Какво сочи полетът към Сочи на Румен Радев, пощенския гълъб на Бойко Борисов

При цялата привидна караница между двама водещи претенденти за “народната любов” в българската политика, каквито са президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов, по най-важният въпрос за профилираната като троянски кон на Кремъл България двамата явно си сътрудничат. http://clubz.bg/68124-moskva_ochakva_bojko_borisov

В България  Румен Радев се прави на противник на Бойко Борисов, но в Русия го хвали. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/05/21/3182471_ot_moskva_radev_poiska_pravitelstvoto_da_produlji/?ref=home_mainStory

Румен Радев вече открито играе ролята на пощенски гълъб на Борисов. Литва към лятната резиденция на Путин в Сочи с послание от уж опърничавия премиер Борисов, чието укротяване от страна на Кремъл е отколешен факт.

Борисов (ре)анимира ядрените аспирации на Путин в България, а Радев ги анимира с аноноса, че щом ще разкопаваме уж погребания руски проект АЕЦ “Белене”, това не може да стане без участието на гробокопачите на българската енергийна независимост. Казал го е иначе, но смисълът е този.

Руските идеолози от съветско време, заченали плана в България да бъде построена още една руска ядрена база под формата на АЕЦ “Белене”, постановиха друго  

в периода на имперския упадък на евразийската държава. В края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век руски учени закопаха идеята за АЕЦ “Белене” с логични аргументи за липсата на икономическа целесъобразност и  поради наличието на сеизмологичен риск. 

Сам по себе си този факт изобличава лъжите, че в обосноваването на проекта има някаква логика, различна от московската стратегия Русия да се настани с още една ядрена мощност под свой контрол в любимия си заден двор в Европа, за да шантажира останалата част от нея. 

Сега, когато Владимир Велики се възпроизведе като самодържец в Москва, натискът върху неговите балкански велможи се увеличи отново. И те клекнаха като Илияна Йотова пред руския Гундяев при посещението му в София.

Добрата новина за  гласуващите за онези, които клякат пред Путин, е че вече не става дума само за управляващо-опозиционната коалиция между Борисов, Сидеров, Каракачанов и Нинова. Те си имат пилотен проект в лицето на пилота, избран по волята на Борисов за президент. Поне така твърди Борисов,  знаменит и с признанието си по отношение на главния прокурор “ ти си го избра”.

Самият бивш пилот Радев, обявен за пилотен проект на влиянието на Борисов от самия Борисов, не се обиди кой знае колко на това Борисово твърдение, според което тъкмо Борисов е изчислил нещата така, че Радев да стане президент, за да не се претовари самолета на българската демокрация с прекалено много власт в багажното отделение на оялия се политически монополист ГЕРБ. 

Премиерът  Станишев не се обиди на Путин, който го накара да чака за аудиенция три часа пред вратата му в Сочи на 19 септември 2012. На следващата година упражнението по унижаването на България беше повторено. Този път Станишев беше унизен с отлагането на предварително уговорената срещу при премиера Медведев в Москва с цял ден. http://e-vestnik.bg/8564/stanishev-dovarshi-mandata-si-s-pomoshtta-na-sasht-v-borba-s-parvanov/

Какво сочи фактът, че Румен Радев  бърза да отиде в Сочи?  След като там беше унизен Станишев преди десет години? И след което самият Радев беше навикан от пратеника на Путин, руския Гундяев, който се държа в София на 5 март като наследник на Каулбарс, руският императорски пратеник, изпратен през 1886г. да “овладява” положението в непокорната България, дръзнала да се обединява пряко волята на Русия?

Борисов беше унизен от руския външен министър Лавров с репликата, че трябва да се срамува от избирателите си заради спирането на “Южен поток”. Борисов му подложи другата си буза, отговаряйки, че Лаввров е най-добрия дипломат на света. https://www.vesti.bg/bulgaria/lavrov-borisov-triabva-da-se-sramuva-pred-izbiratelite-si-6043754

След като Илияна Йотова, вицепремиер на България, се унизи да коленичи и да целува ръка на руския Гундяев, нейният началник Румен Радев прие унижението същият да му се кара в собствения му кабинет в София на 5 март тази година. Сега Радев върви по стъпките на Станишев и Борисов. Това сочи полетът му към Сочи. 

Не са обидчиви нашите вождове. Матушката им може да ги пердаши, а те ще молят за още шамари и ритници. 

 

НА СНИМКИТЕ:  Врат до брат, вратска дружба между Борис и Радев. Unknown-163410images-1

13 мнения за “Какво сочи полетът към Сочи на Румен Радев, пощенския гълъб на Бойко Борисов”

 1. ДГД от една долна, мръсна гад!
  Да припомня!
  На 30 май-сряда е последното заседание в Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, на ндчх 17036 , атакистът илиан тодоров срещу ИВО ИНДЖЕВ от 13,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  В тази връзка и подновявам кампанията на СИЯ “Левче за Иво”.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 2. Оплетени черва в руски зависимости! КГБ! Вечна дружба!

 3. И същите тези мижитурки имат наглостта да наричат западните политици “началници” и да ронят крокодилски сълзи за несъществуващата колониална зависимост на България от западните й партньори.

 4. Краткая история СССР.

