Ето какво наистина си мислят руските мигранти в България за българите

8abc56290a46378dd9525f798774fd1c_XL

 

 

 

 

На премиерата на книгата ми “ Измамата”Сан Стефано” бях толкова забързан в раздаването на подписи, че в притеснението си да не задържам опашката ( задържала се повече от час и половина) не успях да си поговоря почти с никого. С някои все пак се ръкувах и размених кратки реплики. Сред тях беше и един мъж с мазолеста десница, който успя да ми каже, че е работил като строител в Русия и е бил обект на руската непоносимост към чужденците. “Руснаците имат обидни имена за всеки народ”, каза той  на раздяла.

Какво си мислите, че ми мисли за българите Иван от Русия?

Не е трудно да се досетите, но ако се колебаете, ето ви истината. Държи да я сподели ( по-долу помествам визитната му картичка) в този блог “Иван от Русия”. Това, че ме кълне лично като руска бабушка, не е достатъчно “забележително”- все пак съм автор на блога, който чете с отвращение ( по аналогия с руския пияница, който с лекувал от алкохолна зависимост, след което продължил да се налива, но вече с отвращение). С пяна уста Иван споделя разстроените си мисли за българите, които би трябвало да отрезвят и най – заразените от русофилски махмурлук почитатели на руската окупация и нейните днешни метастази в днешна България. Освен ако мазохизмът на рашизма им не е поразил безвъзвратно елементарното им човешко достойнство. 

В няколко изречения Иван от Русия е изповръщал типичното руско големеене спрямо “малките неща”, като България, която никога не би могла да организира световно по футбол, сипейки обиди към българите по този повод. Увреденият му мозък явно не схваща, че самият той, живеейки в България, е пълзящо доказателство за привлекателността на България за руските отрепки. Те са толкова сбъркани в опитите си разсъждават логично, че не са в състояние да осмислят тази реалност и мразят по инерция превъзходството на България над Русия, която ги е прогонила да търсят по – добър живот в търпеливата спрямо тях България. 

Щеше да е смешно, ако не беше твърде тъпо, че Иван от Русия, който се дави от гордост заради цели 3 милиона футболни запалянковци, посетили Русия, беше прав поне в това твърдение. Защото статистиката говори за много повече посетители в Русия- почти толкова, колкото са туристите от чужбина в малката България, т.е. 7 милиона, които за нищо на света не биха си дали труда да отидат там, ако не беше любимата им игра и присъствието на собствените им национални обори. Заради тях са отишли, а не заради руските прелести. Докато в България, малка и презряна от Иван, чужденците избират да дойдат именно заради самата България и онова, което може дам предложи в световното първенство по привличане на туристи.

Но какво да обясняваш на Иван Глупака, който, типично за мнозинството от сънародниците му, вярва, че някой насъсквал българите, за да мразят руснаците и че дори ни плащат за тази цел. Впиянченият му мозък не може да проумее, че окупаторите ги мразят безплатно.

Болният руски шовинист мрази подсъзнателно и себе си заради факта, че е направил избора си да живее в България, която ненавижда с отчаянието на объркания великоруснак, признавайки я обаче чрез своето присъствие тук за нищо повече от своята мащеха Русия.  

“Иван из России

Possiia@abv.bg

77.85.0.63

Изпратен на 16.07.2018 в 08:27

Жалки песове. Вашата скапана държавица каква кога ще организира? Никога и нищо. Вие сте едни жалки завистници без капка интелект, и всичко човешко ви е чуждо. Вижте своята държавица на какъв хал е. нямате си нищо, афтензират и последните ви овчици за да изчистят от вас вашата държавица-тя трябва да е “България след българи”. Отдавна е раздадена на тези, които ви насъскват спрямо Русия. глупаци, човешка сган сте вие, българи. А най-противен и отвратителен е Инджов. Ти как не си получил инфаркт, като прочел, че 3 милиона запалянковци от цел свят констатират своето възхищение от мондиала. И благодарят в своите медеине пространства. Или мислиш на тези 3 млн също Русия плаща като на теб плаща Сорос да черниш всичко добро? Катар е решил да вземе организацията на руския Мондиал за пример. Иди и вземи лопата и количка и отиди да изчистиш плувен комплекс в Бояна. Белкем за това да те бива. Но едва-ли. Гнусен, подъл и изключително противен търтей бозавия Ивчо. Ти си морално деградирал субект”.

