Патриотичните каузи с участието на кози след кравешкия възторг от спасяването на кравата Пенка

Козата се превърна в патриотична кауза, както се вижда от опълчението на патриоти, бранещи козите на една възрастна жена като прохода на Шипка от европейските козеубийци. Този печален факт илюстрира ефекта от чумата, поразила българските медии тъкмо в периода, когато преходът уж трябваше да е приключил с прекрачването на България в ЕС и НАТО. Успокоени от приобщаването ни към развития богат свят, приспани от един фалшив цар, призовал към разоръжаване на гражданското общество ( и на медиите като негов съюзник – помните ли, че Сакскобургготски надменно отказваше интервюта на български журналисти?), българите повярваха в автоматичния полет на самолета ни към хоризонтите на просперитета и оставиха да си лети на автопилот – за радост на неговите манипулатори.

Днес берем отровните плодове на популизма, който с лекота успява да зарази широки слоеве от хората в България с измислици за джендъри и прочее караконджули, които хитро се опитват да ни пробутат педофилията с цел да унищожат българщината. С какво разказвачите на тази страшна приказка са по-различни по своята примитивна абсурдност от защитниците на козата? 

Задава се и патриотична битка в защита на българския лев от лошата европейска единна валута. Ако рекат, мегапатриотите ще си намерят достатъчно последователи и за въвеждане на китайския юан заради българските корени в древен Китай. 

Кой зарази българските медии с фалшив патриотизъм дотолкова, че мерителите на българското свободно слово от година на година отбелязват в разни чужди лаборатории, че то е все по-поразено до поразителните нива на неговото мъждукане по стандартите на някои африкански диктатури? 

Вчера вицепремиерът Каракачанов, сякаш пада от небето самият той и не познава причинно-следствената връзка от личен опит на приносител на информационни зарази, се разгневи, че фалшификатори на информацията му мътят управленската вода с твърдения за тайни кацания в България на военни самолети с мигранти на борда. Нека не се чуди и гневи, трябва първо себе си да види в медийното огледало.

Някой написал в интернет, че мигранти заразяват родните кози със злодейски подхвърлена минерална вода и тази глупост цъфва в заглавия на в. “Труд”. В случая обаче на патриотите не им изнася да им се вменява, че допускат мигранти въпреки оградите и дори тайно заговорничат със Запада да бъдем снабдявани по въздуха с окаяни (не)човешки същества като преносители на чума по дребния добитък. 

Защо толкова много българи вярват на подобни измислици? Как защо, защото е възможно политици, като Каракачанов, да си построят възхода изцяло върху лъжата за апокалиптичната мигрантска вълна, която всеки момент щяла да ни залее. Той и подобията му пренесоха тази информационна чума с такъв успех, че премиерът Борисов, възприемчив за всякакви фантасмагории, стига да му носят популярност, реши да блесне в навечерието на миналите парламентарни избори с приказки за опасност от 10 милиона мигранти, готови всеки момент да ни прегазят.

Трагедията на обърканото българско стадо е в това, че неговите лъжливи овчарчета  не само не биват разпознати като преносители на информационната чума, но и са възнаграждавани с високи рейтинги и електорални победи над всеки глас на здравия разум. Така бацилът на внушенията за всякакви небивалици се възпроизвежда. Уж големи подигравки паднаха за една българска трансгранична крава, заплашена от умъртвяване заради страх от пренасяне на болести, но тази податливост към патриотични интерпретации спрямо кравата Пенка вече се пренесе с кравешки възторг и върху каузата с козата ( на баба Дора).

Недоверието на домораслите ни “традиционалисти” към Европа и новостите, идващи от нея, не е от вчера. Прабаба ми, европейка по манталитет ( родена в Прага, потомка на баба и дядо французи по нейните думи) разказваше със смях, че нашенците веднага обявили за “обратни” италианските войници, които видели да се разхождат в София след Първата световна война с “гривни”, те. с ръчни часовници. С други думи убедеността ни, че нашите потури са свещена крепост на българщината, е база, върху която паразитира и днешният “консерватизъм” на състезателите по ( антиевропейски) популизъм в българската политика. 

