Първото заседание по делото на Георги Жеков, обиден, че съм отразил в блога си неговата агресия срещу мен и детето ми на 24 октомври миналата година в “Макдоналдс” в подлеза на Софийския университет, приключи днес в Софийския районен съд с отхвърляне на заведения по време на самото заседание искане на Жеков да спечели от него 6 хиляди лева за моя сметка. https://ivo.bg/2017/10/24/лирично-по-повод-свинщина-срещу-детет/

Адвокатът изтъкнал, че тъжителят Жеков води много дела и няма средства.

Съдията е предложила рутинната мярка споразумение или медиация. Защитата на Жеков се е съгласила и с двете предложения, но неправомерно, тъй като няма пълномощно от тъжителя. 

На делото, в което съм принудем да доказвам, че не съм разболял тъжителя с факта, че съм защитил себе си и детето си от неговата агресия чрез публикуване на фактите в моя блог, продължава на 27 септември.

Апропо, в тъжбата си срещу мен Жеков заплашва със съд и Николай Колев – Босия, чието твърдение за Жеков като доносник на ДС с псевдоним “Върбан” съм цитирал в блога си. https://www.youtube.com/watch?v=mr3qDQPxVbE

А междувременно каскадата от дела, с които се опитват да ми запушат устата, продължава. На 12 юни е второто заседание по второто дело на областния управител от “Атака” Илиан Тодоров срещу мен ( също за обида и клевета) в Софийския районен съд. Същият загуби на първа инстанция в Районния съд, който постанови моята невинност по всичките му обвинения и го осъди да плати разходите по делото. 

Толкова на този етап по темата за напъните да бъда усмиряван като журналист от подобни тъжители. Тъжна работа…

11 мнения за “”

 1. както предположих(и написах тук) зимата,атакиста няма да постигне нищо.За жеков съм убеден в същото!

 2. Има нещо ново. Финансовото джудже русия която не може нищо да даде а само да вземе настъпва в България по всички фронтове. Усеща краят и е активизирала всичко и всички. Бой последен.Зад нас е масква. Протестиращата общност днес определи: русия враг номер едно за България. герб официално се определиха , че са челният отряд на руското проникване в България. Парламента официално направиха заявка за смяна на името си на дом на българосъветската кражба
  Решението – измислиха го УКРАИНЦИТЕ ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА.

 3. Гледал съм и съм слушал ПЛЕЯДИТЕ на този НЕНОРМАЛНИК ГЕОРГИ ЖЕКОВ. Този УРОД защо не се захвани с по нормална работа а е тръгнал като ЗЛОБНО ПСЕ да хапи на ляво и на дясно – и да представя тези или онези като мекерета на ДС и БКП. Изминаха 27 години защо този не говореше едно време преди 89 годин- мисля че нямаше здрави гащи тогава. Самият този като какъв се мисли? Видях снимките на господин Инджев от Мак Доналс миналата година – не мисля че господин Инджев е обидел с нещо този КРЕТЕН който за да се направи на МЪЖ пред приятелите си започна заяждане та дори пред дъщеричката на господин Инджев. Мисля че този НЕНОРМАЛЕН ТИП трябва да си получи заслуженото както и онзи ЦИГАНИН Илиян Тодоров. Ще поживеем и ще видим!IIC…..oIL.

 4. Гледал съм и съм слушал ПЛЕЯДИТЕ на този НЕНОРМАЛНИК ГЕОРГИ ЖЕКОВ. Този УРОД защо не се захвани с по нормална работа а е тръгнал като ЗЛОБНО ПСЕ да хапи на ляво и на дясно – и да представя тези или онези като мекерета на ДС и БКП. Изминаха 27 години защо този не говореше едно време преди 89 година – мисля че нямаше здрави гащи тогава за това! Самият този като какъв се мисли? Видях снимките на господин Инджев от Мак Доналс миналата година – не мисля че господин Инджев е обидел с нещо този КРЕТЕН който за да се направи на МЪЖ пред приятелите си започна заяждане та дори пред дъщеричката на господин Инджев. Мисля че този НЕНОРМАЛЕН ТИП трябва да си получи заслуженото както и онзи ЦИГАНИН Илиян Тодоров. Ще поживеем и ще видим!IIC…..oIL.

 5. Освен препоръката на съдията: споразумение и медиация аз му препоръчвам и медитация. Да избягва червени меса, водка, Раша Тудей ТВ, повече разходки на открито в планината. Занимаване е с обществено полезен труд, всякаква благотворителност, дарителство. И резултатите ще дойдат, непременно ще дойдат. ☺️

 6. този гж е ,, герой,,на местна почва който има желание, някой другари да му влезнат в положение, за да бъде съжаляван като бедняк, обругван от човек стояш от другата страна на полосата.

 7. Организирана и скалъпена акция за унищожаване на свободното слово.Гонене на най силните журналисти до физическо изтребление.
  Под ръководството на руското лоби и лично на лицето Бойко Методиев Борисов.Използуват се маргинали и неуравновесени типове от висшето управление на страната и обществото.
  Един истински управленец не би посегнал да унищожава обикновен гражданин само за да демонстрира сила.Но Илиян Тодоров е далеч от категорията висш администратор.Нищо лично,просто човекът изпълнява поръчка на путиновите слуги.
  Но … има и истински българи и справедливи юристи.Като съдията по делото.И ще стават все повече.
  Престоят ни тежки дни .Особено след *Белене*.Наглостта ще става все по видима.Краденето и безхаберието също.Гоненията още по страшни.Народът по обезверен.Трудно ще се организират протести.
  Жоро,днес с две приятелки изпълнихме твоята поръчка.
  Призовавам и другите да го направят ,за да има и едно малко островче за нас -този блог.

 8. Добър вечер! Имах идея да присъствам на 12-ти,на новото дело срещу Иво. Трябва да призная, отказах се, защото не мога да изтърпя атакиста. И още-ще има достатъчно софиянци, а част от спестените пари ще приведа в сметката на Иво. Приятели, можете да превеждате до 20 лв. в сметката на Иво, но само в Райфайзен! Не забравяйте да кажете-за попълване на сметка! Това позволява да не Ви вземат такса за превода. До 20 лв, без такси!… Вярно, трябва акъл, но и без пари не може. Приятели подпомагайте кой с колкото може докато не е станало късно!Успех Иво и приятели!

 9. Чудя му се на този ненормалник жеков, каква достойна жена беше неговата покойна майка Ани Драндарова – пианистка, журналистка и много свестен човек, изпитала толкова много несправедливости през трудния си живот!!! Той сякаш е раждан не от нея, а от някоя като нора ананиева, или цола драгойчева?!

 10. Докато не се махне този “МИНУС ПРЕД СКОБИТЕ” в България всичко ще бъде с обратен знак. Насилникът ще съди пострадалия, палача – жертвата, русомолите и абсолютните путинари ще си облажват на тлъстите държавни щатове,всичко що мърда още ще гледа да се изнася в чужбина, България ще се пълни с руснаци и Руският грабеж ще си вилней, маскиран и натрапван от медии и продажни чутори.

  Случаят Жеков е прилагане на руската схема за заглушаване на истината и запушване на устата на Свободното слово. На какво се засегна ченгето, нали “са работили за Отечеството…”

  Дръж се Бати Иво, Кръста Ти не е лек и блажен ще е всеки, който ще сподели тази тежест с каквото може.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.