Какво сочи полетът към Сочи на Румен Радев, пощенския гълъб на Бойко Борисов

При цялата привидна караница между двама водещи претенденти за “народната любов” в българската политика, каквито са президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов, по най-важният въпрос за профилираната като троянски кон на Кремъл България двамата явно си сътрудничат. http://clubz.bg/68124-moskva_ochakva_bojko_borisov

В България  Румен Радев се прави на противник на Бойко Борисов, но в Русия го хвали. https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/05/21/3182471_ot_moskva_radev_poiska_pravitelstvoto_da_produlji/?ref=home_mainStory

Румен Радев вече открито играе ролята на пощенски гълъб на Борисов. Литва към лятната резиденция на Путин в Сочи с послание от уж опърничавия премиер Борисов, чието укротяване от страна на Кремъл е отколешен факт.

Борисов (ре)анимира ядрените аспирации на Путин в България, а Радев ги анимира с аноноса, че щом ще разкопаваме уж погребания руски проект АЕЦ “Белене”, това не може да стане без участието на гробокопачите на българската енергийна независимост. Казал го е иначе, но смисълът е този.

Руските идеолози от съветско време, заченали плана в България да бъде построена още една руска ядрена база под формата на АЕЦ “Белене”, постановиха друго  

в периода на имперския упадък на евразийската държава. В края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век руски учени закопаха идеята за АЕЦ “Белене” с логични аргументи за липсата на икономическа целесъобразност и  поради наличието на сеизмологичен риск. 

Сам по себе си този факт изобличава лъжите, че в обосноваването на проекта има някаква логика, различна от московската стратегия Русия да се настани с още една ядрена мощност под свой контрол в любимия си заден двор в Европа, за да шантажира останалата част от нея. 

Сега, когато Владимир Велики се възпроизведе като самодържец в Москва, натискът върху неговите балкански велможи се увеличи отново. И те клекнаха като Илияна Йотова пред руския Гундяев при посещението му в София.

Добрата новина за  гласуващите за онези, които клякат пред Путин, е че вече не става дума само за управляващо-опозиционната коалиция между Борисов, Сидеров, Каракачанов и Нинова. Те си имат пилотен проект в лицето на пилота, избран по волята на Борисов за президент. Поне така твърди Борисов,  знаменит и с признанието си по отношение на главния прокурор “ ти си го избра”.

Самият бивш пилот Радев, обявен за пилотен проект на влиянието на Борисов от самия Борисов, не се обиди кой знае колко на това Борисово твърдение, според което тъкмо Борисов е изчислил нещата така, че Радев да стане президент, за да не се претовари самолета на българската демокрация с прекалено много власт в багажното отделение на оялия се политически монополист ГЕРБ. 

Премиерът  Станишев не се обиди на Путин, който го накара да чака за аудиенция три часа пред вратата му в Сочи на 19 септември 2012. На следващата година упражнението по унижаването на България беше повторено. Този път Станишев беше унизен с отлагането на предварително уговорената срещу при премиера Медведев в Москва с цял ден. http://e-vestnik.bg/8564/stanishev-dovarshi-mandata-si-s-pomoshtta-na-sasht-v-borba-s-parvanov/

Какво сочи фактът, че Румен Радев  бърза да отиде в Сочи?  След като там беше унизен Станишев преди десет години? И след което самият Радев беше навикан от пратеника на Путин, руския Гундяев, който се държа в София на 5 март като наследник на Каулбарс, руският императорски пратеник, изпратен през 1886г. да “овладява” положението в непокорната България, дръзнала да се обединява пряко волята на Русия?

Борисов беше унизен от руския външен министър Лавров с репликата, че трябва да се срамува от избирателите си заради спирането на “Южен поток”. Борисов му подложи другата си буза, отговаряйки, че Лаввров е най-добрия дипломат на света. https://www.vesti.bg/bulgaria/lavrov-borisov-triabva-da-se-sramuva-pred-izbiratelite-si-6043754

След като Илияна Йотова, вицепремиер на България, се унизи да коленичи и да целува ръка на руския Гундяев, нейният началник Румен Радев прие унижението същият да му се кара в собствения му кабинет в София на 5 март тази година. Сега Радев върви по стъпките на Станишев и Борисов. Това сочи полетът му към Сочи. 

Не са обидчиви нашите вождове. Матушката им може да ги пердаши, а те ще молят за още шамари и ритници. 

 

НА СНИМКИТЕ:  Врат до брат, вратска дружба между Борис и Радев. Unknown-163410images-1

13 мнения за “Какво сочи полетът към Сочи на Румен Радев, пощенския гълъб на Бойко Борисов”

 1. ДГД от една долна, мръсна гад!
  Да припомня!
  На 30 май-сряда е последното заседание в Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, на ндчх 17036 , атакистът илиан тодоров срещу ИВО ИНДЖЕВ от 13,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  В тази връзка и подновявам кампанията на СИЯ “Левче за Иво”.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 2. Оплетени черва в руски зависимости! КГБ! Вечна дружба!

 3. И същите тези мижитурки имат наглостта да наричат западните политици “началници” и да ронят крокодилски сълзи за несъществуващата колониална зависимост на България от западните й партньори.

 4. Краткая история СССР.