Какво може да се направи срещу това? Ето една новина, дано да не се окаже фалшива. https://pressroom.rferl.org/a/rferl-expands-to-romania-bulgaria/29374397.html

Радио “Свободна Европа” се завръща в България след 14-годишно отсъствие. В официално съобщение президентът на медията Томас Кент анонсира, че възнамерява да помогне за ръста на свободната преса, да промотира демократичните ценности и да поощри информираната дискусия за мястото на България в НАТО, Европейския съюз и други западни организации. “Очакваме да си сътрудничим с местни независими медии и с гражданското общество”, добавя Кент.

Българската редакция на “Свободна Европа” съществува до 2004 г., когато е закрита заедно с отделите в Естония, Литва, Латвия, Словакия.

Миналата година 7 български журналисти предприеха инициатива за връщането на радиото у нас. За целта Асен Йорданов, Люба Кулезич, Огнян Стефанов, Петър Стаматов, Мирослав Иванов, Весислава Танчева и Петър Пенчев изпратиха писмо до Конгреса на САЩ.

Заедно с българската редакция радио “Свободна Европа” възстановява и офиса си в Румъния. 

Медията вече има ангажименти на Балканите със свои бюра в Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Черна Гора и Сърбия. Освен това има и програма на румънски език за Молдова”. https://dnes.dir.bg/obshtestvo/radio-svobodna-evropa-se-zavrashta-v-balgariya

 

26 мнения за “Патриотичните каузи с участието на кози след кравешкия възторг от спасяването на кравата Пенка”

 1. Радио “Свободна Европа” се завръща. Показателно, но и Слава Богу.

 2. “Днес берем отровните плодове на популизма, който с лекота успява да зарази широки слоеве от хората в България”

  Това не е непременно лошо. ПатрЕотЕте позабравиха гладните години преди НАТО и ЕС – безкрайните опашки, дефицита практически на всичко, включително най-елементарни продукти като сапун и тоалетна хартия. И дори не става дума само за социализма – нека си спомним Лукановата зима с купонната система и Виденовата зима с трицифрената месечна инфлация и опашки за хляб.

  Малко след Виденов, Костов въведе валутния борд, който и до днес осигурява стабилност на българския лев.

  Но като мине време, хората се отпускат, забравят, започват да приемат сравнително добрия живот, стабилната българска валута и други добрини за даденост.

  Затова е време да се припомни, че всичко това може да се разруши буквално за миг, както ядрен взрив на “мръсна” украинска бомба би разрушил Москва за секунда (не, да не си помислите, украинците нямат такава “мръсна” бомба и изобщо не се канят да я използват 😉 ).

  Та казвам, може би е време да влезем в нова “именована зима”. За да имат поколенията спомен за следващите 20 години.

 3. Оскотяването на населението от страна на българските медии /като цяло по руски работещи против НАТО и ЕС и мястото на България в тях/ тече с пълна сила.

  При пълзящата декомунизация и русификация на страната, отварянето отново на българската секция на радио “Свободна Европа” е повече от наложително.

  Колкото ченгетата – руски патриоти, те са долни национални предатели. Чрез тях гаварит Масква. За над половината милион нагли ватници тук – нищо, но години плашат с митичната “мигрантска вълна”.

 4. Радио Свободна Европа ще бде глътка чист вздух сред зловонието пеевско- мутренско-патриотарско.