 

31 мнения за “Ето какво наистина си мислят руските мигранти в България за българите”

 1. А , току – що накратко го одумах под предходната статуя .

  Още по-накратко – наш “човек” е според мен (да се чуди човек къде да тури кавичките).

 2. Включване на “сорос” (“православие”, “патриотизъм” и още в тази линия) със сигурно е идникиция за новия продукт на кремъл-кгб. За идеологическо ядене, за подпорни точки също. Включително за нашенци, падащи си по русията, които все още не са малко в татковината.
  Както и самият иванушка, най-вероятно е такъв.
  Това е отново появил се “гениален” подход, подменил месианско-глобалния “комунизъм” и “компартия”.
  Между другото, очаквах да има внедрен провокатор, сред дошлите…

 3. @ Ивану из России

  Сука-блядь, вор российский, а ты що ищеш здесь в Болгарии? Иди на х.й, сволочь неприглашенная и презряная! Вы русские знаете только грабить и воровать. Убирайся отсюда! Марш, скотиня наглая! Мы вась не любим и не хотим здесь. Сто сорок лет российское рабства хватить!

 4. Това е нормално. Путин още преди 3-4 години каза, че ако цената на нефта падне под 80 долара за барел – световната икономика ще се срине.

  Когато рублата се обезцени двойно спрямо долара, Путин каза, че това е добре, защото досега за 1 долар руснаците са получавали 33 рубли, а сега вече за същия 1 долар получават 66 рубли, което значи, че Русия става по-богата.

  Можете да се представите какво е надолу. Затова “разсъжденията” на Иван от Русия не бива да ви учудват.

  Сега, покрай световното, на руснаците им вдигнаха пенсионната възраст, вдигната им ДДС, с което скочиха всички цени, цените на бензина и на комуналните услуги непрекъснато растат и без това. Как реагира руското население ли – ами ръкопляска докато му бъркат в джоба и най-нагло го обират. Какво искате повече от тия хора?

 5. Лоша реклама НЯМА!
  След като няма аргументи, факти и обстоятелства а само голи квалификации и тъпи опорни точки, уличаващи Иво в манипулации и преиначаване-кауза пердута са опоненти кат цитираният.
  ДГД за горните иван-овци от една долна, мръсна гад!

 6. Иванчушка-дурачок,

  Този мондиал ще бъде запомнен от света с това, че похарчехте милиарди долари за взятки и стадиони, за да чуе накрая “Слава Украины!

  И от мен: “Слава Украины! Героям слава!” И да върнете Крим, ей!

 7. Путлеристкият БЛЯДь Иван вероятно е от паразитните лакеи на Путлер ,които не могат да правят нищо друго освен да се кланят на своят чекистки “барин”.
  И след като гнусният рашист е толкова “способен” е чудно защо е дошъл в нашата “държавица”?!? Да се ВРЪЩА … ВЕДНАГА във своята “велика” раSSия , при своят анпираторь Путлер.
  чЕмодан-вАкзал-Сибирь…..
  Мъртвите сибирски полета го зоват,….. защото и китайците също си искат своята част от Сибирь!
  Ето , сега, Путлер повиши и пенсионната възраст, и ватника ще има достъчно време да му покаже своите ПАРАЗИТНИ “способности”.
  Освен това “олимпиадата” в Сочи беше много по-добре “организирана”, най-малкото защото КГБ беше подготвила “подробно” смяната на пробите със мелдониевата моча, а сега все още няма никаква информация за смяната на пробите с моча на футболистите. А също така футболистите са само 20-30, докато “мелдониевите олимпийци” бяха 200-300, т.е. 10 пъти повече.
  По-добрата “организация” на “олимпиадата” се видя и от крайната ѝ цена, тя струваше 3-4 пъти повече – над 50(ПЕТДЕСЕТ!) милиарда, докато днешното световно по футбол, струва само “скромните” 15 милиарда…… ДОЛАРА.
  Така че в крайна сметка се вижда ,че мелдониевите “олимпийски игри” по мочене могат да послужат за многократно по-голям повод за “гордост” сред путлеристките ватници, отколкото (под)купеното световно по футбол.
  П.П. А най-добрият начин блядь Иван да докаже своята ватническа вярност към своят “бащица” Путлер е , като отиде да си доработи своите допълнителни пенсионни години , а не да ПАРАЗИТИРА в България!

