Руските “нощни вълци” с нов пладнешки вой на моторите си в нашето село без кучета

Ти, читателю, ходиш ли на гости без покана, при това с официално разгласена цел да заздравиш връзките си с домакините, освен ако не ги смяташ за безгласни букви, от които нищо не зависи? Гостува ти се и им гостуваш, пък ако ще да си протестират колкото си искат. Сигурно не си толкова нахален, нали!

Как и защо моторизираните руски пропагандатори си позволяват тогава да си разиграват конските сили и да мобилизират себеподобните си да се кланят на милия ( за тях) спомен за съветската окупация в центъра на София ?

За да обосноват натрапването си, т.н. нощни вълци, които посред бял ден водят хибридната война на Кремъл в България, яхнали мощни западни мотоциклети, отново изнасилват с присъствието си клетата България, твърдейки, че го правят за наше добро. И по – точно, за доброто на славяните, православните и дружбата.  Имат си местна глутница, която ги обслужва, но която изобщо не е представителна за стадото ни, в което ни вкарват пладнешките натрапници. 

Това е стар съветски “трик”- да нахлуеш в чужда държава под претекст, че правиш услуга на “здравите сили”, които са те повикали. Списъкът на пострадалите от тази съветско-руска “съпричастност” е дълъг : от Финландия , Унгария и Чехословакия, до Афганистан и Украйна. 

НА СНИМКАТА: Вдъхновени от руските вълци побойници бият българи в Бургас

Unknown-1

 

 

 

 

 

 

При предишното подобно разузнаване и изпробване на българските реакции се стигна и до бой. Оказа се напълно в духа на военната традиция “разузнаване с бой”. Овълчени местни помагачи на руските вълци се нахвърлиха върху шепа българи, протестиращи срещу това да бъдем обгрижвани от руски вълци за нуждите на руската евразийска пропаганда.

А къде са пазачите на българското стадо? Няма ги. Крият се. Сигурно се радват, че още руски туристи прииждат и ще похарчат някоя друга рубла. Нали така мерят ползицата от общуването с Русия. А България вълци я яли!

12 мнения за “Руските “нощни вълци” с нов пладнешки вой на моторите си в нашето село без кучета”

 1. Дойде моментът за представянето на новата книга на Иво “Измамата Сан Стефано”.
  Насрочено е за 9-ти юли, понеделник, от 18.30 в градината на хотел “Маринела” ( запомнен от мнозина българи като “японския”).
  https://ivo.bg/2018/07/02/%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b0%d0%bd-%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%84%d0%b0%d0%bd%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%be%d1%87%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0-%d0%b2-%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b6/

 2. Така е с един народ възпитан от БКП в култ към дядо Иван,който няма волята да се освободи от ярема който са му нахлузили.Дори малобройният не желаещ ярема в съвременните му форми(нощни вълци) бургазлийски “български анклав),бива опердашен руско любимите яничери!Така е,когато държавните органи водят политика,подкрепяща споменатите яничери:ни чул,ни видял!

 3. Не е по темата,но нямам търпение да споделя радостната вест с всички съмишленици.Току-що проверих:”Измамата Сан-Стефано”е налична в книжарници “Хеликон”Утре съм на линия пред щанда за книгата.

 4. “Разузнаване с бой”. Точно това. Успоредно с пропагандна и информационна война. И с какво ли не още. То си върви така още от 1917-а, включително за страни като България. Не знам защо от няколко години му лепнаха етикете “хибрид”, както и да е.
  БЕЗОБРАЗИЯТА стават нетърпими. Колкото повече ги търпим, само си развяват байраците.

  ОТКАЧЕНИЯТ, ФАШИЗИРАН „елит” на русия днес, преливащ и от „интелект”:

  Генерал ал. дугин:

  „Фашизмът ни интересува интелектуално, духовно, като идеология, стремяща се посредством обръщане към националния фактор да преодолее класовото противопоставяне в обществото”
  https://www.fmgnews.info/63522-kto-takoy-aleksandr-dugin-bakinskaya-konferenciya.html

  ГЕНИАЛНО!!
  Нали!?

  Професор дугин!
  „Професор” – НА КАКВО!?
  Спомняме си, александър лильов, беше дори академик! „Академик” – НА КАКВО!?
  Отговор – на комунизъм и „бе”капе!
  Т.е. на ИСТОРИЧЕСКА ЛЪЖА и ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ. На ЗАТРИВАНЕ НА МИЛИОНИ ХОРА.
  Което трябва просто ДА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО. И да няма никаква негова „академичност” и „академици” и „професори”!
  Да изчезне веднъж завинаги от земята. Като нацизма или фашизма.
  Това, което трябва да се случва, най-много и най-често, трябва да е свобода и демокрация.

  Още малко:

  След тлъстите чернобилски радиоактивни ЧЕРВЕИ, от радиоактивна почва, сега ВЪЛЦИ, процъфтяващи на свобода, витаят из района на радиоктивния Чернобил, изоставен от хората….
  http://www.newsweek.com/wolves-are-thriving-human-free-radioactive-chernobyl-1004302?spJobID=1070075136&spMailingID=3662044&spReportId=MTA3MDA3NTEzNgS2&spUserID=MTI0NzM2NDIxMjIS1

  ХРИСТО КАЗАНДЖИЕВ, ЕНЕРГИЕН ЕКСПЕРТ, 100 (СТО) пъти по-ДОБЪР И ПО-РЕАЛИСТИЧЕН като такъв от боко & екип:

  – ЗАЩО – правителството продължава да не предоговаря високите цени с ГЪЗПРОМ, ПРОДЪЛЖАВАЙКИ да закупува по досегашните ВИСОКИ ЦЕНИ!?;
  – ЗАЩО – правителството ПРОДЪЛЖАВА да СПИРА възможността за КОНКУРЕНЦИЯ за доставяне на ПО-ЕВТИН газ за страната, нали България ни е “мила”, нали сме “патреоте”!?!;
  – ЗАЩО !?!?

