Борисов не бърза при Путин по спешност, а по нужда

Не бих продължил с предварителните коментари за несъстоялата се все още визита на премиера Борисов в Русия, оповестена господарски от Путин в присъствието на президента Радев в Сочи, който запази многозначително радиомълчание като пилот на самолет, прихванат от врага по време на разузнавателна мисия, оказала се постановка в рамките на чуждите планове за разкриване на съпротивителните сили на приземената ни (според самия Радев) “бойната ни авиация” в политиката. Обаче външният министър Екатерина Захариева даде днес повод да продължа темата.

Екатерина Захариева, убеден съм, казва истината пред БНТ днес, когато твърди, че Борисов не отива в Русия “по спешност” и че отдавна се е готвил за такава визита. Дори ще припомня, че Борисов е винаги готов да се срещне с Путин където и да е, когато е и да е, но по желание на Путин. И Путин не пропусна да демонстрира, че е инициаторът на предстоящата аудиенция.

Но дори да приемем и това унизително отношение към България в лицето на нейния премиер за нещо “нормално”, все пак сме длъжни да се запитаме: “само” газовата, нефтената, урановата (обогатена и отработена в АЕЦ “Козлодуй”) зависиммост ли обуславят факта, че Борисов е основният стълб, около който се формира демонстративно безнаказаното маршируване на московската пета колона в България. Тя се изявява като всяка друга престъпност: при липса на противодействие, при пълното разоръжаване на държавата срещу проявите на тази агресия от името на чужда държава, за която НАТО и ЕС са врагове, резултатът е налице в нашата разоръжена европейска и натовска страна. 

Отговорността в личен план за това е изключтелно на най-овластената фигура в българската полтика през последното десетилетие. Дори и формално в опозиция, Борисов диктуваше проруски заповеди на назначеното от президента Плевнелиев служебното правителство на Близнашки, забранявайки му по телефона проекта на военното министрество “ Визия 2020” да регистрираше наличието на руска хибридна война срещу България. Така и стана.

Истинският началник в проруския проект АБВ Румен Петков беше човекът, който с ехидна усмивка обеща, че въпросният проект няма да бъде одобрен в неудобня за Русия откровен вариант. А в интервю за “Течна дружба 2” президентът Росен Плевнелиев отговори на въпроса ми защо Москва е премълчала констатацията в българския проектодокумент, че това не се налага, защото тя си има говорители в България. 

Г- н Плевнелиев в днешно време твърди, че ГЕРБ защитавали България от руския натиск. Това е единственият важен въпрос, по който се разминаваме с него, но ми е достатачен , за да кажа, че обвързването с ГЕРБ не прощава никому. Проверих го по частен път с въпроси към г-н Плевнелиев тъкмо в тази посока и получих мълчалив отказ за интервюто, за което се бяхме договорили очи в очи в рамките на новата ми книга “ИЗМАМАТА САН-СТЕФАНО”, планирана да се появи през втората половина на юни. Жалко, но факт.

Днес Румен Петков  е вече официално шеф на АБВ и все така е говорител на Кремъл, а Борисов “не се сеща” защо протестиращи срещу руския натиск искат тъкмо премиерската му оставка под прозорците във вечно празния му в такива случаи кабинет. Двамата с Петков са си на “Бойко и Румене” от много години и са двете лица на една и съща монета, едното от което изкрещява любовта си към Кремъл, а другото “само” я одобрява. Няма ези и тура. Печеливш и в двата случая е Путин.

Колко още аплодисменти трябва да получи Борисов от московската пета колона, за да стане ясно на пристрастените към ГЕРБ, че тъкмо тези граждани за евразийски регрес на България имат основната заслуга за проруското статукво в България днес? С различна степен на френетичност, но достатъчно ясно, БСП, АБВ, “Атака” и патриотарите-русофили ръкопляскат на Борисов при всеки негов проруски ход. И за АЕЦ “Белене”, и за отказа да се солидаризира с Великобритания по случая “Скрипал” и за пропутинското му “миролюбие” в Черно море (за което с ирония пишат вече и руски автори в навечерието на аудиенцията му при Путин).

Самият Борисов избягва да се оправадава вече по тази тема. Преди го правише като ни навираше в очите спирането на проектите от “тройния шлем” на приятеля си Първанов като своя лична заслуга. Сега, когато вдъхва нов живот на два от тях, помпан от Кремъл за тази цел, предпочита други да го опрвдават. Доколкото изобщо е възможно.

