Инфантилното заявление на Инфантино

„Световното първенство помогна за това да се промени мнението на хората за Русия”. Това заяви президентът на ФИФА Джани Инфантино на концерт, посветен на финала на шампионата.

 

Това инфантилно заявление на Инфантиньо го направи за смях или за срам. Въпрос на информираност.

Въпросът е: защо хърватски футболисти трябва да бъдат наказвани за изказвания, които биват обявявани за политически ( по  мнение на Кремъл), докато самият шеф на футболния съюз (  “нерушимъй”) може да прави скъпо струващи политически комплименти на щедрите домакини.

На снимката: Инфантино с наклонна клавица пред Путин

Unknown-1

31 мнения за “Инфантилното заявление на Инфантино”

 1. В известен смисъл Джани Инфантино е прав. Световното първенство сигурно и променило мнението на много хора за Русия.

  След като са видели руската кочина на живо.

 2. FIFA e най-голямата планетарна мафия в областа на корпорациите. Раззия е най-голямата мафиотска държава в света. Краставите магарета не само се подушват през девет дерета но и си правят далавериима си хас, по изпиране на милиардни суми. В долари и евро. Да му мислят ватниците-пенсионери. Над 11 милиарда евро струва световното. РЕКОРД! И после в градове като Саранск, Калининград, Самара, Сочи, Нижни Новгород и т.н. където на мачове ако се съберат над хиляда зрители цепят небето с “ура” какво правят с огромните стадиони.
  Слава Украина!

 3. А чадър за очарователната хърватска президентка Колинда не се намери. Първо за ввп, инак глави Фърчат, Макрон извади шанс, че бе до него и го “уредиха” и се наложи да “гушка под своя колежката. Всички останали официални лица-кучета ги яли.
  Нещастни некадърници имат акъл колкото на врабче или хамсийка.

 4. Путинската пропаганда чрез световното си намира лапни-шараните.
  Полезни идиоти, колкото искаш… за съжаление.

  Междувременно:

  Как са се мешали двамата руски “дипломати” в Гърция.
  Двамата били чести гости най-много в руската общност в гр. Александруполи, северна Гърция, до Турция. От тук ни става ясно за какво се “използват”, а и се създават чрез “населване на чужда страна”, местни руски общности – в случая за АГЕНТУРНИ БАЗИ НА “руската дипломация”.
  Та двамата там си направила такава “база”, при свои хора, апартаменти, “квартири”. Оттам се насочвали към гърци, подкупвали, раздавали пари, занимавали се и с гръцки православни църкви и свещеници, лобирали срещу политиката по името на Македония, искали да провалят разговорите, т.е. и членството на страната в НАТО и т.н. Подкрепяли и гръцки протестиращи, против същата правителствена политика по името (все едно тук да подкрепят атака, или пък сила и т.н. нали така….!)
  Там ги подхванали гръцките тайни полицаи, следили ги тихо, слушкали ги с ония слушалки, и т.н.
  Това е “безпрецедентно”, невиждано, казват от гръцките власти.
  Като книга нали, да, ама истина.

  Който знае език, може да го прочете във Финансовия таймс:

  https://www.ft.com/content/b5728090-86b0-11e8-96dd-fa565ec55929

 5. Политиката за жалост превзе всичко – спорт, религия, ежедневие … От какъв зор се бяха наредили Путин, Макрон и Китарович на връчването на Световната купа. Лъскат имидж пред тълпата на целия този пороен дъжд. Йохансон и приятелчето му от Швейцария ги разкриха като безпардонни корумпета, а като го гледам и този новия Инфантиньо май и той си пада по банкетите с Мис Бикини/Цици/Цъкавици/Джуки и т.н.

 6. Кремъл “инвестира” милиони за да спечели домакинството на световното. Не виждам какъв е проблема да стимулират финансово Инфантино. Къде с пари, къде със заплахи. Това е политиката на КГБ. Никой не си мисли, че Инфантино ще вземе да се премести да живее в Москва, но рублите е длъжен да вземе защото няма кой да го съди за скрита проруска реклама. КГБ успешно бори западните колоси като Шрьодер и Инфатино….