 5. Браво на ИВО, че засяга темата!
  Браво на СВОБОДНА ЕВРОПА! НА АМЕРИКА ОТНОВО, стояща зад радиото.
  ХОРАТА гледат и ОТДАВАТ ЗНАЧЕНИЕ НА ПЪЛНИЯ ПРОВАЛ НА СВОБОДАТА НА ИНФОРМАЦИЯТА, НА ПРЕСАТА, НА СВОБОДНОТО СЛОВО И ЧУВАЕМОСТТА МУ, у нас. Това има значение за тях. НО ЗА НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО И “ПАРТИИ” – НЕ!
  “Страна от НАТО”, “страна от ЕС”…. България…
  НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕС, дори по този иначе “лесен” показател.
  Питай боко и сие…
  ДАВАЙ,.. пълни главите на хората с оФце, чуми, шапове, милиони заливащи ни бежанци, златни черни златки с огромни цици, разводи на видни джипари, разтечени фекалии…
  Какво да му мислиш, хората свикват и слушкат, попиват и дори се радват… като КУЧЕТАТА И МАЙМУНИТЕ на другаря “учен” иван павлов, с неговия “рефлекс” направен условен ли безусловен, ВГРАДЕН в хората от кремъл и чрез Кгб, та и в България по същия начин, чрез пропаганда и “сми”…
  Падане до нивото на остриганата кратуна на боко и алфа-“информацията” на сидер…

  Междувременно:

  Сергей Скрипал разпозвава, по видеозаписи от камери, нападателите си като РУСНАЦИ
  (аз пък мислех, че бяха лоши англо-американци, пратени от “сорос” ли беше… omg…)
  https://www.telegraph.co.uk/news/2018/07/19/skripal-novichok-suspects-identified-cctv-cameras/

 6. Иво, нещата са наистина много зле. Заради “човекът от Мадрид” България загуби поне 15 години. Даже нещата в момента са влошени. Отвсякъде се излива информационна помия, борбата срещу която ще е много тежка и продължителна. Ти сам го изпитваш на гърба си. И при теб хубавото е, че поне правиш нещо и не си се отказал. За повечето от нормалните българи вече е доста трудно да се надвикват с кресльовци и откровени имбецили като нашумелите напоследък кретени от “Възраждане”. Народът е облъчван поне през последните 10 години с яростна антиевропейска пропаганда, започнала от Москва и подета от местните тарикати. Не може да не си забелязал, че иначе интелигентни хора не издържат и също се подават на такива внушения. Джендъри, соросоиди, русофоби… все заплаха за българските кози и крави! Сал един Путин ни остана да ни брани от европейските ценности и много страшните джендъри.
  Иво, народът ни е по-болен отвсякога. Дори по времето на комунизма все пак интелигентни хора осъзнаваха къде е проблемът, макар да не можеха да го коментират. Сега, може би защото не си дават сметка колко неща се промениха за последните 30-ина години, не могат да оценят какво се случва в света и откъде са заплахите за нас като нация. Сега основни човешки ценности са объркани и благодарение на хибридната война има опасност да изпуснем цяло едно поколение. Защо все още не са внесени корекциите в българските учебници по история за последните 150 години? Докога ще лъжат децата ни кой е освободител и кой поробител? И тъй като най-лесно се убеждават по-елементарните хора, че пътят е правилен, когато качеството на живот расте, питам защо толкова трудно нараства качеството на живот у нас? Ами как да порасне, като се краде поголовно? Кой събра данъците на Лукойл? Тук не говорим за жълти стотинки. Кой плаща най-скъпият природен газ? Когато видя, че някой вкара в предизборната си програма само тези две цели, ще знам, че там е истината! 10-тина милиарда лева само в пенсии да бяха превърнати, вече щяха да се въртят в българската икономика и качеството на живот щеше да е друго. Ами колко милиони потънаха в инфраструктурните проекти? Най-скъпите магистрали, построени през равно поле. Това къде го има? Не виждам как може да бъде преборено статуквото. Много народ трябва да изгори, за да се промени нещо.
  Все пак успех! Още един център на истината като “Свободна Европа” все е за добро.

 7. Иво, бихме били радостни да те видим и чуем като водещ в “новата” Свободна Европа.