  Как только умер Ленин, оказалось, что второй человек в партии, товарищ Троцкий — предатель. Каменев, Зиновьев, Бухарин и Сталин свергли Троцкого и изгнали из СССР.
  Но через пару лет оказалось, что Каменев, Зиновьев и Бухарин тоже враги и вредители.
  Тогда доблестный товарищ Генрих Ягода их расстрелял.
  Чуть позже Ягоду, как вражеского агента, расстрелял Ежов.
  Но через пару лет оказалось, что и Ежов не товарищ, а обычный предатель и вражеский агент. И Ежова расстрелял Берия.
  После смерти Сталина, все поняли, что и Берия тоже предатель. Тогда Жуков сверг и расстрелял Берию.
  Но вскоре Хрущев узнал, что Жуков враг и заговорщик. И сослал Жукова на Урал.
  А чуть позже вскрылось, что и Сталин-то был врагом, вредителем и предателем. А вместе с ним и большая часть политбюро.
  Тогда Сталина вынесли из мавзолея, а политбюро и примкнувшего к ним Шепилова разогнали честные партийцы, во главе с Хрущевым.
  Прошло несколько лет и выяснилось, что Хрущев был волюнтаристом, проходимцем, авантюристом и врагом.
  Тогда Брежнев отправил Хрущева на пенсию.
  Вскоре Брежнев умер, и выяснилось, что он был маразматиком, вредителем и причиной застоя.
  Потом было еще два маразматика, которых никто и запомнить не успел, потому что дохли, как мухи.
  Но тут пришел к власти молодой, энергичный Горбачев.
  И оказалось, что вся партия была партией вредителей и врагов, но он-то сейчас все исправит…
  Тут-то СССР и развалился. А Горбачев оказался врагом и предателем.

  СЛАВА РАБИНОВИЧ

 5. http://www.faraday.ru/energy2010.html
  Нека всички да видят как най-известната руска експертиза по енергетика ФРОЛОВ§ още от 2010 год на колене се молят на путинската мафия да направят много мъничкички реформички и как няма да боли. И как остават без надежда.
  И ДО ДНЕС

 6. Който има непоносимост, няма лошо, случва се, към съвеЦкий диалект на българският език, може и да може да не се “разпрострира”. Снимките и видеоклиповете към текста са толкова изразителни към “миналото, незабравимо” на ссср1, че който има очи и елементарно вдяване са предостатъчни за “какую страну просрали”.
  https://twitter.com/Skrepo_history

 7. Лакеят и да седне в креслото на господаря си, пак ще си остане лакей по манталитет. Точно такива са и Румен Радев, и Илияна Йотова, и Станишев, и Борисов – лакеи – и по манталитет, и по поведение. За лакеят господарския бой е като манна небесна, а униженията на достойнството (им) те така и не забелязват. Вероятно защото достойнство, човешко най-малкото, лакеите не притежават!

 8. Путин предпочете Радев, за да обяви “Български поток” и реанимацията на централата. А Медведев каза, че сега се чакал Борисов да дойде и да сложи подпис за формалното оформление на договорките с Радев. В тоя смисъл и Борисов може да се разглежда като пощенски гълъб на Радев. Радев договаря, Радев прави пробива, а Борисов го викат формално, така да се каже. Поне така звучеше изказването на Радев в Москва, че сега очаква изпълнителната власт да последва примера му и да работи в полза на пробива, който е направил с руснаците.Радев ги казва тези неща, защото така искат руснаците. Путин ще натрие носа на Борисов и ще му покаже кой кара влака в България – Радев. Сигурно раздразнен от целувките и пегръдките на Борисов с евролидерите онзи ден.

 9. пРЕЗИДЕНТЪТ-НАТОвски генерал очевидно се е захванал да довърши “големия член” на Георги Седефчов. Що ли не съм изненадан?
  Де да беше само той…
  Вижте какви ги плещи бойковия екоминистър:
  “За Белене – има оценка за околната среда, изцяло сме спазили процедурата – има действащ ОВОЗ, минал е през трансграничния контекст. Тоест, имаме разрешителни документи от екологична гледна точка за изграждането на „Белене“. Това означава, че атомната централа не е опасна за хората и околната среда.”
  Това обяви в студиото на Нова ТВ министър на екологията Нено Димов.
  Относно мястото, където ще бъдат съхранявани отпадъците, по думите му, това е въпрос, който е от компетенциите на Министерството на енергетиката.

  „Щом има действаща оценка за въздействието, това означава, че от екологична гледна точка не е опасно да се построи АЕЦ „Белене”, подчерта Димов.
  Същият Нено Димов е хабилитиран експерт по математика, физика и геофизика!? Международно признат капацитет в областта на екологията!
  А, не беше ли същият Нено Димов тъмносин демократ, евродесен, Зам. Министър в правителството на Иван Костов?!?
  Аман от подлеци – майцепродавци!

 10. Г-н Тинков,

  т.н. “десен” политик Нено Димов стана гръмогласен антикостовист още преди около /ако не греша/ десетина години. Оттогава започна да се слага на ГЕРБливите, които сега му плащат за услугите. Интересно е наистина, кога е консумирал точният момент на майцепродаването, но на този философски въпрос е трудно да се отговори. Възможно е наистина и това- майцепродавците да се раждат, а не да се формират по-късно.

  Ако това е вроден талант, то в настоящият момент имаме най-талантливото правителство и парламент от десетилетия насам.

 11. Поздрави на ИВО за чудесното есе!!!!
  Има ли кой да чете??
  Има ли кой да чува слуша!?
  Там където трябва
  Да възприема послания.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.