Нашистките путинофили обслужват Кремъл със съвети за разрив между София и Скопие

Репликата на Корнелия Нинова “няма наши, няма ваши”, чрез която се опита да се разграничи от уличения във връзки с престъпния свят червен общински съветник от Бургас Бенчо Бенчев, получи ново потвърждение на партийната всеядност в България по основния признак на разграничението в България: отношението към руския интерес. Тя реагира остро на думите на македонския социалистически премиер Зоран Заев, обявил Илиденденско-преображенското въстание за македонско, но “пропусна” да каже защо всъщност се превъзбуди толкова мълниеносно.

На пръв поглед реакцията на Нинова изглеждаше чисто патриотична и пореден опит на БСП да се присламчи към патриотично-консервативната вълна, донесла толкова дивиденти на управляващите. Анализаторът Боян Чуков обаче, известен с близостта си до кукловодите на БСП, днес на практика свали картите по темата, макар и говорейки в лично качество. Той направи връзка между изказването на Заев, който междувременно се извини на България за казаното от него и “русофобията”. Към в “непремерената реплика” на Заев за въстанието той видя “русофобия”, е задача с повишена чудност само за онези, които не знаят с кого и с какво си имат рбота.

Развивайки мисълта си Чуков обобщи, че македонският социалист винаги е бил “русофоб” и от това твърдение направи обобщението, че съответно той е едновременно “македеноства” от една страна, а от друга “не е истински македонец”.

Вие, уважаеми читатели какво разбрахте от това уравнение?

Според Чуков излиза, че истинският македонец трябва да бъде русофил и ако не е такъв, то той не може да бъде приятел на българите. И понеже на Чуков ( и компания) Заев им се вижда “русофоб”, то …няма да го бъде дълго. Чуков му предрече, че няма да управлява дълго Македония. 

Ако някому това тълкувание му изглежда манипулативно, то Чуков не остави никакво съмнение накъде бие с пояснението, че България е трябвало да реагира на изявлението на Заев за въстанието с привикване на македонския посланик във външното министерство в София, а премиерът Борисов е трябвало да заяви готовността на България да преосмисли подкрепата си за членството на Македония в ЕС и НАТО.

Бинго! “Няма наши, няма ваши”! Тук има техни, руски интереси и българските другари се борят те да бъдат защитени по най-актуалния въпрос на Балканите по линия на това разделение – въпросът за открития път на Македония към двете западни организации. Препъването на Македония по този път е кремълски приоритет в региона в момента и обслужващият му персонал в България се надпревара да  помага на Москва.

20 мнения за “Нашистките путинофили обслужват Кремъл със съвети за разрив между София и Скопие”

 1. И за да продължи истината, цялата истина, само истината да триумфира най-сетне, рецептата е една.
  Eто едно от средствата да постигнем целта която всички тук желаем силно-с цялото си сърце и душа-България да бъде несравнимо по-добро място за живеене. Книгата на Иво да стигне до всеки български дом в който евроатлантическите ценности не са дъвка както е за сите “силни на деня” у нас днес. Нима има по-чудесен подарък от “Измамата Сан Стефано”.
  И още!
  Светли примери!
  Току що преведох 10лв през Пейпал на г-н Инджев. Реших всеки път когато някой заведе дело срещу него да превеждам (най-малко) по 10лв. Още само 500 човека да се съберат като мен, това са 5000лв, разделени на 5 месеца (колкото трае едно такова дело) и г-н Инджев ще си изкарва по една прилична месечна заплата благодарение на такива мижитурки като Жеков.

  POSTED BY VESELIN | МАЙ 31, 2018, 13:36

  Д. Савова-тя и две нейни приятелки, т.е, 3Х20лв и Роберт Алтънов пък са използвали услугите на Райфазен Банк. Там, превод до 20 лева с уточнение “попълване на сметка” е без таксата от 3 лева.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 2. Предполагам ,че чуков е бил самопоканен в КАЗИОНната говорилня – бТВ?!?
  То няма и какво друго да се очаква от тотално рублофицираните “международни” Иксперти на БКП!
  На всякакви , и на всичките, въпроси техният единствен отговор е – роSSия юбер алес!
  Както и “допълнението” – Путлер е един, и ние(от БКП!) сме неговите задунайски п(р)ороци!
  Още повече чуков потвърди “принадлежността” си към “тръмпистите” от библиотекарско-сарайската шайка!
  Като платен “тръмпист”, чуков намеси и Тръмп, който уж не подкрепял “русофобЪТ” Заев! И това , според чуков, също ще помогне за свалянето му от власт?!?!?
  И след като , според чуков , Заев не е “вистинскиОТ македонец”, защото винаги е бил “русофоб”, то остава да предположим, че за чуков груевски е НАЙ-“вистинскиОТ македонец” , тъй като е НАЙ-големият русоФИЛ в Македония?!?!?
  А , колкото за джендърският вожд-ПРИВАТИЗАТОР на БКП , то нека ниновна попита остро своят “спонсор” и начальник – Путлер, защо преди година каза ,че “славянската” писменост е дошла от “македонските земи”?!?!?
  Още повече,че ниновна има за “водещ Афицерь” – “генераль” решетников, който има директен достъп до техният чекистки начальник-Путлер, и няма да има никакъв проблем решетников да предаде нейните “македонски въпроси” директно на альфа-чекистЪТ!