 8. Благодаря на Стопанина за прекрасната статия. В нея се съчетават смешното /така е разказано/ и тъжното.
  За радио “Свободна Европа” какво да кажа. Нали и ние вече сме в Европа. Предпочитам радио “Лондон”. Там поне не правят компромиси. За “Гласът на Америка”-пази Боже/ако е на Тръмп/.

 9. Ще повярвам в истината на свободното слово в *новата Свободна Европа*,когато видя Иво Инджев водещ там.Иначе се съмнявам,че може да бъдем излъгани.

 10. Чудесна новина за идването (отново) на радио “Свободна Европа”!
  Г-н Инджев, силно се надявам да имате Ваше предаване там, ежедневно (по възможност)!
  Не съм медиен експерт, но съм готов да се обзаложа, че до месец-два от започването му ще имате ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ РЕДОВНИ слушатели!

 11. Антиевропейската промосковска агитация започна от първия ден на правителството на СДС и до ден днешен.А антибългарското поведение на БРСДП,БКП,БСП започвапреди повече от 100 години и до ден днешен – Нинова е съгласна да не остане коза и овца в България,само и само да е на власт руската пета колона у нас.Народе !!!!

 12. Не съм следил много вестниците, но никой ли от тях не излезе със заглавие “Корнелия Нинова защити Чумата!” или поне “Две чуми – една цел!”?

 13. В обявлението на Директора на Радио Свободна Европа Томас Кент се Казва:

  “Надяваме се нашите радиопредавания, осъществявани чрез местни журвалисти, да помогнат за изграждане на свободна преса, промоция на демократични ценности и институции… дискусии в България и Румъния относно мястото им в НАТО и ЕС и други западни организации… Очакваме партньорство с местни независими медии и с гражданското общество…
  Правителствени служители, представители на гражданското общество и журналисти от двете страни изразиха безпокойство от ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, КОРУПЦИЯ И СОЦИАЛНО РАЗДЕЛЕНИЕ, подкопаващи техните политически системи.
  Започваме през декември 2018 г., ще осигуряваме мулти-медийно покритие и анализи в България и Румъния и партнираме с местни медии да усилим съществуващи проекти, които изтъкват публичната отговорност и изобличават ФАЛШИВИТЕ новини”.

  ПОЖЕЛАВАМЕ САМО УСПЕХ!!
  И ИВО ИНДЖЕВ В “НОВАТА СХЕМА” -:))
  ДОЛУ РУСКАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, ТРАНСМИТИРАНА БЕЗКРАЙНО И У НАС ЧРЕЗ Т.НАР. СМИ !!

  https://pressroom.rferl.org/a/rferl-expands-to-romania-bulgaria/29374397.html

 14. До Красноселски
  Мисля,че правите някаква грешка с думите си за ” антиевропейска и промосковска агитация на СДС”. В противен случай това ще го приема като фалшива новина.

 15. Извинете, късна поправка.
  В предишния си пост /третия по ред/ съм допуснал две досадни грешки:

  “При пълзящата Рекомунизация…” и “Колкото ДО ченгетата…” Извинете.

 16. 29 години след краха на комунизЪма и над 10 години след влизането на България в ЕС и НАТО ни се казва: “Надяваме се нашите радиопредавания, осъществявани чрез местни журналисти, да помогнат за изграждане на свободна преса, промоция на демократични ценности и институции… дискусии в България (…)”. Това е звучен шамар за политическия ни “елит”, който отдавна трябваше да е приключил с въпросното “изграждане”, но вместо това връща на терен западните радиостанции, на които до преди 30 години разчитахме да ни казват истината за собствения ни живот и свят. ШОК!

 17. Размисъл по повод чумата по овцете и други чуми.

  Известни са три вида чуми. И трите произхождат от Азия.

  1. Чума по хората. В края на Средновековието /331-1453/ през втората половина на XIV век едва не унищожава Европа. Но след това идват Ренесансът и Великите географски открития. Чумата изчезва, победена от хигиената и науката.

  2. Чума по тревопасните. Унищожава тревопасните и те дават много жертви. Но тя също е на път да изчезне по същите причини.

