Борисов отново ухажва Нинова като слон в бесепарски магазин

В момент, когато ГЕРБ можеше да се възползва от силния удар върху престижа на БСП чрез дискредитирането й покрай арестуването на общинския съветник от Бургас Бенчев , на помощ на изпадналата в беда Корнелия Нинова днес се притече лично Бойко Борисов. Инспектирайки за пореден път строителен обект, премиерът неглижира скандала в БСП по начин, по който е най-верните другари на Нинова от близкото й обкръжение не посмяха да реагират, предпочитайки поне да демонстрират загриженост, ако не и омерзение от мърсуването на столетницата с криминално проявени типове и техните съдружници, избрани с червената бюлетина да служат на “бедния народ”.

“Не ме интересува Бенчев”, заяви Борисов и за по-убедително подхвърли превантивно, че във всяка голяма партия могат да възникнат подобни случаи ( като този с другаря с ролсройса). Но понеже и това му се струва малко за омаловажаването на случая с Бенчев, премиерът отсече, че никой не бива да очаква от него сега да нападне лидера на БСП. 

Далеч по остър беше в реакцията си предшественикът на Нинова на председателския пост в партията Михаил Миков. Той я предупреди да не прехвърля отговорността за партийната завера с Бенчев на предишното партийно ръководство. 

Миков, както е известно, отби опита на Борисов да го прелъсти с поста председател на Народното събрание. После Борисов опита подобен ход и с Нинова, но и тя не пожела да се самоубие политически в прегръдката на “кавалера” Борисов, готов да употреби всеки политически фактор, готов да му пристане.

Сега Борисов явно отново подновява опитите си да лиши Нинова от ореола й на опозиционен водач – статут, към който тя отчаяно се стреми, за да тушира подозренията, че под нейно ръководство БСП и ГЕРБ са се сгодили вече и остава само да обявят датата на коалиционната сватба на толкова лелеяната в ГЕРБ и в части от БСП голяма коалиция.

И да, същевременно Борисов се застрахова за провали в ГЕРБ от рода на този с Бенчев в БСП. “Случват се такива работи”, казва на практика той, опитвайки се в аванс да подготви почвата за опрощаването на греховете му в случай, че от БСП намерят начин да му върнат удара, който властта им нанесе по остатъчния авторитет на “лява партия”, уж загрижена социално за хората, изобличена обаче за пореден път като партия на хранилката на хора с дебели портфейли, криминални досиета и кожи, които ги правят непукисти за реалните проблеми на червените избиратели. 

10 мнения за “Борисов отново ухажва Нинова като слон в бесепарски магазин”

 1. Мухлясало посредствени са основните издънки на бекапето-бесепето и герб. До степен дори да не могат да изиграят едно театро на “доброто” и “лошото” ченге. Менят си фуражките по начин който матРияла дори не маркира. Що ли не съм изненадан.

 2. Сега, вижте оня какви ги е изпраскал който никой никъде не възприема сериозно. Иде реч за карикатурният Айфончик-джуджи 2. 5 пъти е завишил бройката на чуждите фенове дощли на световното по футбол. ФСБ отчита 600 000, той-3 милиона. А кажете ми за кЪФ му е да “послъгва”, при положение, че преди него който трябва е регистрирал точната бройка.
  https://aqua-parus.livejournal.com/2260532.html

 3. Подават си къси пасчета, както се казва във футбола.
  Дано поне мислещите българи осъзнаят какво се случва и на следващите избори не гласуват на “сигурно и за по-малкото зло”.
  Имитацията, която ни играят всички партии в парламента продължава с пълна сила.

 4. винету преди ден се определи ,като – западнобалкански джендърски “дипломат”. А от друга страна ниновна(по “партийната” линия!) е против “джендърите” и Истанбулската конвенция за защита от насилието , макар самата тя да е един от най-типичните примери за “джендърството” в НРБ!
  И след като и двамата са “джендъри”…… ПОРЦИОНни “джендъри” , то това е още една причина за още по-силното “укрепване” на тяхната ПОРЦИОНна “коалиция”!
  Не може някакъв си маргинал Бенчев, да проваля своите вождове, а винету си има достатъчно КАЛИНКИ , като него, в герберокожият си вигвам, НАЛИ!
  Като отговорен “вождь”, винету има голям “опит” със СУДЖУКовите си регионални “племенни водачи”, и “опозиционният” КРАСНОкож Бенчев не може даже да се доближи до тях ,…. нито по броя на получени СУДЖУци , нито по “ефективността” на тяхното ПОРЦИОНно “усвояване”!
  винету нямаше да бъде върховен калинковоКРАСНОкож “вождь” на НРБ , ако “опозиционерката” ниновна можеше да го победи в неговата “коронна дисциплина” – раздаване и “усвояването” на СУДЖУКовите ПОРЦИИ в НРБ.
  Не случайно винету е недостижим, той е не само калинковоКРАСНОкож “вождь”, той е върховен “СУДЖУКовоКРАСНОкож” вождь на НРБ.

 5. Популярният критик на кремъл и вездесъщ пътешественик Иля Варламов най-сетне е стигнал и до София. Снимал е какво ли не, вкл. и разкрасеният МОЧА. Но след като и той не е наясно защо се стига до “вандализирането” на тотемът на мракобесието правете му сметка колко е трудна войната на Иво и съмишленици.
  https://varlamov.ru/3037108.html

 6. Към georgi nikolov:

  Днес получих от руска телевизия предложение да участвам в руски документален филм по темата за съветските паметници в България.
  Много любезно ме поканиха ( като едно голямо изключение от всичко, което чули по въпроса от всички останали българи).
  Любезно отказах.

 7. Правилно Иво, браво! От стара коза яре си! Нали се досещаш как щеше да бъде монтиран филма, нямаше да си познаеш думите. 🙂

 8. Мисля, че коментара на Борисов е проява на известната му всеядност за потенциални избиратели. Нинова, а и който да е начело на БСП, въобще не му трябват. Интересуват го единствено колебаещите се, които декларират, че няма да гласуват на избори. А те не са малко, поне 30 %. Напомня ми на това, което прави Орбан напоследък.

 9. Тъй като ако остане извън управлението и извън властта без имунитет ББ ще загази, коалицията с БСП му е последната алтернатива за запазване на привилегиите от властта. А това е единствения шанс на БСП да влезе във властта. Ще се договорят. Това са бизнесмени-русофили, имат един център. ББ ще иска да се пласира и за президент отново за да има имунитет и охранки. А финалната фаза е обединение в “името” на България в единна партия на Атака Герб МВРО БСП ДПС. То нали държавата е тяхна.
  Затова алтернативите на горното ТРЯБВА ДА СЕ РАЗМЪРДАТ ИНАЧЕ ОТИВАМЕ НА КИНО.

 10. @Йордан Тасев
  Maй cтe прав.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.