 5. Без “благословията” на SICаджийската неоживковистка банда, присъдружните и “патриоти” и “опозицията” от бсп/ярешки това “събитие” не би било възможно!
  Що не отидат “на гости” в Полша или Украйна?
  Да видят как ще ги посрещнат!

 6. Нищо чудно в нашата мила страна да ядем бой от нашите мили ,,освободители,,-,,нощни вълци,,.Къде са нашите ПАТРИОТИ да си кажат тежката ДУМА,къде е каракачанов,къде е ЛИДЕРОВ,къде е РР,ББ ,нашите лидери,или всичко е игра за няколко дена,НАРОДА ще замълчи, и ни лук ял,ни лук мирисал.

 7. Отговорът трябва да бъде само един .Този който ген . Иван Колев даде на руснаците на добруджанския фронт през П. С. В. .

 8. Към инж Лазар Маджаров:

  Най-тъжното е, да не кажа ужасяващото е, че прототипът на “дядо Иван” е самият Иван Грозни ( или грязни, от “мръсен”), който е унищожил Волжка България, заличавайки от лицето на земята столицата й Казан, която е превъзхождала във всяко отношение Москва по онова време на 16 в. като архитектура и материална култура изобщо. След което Иван се нарича “цар на българите”. Как да не го обявим 3 века по-късно за обратното на онова което е бил: масов убиец на българи и унищожител на тяхната България по поречието на Волга.

 9. След като калинковоТИКВОкожият “вождь” винету ,е постоянно на “воаяжиТЕ” си по Европата, то няма нищо неочаквано от “посещенията” на путлеристките мотоблядове в колониалният им бандитустан – НРБ.
  Така е ,……докато ТИКВОкожият е на разходките си в Брюксел , за да проси за “УСВОЯВАНЕ” още еврофондове и евроКЕШ за ПОРЦИОННАТА си шайка , за рублофилската ПЕТА колона, и за путлериотите.
  От многото “прелитания”, винету “почти” се е превърнал в “персона” НОН-грата в НРБ?!?!? А дали няКОЙ не му е връчил и НАЙ-враждебната “нота” за егото му?!? Дали винету не е вече “вождь”-НОН-грата?!?!
  Макар че, няма да е “голяма разликаТА”, от това дали калинковоТИКВОкожият е в НРБ , или е …… “на път”….”по света” ….
  Защото в НРБ винету се отбива само за да си рита мачлетата, и да цака картите, и от такива “отговорни занимания” не му остава време дори да се отбие в “парламента” , където ПОРЦИОННИТЕ му калинкови шамани и “парламентарни” менТи “усвояват” ПОРЦИОННИЯТ “бюджет” на НРБ. И освен това така се “грижат” за “свободата на словото”, че за последните 10 години , откакто винету е главен ПОРЦИОН-министър, НРБ е паднала с по 10 места , всяка година , и сега НРБ е далече след 120 място.
  А сега и със “законите” на “успешният” “бизмесмем”, и “медиен” собственик – пеевски, НРБ “успешно” ще премине и след 150 място по медийна “свобода”.
  А в същото време каликоТИКВОкожият “вождь” винету, не е стъпвал в парламента през последните 10 години, и само повтаря за “успешното” си европредседателство….. и как няма да е “успешно” , след като се “похвали” в Австрия , че само от това “европредседателство” е успял да “УСВОИ” …. над 1 милиард …. , а какво да кажем за “неуспешното” европредседателство на Естония , което е струвало над 10(ДЕСЕТ!!!) ПЪТИ по-евтино?!?!
  Наистина едва ли има друга европейска държава, която да прахоса безотговорно над 1 милиард , за собственото самозалъгване и самозомбиране на “вождь” и неговата ПОРЦИОННА ШАЙКА…..
  Ето в това е единственият “успех” на ТИКВОкожият – в “усвояването” на 1 милиард, без от това да има някакъв резИлтат за НРБ, освен за собствената пропагадност на “вождь” винету…..

 10. Когато една партия възникне от структурата на МВР, когато едно МВР пие кафе на една маса с оперативно-интересни лица, когато държавните служители са функция на тази партия и това МВР – какви 5 лева, каква борба с корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество на тези, които са те назначили? Който слушка – папка, който не слушка – свършва. Това е толкоз просто и логично. Същото важи и за парите от Русия, руските фирми и руските служби. Има ли някой, който се наема да изгони Лукойл, тропащият патриарх и нощните вълци?

 11. “Стадо ” е много добре казано ! Има ли нужда от повече ? А “пазачите” са заети , много заети . Кашират краденото . Знае ли човек – за последно може да е ! А пък и един от главните перачи ненадейно предаде Богу дух – в самият първи ден на мероприятието им “Европредседателство” . Но пък кой ли вече си спомня за това ///

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.