 3. За 150 години русофилите са причинили на България повече злини, от колкото общо еничарите и фанариотите за 500. И като геноцид, и като грабеж, и като унищожаване на нравствеността на българина.

  Един от най-големите грехове към България на русофилите-безродници като руски маши е участието им в измислянето на “македонската нация” и македонизма през 1934 в Москва. Също – и опитът им за откъсване на Пиринския край от България през 1946 /и след това/ чрез насилственото записване в българските паспорти на хората там “македонци” и изучаването в училищата на “македонски език”. Също – и предаването пак през 1946 на делегация от Скопие на костите на Гоце Делчев и Архива на Македонския научен институт в София.

  Ето и една хубава статия от Даниела Горчева по темата:

  https://www.faktor.bg/bg/articles/ot-redaktora/deynostta-na-vaptsarov-ne-e-antifashistka-a-antibalgarska

 4. Да построим на Българската червенотиквенишка политическа класа, квартал с Червени Фенери .

 5. Ето още една статия по темата. Снимката е от 1946 и е направена в Блед, Словения при подписването на Договора за влизане на България в Югославия от Йосип Броз Тито и Георгий Димитрович Димитров – съветски гражданин, сталински прислужник и по съвместителство Премиер на България. Зад него са Трайчо Костов и Кимон Георгиев. Поредното национално предателство. Друга тема е защо този договор не влиза в сила.

  https://www.faktor.bg/bg/articles/ot-redaktora/pozoren-den-bkp-dava-kulturna-avtonomiya-na-pirinska-makedoniya-1

 6. В Македония такава русофилия, на каквато сме свидетели в България, просто няма.
  Ако по нещо се различават македонецът от българина, това е отношението към СССР, респ.Русия.
  Македония нито е освободена от руснаците, нито са били под съветско влияние в по-голямата част от соц-историята си.
  Нашите комундери вероятно си мислят, че и македонския народ се кланя на азиатската орда, но много много греши.

 7. Изявленията на Борисов,че предстоят гласувания за приемане на Македония в ЕС и НАТО изненадващо прозвучаха,ни в клин-ни в ръкав,като заплаха. Къде отидоха прегръдките и братските чувства към македонската страна!
  Самопровъзгласилият се за дипломат от регионална величина Борисов можеше да реагира на думите на

 8. Верно кажуваш,Иво – Нинова ке падне оти Македония свободна ке биде!

 9. Заев по други по-дипломатични начини. Но не, дипломацията свършва,когато трябва да се обслужат путинските интереси. Тези интереси се налагат само с лъжи,подкупи и скърцане със зъби.

 10. Новина която никога няма да срещнете в родните “масмедии”. И Беларус се озъби кат Македония на матушката. Останахме самотни в лизането на кремълските з…… .
  Що ли не съм изненадан.
  https://www.gazeta.ru/business/news/2018/08/10/n_11893693.shtml

 11. И аз бях сащисан, когато наследниците на комунистите (по-горе вече е изредено какви са ги вършили за македонизация на българските земи) се обявиха за по-големи “патриоти” и от най-“патриотите”.
  Дори от гледна точка на патриотите, изписващи на българското знаме Мизия, Тракия, Македония – Илинденското въстание е македонско (не е мизийско, я). Не е грешка въстанието на българите в Македония да се нарича македонско. Братовчедите ни от Скопско шикълкавят, като го отделят от тракийското Преображенско въстание, но и те са хора – не могат веднага да признаят цялата истина. Интересно какво трябваше да каже Заев, за да не не ни разгневи? Може би “Въстанието е на българите в Македония, но аз, верен на заветите на Коминтерна, ще го нарека македонско, та ако ще и турско да е”?

 12. Трябва да бъде “Георги Михайлович Димитров’.А за ЧУков проверете досиетата и ще ви стане ясно чий интереси обслужва.

 13. Назаем от клуб З – ако Чуков е “мека сила”, представям си Путин какво е…….

  Според запознати Москва си е извадила поуки от провала си в Черна гора. Там по време на парламентарните избори през октомври 2016 г. руски и сръбски емисари са се опитали с насилие, дори с ползване на оръжие да сложат край на прозападния курс на адриатическата държава.

  Ето защо относно компромиса по името на Македония сега се залагало на друга по-мека тактика: soft power – етнически и религиозни прилики.

 14. П.С. Ето какво прави Путин, ако не сте се сетили…..
  Банкс, най-големият донор на кампанията за напускане на ЕС на Найджъл Фараж Leave.EU, на няколко пъти се е срещал с руския посланик и му е била предложена сделка да участва в проект за сибирска златна мина.