  Как только умер Ленин, оказалось, что второй человек в партии, товарищ Троцкий — предатель. Каменев, Зиновьев, Бухарин и Сталин свергли Троцкого и изгнали из СССР.
  Но через пару лет оказалось, что Каменев, Зиновьев и Бухарин тоже враги и вредители.
  Тогда доблестный товарищ Генрих Ягода их расстрелял.
  Чуть позже Ягоду, как вражеского агента, расстрелял Ежов.
  Но через пару лет оказалось, что и Ежов не товарищ, а обычный предатель и вражеский агент. И Ежова расстрелял Берия.
  После смерти Сталина, все поняли, что и Берия тоже предатель. Тогда Жуков сверг и расстрелял Берию.
  Но вскоре Хрущев узнал, что Жуков враг и заговорщик. И сослал Жукова на Урал.
  А чуть позже вскрылось, что и Сталин-то был врагом, вредителем и предателем. А вместе с ним и большая часть политбюро.
  Тогда Сталина вынесли из мавзолея, а политбюро и примкнувшего к ним Шепилова разогнали честные партийцы, во главе с Хрущевым.
  Прошло несколько лет и выяснилось, что Хрущев был волюнтаристом, проходимцем, авантюристом и врагом.
  Тогда Брежнев отправил Хрущева на пенсию.
  Вскоре Брежнев умер, и выяснилось, что он был маразматиком, вредителем и причиной застоя.
  Потом было еще два маразматика, которых никто и запомнить не успел, потому что дохли, как мухи.
  Но тут пришел к власти молодой, энергичный Горбачев.
  И оказалось, что вся партия была партией вредителей и врагов, но он-то сейчас все исправит…
  Тут-то СССР и развалился. А Горбачев оказался врагом и предателем.

  СЛАВА РАБИНОВИЧ

 5. http://www.faraday.ru/energy2010.html
  Нека всички да видят как най-известната руска експертиза по енергетика ФРОЛОВ§ още от 2010 год на колене се молят на путинската мафия да направят много мъничкички реформички и как няма да боли. И как остават без надежда.
  И ДО ДНЕС

 6. Който има непоносимост, няма лошо, случва се, към съвеЦкий диалект на българският език, може и да може да не се “разпрострира”. Снимките и видеоклиповете към текста са толкова изразителни към “миналото, незабравимо” на ссср1, че който има очи и елементарно вдяване са предостатъчни за “какую страну просрали”.
  https://twitter.com/Skrepo_history

 7. Лакеят и да седне в креслото на господаря си, пак ще си остане лакей по манталитет. Точно такива са и Румен Радев, и Илияна Йотова, и Станишев, и Борисов – лакеи – и по манталитет, и по поведение. За лакеят господарския бой е като манна небесна, а униженията на достойнството (им) те така и не забелязват. Вероятно защото достойнство, човешко най-малкото, лакеите не притежават!

 8. Путин предпочете Радев, за да обяви “Български поток” и реанимацията на централата. А Медведев каза, че сега се чакал Борисов да дойде и да сложи подпис за формалното оформление на договорките с Радев. В тоя смисъл и Борисов може да се разглежда като пощенски гълъб на Радев. Радев договаря, Радев прави пробива, а Борисов го викат формално, така да се каже. Поне така звучеше изказването на Радев в Москва, че сега очаква изпълнителната власт да последва примера му и да работи в полза на пробива, който е направил с руснаците.Радев ги казва тези неща, защото така искат руснаците. Путин ще натрие носа на Борисов и ще му покаже кой кара влака в България – Радев. Сигурно раздразнен от целувките и пегръдките на Борисов с евролидерите онзи ден.

 9. пРЕЗИДЕНТЪТ-НАТОвски генерал очевидно се е захванал да довърши “големия член” на Георги Седефчов. Що ли не съм изненадан?
  Де да беше само той…
  Вижте какви ги плещи бойковия екоминистър:
  “За Белене – има оценка за околната среда, изцяло сме спазили процедурата – има действащ ОВОЗ, минал е през трансграничния контекст. Тоест, имаме разрешителни документи от екологична гледна точка за изграждането на „Белене“. Това означава, че атомната централа не е опасна за хората и околната среда.”
  Това обяви в студиото на Нова ТВ министър на екологията Нено Димов.
  Относно мястото, където ще бъдат съхранявани отпадъците, по думите му, това е въпрос, който е от компетенциите на Министерството на енергетиката.

  „Щом има действаща оценка за въздействието, това означава, че от екологична гледна точка не е опасно да се построи АЕЦ „Белене”, подчерта Димов.
  Същият Нено Димов е хабилитиран експерт по математика, физика и геофизика!? Международно признат капацитет в областта на екологията!
  А, не беше ли същият Нено Димов тъмносин демократ, евродесен, Зам. Министър в правителството на Иван Костов?!?
  Аман от подлеци – майцепродавци!

 10. Г-н Тинков,

  т.н. “десен” политик Нено Димов стана гръмогласен антикостовист още преди около /ако не греша/ десетина години. Оттогава започна да се слага на ГЕРБливите, които сега му плащат за услугите. Интересно е наистина, кога е консумирал точният момент на майцепродаването, но на този философски въпрос е трудно да се отговори. Възможно е наистина и това- майцепродавците да се раждат, а не да се формират по-късно.

  Ако това е вроден талант, то в настоящият момент имаме най-талантливото правителство и парламент от десетилетия насам.

 11. Поздрави на ИВО за чудесното есе!!!!
  Има ли кой да чете??
  Има ли кой да чува слуша!?
  Там където трябва
  Да възприема послания.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.