Столетницата пак крета зад Атака в подмазването на Кремъл

БСП пак се присламчи към Атака, обратно на вица за Гарабед, който поискал шивачът да му пришие балтон към копчето, което му донесъл.

Тук е така: каквото каже управляващият Сидеров, говорител на Кремъл в смълчаната България, това се превръща в позиция и на опозицията. http://clubz.bg/69958-bsp_pita_borisov_rusiq_i_kitaj_zaplaha_za_mira_li_sa

Каже ли Сидеров, че Борисов, не трябва да пъди руски дипломати заради някаква си Великобритания, Борисов козирува. Не ги пъди. 

Рече ли Сидеров да се подиграе с Цветанов, заместник на Борисов, че не разбира от международна политика, уж опозиционната на Сидеров и Борисов БСП веднага се съгласява с началника си от Атака.

Нормално е. Цветанов е само заместник на Борисов. Докато Сидеров им е началник по московска линия  и това определя великанската роля на дребосъка.

Като става дума за воля, утре и “Воля” може да бъде задействана в същата роля. Въпрос на кремълска воля кой да води атаката срещу България.

6 мнения за “Столетницата пак крета зад Атака в подмазването на Кремъл”

 1. Болен Лидеров совалката на кремъл-путин и сие, лавира между герб и бсп, като жонгльор, почти фокустник ,прави каквото си иска, с одобрение от тавариш решетников.Истински лидер на нашата държава ,петоколонник за пример,вечен в класацията като нумер 1 за всички времена,евала.

 2. Дойде моментът за представянето на новата книга на Иво “Измамата Сан Стефано”.
  Насрочено е за 9-ти юли, понеделник, от 18.30 в градината на хотел “Маринела” ( запомнен от мнозина българи като “японския”).
  https://ivo.bg/2018/06/28/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%b0-%d0%b2-%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d0%bd-%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%84%d0%b0%d0%bd/

 3. Светли примери!
  Току що преведох 10лв през Пейпал на г-н Инджев. Реших всеки път когато някой заведе дело срещу него да превеждам (най-малко) по 10лв. Още само 500 човека да се съберат като мен, това са 5000лв, разделени на 5 месеца (колкото трае едно такова дело) и г-н Инджев ще си изкарва по една прилична месечна заплата благодарение на такива мижитурки като Жеков.

  POSTED BY VESELIN | МАЙ 31, 2018, 13:36

  Д. Савова-тя и две нейни приятелки, т.е, 3Х20лв и Роберт Алтънов пък са използвали услугите на Райфазен Банк. Там, превод до 20 лева с уточнение “попълване на сметка” е без таксата от 3 лева.

 4. Все пак -да не забравяме в какъв контекст бяха казани тези думи на цвъки Умното. Защото трябваше някак да се замаже политическата ПОРЦИОННА “коалиция” между калинковоКРАСНОкожите от ГЕРБ, КРАСНОармейскокожите от БКП и коришневоКРАСНОкожите от путлериотичният “фронт”, както и популисткоКРАСНОкожият НЕиндентифициран “парламентарен” обект -маГАрешки…..пред ГОСТУВАЩИТЕ , вчера, представители от АМЕРИКАНСКИЯТ Конгрес…..
  И за да имитира , че има уж някакво “разделение” между “управляващиТЕ” и “опозицияТА”, цвъки Умното реши да изрицитира една напълно голословна “декларация” срещу началниците им от путлеристкият бандитустан и националкомунистическата Поднебесна ИМПЕРИЯ……
  Само това е…… и НИЩО друго……
  Важното е да има някаква американска подкрепа за ПОРЦИОННАТА “коалиция” в НРБ, и раздаването на порциите от калинковоКРАСНОкожият “вождь” винету да ПРОДЪЛЖИ, както до сега , през последните 20 години откакто се е докопал до властта…

 5. Руските кагебисти се поучиха от пазарната икономика и я ПРЕКРОИХА в свой интерес – вкараха пазарна конкуренция КОЙ е по-Най русофил, той взима премията. Затова конкуренцията между русофилите се увеличава, а цената им пада и за жълти рубли са готови да лижат подметките на решетниковите копои.
  Просто и ясно!

 6. За мен няма никакво значение какво говорят гербаджийте. Достатъчно е да погледнем в какво плачевно състояние са всички системи в “европейската” ни държава.
  По отношение на парламента, там всички депутати са от едно котило – БКП и разиграват бутафорен скеч на опозиция и управляващи.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.