БСП онагледи основанието за скандиранията “червени боклуци”

Японските футболисти оставиха след себе си не просто спомен за участието си в световното първенство в Русия, но и почистени до съвършенство съблекални. Че и сложиха на изпроводят табелка с надпис, адресиран до домакините си “спасибо” ( сякаш те са им почистили, а не обратното).

Unknown-2

 

 

 

 

Хайде, за футболистите ще каже някой, че са го направили с някаква ( пропагандна) цел и по заповед. Обаче и японските туристи направиха същото по трибуните. Пък и дай Боже такава “пропаганда” да има!

zx860y484_3210430

 

 

 

 

Ами сенегалците? Те също заслужиха световните аплодисменти на световното с постъпката на сенегалските фенове, събрали по своя инициатива отпадъците в своята част от трибуната на руския стадион.

660_9063fb3cb059b20ccb77d1abf7b04717

 

 

 

 

Сега да видим как се представят нашите социалисти не другаде, а не собственото си капище с бетонната чиния, обявено от тях за свещено, най-любимото кътче на България, където празнуват зачеването на българския социализъм. 

Unknown-1

 

 

 

 

Гледката на поругания балкански връх, който все пак не е собственост на партията, превърнат в бунище от другарките и другарите, докарани с автобуси от цяла България, очевидно е представителна. Тя обяснява защо на едни митинги хората спонтанно скандират “червени боклуци”! http://newsmedia.bg/bsp-zarina-buzludzha-s-boklutsi/

10 мнения за “БСП онагледи основанието за скандиранията “червени боклуци””

 1. Каквато БСП- партията ЧЕРВЕНА такива и членовите на столетницата-боклуци та се не траят,какво друго да оставят след себе си,това което най-много притежават кочината, с която повличат заблудените овце на НРБ-другарите-русофили.Корни може да заминете за велика РАССИЯ в този състав и никой няма да тъгува за вас,просто и ясно,КРЕМЪЛ ви прегръща.

 2. Какво да кажеш, освен ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!

 3. Сутринта като видях какво са оставили след себе болшевиците, направих асоциация с японските футболисти. Спомних си преди години на един футболен турнир за деца в моя роден град ,как по същия начин малките япончета изчистиха съблекалните. Помислих си,, че някои от онези дечица може би са играли на световното в Русия. А след болшевиците повече от сто години само боклук, боклук и нищо друго .

 4. ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!
  С големи букви и без кавички.

 5. Както можем да се досетим по-голямата част от червените боклуци са “партиен” реквизит и пропагадна макулатура. И не трябва да забравяме също, че комунистите и от двата комунистически клонинга БКП и ГЕРБ не се различават нито “идейно” , нито по другите си външни и вътрешни “проявления”…..
  По този начин можем да предположим ,че на герберокожите сборища също остават МНОГО боклуци….. и в прекият и в преносният смисъл! Има установен “боклучив паритет” между двата боклучиви клонинга на БКП. И по всичко друго – също!
  Но поради това ,че НРБ е далече след 150-то място по “свобода” на словото , то и за това “медиите” в НРБ търсят само боклуците на “опозиционният” комунистически клонинг БКП, но никога няма да потърсят и показват БОКЛУЦИТЕ сред герберокожите , докато са във властта, макар там да са дори повече …. и като количество, и като “качество”.
  Но както се вижда нито едните , нито другите си събират боклуците, и за това трябва да бъдат изхвърлени те ,за да ги няма и техните боклуци…………
  А заедно с тях и техните боклучави “медии”………

 6. Според професор Преображенски от романа “Кучешко сърце”, разрухата не е в клозетите, а в главите на хората. Михаил Булгаков го е написал преди около 100 години визирайки руските болшевики. За един век човешка еволюция, нищо не се е променило в чутурите на българските наследници на Шариков и Швондер.

 7. Българина вместо да взима пример от японските и сенегалските фенове, той само върти сценарии за пропаганди и прочие.
  Когато стигнем тяхното ниво на мислене, тогава ще се оправи България.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.