Русофилите у нас обожават Путин защото не е демократ, призна виден техен представител

Защо българските русофили обожават Путин?

Защото не е демократ. 

Това става ясно от интервю на собственика на футболния клуб “Славия” Венцеслав Стефанов по БТВ днес, който заявява, че демокрацията не е донесла нищо добро на Балканите.Unknown-1

https://btvnovinite.bg/sport/stefanov-georgi-petkov-e-poveche-ot-bufon-video.html

Стефанов обясни, че се е е появил на стадиона в София на 9 май с фланелка с лика на Путин, защото”с този велик човек никой не може да се мери”. 

И още от обяснението за величието на Путин, според Стефанов:

“Ние сме християни, православни християни и ако не е този човек, ще имаме страшно много проблеми”, казва този човек, който явно не знае, че за Путин мюсюлманите са по-близки до православието от християните (  ако изповядват западния вариант на християнството). 

Путин, който освети в Москва откриването на най- голямата джамия в Европа в присъствието на Ердоган, се възприема наистина в същото време от Стефанов като едно цяло с турския автократ.  Защото двама управляват с твърда ръка, възхищава се борецът срещу демокрацията. А и не пречат на хората да пътуват в същото време, казва Стефанов в отговор на “провокативен” въпрос защо демокрацията да е лошо нещо, след като позволява на хората да пътуват.

А кои са лошите, според интервюирания?

Ами това са разни “хелзинкски, мелзински комитети”, които “непрекъснато ни се бъркат, вършат купища престъпления страхотни”. Докато при Путин и Ердоган има твърда ръка, ред “ тап, тап” ( каквото и да значи това). 

Както се вижда русофилщинате не прощава никому. Комбинацията между невежеството и изповядването на религиозния фанатизъм към божеството в Москва е неизлечимо заболяване.

26 мнения за “Русофилите у нас обожават Путин защото не е демократ, призна виден техен представител”

 1. венци КОРЕМА е уникално тъп дори за русофил.
  Да припомня!
  На 30 май-сряда е последното заседание в Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, на ндчх 17036 , атакистът илиан тодоров срещу ИВО ИНДЖЕВ от 13,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  В тази връзка и подновявам кампанията на СИЯ “Левче за Иво”.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 2. Невеж и прост – лика прилика с премиера-слънце, който е от тяхното котило, СИК-аджийското.

 3. Видяхме балон и чухме галфон – истински представител на русофилията.
  Много бисери не се изказаха поради внимателния водещ.
  Така и не се разбра кой е дугият съвладелец на “Славия”.

 4. Колкото е по-голям тумбака на тоя тъпанар Венци Стефанов, толкова е по-голям и Путин! Ха-ха!

 5. Гледах тази СВИНЯ венцислав стефанов по БНТ. Не е само този БОКЛУК който се кълне в обич към ПУТЛЕР вие видяхте и МЕКЕРЕТАТА от АТАКА – а да не говорим че 80% от правителството та даже и пРЕЗИДЕНТА са на неговото мнение. СРАМ и ПОЗОР та даже носи фанелка с лика му, защо ли този НЕРЕЗ не хване първия влак за ЕВРАЗИЯ и не замине там при своя КУМИР където може да да му се кълне в ОБИЧ и ВЯРНОСТ та даже и с…ки да му върти!IIC…..oIL.

 6. КГБ освен държавния ни апарат контролира и мафиотите ни. Тоест чрез сик и вис и сега Путин държи властта за топките.

 7. https://www.youtube.com/watch?v=EXV1M1XWrK8
  Григор Здравков пред Евродикоф ви казва скандални истини за връзката на хората като чичо Венци с властта. Вижте интервюто и очаквайте още тази година жестоки аудиозаписи разкриващи далаверите на властта

 8. Това, че простакът воайорства с русофилисът си и плещи тъпизми е повече от нормално и не ме притеснява. Според мен тревожно е, че медиите тиражират простотиите му и ги раздухват.
  А повече от тревожен е фактът, че хора със съмнителен морал и здравомислие, които нацията /?/ ни си е избрала да я водят изповядват кредото на този простак и открито го афишират, а действията им граничат с национално предателство!