В рамките на кампанията по заблуждване на удиторията за неговата политика на раболепно подчинение на Путин ще има още да чуваме “аргументи” от рода, че Меркел и Макрон също го посещават, а на Тръмп много му се иска (но не му стиска да се издаде къде го стиска руският чепик и защо, по подобие на Борисов, изключително много се старае да не дразни Путин). Но никой от споменатите по горе лидери, при всичките си възможни недостатъци, не страда от комплекса  на подчиненост. Всеки един от тях и още много други се срещат (евентуално) с Путин , но от позицията на тежестта на своята могъща държавата, спрямо която Русия е икономическо джудже и просител.

Борисов нито веднъж не ме е опровергал, че може да каже “не” в очите на Путин, в които пише онези три букви КГБ. Нямам основание да се надявам, че тепърва ще го направи очи в очи с човека, който – по изтекла от присъстващи на събитието френски източници (преводачката) – е заплшвал брутално дори френския президент Саркози с разправа (разполагайки явно с компрометиращи французина данни), след което уплашеният си е сменил позицията по ключов за Кремъл въпрос. 

В днешно време Саркози е подсъдим във Франция.  Дали са му задействали заради недостатъчно послушание някоя руска бомба със закъснител или френската държава сама е надушила следите, фактът е, че Борисов прави всичко възможно да не се окаже никога в положението на Саркози.

За финал, още едно припомняне. Този път за посещенията в Русия на скарани български величия от близкото минало, по аналогия с визитите на Радев и Борисов по волята на руския им началник.

Също от присъствали на събитието източници знам (и го написах отдавна в една от книгите си), че в разгара на горещия спор около транзитирането на руски газ през България през лятото на 1996 г. бившият премиер Луканов и шефът на Мултигруп , най-могъщата корпорация у нас по онова време, буквално са се карали в Кремъл “гуша за гуша”. Известно е как приключи жизненият път и на двамата след това руско посредничество, последвано от политическо, финансово и и икономическо земетресения в България само месеци по-късно. А щом аз знам и вие знаете, представете си само какво знае най-информираният човек в държавата!

36 мнения за “Борисов не бърза при Путин по спешност, а по нужда”

 1. Поздравления за ИВО за отново чудесно съдържателното и прицелено есе!!
  И това “ИЗМАМАТА САН СТЕФАНО” звучи обещаващо като труд, да не говорим за точния смисъл и послание!

 2. Всичко написано горе е точна така. Но все си мисля, че баце е успял да придума когато му бяха на крака на 18 май, “колегите” Меркел и Макрон да му дадат благословията си да отиде на килимчето при впп. От позицията-ужким де, на “европредседател” за да склони Путя за “хъбче”, вече и името му намериха-български пАток, и за н-тото рестартиране на гьолът БЯлене. И по двата проекта тлъстите комисиони не само отдавна са взети но и са усвоени. Когато си мутра и счетоводството ти съдържа само две аритметични действия: “имам да вземам” и “имаТ да МИ даваТ” нЕма лабаво от всяка гледна точка. Сега, триждий премиеринът ни-банкянското слънце се гласи след пРЕЗИДЕНТ Фърчилков да заеме долната поза при ГНОМА
  http://terminal3.bg/vechnaja-druzhba/
  и по този начин да “изтемари курвенската” балъците в Брюксел.
  Ще да видим.

 3. Да припомня!
  На 30 май-сряда е последното заседание в Софийски Районен Съд-Наказателно отделение, адрес бул “Скобелев” 23, на ндчх 17036 , атакистът илиан тодоров срещу ИВО ИНДЖЕВ от 13,30часа, 109-ти състав, съдия Славчев в 16-та зала.
  В тази връзка и подновявам кампанията на СИЯ “Левче за Иво”.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 4. РУСИЯ ИЗГОРЯ!
  Разследването на свалянето на малайзийския пътнически самолет изважда на светло все повече подробности. От тях изводите водят към обвинение в терористична атака от военно поделение, част от руската армия. Това пише руското издание „Ведомости“.
  Русия не е готова да реагира адекватно на разкритията, допълва изданието.

