“Измамата “Сан Стефано” прелетя в пилотската кабина на Еърбъс над Северния полюс от Дубай на път за Калифорния

Няма шега, няма измама: “Измамата “Сан Стефано” прелетя още граница с трета допечатка през третата седмица откакто се появи на бял свят. Издателството е поръчало още едно допечатване от днес.

Българският въздушен капитан Валерий Фердинандов, който работи в голяма авиокомпания “Емирейтс”, поздравява читателите със снимка на книгата от неговата кабина в Е380.

20180721_175710

 

 

 

 

 

 

Направена е в момент на полет по маршрута Дубай – Калифорния на 6 мили от северния полюс, откъдето минава маршрутът от Персийския залив до Тихоокеанското крайбрежие на САЩ.

Screenshot_2018-07-22-12-31-51

 

 

 

 

Без коментар…освен един: това е отличен отговор на онези нашистки чуждопоклонници, които си слагат в автомобилите путинска “георгиевска летничка” на огледалата за обратно гледане към колониалното ни минало.

43 мнения за ““Измамата “Сан Стефано” прелетя в пилотската кабина на Еърбъс над Северния полюс от Дубай на път за Калифорния”

 1. Браво на капитан Валерий Фердинандов-страхотно излъчване и неотразима усмивка!
  Колкото до самият Иво, той отдавна консумира “браво:-то. А заключението е конгениално.
  Това е едно от средствата да постигнем целта която всички тук желаем силно-с цялото си сърце и душа-България да бъде несравнимо по-добро място за живеене. Книгата на Иво да стигне до всеки български дом в който евроатлантическите ценности не са дъвка както е за сите “силни на деня” у нас днес. Нима има по-чудесен подарък от “Измамата Сан Стефано”.
  И още!
  Светли примери!
  Току що преведох 10лв през Пейпал на г-н Инджев. Реших всеки път когато някой заведе дело срещу него да превеждам (най-малко) по 10лв. Още само 500 човека да се съберат като мен, това са 5000лв, разделени на 5 месеца (колкото трае едно такова дело) и г-н Инджев ще си изкарва по една прилична месечна заплата благодарение на такива мижитурки като Жеков.

  POSTED BY VESELIN | МАЙ 31, 2018, 13:36

  Д. Савова-тя и две нейни приятелки, т.е, 3Х20лв и Роберт Алтънов пък са използвали услугите на Райфазен Банк. Там, превод до 20 лева с уточнение “попълване на сметка” е без таксата от 3 лева.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 2. Иво мой приятел се оплаква,че не могат да се постват коментари от САЩ

 3. Дано истината за измамата наречена “Сан Стефано” да се разпространи по всички посоки.

 4. Откога рублофилите a.k.a. русофили се водят патриоти? Тези майцепродавци са безродници, готови срещу 30 рубли да продадат род, език, история, всичко.

 5. Чудесна новина г-н Инджев. Не знам дали осъзнавате каква невероятна възможност Ви се открива.
  “Руските хибридни войни!” Една нова книга събрана от материалите, които вече сте изложили в досегашните си книги. Издадена на английски език. В момента темата толкова е нашумяла в световен мащаб, че си е направо неразработена златна мина.

 6. Дълбокоуважаеми, господин ИНДЖЕВ! ИВО, приятелю!
  За поредното блестящо произведение, за успеха, за победата над лъжата и ретроградното светоусещане, нямам какво да добавя!Отдавна изчерпах суперлативите си по отношение на словото ти и святото ти дело!
  Не съм изненадан – капката проби скалата… Триумфът ти е повече от заслужен! Ликувай и дерзай!
  Респект и пред жеста на КАПИТАНА ВАЛЕРИЙ ФЕРДИНАНДОВ!

 7. БРАВО, ИВО, БРАВО !!!
  Вълнуващо, наистина!!
  ОЩЕ 100 ИЗДАНИЯ!
  Поздрави и за нашия пилот, и то А-380 е Най-Големият Пътнически Самолет в Света! :
  https://bit.ly/2LGJyFz

  Междувременно:

  Войната и на Ходорковски продължава, ВОЙНАТА НА ИДЕИ И ИНФОРМАЦИЯ, срещу Кремъл и Путин!
  Браво, Мишо!
  Сега Михаил разкрива свой сайт – СРЕЩУ ИНФОРМАЦИОННАТА КРЕМЪЛ-КАГЕБЕЙСКА ВОЙНА (не знам защо викана “хибридна” от три години, без никаква разлика от 1917 г.), наречен ЦЕНТЪР ДОСИЕ, DOSSIER CENTER.
  В него ще има разни руски тайни. Както руснаците публикуват американски и западни тайни, в техни сайтове и операции, начело със Сноудън, УикиЛийкс, Асандж, ИнфоУорс, ЗероХедх, и подобните им Будалкащи-Боклуци..
  https://globalnews.ca/news/4362607/dossier-center-website-russian-secrets/
  https://www.cbsnews.com/amp/news/vladimir-putin-foe-mikhail-khodorkovsky-exposing-russia-secrets-dossier-center/
  И за все още руско-бъробещо-изразяващите се, на руски:
  https://mbk.sobchakprotivvseh.ru/news/centr-dose-opublikoval/
  https://peps.dossier.center/about/

 8. Ами тя, книгата, вече е в Калифорния. Купих си я и ми я доставиха за 2 седмици. Чета я с удоволствие и се възхищавам на усилията и енергията на автора. И няма проблем с интернет връзката със сайта на Иво.
  Успех Иво.

