ,че класацията в Евровизия се прави от гласувалите извън Израел?!?
  Все пак по времето на любимият му соц “класациите” се правеха от “партийните вождове” и “партийната” номерклатура към която принадлежеше и той.
  Но не така е в Евровизия, където има реално гласуване.
  А пък по-голям наследствен конюктурчик от него едва ли има даже в почти изцяло казионните “медии” в НРБ, включително и неговият PiG.
  Така че тоя нИдялко нека си говори глупостите пред конюктурните си началници, и путлеристките си “спонсори”. Това си е неговото лично “конюктурно” мнение, и нищо повече. Но СЕМ трябва да покаже дали нИдялко не пропагандира ксенофобия и расизъм в своята “медия”.
  А песните и изпълнителите в Евровизия се подбират за съвсем различна публика , и по съвсем различни критерии и изисквания от “критериите” на наследственият конюктурчик и номерклатурчик нИдялко. И поради това Евровизия никога няма да се “хресва” от нИдялчовците в НРБ……които са освен това и платени казионни “лобисти” на Путлер, а той им плаща само ,за да разпространяват путлеристката му пропагадност, която е насочена и срещу Евровизията………

  Posted by номерклатуровизия | май 14, 2018, 16:10
 18. В случая истината си е истина. Една дебела кокошка се опитва да кукурига. Ха Ха.

  Posted by Zzz | май 14, 2018, 17:05
 19. Към Zzz:

  Разбирам тази реплика като солидарност с мнението на “финягата” Недялков по отношение на “дебелата кокошка”, вкл. на антисемитска основа.
  Истината е, че този род солидарност от страна на толкова набожен до захлас коментатор, издава манталитет на религиозен фундаментализъм.
  Да коментираш по такъв гаден начин външността на хората е признак на нисък интелект и нетолерантност към несъвършенствата на човешките същества от надменна позиция, която няма да толерирам повече.
  И за инвалидите ли се произнасяте така? Ами ча черните? Или пазите злобата си само за дебелите? Може ли да покажете жена си на снимка ( ако сте мъж и обратното)? Или себе си да покажете като еталон?

  Posted by Иво Инджев | май 14, 2018, 17:25
 20. Господин Инджев, очаквам времето, когата ще напишете серия статии, визиращи личности кото този pig, както и ижеподобния Борисов, под общ надслов/смисъл ГНУСЕН НЕГОНЕН БЯГА! Мисля, че няма да чакаме дълго! Подарявам Ви заглавието!

  Posted by Тодор Тодоров | май 14, 2018, 18:05
 21. Zzz се изказва като Митю – Гестапото, който преподава, че е по-добре да си гей отколкото да харесваш дебелите персонажи на Реноар…

  Posted by СтефоР | май 15, 2018, 09:53
 22. Недостойният. и пошъл език и коментарии на Н.Недялков относно Евровизията състояла се в Португалия просто не си заслужава коментар.Излъчените няколко клипа с изпълнението на израелската победителка ме накара да се замисля дали този песенен конкурс не се превръща в противоположност на истинското композиторско и изпълнителско изкуство ,наситено с мелодичност и физическа красота на изпълнителите??!!

  Posted by инж.Лазар амаджаров | май 15, 2018, 14:02
 23. Двете снимки на елегантния тенисит Недялко са супер подбрани – на първата ще се разтопи в собствената си мазнина, на втора пък го виждаме горд,изпъчен – а до него слугата му Владислав Моленда , който така и не го научи как се удря топката . Ама нали знае всичко и тениса му е ясен, като съвременната песен……..

  Posted by Тодор Златаров | май 15, 2018, 14:54
 24. Добре де! Извинявам се! Напоследък съм доста изморен. Главата ми почти пуши. : ) Коментара го написах след като бях гледал само част от клипа. Което е малко безотговорно. И честно казано, малко се пошегувах. Но явно не много добре, щом предизвиках толкова силно огорчение. Сега прочетох, защо е такава песента и какъв е смисъла и. Жената ми е симпатична. Ако обичате не ме свървайте с тези ужасни хора, които споменахте. Това е грешка! И ако разрешите г-н Инджев, да захласнат съм. Когато видите ароматна роза, захласвате ли се? Когато до вас стои жена ви захласвате ли се? А колко бихте се захласнали, когато Създателя на това ви покаже още? А колко бихте се захласнали от самия Създател! Той е самия Живот. Както съм казвал и преди, ние сме доста малки във Вселената. Не е удачно да се мислим за номер 1 на еволюцията. Много по-удачно е да си го признаем и да погледнем Бог с благодарност и уважение. Ако можехте да видите и чуете Ангелите, които пеят за своя Татко а те са хиляди пъти по-красиви и умни от нас, тогава дали щяхте да се захласнете? Със сигурност но кой от нас го е заслужил? Бог е извора на Истината и Справедливостта. Бог е единствения Съдия на съдбата ни. Дори и ние да си мислим, че е несправедлива, това не е така. Е надявам се това да го публикувате.

  Posted by Zzz | май 17, 2018, 04:22

Post a comment

Иво Инджев още във

Архив