 7. “…защо … може да прави скъпо струващи политически комплименти на щедрите домакини…”

  За деньги, драги Иво, за деньги!!
  А най-вероятно за многие деньги!!

 8. П.С. Може би по същата “Инфантино” причина нашите политически мъже се надпревариха да посетят Путин като на поклонение.

 9. Защо съдията подкрепи “французите”?
  Защото нямаше как Путин да позволи да даде златните медали на враговете на неговите сръбски лакеи на Балканите.
  Да живее България, Слава Украйни, Живела Хрватска!

 10. Георги Николов, взехте ми думата от устата!
  Под проливния дъжд сал Негово високочекистко превъзходителство заслужи чадър от охраната и организаторите!
  Съжалих дамата (Г-жа Хърватския Президент Китарович) за някак си неловката ситуация, която продължи не минута-две, а цели десет и нагоре минути!
  Но всяко зло за добро, дет’ има една приказка.
  Представяте ли си, ако у Вовкин се бе обадил джентълменският инстинкт, и с едно леко небрежно движение бе дал знак да отместят неговия височайш чадър в посока г-жа Китарович?
  Още утре това щеше да е подхванато като Рефрен номер едно по медиите!
  Зер, видите ли какъв истински Джентълмен е нашият Вожд и лидер?

 11. Pussy Riot!
  Перформънс “Милиционера влиза в играта” явен поздрав за путин, изиграха влизайки на терена на финала на световното певиците от Pussy Riot! Тези млади дами НЕ СА СЪГЛАСНИ С ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ИНФАНТИНО защото живеят в Русия , а не са само за купона тип КГБ-курви-заснемане-изнудване.

 12. На Инфантино някой да му изпрати долните картинки. Още първенството не свършило и стадионът-красавец във Волгоград при първият голям дъжд пътува към любимата река на петър георгиев-волгин-Волга. И те, така.
  https://varlamov.ru/3010966.html

 13. Виж им само самодоволните физиономии,тези двамката имат ли срам,народа на РАССИЯ пие борящчик,защото не могат да си позволят тройнай одеколон,а те играят казачок.Слава те бе РАЗЗИЯ,чадъри нямате,не може да си го позволите,а напъвате да сте сред най- великите нации в света,как да стане-не се вижда небосклона.

 14. Съдията яко подпря французите! Даде наказателен удар за симулацията на Гризман, а след това и дузпата беше пресилена! Жалко за самоотвержените хървати!

 15. Владимир Ленин:

  ПОЛЕЗЕН ИДИОТ:

  “Ленин предсказа, че слабохарактерните души на запад могат да бъдат използвани като Полезни Идиоти по отношение на интересите на Съветския съюз” !!

  https://www.amazon.com/Useful-Idiots-Liberals-Wrong-America/dp/0060579412

  “Хората винаги са били и винаги ще бъдат глупавички жертви на измамата и самоизмамата в политиката, докато не се научат да разкриват какво стои зад съответните политически, морални, религиозни, социални фрази, заявления и обещания.” !!

  В. Ленин, Пълни съчинения, том 23.

