Валерий Тодоров член на СЕМ? Рус(офилс)ко гладно нема

Гласят за член на СЕМ Валерий Тодоров, бивш шеф на БНР и виден представител на обслужващите проруското статукво у нас журналисти. 

Подкрепям идеята в органа, играещ ролята на държавна котва за задържане на българските медии на дъното на световните класации по свобода на словото, др. Валерий Тодоров, да бъде имплантиран в загниващия труп на медийната свобода у нас като доказан вирус на русофилството. Абонираният за подобни началнически постове В.Т. този път се кани да просперира от квотата на президента Румен Радев.

Като удобен за Кремъл кореспондент в Москва Валерий Тодоров е дългогодишен еквивалент  в т.н. българска журналистика на тамошния любимец на официална българска служба посланик Бойко Коцев. Назначението му в СЕМ ще е поредното потвърждение на факта, че “рус(офилск)о гладно нема” в днешна България.

bnr_president_s

 

 

 

 

 

 

Може пък някои слепци у нас и в чужбина да прогледнат най- после за факта, че Радев е инкарнация на Първанов и е надграждане, прераждане на един пламенен защитник на военнопрестъпника Милошевич в края на 90-те години на миналия век, превърнал се за една нощ само година и малко по-късно в кочияш на българския троянски впряг на руската тройка в препускането й към за(па)дния двор на НАТО с цел шпиониране в руска полза.  

Радев върви по следите от копитата от руската тройка Златев, Борисов и Първанов, в която изпадналият по пътя Първанов е заменен от по-млад и по-добре маскиран “натовски” главнокомандващ.

Назначаването на др. Валерий на добре платения държавен пост  ще е поредното доказателство за приемствеността между управлението на шефа на БСП Георги Първанов в качеството му на държавен глава и сегашното заварено положение на също толкова “натовския” главнокомандващ Румен Радев. Защото Валерий Тодоров обслужваше  Първанов като “свещена крава” в БНР ( изразът е на колегата Мерим Тенев, напуснал с отвращение по тази причина държавното радио през 2010 г.). http://afera.bg/бнр-в-стъкларския-магазин-на-радиоефи.html

После(зло)слов: 

За желаещите да ме заподозрат, че завиждам на др. Валерий Тодоров за поредното му удостояване с голяма заплата за вярна служба ( на “вечната дружба”) съм длъжен да спомена, че два пъти – веднъж на един премиер и втори път на един днешен вицепремиер – съм отказвал предложения да ставам член на СЕМ. Лицемери, не ме мерете с лицето В.Т. http://www.predavatel.com/bg/news2010/2010_01_26_3

 

НА СНИМКАТА:  Русофилският тандем в БНР : шефът Валерий Тодоров и неговото подобие Петър Волгин, член на вътрешния кръг на другарите, излъчили журналиста Иво Христов за гуру на президента Радев, който се кани да се отплати с пост на още един верен ( на московската пета колона) другар. https://www.24chasa.bg/Article/1747196

 

Image_1747197_126

9 мнения за “Валерий Тодоров член на СЕМ? Рус(офилс)ко гладно нема”

 1. Kакъв е смисълa нa този избор знаейки че ще породи кавги? В 2018 има доста по млади и необременени хора,заслужаващи да са в екипа на СЕМ.Освен ако oт президентството не търсят точно този ефект.Това е нелепо.
  БСП все още не се чувства българска партия, постоянно търсят одобрение от Кремъл.

 2. Дали са готови долните тримца да последват мерака на двете тьотки от фотото долу. Едва ли. Руските лелки са поне искрени в идиотизма си. Нашите са просто РУБЛОФИЛИ.
  https://pbs.twimg.com/media/DgNsNSpX0AApsLS.jpg

 3. Какво да се прави господин Инджев, България не обича нито Цецка нито Росен 🙂

 4. Спешно ми се наложи да замина за София.Докато се разхождах около Математическия факултет и чаках моя син се срещнахме и ви кимнах инстиктивно, бяхте с дъщеря си, Вие също кимнахте.Съжалявам , че не успях да Ви поздравя за активността .Все пак , поздрави от Сандански.

 5. Подобни назначения постилат връщането на БСП и Ко на власт. Справка, царя.

 6. вари го,печи го-КАМАНИСТ,казваше баба ми,няма оправяне,каменни ГЛАВИ,докога не знам, с чук да го удряш все тая-боклук на Боклуците,докога ще ги търпим тези нещастници-РУБЛОФИЛИ работещи за КРЕМЛЯ вземайки комисионните на ПУТИН бивш превалов и сие.

 7. Към svetlan:

  Да, спомням си, поздрави отново.

  До часове ще се реши датата и мястото на представянето на новата ми книга “Измамата Сан Стефано”. Ще имаме възможност за среща.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.