 8. Иво, гросмайсторско изтемарване курвенската на друг твой, далеч по-популярен “любимец”.
  rusjev.net/2018/07/16/zherar-deparde-nakopil-dolgi-po-nalogam-v-saranske-i-uehal-navsegda/

 9. Русия ли? Русия е ГУЛаг и Гладомор. И поробване на нови и нови страни и народи, за да им работят като крепостни. Защото иначе ще измрат от глад. Но искат всички да ги уважават, защото са много напреднали – технологично са в осемнайсти век, а законово и като права на човека – в робовладелското общество. И с годишен БВП почти колкото на Хоиландия. Абе – най-великите, ама денги нет. Що така?

  И този алкаш седнал тук да учи баща си как се правят деца. Голям смях!

 10. Съдейки по изказа и правописа (и грешките в него) това го е писал български рублофил правещ се на руснак, а не реален руснак.
  Много характерно за интелекта на масовия патриотар и рублофил. Макар, че ако е от масовката той и рубли не получава, а си е точно класическият полезен идиот.

 11. Като сме тръгнали да си казваме неприятни истини, хайде да си кажа и аз какво мисля за тях. Въпреки че не съм страдал/а дълго под миризливия им бoтуш, не ги уважавам, защото където стъпят, трева не никне, а са стъпили вече върху 1/6 от света. И целия да го глътнат, ще оставят само пустош, защото като нация не ги бива за нищо градивно.

  P.S.: Kаквато и да ни е “държавицата”, явно е достатъчно привлекателна за близо половин милион руски натрапници.

 12. В метрополията на горният иванушка Дурачок вече окончателно ни отписаха.
  Мен ми е интересно по-скоро мнението на лидерите на “силните на деня-мутро-милиционера тиквата баце, фатмакът-пРЕЗИДЕНТ Фърчилков, цвъчко, корни, Болен Лидеров, Иван Каракачанов, маГарешки и вся остальная сволоч дали споделят долното.
  https://ria.ru/analytics/20180702/1523746539.html?utm_source=smi2obmen&utm_medium=banner&utm_campaign=rian_partners

 13. На това първенство руснаците показаха какво е да се смяташ за велик без покрите за пореден път.Докато течеше награждаването на победителите заплющя дъжд и руснаците ,Иване от Русия,като много интелектуално извисени много възпитани бяха опнали 2м диаметър чадър над джуджето си докато през това време една дама,президент на чужда държава бе залята от главата до петите,същото се отнасяше и за президента Макрон,а малкият полковник остана сух.Колкото и да се стараете ви личи,че еволюцията ви е стигнала на ниво феодален строй.Пожелавам от сърце на всички страдащи мъчещи се неистово в България руснаци,да ни освободят от присъствието си.Приятен и красив ден на всички в блога.

 14. Като го чета, много ми прилича на типичен русофил от вестникарските форуми. Особено от използване стара диалектна дума с турска етимология – белким

 15. В кръга на шегата: Руснаците ни мразят, но рускините ни обичат! Цифрата – Рускини, омъжени за българи срещу – рушнаци женени за българки, със сигурност ще е с голяма разлика в полза на първите!

 16. Да,прилича да е писано от българин,правещ се на руснак.Явно е,че знае,как говорят български руснаците,живееши у нас.Жалко е за нас,че сме д..давци.Но ще го преживеем и това,както 480 те години робство.

 17. На тая руска сволач явно не му работи мейла,защото го посъветвах малко.

 18. https://www.dnevnik.bg/sviat/2018/07/16/3283011_trump_e_izcialo_pod_kontrola_na_putin_toi_e_predatel/?ref=home_main_news

  Дано и на последният заблуден Тръмпист у нас, който се счита за демократ, му светне червената лампичка!
  По отношение нашенските Тръмписти – “бизнесмени”, “библиотекари”, голфаджии и вся осталная – не храня никакви илюзии!

