Истината за руската измама привлече рекорден брой български читатели

31FE9254-3F3F-41BB-9DE9-B76BDDEDAB53

 

 

“ Измамата “Сан Стефано” оглави класациите по продажби по-малко от седмица след като се появи по книжарниците. https://lira.bg/archives/144074

https://ciela.com

Този успех показва интереса на българите да научат повече за опитите за измама в полза на една враждебна държава, чиято пропаганда фалшифицира историческата истина  с цел да запази постколониалното си влияние сред лековерните българи . 

Идва времето все повече българи да разберат, че Русия не е благодетелка на България и не може да претендира за родителска роля. Защото е отмъстителна мащеха, която има претенция да е заченала българската свобода, но е приложила към българското си чедо принципа “аз те родих, аз и ще те унищожа” – принцип, който доведе до пълното обезличаване на съветизираната НРБ в продължение на 45 години. 

Print

 

17 мнения за “Истината за руската измама привлече рекорден брой български читатели”

 1. Тръмп дръсти яко с пентагонската бухалка в Брюксел, а Гумен Гадев са снишава и ръси простотии за диалог с Русия и защо не направо с неговия НАСТАВНИК – другаря Гундяев

 2. Нека викнем отново: Хърватия! Хърватия! Знаете ли, че стотици хървати от Далматия са дошли по време на Априлското въстание да се бият за свободата на България? Дори когато убиват Бенковски на мостчето в Тетевенския балкан – там, заедно с него, са също Захари Стоянов, един поп и един хърватин! Затова русофилските муцуни нека замълчат завинаги!

 3. Междувремено:

  И Словакия, след Хърватия, избира американски самолети F-16, 14 броя (четиринайсет)..
  Пак обявено добре, символично, в деня на срещата на НАТО в Брюксел, 11 юли.
  Ах,.. тия бръкми…

  Румко, боко, Прасето каракачанско… чакат ли чакат… управляващ сигнал от сидер… за закупуване на 24 миг-а или су-та…

  КЪДЕ Е ТРЪМП С ТОЯГАТА!?
  ЗАЩО ли трябва да има тръмп, тояга…

  https://uk.reuters.com/article/uk-slovakia-defence-usa/slovakia-picks-u-s-fighter-planes-to-replace-russian-made-jets-idUKKBN1K11JF

 4. “НАТО-вската позиция по ОКУПАЦИЯТА на Крим от русия е единна”
  От срещата в Брюксел.

  С КОЙ КОЙ КОЙ си БЕ, румко,боко, С КОЙ ??
  НАЛИ правиш седенки-вечеринки в полза на русия, че руския байрак вече се веел там.. значи КРИМ е руски.
  РУСКИ???!!!

  ТАКА ЛИ ЗАЩИТАВАМЕ ЕДИН ДЕН ПОТЕНЦИАЛНО И БЪЛГАРИЯ??
  ПАК ОСВОБОДЕНА, КАТО “ЧРЕЗ” САН СТЕФАНО??

  Кой ти е враг, кой ти е приятел на този свят.
  Какви са жалоните на ЦЕННОСТИТЕ ТИ???
  Като в димитровградската “партийна” организация ??
  ЗАЩО гласуваш в Брюксел “ИНАЧЕ” ??
  А тук ЦЕЛУВАШ ЗАДНИКА на макаров-сидер!?

  http://sprotyv.info/ru/news/kiev/v-nato-est-konsolidirovannaya-poziciya-v-otnoshenii-rossiyskoy-okkupacii-kryma

 5. След 100 години да кажат:България затъваше упорито в рАЗИЯнското блато, но се появи книгата на будителя ИВО и рязко пречупи тази убийствена тенденция!

 6. Македония с покана от НАТО!Алармирам Робите на Путя!:
  На крак , о,руски мекерета!
  На крак, о, Кремълски лизачи!
  На Македония врата строшете!
  Но не давайте я на врага!

 7. БРАВО!!! Поръчали сме я и скоро ще я имаме 🙂

 8. Ето едно от средствата да постигнем целта която всички тук желаем силно, с цялото си сърце и душа-България да бъде едно много
  по-добро място за живеене. Книгата на Иво да стигне до всеки български дом в който евроатлантическите ценности не са дъвка както е за сите “силни на деня” у нас днес. Нима има по-чудесен подарък от “Измамата Сан Стефано”.
  И още!
  Светли примери!
  Току що преведох 10лв през Пейпал на г-н Инджев. Реших всеки път когато някой заведе дело срещу него да превеждам (най-малко) по 10лв. Още само 500 човека да се съберат като мен, това са 5000лв, разделени на 5 месеца (колкото трае едно такова дело) и г-н Инджев ще си изкарва по една прилична месечна заплата благодарение на такива мижитурки като Жеков.

  POSTED BY VESELIN | МАЙ 31, 2018, 13:36

  Д. Савова-тя и две нейни приятелки, т.е, 3Х20лв и Роберт Алтънов пък са използвали услугите на Райфазен Банк. Там, превод до 20 лева с уточнение “попълване на сметка” е без таксата от 3 лева.

 9. Списък на националните празници на ВСИЧКИ страни в света:

  1. НИТО ЕДНА СТРАНА НЯМА да свързва “освобождаване” или “независимост” или нещо подобно, чрез русия. НИТО ЕДНА!
  САМО БЪЛГАРИ-БУДАЛИ.

  2. Обратното – има достатъчно много страни, ОСВОБОДИЛИ СЕ ОТ/СРЕЩУ РУСИЯ, ИЛИ ПОСТИГНАЛИ НЕЗАВИСИМОСТ СРЕЩУ РУСИЯ.