  Банкс е имал три срещи с руския посланик в Британия, неговото протеже Анди Уигмор е имало доста обширна кореспонденция по време на кампанията с руски държавни служители, а двамата заедно с Найджъл Фараж са се срещали с руския посланик само дни след като са били на аудиенция при току-що избрания президент Доналд Тръмп през ноември 2016 г.

  Сега Guardian съобщава, че воденият от Михаил Ходорковски Dossier Center се е сдобил с подробности за това каква сделка за сибирската златна мина е предложило руското посолство на Банкс – под формата на презентация за предлаганата сделка.

  П.С.С. Едва ли в България Путин би посмял подобно нещо, нали?

 15. Др.Боян Стефанов Чуков до 01.09.1991 е бил зам.началник отдел в Първо главно на Държавна сигурност.И продължават продажни журналисти да го канят от телевизия в телевизия да лъже този изстрадал народ,ех няма го Владо Шофьора…

 16. Нашистките путинофили да му мислят добре какво ги чака след падането на кумира им, терористичния му режим и нарязването на ракетите в руската кочина. Трябва да се радват, ако се разминат само със съд и конфискация в полза на хазната на награбеното. Знаете ли как бързо ще стигнем стандарта на Средна Европа?

  Колкото до Русия и действията през последния век, тя трябва да бъде осъден от Международен трибунал, подобен на Нюрнбергския. С изплащане на репарации на ограбените държави и обезщетения за жертвите в тях след окупацията им. По същия начин, по който Германия и до днес плаща на наследниците на жертвите но Холокоста. Ама Русия нямала пари – да плаща с диаманти, нефт и газ поне сто години!

 17. Необходимо разяснене от ИВО. За мнозина у нас.
  Както винаги, “русия първа”, “русия най-напред”, “русия по-напред”, от България, а и от Македония!
  Това е в главите на червените.
  На чуковете.
  На същите дренки.
  От същия дол.
  От 1944-а

  Иначе, чуко боянов е като чуко владов (Владимир Чуков). За който не знае. От двама братя, Никога само единият. Такъв е подходът, разбирането руско (съветско тоже).
  Само че единият, необявен, е останал (оставен) да доносничи като “професор”, сред останалите професори там, даскали, студенти, университети и каквото друго може, тоже, из София, цяла България тоже…

 18. Нищо ново по отношение блюдолизничеството на БКП/БСП/ГЕРБ – така навремето комунистите се кълняха във вечна дружба с Тито, а след това по знак от Кремъл го обявиха за най-големия злодей. Така е и днес – толкова им е приятелството – докато от Кремъл не им свирнат друго. Ето затова днес нямаме държавници с достойнство, а раболепни лакеи на Путин.щп

 19. Анализаторът Чуков да се возрадва – той е единственият в България, който мисли по въпроса „какъв е македонският социалист”- русофоб или русофил. Не е ясно само това рекорд ли е или от ЕГН-то. Прочетох едно интервю с него.Сега. Цъ. Цъ.Цъ. Плагиатства. А там, където подчертава, че сам разсъждава, всъщност не разсъжaдава: „Аз лично считам, че Владимир Путин и Доналд Тръмп са в изключително сложна ситуация у дома. Но могат да оцелеят само ако играят като ситуационни партньори. Всъщност това е единствената надежда на света, за да избегне война.” 1. Ако следва съвета на Чуков за „ситуационно партньорство”, Тръмп може да постигне политически провал. 2. Твърдението за „единствената надежда” на света да избегне война е също от серията „ Чуковски рекорди” -. Не мога да си представя колко души от 7те милиарда в момента, утре, след седмица седят, разсъждават и се надяват да се избегне война.
  Друго проникновение: „След 1991 г. съвсем целенасочено за няколко години в Русия бе ликвидирана прослойката, която управляваше съветската държава.” Въпросната прослойка е номенклатурата, която успешно замени политическата си власт с икономическа.
  Още едно: „Засега в областта на „меката сила“ Русия изостава драстично от САЩ. Явно са необходими нови хора, нови идеи, нови подходи. Например руската „мека сила“ на Балканите е демоде, с фасон от периода на „зрелия социализъм“. Ясно е, че „мека сила“ с антиселекция и шуробаджанащина няма как да бъде ефективна. ” 1. Защо изостава? Заради неподходящи хора и шуробаджанащина. Мда. Шуробаджанащината ще да е основната причина. И т.н. Между другото Русия работи сериозно по създаването на инфраструктурата на своята мека сила в бившето съветско пространство, защото това е начин за консолидация на политическата власт в страната и увеличаване на влиянието на Русия извън страната. И анализатор сигурно се става с връзки. На един линк дори пишеше топ-анализторът Чуков. Може да е било и иронично. А може и не. На някой може да им се струва и „топ”.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.