 19. Съгласен съм с “АЗ”.Използването на “белкем”издава българина зад това писмо.Руснаците и без това трудно учат български,а да вкарват и чуждици е почти невъзможно..

 20. опознай разззия за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!путлер-КАПУТ!!!

 21. “Великите” путински стадиони, построени с толкова много пари, откраднати от такива като тоя ненормалник иван – дурак, започнаха вече да се срутват един по един. Тук може да видите стадиона във волгоград, който е бил построен, а на работниците още не е заплатено и след първия летен дъжд започна да се разпада: http://www.youtube.com/watch?v=9UHNm5Vl0O0

 22. Иван-дурак, холоп русский, читай, здесь все сказано:
  ВОТ УЖЕ 20 ЛЕТ ОН НИ В ЧЁМ НЕ ВИНОВАТ

  Денег нету для зарплат – Путин наш не виноват!
  Демографии коль спад – Путин наш не виноват!
  Нефти, газа дофига – а дерут втридорога,
  Сто рублей почти за куб – не виновен Путин тут,
  На вес золота бензин – не виновен он один!
  Что коррупция в стране – не виновен он вполне!
  Снег сошёл, асфальт сошёл – словно бой в краю прошёл,
  Удивляется народ: где же деньги на ремонт?
  Всё чиновник-аморал: тут захапал, там украл –
  Что поделаешь с рвачом? Только Путин ни при чём!
  Сердюковым волю дай – всё своруют, что не жаль,
  А что в тюрьмах не сидят – Путин наш не виноват!
  Трудно Путину сажать и кого-то обижать –
  На свободе – ё-моё! – все бандиты и ворьё,
  И “катраны”, и сектанты да иные оккупанты,
  Изловить бы тот содом да послать на Волгодон,
  Жалко, Путин демократ – ну, да он не виноват;
  Чем он смог – тем нам помог: ввёл на капремонт налог,
  Чтоб не рушились дома, чтоб платила вся страна,
  Ввёл систему он “Платон”, хоть и не виновен в том –
  Платят все: и стар, и млад – президент не виноват!
  Есть задуматься причина: депутатам – дармовщина,
  А рабочим – хрен и МРОТ, так рабочий проживёт,
  В школах наших ЕГЭвщина, для спортсменов мутковщина,
  Дедовщина для солдат – Путин наш не виноват!
  Что в кольце врагов страна – тоже не его вина,
  Кто здесь друг, а кто здесь враг – не поймёт никак, бедняк.
  Эрдоган то враг, то друг – замкнутый какой-то круг,
  США то друг, то враг – тут ведь Трамп, а то Барак!
  Кто есть кто, ядрёна вошь, без пол-литра не поймёшь,
  Ну, а Путин наш не пьёт – вот ярмо он и несёт!
  Самолёт опять упал – то ж не Путин собирал,
  Крейсер сдан в металлолом – это натовский шпион,
  На заводе газ утёк – президенту невдомёк,
  Коль опять горит тайга – снова происки врага,
  Пусть потушит ту тайгу невиновный наш Шойгу;
  Изорвался “Адидас” – то китаец губит нас,
  Что своих давно не шьём, Путин вовсе не при чём,
  Что продукты, как вчера, к нам идут из-за бугра,
  То не Путина задача – чист пред нами, не иначе!
  Что на наше спросу нет, экспорт только лес да нефть
  Так давно любому ясно: не виновен президент!
  Что Медведев как дитя – сам уже признал, хотя
  Он не ведал, знать не знал, кому срок один отдал.

 23. Този Иван-чо доказа, че няма по-глупав народ от руския – толкова дълго да търпят гаврата с тях на деспотите от Кремъл!!!
  Тези “продукти” на 100 годишно човеконенавистническо властване в империята на злото населяват руските територии, НО КАКВО ПРАВИ ТАЗИ РУСКА ОТРЕПКА В БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ??? Та нали мрази българите – чий го дири тук комунистическата му морда?