  3. Руско – болшевишка чума. Тя е основно по хората и е най-опасната – за един век взима над 150 000 000 /150 млн/ човешки живота. Особеното при нея е, че е много устойчива. И променлива, вариабилна. Като се унищожи болшевишката ѝ част, продължава да се проявява само като руска чума, но съхранила и болшевишките си убийствени способности.

  Предпазните мерки спрямо нея трябва да бъдат както спрямо обикновената чума.
  Изолация, хигиена и най-вече – изгаряне е посипване с негасена вар на основното огнище на зараза.

 18. В памет на Димитър Инкьов

  Тъкмо написах това и хоп – звъни ми телефонът.
  -Кой, моля?
  -Ами как кой – Ботуш Каишев. Ние пак сме тук е не сме те забравили.
  -Е, и?
  -Как и? Ние вече не сме това, което бяхме. Ние вече сме бизнесмени и християни, строим параклиси. Лошо ни чумосваш. Вече няма чума – има руска Дума. И в София няма чума – списваме вестник “Дума”.
  -Ама тва не беше ли вестник на Ботев?
  -Беше, ама вече е наш. Сега смятаме да направим и вестник “Лебед”.
  -Ще вземете и вестника на Раковски ли?
  -Не бе! Аз съм се клел на генерал Лебед, затова ще е “Лебед”!

  Да живее радио “Свободна Европа”!

 19. „Днес берем отровните плодове на популизма” – чудесно казано.
  Но не само на популизма. По мое скромно мнение, днес берем и „плодовете на ада”, т.е. на съветско-руско-азиатския комунизъм . В потвърждение на това ще си позволя да споделя и поредното си разочарование от „кастовата българска пенсионна простотия” наречена категоризация при пенсионирането. Едно реално, истинско наследство на комунизЪма!
  Днес бе гласуван закон позволяващ на 45 годишни мъже, с 10 години стаж в минните забои да излязат в редовна пенсия. Така те ще се присъединят към немалката армия от полицаи и всичките им „ционерски” разновидности, военни и техните „супер” разновидности като „военни льотчици”, водолази, бомбаджии-сапьори и не знам си още какви „-чици” и „-ьори”, които се пенсионират дори и 5 години преди въпросните миньори. Питам се, защо ли по дяволите, не ги пенсионират веднага след абитуриентския им бал. Ами да, не е невъзможно, стига да се аргументират в искането си. Например водачът на миньорите отговори на упрека, че 45 години са твърде рано, с оплакването, сиреч аргументира се, че го болели колената. Очевидно достатъчен довод за нашия омбудсман да внесе съответния закон. Останалите юнаци, които се пенсионират средно около 14 години по-рано от нас, глупаците, които не сме полицай или военни, обикновено излизат в пенсия „пращящи от здраве”, млади, засмени и с един калпак пари – т.н. 20 брутни заплати. Априорното в случая обаче е, че и родните ни магистрати, прокурори и съдии, също се пенсионират с тази парична опцийка. Но тъй като „калпаците” им са доста по-големи, то юначните ни блюстители на закона отиват на заслужил отдих, със 100-на и над 100-на хиляди за „джоб-парашлък”!!! Оставам с впечатлението, че всички останали в това наше сбъркано бг общество, сме длъжни с нещо, неясно какво, но сме длъжни, на определени обществени професионални прослойки, които обаче са избрали сами своята професия, при това напълно свободно. Но ние сме им с нещо задължени!!!Или както казваше дядо ми “като, че ли някой ги е бил с прът през врата” да станат миньори, или военни или магистрати!? Е, това аз наричам „архи-егоизъм”. Макар, че напълно разбирам, той, архи-егоизмът се вписва напълно в нашия комуно, муно, туно и не знам какъв си още манталитет. Номерът тук е да „прекараш ближния”. Да отхапеш колкото се може по голямо парче, от държавната баница, наречена със смешното име „солидарна пенсионна система”! В тази игра няма непозволени трикове или неморални методи. Има само губещи и …тарикати. Както навсякъде в Бг, но тук е на …публично-професионално ниво. В този смисъл отсега ми горчи. Но догодина ще ми загорчи още повече, защото и на мен ми предстои да откъсна от дървото на българската солидарна пенсионна система горчивият плод на 64 годишния пенсионер, без 20 заплати, без бонуси, без…………….