 9. Ха, ха, ха! Страшни доводи в подкрепа на Путин и против демокрацията е извадил! Голяма мисъл, голямо нещо.

 10. До до Георги Николов
  Стига да си бяхте направили труда да се индувиализирате, дори виртуално, било, поне дори с Х или У тогава щях да се опитам да Ви отговоря на въпросите които винаги може да зададете, първо и основно на първоизточника и така да пиете с пълни шепи вода от извора. Просто, така прави многоуважаемата ни съблогарка Д. Савова. Тя редовно присъствай на сбирки на Демократична България.
  Намирам за смешно и дори обидно съмишленици? да водим диалог по един полуанонимен начин.
  Чрез ВАС преупреждавам и всички останали ако ползват подобен прийом на “дискусия” отново до мен, че даже няма да си правя труда и да ги чета.
  С почитания, Георги Николов

 11. https://www.infograf.bg/article/1461846342000
  А тук може да се види, че при внос от Германия за 3 076 млн. евро имаме търговски дефицит в размер на 182,4 млн. евро.
  А при внос от Русия в размер на 3 193 млн. евро имаме търговски дефицит в размер на 2 796 млн. евро.
  Всяка година към Русия тече пълноводна река от над 4 000 000 000 лева, от нашите в руските джобове.
  Това е главната тема на разговор.
  Кога търговията с Русия ще стане РАВНОПРАВНА, а не да се баламосваме с някакви освобождения, санкции, самолети и тути кванти!?
  Русофилите са най-тъпата и продажна пасмина, която е раждала нашата земя.
  Изключително проста и безпросветна измет.
  Да ме прощава Господ!

 12. За КОЙ ли път се потвърждава, че по-тъпичките са с русия и с изтока, докато не-такивата са обратно, с демокрацията, СВОБОДАТА И ЗАПАДА, ОТКЪДЕТО И С ЕС и НАТО. Докато първите си мечтаят “русия да се завърне”, вторите се мъчат как да излязат от тяхната кърваво-лайняна каша, забърквна от тях за цялата държава и общество още отпреди 1944-а, с “освободителна” помощ от същата русия.
  Но и ТЪПИЧКОТО ШКЕНБЕ от снимката има възмвожност да се ИЗКАЖЕ, че демокрацията е лоша, точно поради демокрация. Ако няма такова нещо, а титолитарност, той шкеНбелията просто ще бъде ПРЕМАХНАТ, а и ще знае това, и просто няма да се изкаже както се е изказал, ще си трае.
  В допълнение, путин, върху ШКЕНБЕТО му не е войскар с тая капа на глава, и няма точно връзка с армията на русия, дето го е лепнал. Путин и властта в русия, откъдето направено да е така и в България, е от КГБ – ДС. Включително чикистите следят и ебават военните, а не военните следят и ебават чикистите.
  Да де, малки подробности са това. Които не пречат путин да се появи както ще, с военна униформа или гол с въдица, но ПРЕЧАТ на тъпичките да ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НЕ РАЗБИРАТ ЩО Е ТУЙ НЕДЕМОКРАЦИЯ, откъдето и ЩО Е ТУЙ РУСИЯ, ПУТИНИЗЪМ И ПОДОБИЕ, и да славят ТЪПАШКИ “русия е нам месия”.
  Такова нещо НЕМА в нациите и хората уважаващи се, затуй не го виждаме при балтийци, поляци или румънци. А пък се си викаме, абе айде да направим поне като румънците за това и това…

 13. П.П.
  И понеже доверие на вересия, вече на никого не даваме,
  равноправни ли ще са кандидатите да ни представляват в листите
  на ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ?
  Ще бъдат ли подредени на случаен принцип /по азбучен ред/,
  което никой закон не им забранява?
  Ще се скъса ли с “ленинският демократичен централизъм”
  поне в дясното пространство?
  Или ще пеем още от татово време, старата песен със нови хористи?