 9. Благодарим на Валерий Фердинандов. Нека и други като него да споделят пък Иво да му мисли къде и кога да ги коментира.

 10. Wow. Командирът да метне една бройка като прелети над Ню Иорк, че е много сложно да я получа от България.

 11. Колкото повече книги има отразяващи различни гледни точки, толкова по-добре.

 12. До истински патриот: Ако русофилите а.к.а рублофилите получават по 30 рубли от Кремъл Вие им предложете по 31 за да станат русофоби. На Йуда официално са му били дадени 30 сребърника. А под масата? Може да са били и 31.

 13. 2 август, 2018
  Verba volant, scripta manent
  Не. Всичко остава с нас.
  СТАМБО!

 14. Г-н Инджев, пуснете стотина екземпляра в AMAZON !

 15. Валерий Фердинандов, другите от плажа на морето (от снимките), и всички като тях / нас, да ЗАПОВЯДАТ тук!

 16. РАДКЕ,
  ти пак изпълзя с тролските си напъни. Ами не го усуквай, кажи си направо болката – ние либерастите/демократи не “забраняваме мисленето”/по корни/, а за говорене и писане не пращаме нито в Ловеч, нито в Белене.
  🙂

 17. рада, на продажните путани, колкото и сребърника да им предлагате , те са меркантилни по природа ,и по наследство. Те винаги ще си търсят по-платежоспособен “спонсор”. Така че няма смисъл да им предлагате копейки и рубли , те се продават само за ТВЪРДА валута , а не за ръждивите ви 31 копейки….
  И да ви припомня ,че в новата си книга г-н Инджев не излага своята “гледна точка” , а ГЛЕДНИТЕ ТОЧКИ на НЕпосредствените участници ПОРЕДНАТА руско-отоманска война, която води руската империя за да завземе Константинопол и Проливите към “топлите морета”! И тези НЕпосредствени участници са от редовете на руската армия и “дипломация”.
  И ако искате някаква “друга гледна точка”, можете да напишете и вие подобна книга, която да отразява ВАШАТА “гледна точка”. Вероятно има и достатъчно други източници освен руските! Имало е много западни вестници ,кореспонденти и ДИПЛОМАТИ, можете да ги ИЗПОЛЗВАТЕ!
  Освен това може да има и отомански документи и отомански свидетели на руско-турската война от 1877-78г.
  И ако случайно не знаете , освен военни действия на Балканският полуостров е имало още по-големи военни действия на КАВКАЗКИЯТ фронт. И сигурно има и свидетелства от грузински и арменски източници, или други азиатски източници.
  Сама си решавайте КОЯ(?) “гледна точка” ще ви “хареса” най-много…..

 18. Г-н Инджев ,
  Искам да ви зарадвам:”Измамата “Сан Стефано”вече е и в Кувейт!!!
  Успех!

 19. До До Рада
  Не е възможно Рада да отрази с книга,или с каквото и да е, нейната гледна точка по две причини. Първата причина е,че нейната гледна точка е променлива величина /опитвам се да се изразя в нейния завързан стил/ съобразно времето,както е казано. Втората причина е,че госпожата /господина/ трябва да излезе с истинското си име,а това е противопоказано за делото.
  Така мисля аз.

 20. Най-сърдечни поздрави за Иво и за големия успех на книгата. Радостно е да се отбележи, че българите не са толкова заспали и обзети от апатия, както изглежда, а жаждата и стремежа към истината е жива. Две допечатки в рамките на един месец е наистина рекорд. Браво!
  И все пак, не е ли тъжно, че тази истина трябваше да чака 140 години за да излезе на бял свят и да я извади един журналист, па бил той и историк по образование? Не от професор в историческия факултет, не академик от БАН. А какво правиха поколения професори и академици през този почти век и половина?
  Станислав Стротиев беше дефинирал българският модел така: селяните идват в града за да си купуват хляб и яйца, а гражданите отиват на село, за да прибират реколтата. Вече имаме осъвременен вариант: журналистите разкриват историческата истина, а историците ходят по радиото и телевизията за да я прикриват с митове.

 21. До новоизпечената тролка. Вместо да демонстрирате безсилие да кажете нещо смислено трайкайте си кат единственият харесал Ви тук Йордан Тасев. Не сте длъжна да се изхождате под всички теми. Освен ако не ви режат от надника.