 20. В България няма журналисти. Няма кой да конфронтира Борисов относно незавидното място по свобода на словото до което се сринахме докато той управлява. И да му зашлеви един шамар с новината за радио Свободна Европа.

 21. @ стефан.Извинявам се,получил се е лапсус,исках да кажа,че правителството на СДС беше атакувано с антиевропейска пропаганда,спомнете си,че щели да ни забранят шкембе чорбата и прочие глупости,които по късно и с помощта на Славчо и всякакви други манипулатори,за съжаление докараха Тилевия храненик…

 22. Няма какво друго да очакваме от пожарникар-милиционерският “вождь” винету.
  При него има само – СУДЖУК-гейтове,КУМ-гейтове,ЦУМ-гейтове, а сега и ЧУМ-гейтове…. да не изброяваме ВСИЧКИТЕ “гейтове” , ….и чак до ЧЕЗ-гейт , включително…………
  Защото “министерството на храните” е дадено за лично ползване на “етно-лЕбералите” от ДПС , и от “хидрофилософът” доган, още от времето на етно-милиционеро-монархизма през “мандата” на Кобурга , и до днес.
  Самият “министър” е най-дългогодишният “кадър” на етно-земледелската далавера ,започнала преди 18 години, без прекъсване, въпреки смяната на “различниТЕ” правителства ,след това, включително и през 3 “мандата” на “вождь” – винету.
  П.П. И в допълнение бих допълнил коментарът на RANGER, за ПРИВИЛЕГИРОВАНОТО “пенсиониране” в НРБ, от винету.
  Дефицитите във НОИ и НЗОК , са в размер над 10 миларда, и се дължат на НЕ внасянето на реалниЯТ и задължителен размер на осигуровките от вождь винету ,като работодател, на РАЗПЛУТАТА МУ калинкова бюрокраДция в изпълителната, съдебната, законодателната и местните власти, милицията и “службите”…и т.н…
  И като се има предвид ,че повечето от тях се пенсионират ПРИВИЛЕГИРОВАНО на около 40-50 години, а и получават МНОГО по-високи пенсии, които НЕ отговарят на размерът на осигурителните вноски ,които са внасяни за тях!
  Т.е. вноските за тях , които трябва да се плащат от “държавата” и вождь винету, ТРЯБВА да са 2-3 ПЪТИ по-високи от тези на “обикновените” пенсионери, защото те имат ДВОЙНО по-КЪС “осигурителен СТАЖ”, което води до ДВОЙНО по-ДЪЛГО получаване на пенсиите, които са и с поне ДВОЙНО по-ВИСОК “РАЗМЕР”, спрямо “пенсиите” на “обикновените” пенсионери…..
  А, вождь винету им гарантира тези ПРИВИЛЕГИИ(за сметка на всички осигуряващи се!!!), въпреки техните много МАЛКИ ОБЩИ ОСИГУРОВКИ, които се натрупват за много КЪСИЯТ им “СТАЖ”.
  А освен това винету, като техен работодател , НЕ внася дори СЪЩИЯТ размер на осигуровките ,който внасят “обикновените” пенсионери, въпреки по-дългият им СТАЖ и много по-КЪСОТО време през което получават своите много по-НИСКИ “пенсии”.
  А след всичко това всички лакеи и синдикати на вождь винету говорят за “сива икономика”?!?
  Нека те ,всичките, обяснят дали има друга държава , освен техните “братушки” в путлеристкият рай(Х), която да дава ДВОЙНО по-ВИСОКИ пенсии, ДВОЙНО по-ДЪЛГО време, при ДВОЙНО по-КЪС стаж, и при НЕплатени в пълният им размер “осигуровки” от техният “работодател”?!?! Едва ли има…., което показва ,че вождь винету и “държавата” субсидират цялата си номерклатура с допълнителни милиарди през НОИ, и така реалният размер на бюджетите за министерствата са СКРИТИ ,и са МНОГО по-ГОЛЕМИ от техните “официални бюджети”…………
  Обобщено – всичко това води до дефицит в НОИ и НЗОК от около 10 милиарда, което води до много по-НИСКИТЕ пенсии на “обикновените” пенсионери, които те получават за МНОГО по-кратко време ,след пенсионирането им.
  А в допълнение и НЕплатените здравни осигуровки от винету водят до дефицита в НЗОК , което води до частното доплащане , на ръка, в здравеопазването и болниците, в размер на още 4-5 милиарда, което се дължи на НЕ плащането на целиЯТ размер на здравните осигуровки на задължително осигуряваните от вождь винету!
  А вместо това винету отчита “ИЗЛИШЪЦИ” от 2-3 милиарда , всяка година, които си “УСВОЯВА” , чрез раздаване на “допълнителни” ПРОРЦИИ за ЛОБИстките си ОБРЪЧИ и ченгесарско-милицинеропитекова номерклатура.
  За това нека всеки сам си отговори – дали всичко това си заслужава и повишените с 10-20% осигуровки и данъци от началото на годината, както и 20% ДДС върху книгите ,здравеопазването и храните….?????…
  Дали си струват и плащането на акцизите, данъците и осигуровките в НАП, които отиват за НЕреформираната ченгесарско-милиционерска бюрокраДция, РАЗПЛУТАТА вишинска “цацаратура”, калинковите комисии и “агенции”, “службите” и милицията, и 120 място на КАЗИОНните “медии” на “вождь”………