 14. Ами че той-Венци си го каза при награждаването с купата-благодаря на първо място на моя приятел- МЛАДЕН.Та е ясно кой е дугия собственик.

 15. Не знам харесва ли Путин, но ако спешно не свали поне 50 кила – няма да доживее до края на годината.

 16. Няма какво да очакваме от примитивните мутропитеци в НРБ. Още повече ,че и КГБ ги използва за шпионски ятаци,които организират шпионски срещи между “вождь” на БКП-ниновна и чекисткият “генерал”-решетников, където обсъждат шпионската “кандидатура” за ()резидент на НРБ.
  И в резИлтат сега КГБ си има ()резидент “от запаса” в НРБ, който днес има срещи със своите началници в Сочи, където вече предлага и “енергийни проекти” от “собствено име” , като АЕЦ-белене и “директен газопровод” за личното му ползване до Дондуков2.
  Остава само решетниковият ()резидент да си намери 30 милиарда заеми за аец-белене, и още 10 миларда заеми за собственият газопровод – “радев пАток”.
  П.П. А пък се видя и сегашното “ниво” на футболното първенство ,след като през последните 20-30 години отборите се използват само за лична употреба от “собствениците” им , като средство за изпиране на незаконни “доходи”, и като средство за нелоялна конкуренция пред останалите си конкуренти, и за задкулисниТЕ си договорки със властть и “вождовете” ,като винету……….
  Така че няма какво друго да очакваме от “футболните” решетникови мутропитеци в НРБ, освен раболепие пред началньниците си, които са ги “назначили”.
  И най-малкото е смешно, че тъкмо футболът е възникнал именно при демоСкрацията. В ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА русия никога не имало, и няма и да има такива демоСкратични спортове, даже и хокеят. Може да има само империалистическа ИМИТАЦИЯ. Също както и в НРБ, при НЕдемократичните рублофилски ИМИТАТОРИ ,които са назначени за “шефове” на Славия.

 17. Няма ли кой да зададе на шкембестия путлерист въпроса: Колко струва издръжката на Славия и как дребен ресторантьор (като тумбака от снимката) успява да плати!?Данъчните какво ще кажат по темата?

 18. Да си Християнин, значи да обичаш и вярваш в Христос, който е казал ако го обичаме наистина, да обичаме и най-малкия на земята. Не знам тези хора със златните кръстове на врата кой обичат? А те наясно ли са?? Изобщо наясно ли са Исус кой е?

 19. А вие какво очаквате от една доказана сикаджийска мутра? Да се прехласва по достойнствата на демокрацията? Ами тя българската мафия не е нищо друго освен по-малката сестра на руската. И дебелакът естествено се прекланя пред Най Биг Бос по вертикала.

 20. В България – филията
  е според русофилията…

 21. @До GEORGI NIKOLOV

  Много си подробен. Ако искаш и да си полезен, бъди днес в 18.30ч. пред сградата на Министерския съвет. Тези, които критикуваш в аванс, ще бъдат там.

 22. ДО ДО GEORGI NIKOLOV
  Тебе ще те турим в листите начело.Точен,ясен,ерудиран,с визия,демократ,който става за държавник.
  Както казва Жоро -от една долна мръсна гад,каквато съм аз.

 23. Д. Савова, това е диването-клюкар. Турил съм го у игнора както редят по форуми разни.

 24. Треторазрядно,провинциално ченге.Изучило основите ма марк.ленинизма,пратил децата на Запад и сега се вживява в нова роля.Даже и акъл дава.Но червените родилни петна личат отдалече.Гаври се добре.Преди с такива не смеехме и да разговаряме.Защото може да тръгнем *по етапният ред*.

 25. ДИВАНЕТО
  Откъде разбра,че за теб пиша.Нарочно не съм турила име.Защо се припознаваш.1:0 за мен.Не си достатъчно умен.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.