  Малайзийският самолет Boeing 777 бе ударен от ракета на 17 юли 2014 г. над юго-източна Украйна. Почти веднага се появи версията за съпричастност на Русия към атаката. Москва обаче отрече. Новите доказателства все разкриват категорично, че именно руски военни са причинили смъртта на 298 души. Това всъщност изправя Русия пред нов конфликт с останалия свят, кометира още „Ведомости“. Разкритията със сигурност ще доведат и до нови санкции срещу Москва.

  В четвъртък Международната следствена група, обединяваща експерти от пет страни (чиито граждани са загинали в самолета) под егидата на Холандия, обяви нови факти от разследването. Срещу лайнера е стреляно от намираща се на територията на Украйна руска военна част с установки „Бук“. Става дума за ракета, изстреляна от 53-а зенитно-ракетна бригада на ПВО на Руската федерация, базирана до Курск. Заключенията се базират на фото- и видео доказателства. Известни са дори имената на военните, пряко уцаствали в изстрелването на ракетата. От следствената група заявяват, че това са междинните резултати и че скоро ще дадат още доказателства. Проследен е целият път на руската военна част.

  Москва още тогава твърдеше, че самолетът е свален с ракета „Бук“, но от украинската армия. Тази версия обаче категорично се опровергава от международния екип от експерти.

  През 2016 г. друго разследване, от групата Bellingcat също даказа, че Русия е пряко отговорна за свалянето на пътническия Boeing 777. От Кремъл ги нарекоха „манипулатори“.
  Русия отказва да подкрепи идеята за международен съд, който да разгледа доказателствата и да се произнесе. Затова делото ще се гледа от холандски съд. Според юриста Кирил Коротеев, най-вероятно в съдебната зала ще бъдат призовани свидетели и заподозрени от Русия. Москва, според Коротеев, ще откаже да участва, позовавайки се на 61-а точка от Конституцията. Което ще засили още повече съмненията, че именно Русия е свалила самолета и това е терористичен акт.

  След изгонването на руски дипломати от редица страни във връзка със скандала „Скрипал“, случаят с малайзийския самолет и убийството на 298 мирни граждани, може да доведе до нова антируска вълна по света. Всеки момент Малайзия ще прекрати едностранно договорите с Русия за военна техника за стотици милиони, които са били подписани по-рано.

  Москва ще се опита да се възползва от ситуацията, като с пропаганден шум и „алтернативни факти“ почне да убеждава руснаците, че срещу страната им се води злонамерена кампания, смята правистът Кортунов.
  https://frognews.bg/novini/svalianeto-malaiziiskiia-samolet-terorizam-rusiia-svetovna-izolatsiia.html

 5. Видеоклип с коментар на “култовата” среща на саркози и пут.ин. Плюс неадекватното поведение после на нс на пресконференцията.

 6. История на БКП:

  https://www.faktor.bg/bg/articles/brsdp-stava-bkp-t-s-zapochvat-bolshevizatsiyata-i-pogromat-na-natsiyata

  И Бойко Борисов не искаше да напусне тази партия. После я напусна, но умствените увреждания останаха. Руски маши.

  Георги Димитров е машата на Сталин за геноцид и разорение на България.

  Бойко Борисов е машата на Путин за геноцид и разорение на България.

 7. С цялото ми уважение към преценката на автора за Плевнелиев, но наистина не разбирам какъв му е проблемът на екс-президента. Ако е човек на място, той не би трябвало нито да уважава, нито да ухажва герберите. През целия си мандат Плевнвлиев беше подчертано чуждо тяло за партията им като цяло, а на Борисов и Цветанов беше дълбоко ненавистен в частност. Тези двамата впрегнаха кафявите сайтове да го обиждат всеки божи ден, чалгаджийски ШОА да го иронизират през вечер, не го пощадиха и в деня на най-тежката му скръб. В ДачковТуДей богословът Михайлов заработи за още една пенсия. Точно герберите дадоха всичко от себе си да обезсмислят кандидатурата му за втори мандат, пробутаха онази нелепост Цецка и Льотчика си игра направо на вързано. С днешна дата ми е крайно омерзително да слушам обтекаемите приказки на Плевнвлиев за цивилизационния герберски принос относно това, дето го няма. Жалко, беше уважаван човек от десните, можеше да има съществена роля в борбата им с русофилите, можеше да има сериозно политическо бъдеще. Но избра да се снишава. Кафето на Гала пие с удоволствие, а това на г-н Инджев отказва. Само дето не си дава сметка, че И.Инджев не предлага кафета и лимонади, а директно раздава паспорти за бъдещето.