 16. ЗА ГОЛЯМА СЪЖАЛЕНИЕ, в случая, въпросът с ИНФАНТИЛНОТО РУСОФИЛИЕ, има ГОЛЯМО ОТНОШЕНИЕ СПРЯМО България и Българите. На България и Българите русия от векове гледа, или да използва, като на полезни идиоти. (наречено днес Троянски коне)
  Започнато още по време на нашето Възраждане, това отношение на русифициране и използване става още по-успешно след октомври 1917 г. и най-успешно след септември 1944 година. И последиците му се виждат до днес. Но не е виновен “даващия баницата”, не е виновен „русифициращият” само.
  Всички такива действия или процеси имат ДВЕ СТРАНИ. Както казва ИВО, цитирайки Арабската поговорка, не можеш да се ръкостискаш сам, или това да представлява ръкостискане между две страни. Или, както казва английската поговорка, необходими са двама да се играе тангото (It needs two for tango), не можеш сам да се прегърнеш и го играеш. Т.е., още по-важно е каква е страната на въздействие, и ако е ПО-ДОБРЕ ПОПИВАЩА, както се случва у нас премного, това да русия е чудо.
  Иначе казано, резултатите от русификацията се забелязват още и днес, и то ПРЕКАЛЕНО МНОГО, уж 30 години изминали, та да се ОТЪРСВАМЕ. Забелязват се навсякъде, дори и тук. Българинът, в голямата си маса, остава „положително настроен”. Той, ако може, дори и ще се ИЗПЪРДИ на руски, да оставим да се изрази или пише на него. Примери безброй. (Докато за мен, аз бих се изпикал гордо върху това.) За толкова много светът запозва и завършва с русия – информация, картини, образи, представи – друго няма по света.
  ЗАТОВА – след като мнозинството е повече неантируско, ИВО не може да намери 2 хиляди души в подкрепа на СРИВАНЕТО на руските паметници, а и заместването им не с друго, а с БЪЛГАРСКИ, или с обикновени, чисти, зелени градинки.
  ЗАТОВА, и не могат да се съберат 2 хил. души за една обикновена промяна, НО МНОГО ВАЖНА СМИСЛОВО, на името на едно обикновено иначе училище, наречено на алексей пишков (кръстил се и популяризиран максим завалията, или горки).
  ЗАТОВА, и има такива като там някакъв си дето да запраща с негово „достойнство” и „гордост”, че върши добро, ТРУДА НА ИВО, „ИЗМАМАТА САН СТЕФАНО”, КОЙТО НЕСЪМНЕНО ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕ ВСЯКО ДЕТЕ И МЛАДЕЖ, А И ДА ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ !!
  ЗАТОВА, ТОВА Е ПО-ЖЕСТОКИЯТ ИЗВОД ЗА НАС, БЪЛГАРИТЕ.
  НАШАТА ПРЕОБЛАДАВАЩА, ГЛУПАШКА ИНФАНТИЛНА БУДАЛЯШКА РУСОБЛИЗЩИНА.

 17. Доналд Изрусен тръмп отказа да дойде на време с жена си Горещи Гащи мелания да срещне Царицата на Албиона Елизабет II.
  (https://bit.ly/2Nk2rKP)
  И това закъснение нашите “медиите” го разпространиха. (“медии”, но все още “СМИ” в ръце на червена олигархия, по-точно на НЕизрусени задни косми наречен “д. пеевски”)

  Да си го ВЪРНАТ, принцовете Чарлз и Уилям, ОТКАЗАХА да срещнат Доналд.
  Не знам това дали е “разпространено”. Но си е жива, иначе добра подигравка.
  Но по-важното е, че ЕБАВКИТЕ Америка-Европа напредват, стават ОЩЕ ПО-ЛОШИ, а ВЪОБЩЕ не трябва да продължават така. Това е само във взаимна вреда.
  Т.е. В ПОЛЗА НА РУСИЯ, пак.
  https://bit.ly/2LcQwkO

 18. Жалки песове. Вашата скапана държавица каква кога ще организира? Никога и нищо. Вие сте едни жалки завистници без капка интелект, и всичко човешко ви е чуждо. Вижте своята държавица на какъв хал е. нямате си нищо, афтензират и последните ви овчици за да изчистят от вас вашата държавица-тя трябва да е “България след българи”. Отдавна е раздадена на тези, които ви насъскват спрямо Русия. глупаци, човешка сган сте вие, българи. А най-противен и отвратителен е Инджов. Ти как не си получил инфаркт, като прочел, че 3 милиона запалянковци от цел свят констатират своето възхищение от мондиала. И благодарят в своите медеине пространства. Или мислиш на тези 3 млн също Русия плаща като на теб плаща Сорос да черниш всичко добро? Катар е решил да вземе организацията на руския Мондиал за пример. Иди и вземи лопата и количка и отиди да изчистиш плувен комплекс в Бояна. Белкем за това да те бива. Но едва-ли. Гнусен, подъл и изключително противен търтей бозавия Ивчо. Ти си морално деградирал субект.

