Още един 17 юни и в България ще се говори руски по задължение

Какво е общото между 17 юни 1990 г. и 17 юни 2001 г.?

Общото е, че в първия случай прегрупираната вече в руска бивша съветска пета колона в България спечели изборите за Велико народно събрание с абсолютно мнозинство на втория кръг ( за 18 места), а във втория случай през 2001 г. същото беше сторено от обновения инструмент за руско влияние у нас , но под формата на парламентарни избори, спечелени с идентични стойности от Симеон Сакскобургготски. 

В първия случай начело на победата на прегрупираната московска пета колона застана Луканов, а във втория – беше монтиран един лукав гастрольор, доведен за целта от Мадрид, който успя да презареди амортизирания руски ресурс в българската политика с още носталгия по миналото – този път с монархически телешки възторг. И ако не беше противодействието от страна на западните партньори, от които зависеше приемането на България в НАТО ( срещу което първоначално Симеон се възпротиви още от Мадрид), а после и в ЕС, телешкият възторг можеше да даде днешните проруски резултати още много по-рано. 

И в двата случая ставаше дума за употребената носталгия на наивните българи по миналото, но във втория случай мнозина повярваха, че така оставят в миналото носталгията по комунизма, гласувайки за неговия антипод по рождение, оказал се в “симбиоз” ( по Станишев) с наследниците на онези, които са го прогонили от България и са репресирали семейството му.

8EBA615D-8557-4266-BB4F-48B8A17699F7

Творение на 17 юни 1990 г. стана мораториумът върху външния дълг и банковият срив като инструменти за ограбването на българските вложители ( да спомена “само” това). А във втория случай получихме като наследство на 17 юни 2001 г. монархосоциализъм, съпътстван от бандитски войни на терена на един  “велик шериф” на полицията, осребрил парадоксално своята професионална неспособност ( или нежелание?) да ги спре с политическа кариера на несменяем  управник на България. А в добавка получихме най-големия грабеж в историята ( може би и на света, ако се наложат на глава от нещастното население милиардите, “изчезнали” от КТБ), осъществен в условията на катастрофирало свободно слово. 

На днешния 17 юни 2018 г. осъмваме като държава, в която повече от всякога се разпорежда московската пета колона под благосклонното покровителство на най-големия виновник за това статукво , утвърдено през неговите 10 години слава, какъвто е премиерът Борисов.

Оставям на нумеролозите, астролозите, политолозите и прочее специалисти по гадачесто ( по Симеон Сакскобургготски) да преценят що за съвпадение е с разлика от 21 години на 17 юни да се случат споменатите две драматични метаморфози, върнали в крайна сметка на власт старите господари на съветизираната със сърп и чук България. Ако в първия случай това беше явно, то във втория стана ясно на всички след като  Симеон Сакскобургготски се оказа в коалиция с БСП, от каквато нямаше нужда по силата на парламентарна аритметика.

14 мнения за “Още един 17 юни и в България ще се говори руски по задължение”

 1. леко допълнение-на 17.06.2001 цъфнахме с ислямски-монархо-комунизъм..дпс/ндсв/бсп/!!

 2. Споделят във форумите, че на заведения по морето имало надписи “За цигани и руснаци забранено!”
  Ако някой е чул и видял това чудо невиждано, би било полезно да публикува тескт или снимка във форума?

 3. Прощай, немытая Россия,
  страна рабов, страна-господ.
  И вы, мундиры голубые,
  и ты, им преданный народ!

  Лермонтов

  Ако имате половин час, вижте и това:

 4. Следете мисълта: задачите на КГБ и ДС са били да се следи вражеската емиграция, Кобурготски е сред важните фигури към които има интерес ДС и КГБ. Пробутват на Сакскобурготски чрез агент Тилев възможност за да получава големи пари и да влезе в зависимост тъй като СИМЕОН НИКОГА НЕ Е ВЯРВАЛ, че ще се връща в комунистическа България. Казал си е – ще взема парите и ще си стоя на Запад. Да ама Не. Същите зависимости и агенти на ДС, КГБ Бригадир Аспарухов го Върнаха в България и го зачислиха за месия. Агент Кобурготски върна по време на мандата си ДС и комунистите на власт. Даже опита да сложи Бригадир Аспарухов за началник на службите. Всички знаем как ни оправиха за 800 дни. Сега се готви същото с Трифонов. Но да се надяваме, че закона Магнитски развали плановете на ДС, Решетников и Пеевски.

