ПОКАНА за запознанство с “Измамата Сан Стефано”

Print

 

 

 

Дойде моментът за представянето на новата ми книга “Измамата Сан Стефано”.

Насрочено е за 6-ти юли, петък, от 18.30 в градината на хотел “Маринела” ( запомнен от мнозина българи като “японския”).

Домакините предоставят приятната обстановка ( на може би най- екзотичната градина от подобен род в София) и скромен коктейл. 

Най – близкият Монумент на окупационната червена армия ( МОЧА), на който желаещите могат да поднесат своите благодарности ( преди или след представянето), е на няколко минути разходка в същия квартал на бул. “Черни връх” . Ще го познаете по насочените срещу прозорците на живеещите наблизо българи оръжия на “освободителите” от скулптурната композиция, изобразяваща нещо, което не се е случвало в България.

Синоптиците обещават слънчево и топло време на 6-ти юли.

Моя милост обещава кратко представяне с възможност за подобни по краткост въпроси и отговори, за да има повече време за подписване на съответните екземпляри от книгата.

Поканени са всички приятели и останалите, които биха искали да научат истината за най-голямата манипулация в българската история с давност от 140 години, която предопределя и днес българското с(ъ)ветоусещане, базирано на фалшиви новини от втората половина на 19-ти век. Тази истина е доказана в книгата с извънредно голям брой цитати от руски автори ( има също и български, английски, украински, германски и др.), повечето от които не са си представяли, че един ден ще бъдат цитирани така обилно като доказателство за (про)руското манипулиране на българската история. 

Поканени са и медиите, включително ( и обидените от моите критики) ако пожелаят да анонсират появата на книгата, от която много хора ще научат за първородния грях на суеверното ( по Димитър Благоев) преклонение пред политиката на една чужда държава, за която бившият русофил Иван Вазов ще напише на залеза на своя живот, че носи на българите ново иго. 

Проглеждането не винаги е лесно и бързо, но е свещено право на всеки мислещ индивид. 

Необичайно е да се представя книга в разгара на летния отпускарски сезон и в петък (при)вечер. Предполага се, че много столичани ще отсъстват, използвайки законното си право на самоотбрана срещу летните горещини в големия град чрез напускане на столицата. Но, както много пъти съм писал, бройката е важна само за онези, които отглеждат бройлери или се чувстват такива. Останалите сме “свободни кокошки” ( по аналогия с руската подигравка, според която България е толкова чужбина, колкото “курица” ( кокошката) е птица.

Волните птици се познават в полет. 

8EBA615D-8557-4266-BB4F-48B8A17699F7

18 мнения за “ПОКАНА за запознанство с “Измамата Сан Стефано””

 1. И Курлелия щяла да дойде.. обади ми се.. претърпявала КАТАРзис…
  Даже и пантата на андрей, т.нар. “български” “историк”… минавал на релси реални…
  Чувам и и за полковник макаров… от московец, щял да стане клисурец,.. не копринканец дори…

 2. И боко ми се обади даже… щял да смени “винету” с нова намасна книга (“настолна”, по руски), наречена “ИЗМАМАТА САН СТЕФАНО” !
  .. . . .
  УСПЕХ, САМО УСПЕХ!
  НА ИВО И НА КНИГАТА!!

 3. Успех и много издания на книгата!

  Надявам се тази книга да бъде включена от МОН като учебно помагало по История на България както в средния курс, така и в Историческите факултети.

  Книгата ще бъде ли представена и в Пловдив?

 4. Иво, ти “взриви” световното.
  Който пропусне поредният мач за сметка на това и отиде на афишираното събитие гарантирано си прави хубав спомен за цял живот.
  УСПЕХ!

 5. Поздравления!!!!…Бъдете здрав и успех на книгата, така дългочакана от мен, а убедена съм и от мнооого съмишленици, редовно посещаващи блога Ви!….

 6. Информацията за скорошното представяне на новата книга на Иво
  “Измамата Сан Стефано” обяснява паническата кризисна акция с интервюто на психото- богослов Николашка Михайлав, чиято единствена цел е да неутрализира, или поне да минимизира, но задължително с “Ентелектуален финес”, ефекта на книгата върху нещастните интелигенти, щото са по-трудни за манипулации и подозрителни към опити за внушения, след което ще започне и по-грубата обработка на простолюдните маси чрез байганьовските омаскарявания на пеевските медии и сайтове като Пик и Епицентър. В очакване сме!

 7. Надявам се че, презентацията на книгата да мине с огромен отзвук в нашите медии, дори и да има негативни коментари, пак е реклама. А, иначе сьс сигурност сьдьржанието и ще е достоверно след като автора и е доказано смел и упорито отстояващ истината.
  Успех!

 8. Поздравления!
  Успех!

  Аз също се надявам че, презентацията на книгата да мине с огромен отзвук в нашите медии….
  но ако презентацията на такава книга можеше да предизвика отзвук в медиите, нямаше да има нужда от нея. Всичко това щеше да си е ако не в учебниците, то поне в христоматиите по история.
  Сигурен съм, че и това ще стане!

 9. Pozdravlenia za knigata g-n Injev, za uspeha mislia che niama samnenie. Vash iskren pochitatel.

 10. Поздравления за новата книга, Иво!
  Няма съмнение в нейния успех защото тя е поредният прозорец към истината за родната ни история.Все повече българи започват да гледат през този прозорец и това е най-важният резултат от твоя будителски труд.
  Бъди здрав и до скоро виждане!

 11. Чудесно е, че истините, свързани с този съдбовно важен за разбирането на българската история въпрос ще бъдат казани пределно честно и ясно в такъв крайно тежък и по тази причина съдбовно важен за българската история – и най-вече за достойното бъдеще, за бъдещия възход и просперитет на нацията ни! – исторически момент, който преживяваме сега!

  Успех на книгата и от мен!

 12. Ехаа , Браво !
  Писна ми да слушам от най-различни възрастови групи , от бабата до “бебето ” : ” Ама те нали ни били освободили ?”

  Вече разказах на доста хора за нея ! УСПЕХ !

 13. Поздрави и от мен ! Твърдо съм на линия и докато не получа книга с автограф , няма мърдане от там .

  Споделям напълно позицията на фамилния ми адаш относно пряката връзка между евентуалния медиен интерес и учебника по история .

  Надявам се “Измамата “Сан Стефано” да се превърне в нота за обявяване на война от името на родолюбивите българи към (не)известен противник(ци) именно за този най-важен след буквара учебник .

  Защото с фалшива история ни чака фалфиво бъдеще .

 14. И дойде денят! Поздрави, г-н Инджев!
  Вярвам, че това, което сте написали ще остави неизлечима следа в в БГ историографията!
  Ако рече Господ да имам късмет да съм в София в този ден, ще съм поласкан да се запознаем.
  Вярвам, че и занапред ще продължите усърдно делото си на народен будител!

 15. Появата на тази книга е наистина уникално събитие в най-новата българска история! Надявам се един ден и моите деца и внуци да я прочетат.

  Любопитно ми е книгата какъв отзвук ще предизвика у непредубедените хора, които искрено вярват в положителната роля на Русия в българската история – че са освободители, че сме близки, че ни желаят доброто, и прочие. Един човек да “прогледне” след прочитането и – пак ще е имало смисъл нейното написване.

 16. Ааах, неблагородно завиждам на всички, които ще имат възможност да разлистят първи книгата. Поздрав за всички приятели!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.