 22. Ех, РАДКЕ,
  как ги разбираш само тези работи с филите,плащанията, рублите и т.п….
  Само че ние за разлика от кремъл не сме фенове на платената любов.
  🙂

 23. Мдаа. Лоша работа. Капитанът работи в компанията Емирейтс и руският посол няма как да се разпореди да бъде уволнен. Ех, ако работеше тук щеше да е друга работа! Щеше да се замисли какво да си слага в кабината!

 24. СТРАХОТНО ! Правим и ние каквото е по силите ни да изкъртваме едно вековна плесен от ръждясали мозъци с тази книга в ръка ! Стнискаме палци и само ИСТИНАТА !!!

 25. ДО РАДА
  Няма “други гледни точки” – има ФАКТИ ! На някои им се иска да ги няма , да се крият с десетилетия , да се премълчават , да им се противопоставят други -станали в други времена , при други народи! Нашата история обаче си е наша и трябва да се знае каквато наистина е била ! Само тогава ще можем да се наречем свободен народ ! Апропо свобода – ако не те мързи,прочети още един горчив факт в любимия на русофилите Сан Стефански договор – чл.6 ! На България се дава АВТОНОМИЯ а не НЕЗАВИСИМОСТ!
  http://pages.uoregon.edu/kimball/1878mr17.SanStef.trt.htm#bulgaria

 26. Радке, говориш на езика на БСП. Това е диагноза.

  И аз след известни трудности и чакане се сдобих с книгата и това много ме радва.

 27. Няма ли начин книгата да се продава в PDF формат?

 28. Поздравления за книгата, не че предишните са лоши, но това е отделен въпрос. Извинявам се, че днес в група във фейсбук цитирах приблизително това, което прочетох още на първата страница: че първият съвременен антисемит е “любимецът” Граф Игнатиев. Не съм навлизал в подробности, който иска да прочете книгата. Не съм нарушил авторски права-просто написах факта, написах и откъде го знам. Благодаря още веднъж за съдържателната и подплатена с доказани факти книга!

 29. Изразявам пълна подкрепа на ПАВЕЛ ТИНКОВ, ДО РАДА, СТЕФАН, GEORGI NIKOLOV, EVERYONE ELSE, 0815, и всички още, които навярно ще се появят, за казаното от тях по казаното тук от РАДА!

 30. 2 август, 2018
  Прецапавам за кой ли път през “Литературен вестник” за да видя живите фотографии на Яни… и да изчета до тъжно текста на проф. Никола Георгиев –
  http://www.bsph.org/members/files/pub_pdf_1566.pdf
  За тези, които помнят СТАМБО!

 31. Страхотна книга, написана от брилянтният журналист и Човек- Иво Инджев. Четя и написаните коментари от почитателите на този блог и се радвам от сърце, че книгата вече обикаля и стига до най-далечните държави на земята.
  Чувството от това признание на хората сигурно също е страхотно.
  БЪДИ ЧЕСТИТ!!!

 32. Към dimitari:

  Използвам случая да Ви благодаря за чудесната писалка, с която продължавам да раздавам автографи!

 33. Най-сетне и аз си купих книгата.
  Граби се като топъл хляб.
  Радвам се, че все повече българи ще четат истината за освобождението, което се е оказал окупация, че и платена от нас.
  Гледм руснаците обявили, че са “освободили” Южна Сирия.
  Няма да е лошо да обясним на сирийците, че “освобождение” от руснаци значи окупация!

 34. @everyone else
  Благодаря ви, че ни напомнихте за големия Стамбо. Светла му памет!

 35. Сега става ясно защо договорът от Сан Стефано някак си не се показваше на хората, а само мъгляво се обясняваха някакви неща и то кратко.
  А за Указ 1444 на Княз Ал.Батенберг I за плащането на “освобождението” изобщо дума не се издумваше.
  Какви слепци сме само!

 36. @Симпатизант/ка на ДCБ
  Благодаря за отговора. Повече от всеки друг (поне след видимото от написаното), Стамбо разбираше това, което ivo.bg създаде – една силна общност от мислещи хора – с тревога за България. Стамбо умееше да приобщи към разговора всеки – и човек с тънка чувствителност, и случайно паднал в блога парашутист, та и дебелокожите ушанки се радваха на неговия хумор, който не прощаваше. Поклон към всички, които ще го помнят!

 37. Сърдечни поздрави г-н Иво Инджев за изданието на книгата Ви.
  Чета я и разбирам за подробности от междудържавни интриги за някои от които признавам си изобщо не съм чувал.
  Възхищавам се на къртовския Ви гигантски труд на систематично и исторически достоверно излагане на факти и документи от историята ни.
  Отваряте ни очите за историята ни.
  “Измамата Сан Стефано” би трябвало да е настолна книга на всяко българско семейство милеещо за род и родина.
  Жив и здрав и Хвала Ви!
  За капитан Фердинандов, голям поклон също!

 38. Какво да кажем за РАДКА, освен…
  Радка-ПИРАТКА!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.