Съдебният тормоз на атакиста Тодоров срещу мен се провали, щафетата пое Георги Жеков

Ще бъда кратък, защото не смятам, че трябва да отделям незаслужено голямо внимание по темата:

Днес съдът в София ме оправда на първа инстанцияа по всички обвинения, които атакистът Илиян Тодоров, назначен миналия май за областен управител на София, ми отправи, настоявайки ду му платя за обида и клевета баснословна сума.

Дали ще обжалва, предстои да узнаем.

В същото време получих призовка да бъда съден за същото ( обида и клевета) от подобието на Илиан Тодоров на име Георги Жеков.

Това е същият Георги Жеков, когото трябваше да дам под съд миналия октомври, когато в “Макдоналдс” в подлеза на Ректората в София ме нападна вербално с крясъци, въвличайки и 10 годишната ми дъщеря в истерията си, причинявайки й невероятен стрес ( той се повтори вчера, когато тя присъства при връчването на призовката да се явя на съд заради “същия злобен чичко, който ни нападна в “Макдоналдс”).

Жеков твърди в жалбата си, че отразяването на тази истина в моя блог отключило негово тежко болестно състояние и призовава съда да ми наложи “справедливо наказание”. Делото е насрочено за 7 юни.

Особено нагло е, че на тъжителя му се било стъжнило много от това, че съм го снимал, при положение, че многократно и целенасочено ме е издебвал да се появя на публични места, за да ме снима с камерата си и да ме провокира с въпросите си ( от рода на онези, които го доведоха до физически сблъсък с президента Петър Стоянов).

Къде е логиката? Ако с една публикация в своя защита от неговата ( дългогодишна спрямо мен) агресия съм отключил тежка болест у Жеков,  както твърди той в жалбата си, не е ли по – добре за неговото здраве да се поуспокои, вместо да търси “ужаса” на прекия сблъсък с причинителя на неговото тежко състояние?

Какъв синхрон между моите преследвачи в предаването на щафетата само!

 

НА СНИМКАТА: Георги Жеков крещи в “Макдоналдс” срещу мен и дъщеря ми

 

Unknown-2

13 мнения за “Съдебният тормоз на атакиста Тодоров срещу мен се провали, щафетата пое Георги Жеков”

 1. И аз ще бъда кратък!
  УРАААААААААААААААААААААААААААААААААА!
  Да се готви по същата схема георги жеков. Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го стори. Роденият да бъде обесен, нама как да се удави!

 2. Солженицин описва такъв “конвейр” в Архипелаг ГУЛАГ: следователите се сменят, а жертвата е една и съща по много дни подред, без почивка, сън и храна. Някой хора тук все се майтапят, че червените ескадрони нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили, ама ако наистина са решили да ви качат на това влакче за 10 години по 6 месеца средно за едно дело ще им трябват само 20 човека, което за техния ресурс е нищо, не ако искат и 200 ще намерят, и 2000, а вас ви чакат още 10 години ходене по съдилищата, а може и 20 или повече, не знам какво да ви кажа 🙁

 3. На пресконференцията днес, след срещата с Борисов, Путин се подсмихнал под мустак, споменавайки, че “над 300 000 руснаци имат апартаменти на черноморското крайбрежие на България. Вложените от тях средства в недвижима собственост в страната ни възлизат на 5 млрд. долара! Българските курорти са силно популярни сред руснаците и през миналата година половин милион руски туристи са посетили България.
  А повече от 80 района на руската федерация поддържат партньорски връзки с български области и на миналогодишния форум на градовете побратими от двете страни във Варна са участвали 30 града!”.
  Но Путин е пропуснал да спомене за непреодолимия афинитет на руснаците към планините ни и към минералните ни извори и силното им желание да СИ ги каптират и да СИ печелят от тях като Сапарева баня и др.
  Днес пък имаше репортажи от протестите на хората, живеещи в близост до Рупите, където местни “инвеститори”, заедно с “морския” инвеститор от Свети Влас, хазартният бос Коко Динев (единият от братчетата, отдавна известни като подставени лица на руската имотна мафия по морето ни, редовно изпозвани, когато става въпрос за “проблемни” имоти, които биха провокирали евентуално обществено недоволство) са получили разрешение да СИ строят спа център до минералната вода. “Бизнесмените” планирали голям спа комплекс с 10 къщи за гости, административна сграда и голям паркинг върху лечебната кал на минералните извори до храма на Ванга! Следвали и два други хотела. Видът на терена вече бил прясно изменен със заповед на Агенция по геодезия, картография и кадастър от месец март. Гражданите от района и еколозите се тревожат, че хотелският комплекс ще си присвои почти целия дебит на целебната вода, ще я направи масово недостъпна за хората и ще наруши екосистемата. Нещо повече, земята, която „бизнесмените“ искат за себе си, е част от Хераклея Синтика – античен тракийски град на 2500 години!”.

