Блогария се шегува с Борисов като кавалер на Меркел

Шегите с нашия Началник, който не нашега се е взел за партньор на Меркел, заляха мрежата. https://offnews.bg/offtopic/fejsbuk-humor-kade-bojko-zavede-svoiata-angela-680881.html

Вадя на показ снимките, които показват, че не става дума за “опозиционна завист” от страна на БСП. Столетното чувство за хумор не предполага иронизиране  на Борисов като носталгик по символиката на комунизма.

Върху оригиналната снимка са насложени колажи. https://offnews.bg/offtopic/fejsbuk-humor-kade-bojko-zavede-svoiata-angela-680881.html

phpqycfdq_559x*phpobdhvi_800x*
“И на ПСА, по – известен като МОЧА”, както пишат авторите на публикацията в OFFNews.

phpzqlhgl_559x*

 

10 мнения за “Блогария се шегува с Борисов като кавалер на Меркел”

 1. ИВО, БРАВО! И не само за МОЧА.
  Да припомня!
  На 30 май-сряда е последното заседание в Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, на ндчх 17036 , атакистът илиан тодоров срещу ИВО ИНДЖЕВ от 13,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  В тази връзка и подновявам кампанията на СИЯ “Левче за Иво”.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 2. Да, ама тия снимкови ташаци означават, че уж “критикуван и осмиван”, боко в крайна сметка е широко приет…
  … и той да стане още по-голяма пародия, да направи България за още по-голям резил, през 2021-а пак ще е той…
  … ако не и по-рано, на предсрочни…
  …не че искам да е така…
  Не ми идва друга по-сигурно “прогноза” някак…

 3. Както стана ясно лицемерката Меркел показа, че е готова да брани с нокти и зъби руския Север поток 2, въпреки американските заплахи за търговски санкции. Същият поток,с който ще се нанесе удар, както по икономическата , така и по политическата сигурност на Украйна и Източна Европа. Маските започнаха да падат. Меркел се оказа фалшив герой,който се опитва да заложи на карта европейската сигурност и връзките със САЩ в замяна на далаверите с престъпника Путин.

 4. Нали съм самозван спортен коментатор да ви светна като как се възприема в Московията поредният провал на путинският спорт. По съвеЦко време, матушката се гордееше с “трите кита”: Армия, космос и спорт. Най, Най, Най. След разпадането на ссср1, кремльовци, лъвове, титани, рещиха не само да запазят горното наследство но и да го наградят. Получи се,както си требе, преразказвам, смисълът запазен 1:1, по конгениалната мисла на Черномирдин: “Искахме най-доброто, стана както винаги-едно голямо нищо”. Та и на световното по хокей на лед в Дания сега, рашките, рано-рано бяха отпратени-домой. А този спорт се води перлата в короната на Мордор.
  Пореден, н-ти шамар на ватниците които вместо с приличен жизнен стандарт, ги помпат с пропагандни трикове. Да, ама не!

  https://echo.msk.ru/blog/serpompo2018/2204580-echo/comments.html#comments

 5. Една особа, която въплъщава в себе си: Кръстникът, Тодор Живков, бодигард, Бай Ганьо, Андрешко, бедняка-милионер, Акебоно-Меси, Баш майстора. Конграчулейшънс на този народ, който го избира, заедно с Доган, Корнелия и Решетников!

 6. ADRIAN мога да кажа че сте много прав! Може би знаете от къде е МЕРКЕЛ така че тя ще брани интересите на ЕВРАЗИЯ за Северен поток 2 и ще налива ЕВРО банкноти за да спаси РУБЛАТА която в момента на разменния пазар струва 1 рубла за 0,0136 евро, да не говорим спрямо лева че 1 рубла е 0,026 и нашите МЕКЕРЕТА са тръгнали по същия път с поправката на МИГОВЕТЕ и АЕЦ БЕЛЕНЕ. Президента на USA е прав, Америка няма да носи Европа оше 100 години на гърба си така че ще има санкции за ЕВРАЗИЯ и мита за Европа! Поздравявам ви за коментара. И поздравявам господаря на блога господин Инджев.IIC…..oIL.

 7. Ps. Ако не съм прав можете да ме ОПЛЮЕТЕ!IIC…..oIL.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.