 5. Кратък превод на едно от свидетелствата от горния клип /говори се за руснаците/:

  “Тъй като бягат от истината и обичат да лъжат, при това са крайно подозрителни и те самите много рядко вярват на когото и да е; този, който тях може да измами, го хвалят и го броят за майстор.”

  “Ако те предлагат дружба, то те не правят това от любов към добродетелите /които те не уважават/, а за изгоди и ползи. Затова за тях може да се каже: :……:

  “Когато наблюдаваш руснаците по отношение на тяхните душевни качества, нрави и начин на живот, то не може да не ги причислиш към варварите. Руснаците изобщо не обичат свободните изкуства и сложните науки и нямат никакво желание да се занимават с тях… Тъй като те са незнаещи науките, не се интересуват много от важни събития и изобщо не се стремят към запознанство с качествата на другите нации, то нищо такова не им се налага и да слушат”

  “По-голямата част от тяхните разговори са за това, където ги тласка тяхната природа и неизменния им начин на живот: говорят за разврат, за гнусни пороци, за неприлични и безнравствени постъпки, извършени от тях или от други.”

  Адам Олиеарий /1603-1671/, германски пътешественик, географ, ориенталист, историк, математик и физик.

 6. И нещо общоизвестно, но пак да го кажем:

  “Серп и молот – это смерт и голод”.

  В превод – от Путин чакай само да те окраде като Сталин и Брежнев. И Бойко Борисов да не се опитва да надмине Гошо Тарабата и Тодор Живков в храненето на вечно гладната сибирска мечка.

 7. Както е пеел Висоцки: “Еще не вечер”. Всички русофили и руснаци, които напират за истинска война, ще я получат в напълно реален вариант, какъвто никога не са сънували. И ще платят изключително тежка цена, заедно с децата, внуците, родителите си. Още нищо не е започнало и те нищо не са видели.

 8. До Скъсване с Русия – който се интересува, е наясно с историята – след като затъва в кръв до лактите, “светеца” Александър Невски приема исляма малко преди да умре. Той е сътрудничел със Златната Орда и е избил много руснаци. Това е историческата истина. А дали трябва един човек, приел исляма и умрял като мюсюлманин, избил голямо количество руснаци, да бъде име и патрон на най-голямата българска църква – може би, всъщност наименованието на храма в София, в светлината на житието на Ал Невски, е повече от двусмислено. 🙂

 9. До Vindicta

  Александър Невски получава титлата “Велик княз” от монголския Хан Бату /внук на Чингиз хан/ през 1241. Като верен монголски роб и яничар. По тогавашния протокол в израз на признателност усърдно му е облизал ботушите. И същият ден е приел исляма.

  По интересното е, че Александър Невски е канонизиран за светец от Руската църква точно 300 години след това – през 1541. Дано се забрави, че е приел исляма…

  Всичките им светци са такива уроди. Знаете ли например кой е Василий Блажени, на когото е кръстена най-голямата кремълска черква? Градски московски идиот, който в средата на 16-ти век обикалял пазарите да го хранят и непрекъснато бръщолевил несвързани глупости. Но Иван Грозни го мислел за много умен и всеки ден пращал след него да му записват щуротиите и “предсказанията”.

  А истинският прякор на цар Иван IV е Грязны – Мръсния. Защото по някакъв повод на млади години дал обет да не се къпе и цял живот ни се къпал. Грозни /Страшни/ е доста по-късна руска историческа фалшификация.

  Хайде стига за руснаци, че гнус ме хваща.

  Бъдете здрава и в добро настроение!

 10. “Много уважавам турците за това, че като са ни поробили, не са ни накарали да им строим паметници за благодарност.”

  Георги Марков, български писател и журналист, убит в Лондон през 1978 по заповед на кървавия диктатор Тодор Живков.

 11. Преди време писах, че кроманьонците като по-умни са успяли да завладеят Европа и да избутат неандерталците в Русия. Ето резултата:

 12. Това с “руския език” е една от големите пародии в България. Просто и ясно доказателство за влиянието на русия, но и податливото русифициране на много българи.
  То да е “правителство” виновно, да го смениш някак, и новото ще реши въпроса. Много по-опасно, русоближещия вирус е сред хиляди у нас.