 4. Новините са добри, но трудно ги осмислям. Според мен в нормална демократична държава/среда такива неща са невъзможни. Не мога да разбера какво щастие изпитват Тодоров и Жеков, завеждайки подобни искове. Какво удовлетворение, направо „кеф“ изпитва Г. Жеков със своето улично поведение?
  Но трябваше да има и нормални реакции в обществото. При иска на Илиян Тодоров цялата журналистичека гилдия поне с малко трябваше да покаже, че държи на професията си, на избрания начин на заработване на пари. Не го направи, но за неин късмет има нов иск. Предоставя се нов шанс (пак за сметка на г-н Инджев) на журналистите да защитят имената си или поне да дадат добър пример на своите деца. Дали ще има индивидуална или обща реакция от тях?
  Г-н Инджев,
  Благодаря, че във Вашия блог споделяте за сполетелите Ви неволи. Те показват какво се случва с човек, който държи на нивото си, но и дават сили по-лесно да се справям(е) с подобни ситуации. За което … БЛОГ-а-даря!

 5. Подлеци! Да се крещи на бащата пред детето говори що за мъж е такъв човек. Това е тормоз. Мисля, че един иск за неимуществени вреди срещу този Г.Жеков ще му дойдат добре. Той си е дал данните в съда и може да бъде съден по същия начин.

 6. Георги, същността на Путин не е тайна. Но кой ще спаси България, щом като агентите му са повече от милиционерите?? Знаеш ли колко им пука на тъпаците, че разкрили Путин. Те даже го харесват, защото прави явно, това за което те мечтаят. Те му се покланят, защото е диктатор, каквито са и те в мечтите си. Ако не беше така, Путин щеше да бъде таксиметров шофьор.

 7. Колко е държавната такса за завеждането на дело за клевета? Не беше ли процент от исканата сума? Така им се пада на душманите. Колкото повече се лакомят, толкова повече се набутват.

 8. Трябваше, Вие, да заведете дело срещу Георги Жеков за крещенето срещу детето!

 9. Към КИлиева:

  Напълно сте права. Мобилизирах разумът ( си ) да надделее над емоцията по време на агресията му ( както и над желанието на Жеков да ме провикора до степен, до каквато стигна с Петър Стоянов).
  Кой родител не би защитил детето си в подобна ситуация! При самозащита и в състояние на афект човек има моралното право да извърши и по-категорични действия от снимането с телефон.
  Нямам идея дали този мой дългогодишен преследавач изобщо е създал и отгледал дете и дали е в състояние да си даде сметка какво предизвика в душата на дъщеря ми с нападението си. След което иска да ме съди, че това го разболяло…Детето и до днес разсъждава тревожно по случая и шокът й се отключи сега отново.
  Нямам навика да споделям лични неща от семейно естество, но за първи път виждам съпругата си толкова вбесена по подобен казус. Иначе и тя е (почти) свикнала, че се натъквам на улична агресия, но в комбнацията с дъщеря ни, това наистина мина всякаква граница.

 10. Току що преведох 10лв през Пейпал на г-н Инджев. Реших всеки път когато някой заведе дело срещу него да превеждам (най-малко) по 10лв. Още само 500 човека да се съберат като мен, това са 5000лв, разделени на 5 месеца (колкото трае едно такова дело) и г-н Инджев ще си изкарва по една прилична месечна заплата благодарение на такива мижитурки като Жеков.

 11. И двамата лумпенизирани комплексари, избиват лакейските си комплекси, и лакейското си его ,като следват и обслужват пропагадността и демогогията на своите популистки началници и вождове, роби на фашизоидният си манталитет.
  А освен това тоя Жеков е и уше, и доносник на ДС. И с какви очи има наглостта ,арогантността и злобата да преследва г-н Инджев, след като и преди 1989г. , и след това е използвал клевети и доноси , криейки се зад фалшивият си антикомунизъм?!?
  Сигурно така иска да компенсира своето доносническо минало и сегашни зависимости от ченгетата от ДС?!?
  Но такива са марионетките на ДС, които никога не търсят враговете си сред водещите си офицери и началници в ДС, а винаги ги следват против техните политически и лични противници и жертви. Така са ги обучавали ,и те нищо друго не са правили и няма, и да правят. И още по-малко могат да станат истински антикомунисти, колкото и да се самозаблуждават и самозомбират.

 12. Към ХМ и VESELIN :

  Това, което казвате, ако се осъществи, то ние ще бъдем в състояние да възстановим БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА създавайки най-големия дарителски фонд на земята в защита на върховенството на закона на БЪЛГАРИТЕ (виж Законодетелството на държавата ни по време на управлението на КАНОВЕТЕ ни), благодарение на ерудицията, постоянството и твърдостта на нашия Будител, г-н Инджев. Аз казах: НЕК БАРЕ ТЕ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.