 8. Какво знае Борисов ли?Никой не може да каже със сигурност.Обаче имайки предвид миналото му доста повече отколкото е полезно.
  Pазлични случайни и съдебни неприятности сполетяха негови бивши приятели и познати.Tънки подробности около първия мандат на ГЕРБ ще cподели само историята.
  От друга гледна точка това е училището на живота.
  Само човек добре посветен в подобни дела би могъл да си запази кожата.Може би входа във власттa е бил спасителния му изход.За лицата които му го посочиха- също удобен шанс.
  Бойко охранителя се изкачи бързо по стълбичката и няколко мандата поред къде с добра дума, къде с други средства се опитва дa концентрира власт в посттоталитарна България.
  За какво му е ,питайте него.

 9. Моля за извинение, забравих да спомена 35-годишната руска маша за руски терор и грабеж между Георги Димитров и Бойко Борисов – Тодор Живков. Учител на Бойко Борисов. Учител, наставник и обект на поклонение.

 10. Хоп – ето я връзката между вчерашния съветски и днешния руския грабеж.

  Тодор Живков – Бойко Борисов.

  Това е.

 11. Злокобно, но и много правдоподобно.
  На мен ми се струва, че връзката и посещението на нашите генерали е по друг повод. Струва ми се, че ги викат заради започналата наскоро българска политика на сближаване на България с Македония, Сърбия и като цяло приемането на Западните Балкани в ЕС. Това със сигурност е отнемане на руска сфера на влияние и то от нас и с нас начело. Самият факт, че сърбите гледаха като ухапани и Вучич изглеждаше като настъпан домат никак не може да се размине подмине или прости от руснаците. Те просто ще запушат устата на нашите генерали като им покажат, че нямат армия. В тази връзка едва ли е случайна уж безмозъчната невидима заплаха от Таско Ерменков прокарана като слух от низините. Не се знае кой, но всички може и да сте заплашени или нещо подобно, но на този фон нищо не би било учудващо. Факт е, че вярвам на това, че руснаците сипят заплахи по всеки, който не им харесва с нещо.

 12. Не е възможно Бойко Борисов да се държи достойно – та той не знае какво е достойнство! Доказал го е не един и два пъти чрез лакейското си поведение независимо, че заема най-овластения пост в България. Слугата си остава слуга дори да седи на стола на господаря.

 13. Мутропитекът pompier,отдавна нагазил до гуша в подземничарските бандитски потайности,напоследък определено здравата я е загазил.Безспорно кремълският КГБ-ист самодържец яко му е приклещил топките и няма мърдане в никоя посока освен в кремълскоуказаната.Рапорт даден,рапорт приет.Взятки дадени,взятки охотно приети и лакомо употребени за лични нужди.И сега,те ти булка Спасов(а за нас Видов)ден!,гномът московски иска конкретни действия(щото тя де,Москва на сълзи не вярва!),поради което е целият мутренски гърч,раболепие,шок и ужас-просто азиатските му господари отдавна са доказали,че в никакъв случай и по никакъв повод не приемат обратно дадените от тях взятки,а искат само и единствено дела,дела и пак дела!Нъл тъй казваше любимият наставник,духовен баща и учител мутропитекски-цървулът правешки,дръвник и говедо т.ж.Така че стана тя каквато стана,защото,ако не стане,дървените пардесюта за нашите мутряги много бързо ще бъдат поръчани и немедленно ушити в модна къща”Любянка”.Гарантирано от КГБ за ГЕРБаджийския тато ди тути капи-дон Тиквоне.Въобще изобщо свърши вече хубавото време,каквото и да означаваше това в песента на група “Старт”,Развигор Попов и Мими Иванова.

 14. Най-лошото е, когато такива съветски нищожества управляват държавата тайно.

  Тайно. По съветски и по путински.

  И накрая – не поискал българските архиви.

  Импийчмънт за рРезидена руски!

 15. Re:РУСЕВ

  Дала баба лев да се хване на хорото, после дала два – да се пусне. Не става с два. Трябва да го пуснат, ама как да стане, натежа много Борисов (engrossment), и стана много трошлив.

 16. Какво ще отиде да говори борисов, след като от няколко дни се говори ясно, че и Йенс Столстебнерг (НАТО) и Федерика Могерини (ЕС) призоваха русия да поеме вината за свалянето на МХ – 17.

