Ето така лъжат българските русофили в угода на руските колонизатори

Една читателка реши да излъже в коментарната част на ivo.bg с типичния за русофилите плам. Благодари на руското правителство за райското кътче на Камчия, което се било съхранило благодарение тъкмо на руското правителство. Коментарът й може да бъде видян в цялата му лъжливост в коментарната част на блога.

  Не правителството на Русия, а мафиотският кмет на Москва Лужков корумпира всички по веригата – от правителството на България, през местната и съдебната власт, за да промени статута на резервата rда бъдат излети там огромни количества бетон. Само пътеката покрай комплекса през някога девствената гора е погълнала бетон, с който можеte да се поправи напълно инфраструктурата на околните села, например на село Близнаци.

Две седмици след откриването на комплекса в присъствието на премиера Бойко Борисов на 9 септември 2009 г., московския кмет Юрий Лужков беше брутално отстранен от поста си от президента Медведев и премиера Путин. Изритаха го типично по руски: в нарушение на собствената конституция му прекратиха избираемия мандат с аргумента, че е криминално проявен.

Но делото му в България не само не беше преразгледано, а продължава да обраства с нови гигантомански апендикси.Там строяха и в разгара на курортния сезон, изливайки бетон с бетоновози на самата крайбрежна ивица, газейки демонстративно закона, забраняващ да се строи по това време на годината. Но какво значи това за руската мафия, поверила на др. Станка Шопова, назначена да надзирава интересите й! ( на снимката като шеф на комсомола, издигната лично на поста от Тодор Живков)images

 

 

 

 

 

Руската част от комплекса е все по-пустеещ  бетониран рай за руснаци, каквито все по-малко се виждат. Огромният покрит стадион, съответните по размери ледена пързалка, лекоатлетическа писта, многобройни игрища и отделни хасиенди ( уж комплексът беше построен за московски деца, да си почиват…) стоят неизползвани през по-голямата част на годината, включително и през лятото.

Провали се и идеята на руснаците да се направят на американци с техен колеж край Камчия по подобие на американския край София. Българите, които се излъгаха да си платят таксата за целогодишно обучение на децата си от повече от 10 000 лева в този руски “колеж” тихомълком започнаха да си ги изтеглят.

В комплекса вече пускат и дори приканват българите да резервират места за почивка. Иначе си стоят надписите с предупреждение към “външни лица” да не влизат. Нацвъкани са навсякъде по километричната ( наистина, много километрична)  ограда . 

Закъсали са го с руските групи и това се вижда от всеки, който всяка година посещава района. А само преди няколко години нахално отказваха на българи резервация в хотелите наоколо, изкупени пак от руснаци…

В резултат на руската господарска инвазия и сговора с местните власти, които вдигнаха цените за наемателите на търговски обекти, комплекса “Камчия” се превърна от “Къмпинг Рай” ( както гласи вехтият надпис пред българската част от комплекса), в най-запуснатия български курорт на Черноморието. Някога в него имаше многобройни магазинчета, механи, стотици бунгала и дори няколко дискотеки. Сега е джунгла с разрушени постройки, каквато няма никъде другаде но крайбрежието на България. 

IMG_7231IMG_7222IMG_7217IMG_7220

 

 

 

 

Контрастът на туземната българска част с мегаломанщината на руския комплекс е не само поразителен, но и унизителен ( за хора, които са все пак повече българи, отколкото чуждопоклонници на тяхната си матушка).

Unknown-4Unknown-3

 

 

 

 

Колониалните ни владетели си отхапаха къс от български райски резерват. Днес тяхната инвестиция на стойност 300 милиона евро пустее като зарязан паметник на краткия петродоларен бум в Русия. 

Руснаците изкупиха де що имаше прилични постройки, но сега и те кънтят на кухо сред унищожения комплекс. Само посадените от редки дървета продължават да се развиват, а върху тях ( например пред хотел “Лонгоз”) презрително са написали единствено на руски език названията на вносните видове. Нищо останало не вирее – туризмът мъждука с жалки сергии и няколко примитивни кръчмички покрай реката.

От времето на наглото им “величие” на самия бряг са останали надписите на руски, но вече я няма забраната за Българи да се къпят на техните душове нито указателната табела, че тук е място сама за руски групи. И на продавачките им махнаха надписите от гърдите “продавщица” ( сякаш са имали двойно предназначние и за руснаците е било нужно да се уточнява).

Ето актуални снимки от този сезон от плажа, известен като “руски”.

IMG_9629IMG_9628

 

 

 

 

 

 

IMG_6268

А ето и премахнатата вече табела, но която през 2003 г. се декларираше, че плажът е само за руснаци.

 

 

 

 

 

 

Новият “принос” на руските нашественици в района е чисто пропаганден. “Нощните вълци” са си заболи вимпел край паметника на съветските диверсанти, на който българският надпис е порусначен.

Над всичко това, скрит дълбоко в комплекса от външни погледи, стърчи арогантно паметник на маршал Толбухин, предводителя на окупационната червена армия, заробила България за цели 45 години. В София и другаде неговите бюстове бяха основателно премахнати, но на територията, която са си купили корупционно от български предатели, руснаците го реабилитират на пук на заявената вече българската воля. 

21 мнения за “Ето така лъжат българските русофили в угода на руските колонизатори”

 1. Еленке Иванова, американците ли бетонираха нашето Черноморие? Те ли създадоха мутрите тук, те ли правят високото строителство? И изобщо защо, Еленке, не се прехвърлиш да живееш в руския рай завинаги? От другата страна на морето. Защо се измъчваш тук – на вражеска европейска и натовска територия? Прав ти път, безродна русофилке! Дано се пръждосате всички в матушката си, че и ние най-после да заживеем като българи в България без да храним Русия!