 23. П.П.П. До изясня ,допълнително, че ЧАСТНОТО доплащане в болниците е СЪЩО форма на ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕЛНИ данъци , добавени към осигуровките на осигуряващите се в размер на 8% , и този ДОПЪЛНИТЕЛЕН данък за болниците се дължи на ДЕФИЦИТА в НЗОК, защото вождь винету и “държавата” плащат САМО под 50% от здравните осигуровки , за задължително осигуряваните от тях , чрез “бюджета” им….. Но пък за сметка на това има милиардни “ИЗЛИШЪЦИ”…..и ПОРЦИИ..

 24. Както е публично известно в Пловдив, аз съм почтен човек. Занимавам съм се с политика, но не съм откраднал една стотинка в “прехода”. Зъболекар съм със стаж 40 години.

  И вчера идва да ме проверява в кабинета една от името на РЗОК – Пловдив. Д-р Наташа Сиракова. За няма нищо ми написа глоби за 500 лева /то е като КАТ/и бързо изссъска: “Ще те глобявам, докато си жив, спри да пишеш против нас в тоя педерастки блог на Иво Инджев!”

  Коя е Д-р Наташа Сиракова? До 10 ноември 1989 беше Главна лекарка на ОСП – Окръжна стоматологична поликлиника – Пловдив. Дърта комунистка – род. 1949. Партийна секретарка. Помните ли безплатните рецепти на АБПФК? От там зули много. Грешката ми през 1991 като Зам. кмет на Пловдив беше, че не я уволних дисциплинарно и не я дадох в съда.

  После продължих да работя като зъболекар, добър съм. При мен идват хора от цял свят.

  И вчера тази идва да ми пише актове. На 69 години години е. Въпросът ми към РЗОК Пловдив е: До кога ще я държите тази – до като стане на 99 и че започне да се изпуска като Цола Драгойчева ли?

  За отбелязване е, че вече си е сменила името по комунистически. Беше Сиракова, сега е Райкова. Така се подписва вече. На 69 години. Вместо млади хора обикаля като вампир и глобява.

  Червени боклуци! 113 място.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.