 19. Инфантилът Инфантино-поредният полезен идиот прекарал незабравими водко-сельодко-хайверови “падмасковные вечера”.Мазни,оядени,синекурни,корумпирани чиновници напъплили и тотално обезличили с наглото си присъствие FIFA.Малко им беше Хитлер на подобни паразити без историческа памет,нужно беше и”чичко”Сталин да им натресе на главите прелестите на съветския комунизъм.

 20. От дългогодишната практика е установено че шефовете на ФИФА са едни от най корумпираните в този бранш.Така бе с предходният.Без съмнение,въпреки за сега краткият престой на това кресло,Инфантино няма да е щастливото изключение ,доказателство за което е и неговото изявление пред Путин,предходно от наказанието н хърватските футболисти изказали (не на терена)своята съпричастност към съдбата на Украйна.Сребърниците от Путин намират благоприятна почва ,за да дават и в бъдеще очакваните плодове: qui viva -Vera…

 21. Вземането на едни пари от Путин много подобрява мнението за Русия на въпросните личности!

 22. Цар Путин и надупен Инфантило.
  Браво на Хърватите….

 23. До таварищ ИВАН ИЗ РОССИИ:Алкохолът,мизерията,нравственият упадък,безсилната азиатска злоба,съветската власт+кенефикацията,бродеща в празните ви великоруски,шовинистични чутури отлично е пресъздадена в съскащите като усойници празни мисли на едно руско дебилно говедо!Аре обратно в азиатската кочина,негоднико алкохолизиран,вмирисан и въшлясал!И върви на майната си путинайкина!

 24. Не се косете . Тоя може и да е Иван(ка) , но със сигурност не е “из россии” .

  За да се престориш убедително дори на рассиянец , е нужен доста по-висок , айде да не кажа интелект , но поне по-добра съобразителност (а владеенето на съответния език е добра предпоставка за успех).

  Наше момиче е , екскамсамолка какая та .

 25. Не само Инфа(л)нтино е инфантилен путлерист, който е (под)купен от чичко си Путлер с копейковите му дрункулки и стъкълцета … НЕ!
  И в БНТ има достатъчно путлеристи ,особено в “спор(т)ната редакция” на БНТ. Вчера единият от “коментаторите” на мача – Хърватия-Франция , с наставнически тон каза ,че на хърватският защитник Вида му било “станало нещо”, след като “обидил” руснаците със украинският поздрав – “Слава Україні!”.
  Така че в БНТ, начело с “журналиста” кошлуков , има достъчно путлеристки “полезни идиоти” ……… НАЗНАЧЕНИ путлеристки “полезни ИДИОТИ”!……
  А ,да не забравяме и че баш-вождь БАЙхуй също си рита мачлетата , по всяко време, вероятно ,защото и той сигурно се “подготвя” за световната купа?!? А вече си има и правилно “подготвени” коментатори от “спор(т)ната редакция” на казионната му БНТ, които само “загряваха” на световното първенство в гасударският им путлеристки рай(Х).

 26. Този глупак Иван из Русия /ами от къде другаде/ не е на себе си. Кой знае на колко бояршчик е.

 27. Може и да е иван, но не е от рассея. Личи ръчицата на стихоплетец /ка/, путреот/ка/ :”белким”;”бозав”. Може би пише поезия във “възрожденски” стил, нали и вождът WС/идеров/ пописуваше навремето. За КК не знам, но никога не е късно.

 28. Към Petar Peichev:

  Мислих си да не реагирам да въпроса за това дали въпросният Иван е точно руснак и нещо по-лошо- порусначен българин. За мен няма значение. Важното е, че е направил много достоверен автопортрет за действителното мнение на повечето руснаци за българите и то го е нарисувал с вдъхновение и гордост от гадничкото си дело.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.