Нашенски евродепутат видя връзка между гейпарада и неспособността на полицията д се бори с престъпността

Разполагаме с нова почти революционна изява на Ангел Джамбазки, евродепутат от ВМРО, който всъщност се издигна на европейския си пост по нанадолнището на Николай Бареков, финансирания от КТБ журналист, нов политик, геополитик ( да не се бърка с гейполитик), властелин на английския език, борец срещу корупцията, цензурата и срещу прославяния на малко по-ранен етап от него  Бойко Борисов.

Същият евродепутат използва предоставената му телевизионна трибуна днес, за да направи връзка между самоизбиването на бандити, парада на едни хора с различна сексуална ориентация и ролята на полицията, заета да охранява въпросния парад. Според Джамбазки и един друг негов колега по хетеропартийна ориентация с обратен ефект върху евроориентацията на България, полицаите не трябва да охраняват гейпарада. Това ги отвличало от задачите им там, където са нужни. 

Звучи като призив “бий обратните на воля, няма кой да ти попречи”, както се правеше в НРБ от т.н. отрядници, които душеха по градските тоалетни, за да бият реални или мними хомосексуалисти по почина на нацистка Германия. 

Суперпатриотите, чийто вицепремиер Каракачанов отговаря за МВР, но не и за провалите на полицията, явно смятат, че избягалият от затвора рецидивист Пелов не е бил заловен преди да бъде застрелян в Ботевград от друг рецидивист по вина на ( най-ясно казано) на гейовете. Тези управляващи политици виждат връзка между охраната едни младежи, които дефилират веднъж годишно в рамките на час и нещо в София и фактът, че полицията не си е свършила работата по задържането и обезвреждането на опасния  Пелов, пребивавал на свобода цял месец в Ботевград след бягството му от Софийския централен затвор. 

Казвайки, че полицията трябва да се занимава с разкриване на престъпници ( но явно не успява), Джамбазки заключава, че тя не бива да охранява въпросния парад, който й пречи да си върши по-важната работа. Забравя само да добави, че не трябва да охранява дефилето на различните от него “ от такива, като мен”. Защото е важно все пак да знаем поради какви причини изобщо се налага едни хора ( все пак) да бъдат охранявани и кой ги застрашава толкова, че трябва да бъдат пазени с полиция през този еднинствен кратък миг в годината, когато те решават да обърнат внимание върху себе си като малцинство, което съществува и държи да напомни този толкова непоносим за Джамбазки и компания факт. 

3 мнения за “Нашенски евродепутат видя връзка между гейпарада и неспособността на полицията д се бори с престъпността”

 1. Всеки който служи на русия бързо се издига и кариерно и финансово. Тези предатели затова и служат. Недоразвитите им мозъци налагат нова ценностна система. Става модерно да си прост, да ръсиш простотии дори в Европарламента .
  Да но в момента най-важната тема е:герб декларира ( да не би някой да се съмнява) че гони посоката на империята на злото. Внесена е за гласуване като първа точка беляНЕ.ЗАТОВА ЗА УТРЕ ДВЕ ЗАДАЧИ:във 8. 30 при парламентът.и второто дело на Иво Инджев.

 2. Уважаеми г-н Инджев,
  От това подробно описание на телевизионната изявата на А. Джамбазки не разбрах, водещият не го ли засече (както би му се случило в австрийската телевизия да речем)?

 3. По-голям гейпарад от “политическата кариера” на жамбаски и неговият началник в МВРО – каракачАНСКИ едва ли има.
  И последният път, от много предишни, на евроизборите жамбаски влезе в Европарламента с крадените пари от КТБ, заедно със джурналиста – бардаков.
  А още много години преди това МВРО стана обслужащ персонал на българо-руската порционна рублофилия. И докато каракачАНСКИ е назначен за надзирател на МВРО, МВРО ще си остане само един казионен и лакейски придатък на властть, на обръчгархията , и на руският империалистически путлеризъм в НРБ.
  И каракачАНСКИ ,като другият агентин – гоцье , може само да обслужа своите водещи кукловоди в ДС.
  И както гоцье са го наричали заради натегачеството му – гошеТО, така и каракачАНСКИ е “заслужил”, по “заслуги”, да го наричат – иванЧО.
  А пък и неговият дупетат жамбаски не “изостава” от своят “партиен” шеф, в самообслужването на властть, ……….на ежедневният ИМ ,……. на казионният ИМ гейпарад пред властть.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.