  ПреЦедателят няма ли и той да излезе и да каже нещо?
  Вчера Макрон е погромил путин на пресконференцията им вчера, че вярва на доклада.
  Идва нов рунд на санкции.

 17. Не искаме много. Искаме малко.

  Върху основата на Закона за декомунизация на България искаме следното:

  1. Декомунизация на Прокоруратурата.

  2. Декомунизация на МВР.

  3. Декомунизация на Университета!

  Защото на тези ние им плащаме заплатите.

  Къде го има това по света – да им плащаш, за да те тероризириат? Освен в Русия. По ленински, по сталински и по бойковски по българо-руски?

  Айде къш от НАТО и България!

  Сган червена – в затвора!

 18. За пореден път се убедих,че Плевнелиев е зависим човек.Не само от Борисов,но и и от по страшни и потайни сили.Дали тези сили и не посегнаха?
  Нека да не разговаря с партийни лидери.Нека пази неутралитет.Но да откаже на такъв журналист като г-н Инджев,четен от милионни хора с високи нравствени и про европейски позиции ,познат в гилдията по целият свят е неразбираемо.
  Препоръчвам на г-н Плевнелиев да се отърси от страха,да бъде смел,наистина независим и свободен.Само свободните хора могат да бъдат успешни и щастливи.
  Неговият ум и интелект предполагат това .
  А сега какво-част от хората го ненавиждат и тайно оплюват и то тези които смята за поддържници,а такива като нас с неговите виждания се питаме – защо ?
  Борисов е привикан в Москва да получи задачи.Радев е информиран за това от срещата с Путин без преводач.
  Предполагам да е свързано със Западните балкани.
  В в*24 часа* прочетох ред.статия,която ме учуди -*щом ще развиваме ядрена енергетика,защо не развием атомно оръжие,нима Сев.Корея не е по малка от нас*Нито дума,че сме в НАТО.
  Каквито и да са задачите .те ще са анти български.

 19. След бягствата на Бойко Борисов от двете големи събития-Гергьовден и 24 май, започвам да си мисля, че той се страхува да не бъде освиркан, замерян с яйца или с домати, както се случва напоследък с негови министри и зам.-министри в страната. Осман Октай

 20. ДАЛИ БЪЛГАРСКИЯ ПРЕМЕР ЩЕ ПОСТАВИ ТОЗИ ВЪПРОС НА ПУТИН?
  ЕС и НАТО призоваха днес Русия да поеме отговорността за свалянето на малайзийския самолет в Украйна през 2014 г., предаде Ройтерс.
  Това стана ден след като екипът от международни следователи огласи междинния си доклад, според който полет МН17 е свален от руска ракета, транспортирана до Донбас от руска военна бригада

 21. АМИ СЕГА КАК ЛИ ЩЕ СЕ ГЪНЕ ЛЮБИМЕЦЪТ НА ПАПИТЕ?
  Посланикът на САЩ в ЕС Адам Шуб призова страните от Евросъюза да попречат на реализацията на проекта “Северен поток-2”, съобщи “Комерсант”.
  “САЩ подкрепят Украйна, Полша и другите страни-членки на ЕС, които разглеждат руския газ като заплаха за националната сигурност”, заяви той.
  “Ние призоваваме всички страни от ЕС да попречат на реализацията на “Северен поток-2″ и да подкрепят бъдещето на украинския газов транзите”, казал още Щуб

 22. Каква зависимост бе хора,убиха му детето.А БОЙКО беше извикан в Москва.Чрез Радев,като рупор на Москва.

 23. Темата “западни Балкани” на българското европредседателство я измислиха умело, за да изместят фокуса от българските проблеми и да затвърдят имиджа на Тиквата като голям международник, но само за пред местната публика. Западната, доколкото е чувала нещо за него, не си прави никакви илюзии относно семплата му особа. А темата “западни Балкани” ще се окаже ялова, защото нито Европа сериозно се е заела да приобщава проблематични съседи към себе си, нито ангажиментът борисов има друга цел, освен да използва темата за собствена консумация.

 24. Не намирате ли нещо общо между обожествяването на суетния физически и умствен пигмей /политкоректно/ Путин и увековечаването му във властта и положението тук?

  Защото аз намирам, за съжаление.

  Действията на Решетников /колко символично име!/ и решетникови в Русия и тук имат дълбоки исторически корени. Сложи някой умствен инвалид на власт, възвеличавай го, обожествявай го, пиши му речите и кради колкото искаш. От древността до днес – примери безброй.