  3. Поначало, малко страни празнуват “освобождаване”. Това е по-скоро духовно-културна категория , която ЗАПРАЩА съзнанието в сферата на вечно, но ИЗКУСТВЕНО, “признателство”, “преклонение”, безпогрешност спрямо “извършителя”, невъзможност да го обвиниш в зло!
  НО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ДАВАЩА НЕЗАВИСИМОСТ!
  “НЕЗАВИСИМОСТ” Е ПО-ВАЖНО.

  4. Както се вижда, страни като ЕСТОНИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ГРУЗИЯ, ЛИТВА, МОНГОЛИЯ, ПОЛША, имат НАЦИОНАЛНИ ПРАЗНИЦИ, СВЪРЗАНИ С “НЕЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ”.

  5. Както се вижда, НИТО ЕДНА СТРАНА от балканките, свързани по някъкъв начин с руски войни срещу османците през полуострова, включително най-важните в това отношение войни 1928-1929 г. и 1878-1878 г., дори СЪРБИЯ, РУМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ, ЧЕРНА ГОРА НЯМАТ ТАКОВА ОТБЕЛЯЗВАНЕ.
  ЗА ТЯХ ТЕЗИ ВОЙНИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ КАТО НЯКАКЪВ “ОСВОБОЖДАВАЩ” или водещо-национален фактор.
  Както споменах по-горе, за тях е по-важна тяхната НЕЗАВИСИМОСТ и СОБСТВЕНИТЕ УСИЛИЯ, С КОЯТО СА Я НАЧЕНАЛИ. Т.е., техните НАЦИОНАЛНИ ВЪСТАНИЯ, подобни на Априлското. Румънското, Гръцкото, Сръбското и т.н.
  Но не ЧУЖДА АРМИЯ, ЧУЖДА ВОЙНА, ЧУЖДА СИЛА!

  6. Поначало, НИКОЯ ДЕМОКРАТИЧНА И ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА / НАЦИЯ В СВЕТА, не свързва и не може да свърже себе си с нещо такова като “освобождаване” извършено от русия.
  Русия ПРОСТО НЕ ИЗВЪРШВА / НЕ НОСИ ОСДВОБОЖДАВАНЕ.
  А ЗАРОБВАНЕ, на всяка възможнта страна, на всички възможни нации.
  Питайте днес Украйна (Крим), питайте Молдова (Отвъдднестровие), питайте Армения-Азербайджан (изфабрикувания още от Ленин Н. Карабах), питайте Финландия (Карелския), питайте Япония (Курилскита) – ПИТАЙТЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

  7. САМО БЪЛГАРИЯ, ЕДИНСТВЕНА В СВЕТА, ИМА БУДАЛЯСАЛО-ГЛУПАШКИЯ НАВИК ДА БЪДЕ ПРЕКЛОННА И ДА ИЗБЕРЕ “празник” като 3-и март!!!!
  И да си кръсти ЦЕНТРАЛНИТЕ УЛИЦИ, ЦЕНТРАЛНАТА ЦЪРКВА “преклонно”, С ЧУЖДИ ПРИ ТОВА РУСКИ ИМЕНА !!

  https://en.wikipedia.org/wiki/National_day

 10. Г-н Инджев,
  Поздравления за книгата! Това е огромен труд, и единственото, което бих искал да направя, е просто да Ви благодаря и да Ви стисна ръката!

 11. И от мен (официални) поздрави, напълно заслужен успех! Щеше ми се само да бях видяла повече хора на моя възраст. Моята паралелка 1990 беше първата, която не сложи пионерската връзка. И въпреки това пропагандата се лееше от страниците на учебниците, от устите на учителите…Тази книга има потенциала да стане учебник. Някой да се захване заедно с Иво и да я прекрои за по-леко четене и учене. Аз не съм нито учителка, нито историк, иначе бих опитала.
  Мъчно ми става да слушам познатата реторика от страна на младите хора. Колко промити мозъци има, които копнеят по “доброто старо време”. Може би моето поколение е изгубено. Но не и тези след нас.
  Сърдечни поздрави от твоето пораснало момиче.

 12. Здравейте г-н Инджев,
  В името на прецизността,на стр. 123 от книгата , изречение 4, след “докато” трябва да стои името на Игнатиев , а не на Горчаков.
  Чета с удоволствие.
  КС

 13. Искрено се надявам, че бумът в продажбите е поради автентичен читателски интерес и глад за истината, а не защото полк. макаров от “Незабравка” е пуснал заповед по гарнизона книгата да се изкупува от задунайските путрьошки, та просто да я няма. Преди ден тук един варненски путрьоша се хвалеше, че ще си пали печката с нея. Е, идиотизмът ходи не по кучетата, а по двуногите, в частност путинкантропите, в частност Pavianus Putkinkantropus Sibirikus, подвид гызоблизец задунайско-милицейский падабренный.

  На Стопанина шапка долу за огромния труд и да се готви за допълнителен тираж.

  Позволявам си да преведа 10 GBP на пейпал-сметката ви, г-н Инджев, като начало на бъдещия фонд “Допечатка”. Бъдете жив и здрав, и все така успешен. Прочее, този последен абзац моля да го запазите само за вашите очи, чест е човек да може да подпомогне макар и скромно вашата патриотична и антирубладжийска битка, и няма нужда да се думка в гърдите за това. Нека страниците на блога ви бъдат запазени за по-сериозни неща. Респект!

 14. Във Велико Търново книгата е изчерпана! Отивам да си я купя днес и … изненада! Всъщност не се изненадах много – явно отваряте очите на все повече хора! Добре, че утре ще я доставят. Сърдечни поздрави, г-н Инжев!

 15. Опс…Изтървал съм една буква – г-н ИнДжев, извинявам се…

 16. След две седмици съм в България и ще имам удоволствието да си купя. Дано не се е изчерпаа отново.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.