  Що се отнася до църквата. Това е ЖИВА ПАРОДИЯ.
  В никоя страна, нейната ЦЕНТРАЛНВА ЦЪРКВА, на ПЪПА НА СТОЛИЦАТА Й, която църква трябва да е символ на НАРОДНАТА И НАЦИОНАЛНА, ИСТОРИЧЕСКА ДУХОВНОСТ, СВЯТОСТ, ИДЕНТИЧНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ, НЕ САМО СВЪРЗАНО С ВЯРАТА, А И ОЩЕ ГОРДОСТ, НАПЕТОСТ, ПОГЛЕД В МИНАЛОТО И БЪДЕЩЕТО, НЕ НОСИ ЧУЖДО ИМЕ!
  А ТЯ НОСИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СОБСТВЕНОТО ИМЕ.
  ЗАЩО НЕ “СВ. Св. КИРИЛ И МЕТОДИЙ”, КАКТО Е БИЛО, ИЛИ ПЪК “ИВАН РИЛСКИ” – ОЩЕ ПО-БЪЛГАРСКО??
  НОСЕНЕТО НА ЧУЖДО ИМЕ Е КОЩУНСТВО, НАРЕД С НАЛИЧИЕ НА (ПОНЕ ЧАСТИЧНА) ЛИПСА НА ИСТИНСКА ВЯРА И УБЕДЕНОСТ В БЪЛГАРЩИНАТА!! УЖАСЯВАЩО, ПРЕДАТЕЛСКО, НО И КОЛЕНОПРЕКЛОННО, НЕВИЖДАНО КОЩУНСТВО!!
  В Белград, основната им, централна църква се казва “Свети Сава”. Знае се кой е Сава.
  В Атина… в Истанбул (джамия).. в Букурещ… И ТЪЙ НАТАТЪК.

  ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ И К О Н Я ПРЕД “НАРОДНОТО” ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА “КОНЯТ НА ХАН АСПАРУХ”.
  И ВЪРХУ НЕГО ТРЯБВА ДА СЕДИ НЕ НЯКОЙ ДРУГ, САМАТА ФИГУРА НА ХАН АСПАРУХ. ОСНОВОПОЛОЖНИКЪТ НА ТУКАШНАТА НИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА !!

  Що се отнася до мони сакса, той поначало е Операция на КГБ-ДС. Още след разрушаването на царизма в русия новото Кагебе (огпу, нквд и т.н.) “запазва” опозиционери в съветска русия, уж да съществуват необезпокоявани, защото знае, че един ден може да потрябват на външен интерес, т.е. чрез тях да организира подвеждаща операция, че уж действат самостоятелно срещу червената власт, да налепят към тях привърженици, и така да бъдат изловени и изтребени цели организации и хиляди хора, до девето коляно. Така става чрез известната операция “Тръст”, така става дори чрез хора “опазени” чак до време на войните из Източна Европа след 1938-а.
  Ще кажете каква връзка има със симеончо. Връзката е, че разузнавания като кагебе и кремъл работят с поколения, десетилетия и милиони, замисляйки да продължават влияние, намеси, пробиви и тъй нататък. Още при свалянето на монархията у нас, мони е бил забелязан от руското ръководство, където е стоял продължително време, и има приказка, че сталин е казал “пазете детето”, малкото царче, което един ден може да послужи.
  И то “послужва”. При “идването” на мони монарха с “в свободна независима демократична” България има доклади да германското разузнаване, беенде, в което той пряко е назован “агент на кагебе”.
  Паспортът на мони, българският, е осигурен чрез съвместна операция кгб-дс, и даден на ръка в мадрид по верига, започваща от кремъл, по-нататък лубянка, София, десе, Мадрид и тъй нататък.
  Иначе казано, москва поддържа още една “резервна троянска скамейка” у нас. Както магарешката, през последните години. Както и още една “алтернатива”, та жорж-ганчевския шут, също офицер от десе. Да не говорим за тренчо, “държащ” фронта на профсъюзите, направил се и той на чудесен проамериканец, като сидера, през 1990-те, а пък после правещ протести пред посолството на Украйна, че тя е нещо “виновна”, а не русия…

  Междувременно:

  Предишният директор на цереуто, нарича Доналд Тръмп “Хитлер” и правителствотво му “нацистко”, по отношение на “третирането” на миграцията по южната граница.
  Да, това у нас е пропуснато от “слугинажните медии”, както точно ги нарича ИВО. Понеже и “тръмпизмът” у нас е една ПОДАДЕНА операция от кагебе-десе-данс, и изпълнена тук, с членове нашенски офицери от десе-данс. И “не трябва” да бъде критикуван, както и Тръмп не трябва, понеже си пада поне малко руски човек…
  https://nypost.com/2018/06/17/ex-cia-head-compares-us-immigration-policy-to-nazi-germany/
  http://www.newsweek.com/former-cia-chief-compares-trump-administration-nazi-germany-over-border-policy-980348

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.