 24. Поздравления, г-н Инджев!Все по -осезаемо за руските блюдолизци става делото Ви да говорите истината за “Големия брат ” без страх. А колкото до реакцията им -тя е сигурен признак, че успявате. Бъдете жив и здрав!

 25. Благодаря на собственика на блога, който блог за мен вече има стойността на учебник по нова история!
  Според Гугл за търтей русияните казват “присоска”, значи, горната тирада е от българско перо писана – както вече забелязаха по-горе. Колко трябва да е сумата за да накара тукашен субект, да предположим социално нуждаещ се, да започне продажническа кампания срещу страната си?

 26. Hе знам дали използването на староговорната дума “белким” трябва да ни казва каквото и да било. Една от първите немски думи, които мой познат българин произнесе, беше gewöhnungsbedürftig (произнася се гевьóнунгсбедЮрфтиг). Въпреки това и аз мисля, че иванушката е наше лекенце, защото мурзилките по правило ги мързи да учат чужди езици (справка: всички руски посланици у нас).

 27. Г-н Инджев, познавам от много години рускиня, женена за българин от 60-те години. Мъжът й разбира се – военен, но човекът е починал много отдавна. Но неговата руска жена, твърдяща, че е от Петербург – няма данни за това, ползваща от десетилетия българските блага, и тези от мъжа й, ни наричаше, цитирам “цигани и циганска държава”. Редовно се карах с нея, но това няма значение. По-важното е, че те гледат с огромна надменност над нас и ни смятат за втора ръка хора, за техни слуги или нещо такова, което ме изкарва извън кожата!!! В същото време те са толкова жалки и бедни хорица с промити мозъци до последния неврон и това е тяхната лудост!

 28. И думичката “бозавия” също не е от руския речник…
  А бе наш путинкантроп си е, родно путин-це.
  Болката ми е, че едва ли има друг народ, който на свой ред да обича друг народ (пардон за тавтологията) повече от себе си. Толкова ли много се мразим?

 29. Шёл казак куда-то вдаль… (Леонид Каганов)

  Шёл казак куда-то вдаль. На груди была медаль
  «За отвагу», «За победу», «За приятную беседу»,
  «За научные труды», «За охрану всей среды»,
  две медали космонавта, орден игрока Варкрафта,
  символ сдачи ГТО, «Прохождение ТО»,
  Клуб беременных «Журавлик», Гардероб ДК «Гидравлик»,
  «Альтависта точка ком», «Общество больных грибком»,
  Капитан игры «Зарница», «Гомельская психбольница»,
  табакерка и огниво, восемь Крышечек от пива,
  «Фестиваль цыганской пляски», «Крановщик, работай в каске!»
  «Берегись велосипеда», «Тридцать восемь лет Победы»
  Орден “РСФСР”, тайный орден «Тамплиер»,
  вкладыш жвачки «Лёлик-Болик», «Анонимный алкоголик»,
  «Клуб ценителей вина», Символ панков из г*вна,
  «SUSE-Linux», «Бизнес-тим», «Тында — город-побратим»
  «Самый опытный водитель», «Лучший хряк-производитель»,
  знак «Почетный водолаз», стикер «Путин-п*дарас»,
  Октябрятская звезда, «Героиня мать труда»,
  группа крови, и Ай-Пи, и пацифик на цепи.
  Поскользнулся вдруг казак…И медальками — херак!
  И теперь медальки все раскатились по шоссе.
  Ребятишки! Дяди, тёти! Если где-нибудь найдете:
  Орден Славы, Орден Мира, пуговку с гербом Алжира,
  фенечку, консервный нож, малахитовую брошь,
  Красный крест, Петровский крест, «Город Прага», «Город Брест»,
  «Полковая медсестра», «Детство — чудная пора»,
  «Эсперанто», «ЦСКА», личный номер лесника,
  запонки к военной форме, «Лучший токарь», «Выхлоп в норме»,
  «Похудей за пять минут», Молодежный клуб «Сохнут»,
  «КГБ», «Почетный донор», «Частный фонд Елены Боннер»,
  «Фестиваль чеченской моды», номерок фидошной ноды –

  хоть медалькой, хоть значком поделитесь с казачком!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.