  Добре, че на този свят има и Америка. И прозрението, че така не може. И не трябва. Четете Американската конституция с всичките ѝ поправки.

  Въпреки и отклоненията като Обама, това е пътят към свободата. И замогването и добруването на хората и нацията.

  А не като държавен глава да се продаваш като полковата курва. И като се ожениш за нея, да следваш съветите ѝ за вярност. Към държавата.

  Същото важи и за Мутрата от Банкя. 1:1.

 25. А-то и Бе- то на демокрацията:

  Властта разваля човека. Затова – два мандата! Не повече от 10 години. И това е много.

  Защото властта води до главозамайване и до чувство за безнаказаност. Зависи от човека. Ако е прост – ще фъка чиновничките и министърките си в служебния кабинет, ще краде на воля и това е. И като открадне 1 млрд от Здравната каса, лекарите и болниците са виновни. Решетникови работи. За решетки.

  Основният въпрос е: дали Борисов като много крадлив и угоден ще повтори путинския модел премиер-президент-премиер до откат? Докато е жив да е на власт и да продава България. Много вероятно е това да гласят решетниковите.

 26. Какво е Решетников?

  Това са двете ви педи, кръстосани пред очите ви. Решетки. Решетников.

  Изберете сами: Свобода или Решетников.

 27. Да се върнем към първия клип, който пуснах. Истинската Русия.

  Това ли обичат русофилите? Защото са завършили в СССР и са се оженили за рускини?

  Между другото, имам дългогодишни наблюдения върху такива семейства. По принцип рускините се женят за когото и да е – само и само да се махнат от глада. Помня една история от около 1980.

  През 1980 бях студент и като такъв бях свидетел. Жената на руския консул в Пловдив беше млада и хубава. но имаше разминаване. Тя беше на около 25 години, а посланикът беше над 60.

  По тази причина тя ходеше да се чука с хамалите на Сточна гара в Пловдив.
  И им плащала отгоре – това е Русия.

 28. Ето доказателствата, че домакина на Борисов в Сочи е престъпник от международен мащаб.
  https://newtimes.ru/articles/detail/164696
  Нека и русофилите да го почетат и да си направят харакири ако имат съвест.

 29. Много е символично името Решетников.

  Една седмица не писах, защото бях на гости в Тирана. На пациент, който беше толкова доволен, че ме покани на гости. Четири дни спах в центъра на Тирана и по един ден в Охрид, Битоля и Кюстендил на връщане.

  Впечатленията ми от Албания са отлични. Имах срещи с депутати от тяхния Парламент. Те разбират термина “руска заплаха” като сръбско нашествие. То си е така.

  Няколко думи за Албания. Това е най-проамериканската държава в Европа в момента. Цветуща. Децата до 25 години говорят перфектен английски.

 30. Схващате ли разликите между Албания и България?

  Смешката “Албански реотан” беше пусната тук от Кремъл, когато идеологически Тирана скъса с Москва.

  Оказва се, албанският реотан загрява по-бързо от българския.

  Когато тук още вилнеят разни още Шаренкови, Сидерови и прочие руски боклуции, там в Албания те преди 20 години са вкарани в затворите, където им е мястото.

  Ето как може. Близък опит.

 31. В Албания цялото Политбюро на Албанската комунистическа партия е в затвора до живот. защо тук не е така?

  И там много пискали като ги пращали комунистите в затвора, но албанският съдия им казал последно “Вие се опитахте да унищожите Албания, затова ще умрете в затвора.”

  Къде тук такива съдии?

 32. до СКЪСВАНЕ С РУСИЯ
  Пожелавам ви доволен пациент от Нова Зеландия.

 33. Екатерина Захариева гузно и с неудобство (придружено от странни и нелепи подхилквания) оправдаваше (обясняваше) бъдещата визита на шефа си в Кремъл, в сутрешния блок на БНТ: Ама моля ви се! Как така по спешност?! Няма такова нещо!
  Всъщност исках да посоча един момент, който ми се стори, че някак мина незабелязано: На въпрос на водещия дали в разговорите ще се засегне темата за АЕЦ Белене, г-жа Захариева каза: “Да, възможно е, ако въпроса бъде повдигнат от … (2 секунди пауза и окопитване)…от двете страни”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.