 2. Русофилите лъжат като руснаците. При които всичко е лъжа. Цялата им история е една голяма и непрекъснато променяща се лъжа. Като започнете от името Русия, откраднато от Петър Първи от Киевска Рус. Преди това е Московия на всички европейски географски карти. И по нашите земи хората са казвали московци, а не руснаци. Ами Одеса, основана през 1794 и лъжата, че древният Одесос е бил там? Защото Одесос е Варна. А “Договор с Русия не струва и хартията, на която е подписан”? И това, че са ни освободили, а не поробили? А лъжата, че в Чернобил няма ядрен взрив? А договорът с Украйна? И т.н. за всичко до днес, когато лъжата е вътрешна и външна политика на Русия. Руснаците са непоправими лъжци – как се говори и преговаря с такива хора? Далеч от тях!

 3. “Провали се и идеята на руснаците да се направят на американци с техен колеж край Камчия по подобие на американския край София. Българите, които се излъгаха да си платят таксата за целогодишно обучение на децата си от повече от 10 000 лева в този руски “колеж” тихомълком започнаха да си ги изтеглят.”

  ха-ха-ха, боже, кой ще си даде детето да учи в “руски колеж”? Колко трябва да е заблуден човек, за да го направи? Руснаците загробиха икономиката си, разпадната СССР, сега искат да ни учат на икономика. Все едно да се учи човек при Жан Виденов и Румен Гечев. Луда работа.

 4. И сега руснаците не показват разнообразие на агресивните си и диверсантски намерения-започнаха както преди десанта си от Камчия и пак с долари …

 5. Вдигане на данъците и държавата да го вземе за неплащане на данъци,интересно въобще плащани ли са някакви данъци.

 6. Колко стара е темата за „бетонирането” на Черноморието, която всъщност е тема за ПРИВАТИЗИРАНЕТО му? Защото приватизирането лежи в основата на бетонирането. Унищожаване на дюни. Унищожаване на черен пясък (забравих в кое място). Оказва се, че черен пясък има на 10 места в света. Куротното строителство в планините е друга раздел на „бетонирането”.
  Приватизирането на природните дадености е тренд, който включва полезните изкопаеми, водата, онези части от природата, кьдето се разгръща курортно строителство, ако щете опосредствано и вятър, защото вятърните турбини се строят вурху някаква площ- земна или морска и оказват влияние върху птиците, които са също част от природата. Естествено и въздуха, защото частниятт собственик строи завод, но замърсява въздуха. Квотите за въглероден двуокис какво са? Стока.
  Няма бългрски политик, който умилително да не говори за създаването на работни места. Мантра номер едно-създаваме работни места.
  Приватизирането касаещо стоките, изложени по-горе, трябва да се извършва под стриктен инститиционен и граждански контрол.

 7. И за да продължи истината, цялата истина, само истината да триумфира най-сетне, рецептата е една.
  Eто едно от средствата да постигнем целта която всички тук желаем силно-с цялото си сърце и душа-България да бъде несравнимо по-добро място за живеене. Книгата на Иво да стигне до всеки български дом в който евроатлантическите ценности не са дъвка както е за сите “силни на деня” у нас днес. Нима има по-чудесен подарък от “Измамата Сан Стефано”.
  И още!
  Светли примери!
  Току що преведох 10лв през Пейпал на г-н Инджев. Реших всеки път когато някой заведе дело срещу него да превеждам (най-малко) по 10лв. Още само 500 човека да се съберат като мен, това са 5000лв, разделени на 5 месеца (колкото трае едно такова дело) и г-н Инджев ще си изкарва по една прилична месечна заплата благодарение на такива мижитурки като Жеков.

  POSTED BY VESELIN | МАЙ 31, 2018, 13:36

  Д. Савова-тя и две нейни приятелки, т.е, 3Х20лв и Роберт Алтънов пък са използвали услугите на Райфазен Банк. Там, превод до 20 лева с уточнение “попълване на сметка” е без таксата от 3 лева.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 8. Сутринта и един от най-казионните РУБЛОфили и шамани на Боко Тиквата – т.нар. “професор” м.константинов, беше в студиото на НТВ, при една от най-казионните “журналистки”.
  И поредната си нАучна тирада , костантинов “посъветва” протестиращите срещу корупцията в Букурещ да не развявали американските флагове?!?!?
  Защото , според кконстантинов, други щели да развеят руските знамена и това щяло да доведе до ескалиране на конфликтите между АНТИкорупционните протестиращи , от едната страна , и КОРУПЦИОННАТА власт , от другата страна?!?!?!
  И това си твърдение този т.нар. “учЕн” м.константинов само доказа , че корупцията в Румъния(и НАВСЯКЪДЕ!), е свързана директно с Путлер и Русия. Защото никога ,и никъде, руският флаг не обединявал борещите се за демокрация и против корупционната власт. Напротив, Русия винаги е била “тюрмата на народите”, и няма как нейният флаг бъде символът на желаещите прогрес и по-добър и свободен живот. – НЕ!
  Ето заради това, НЕ руският флаг, американският флаг , който е символ на американската демокрация и начин на живот ,развяват румънските протестиращи.
  И самият константинов го потвърди,като ПРОТИВОПОСТАВИ руският флаг на американският флаг. И след като протестиращите срещу корупцията в Румънния са избрали да развяват американският флаг, то остава да предположим ,че руският флаг би се развявал над техните КАЗИОННИ корупционни противници от властта?!?!?
  Рядко има такива директни потвърждения, за корупционната същност на путлеристка русия, и то от един от най-РУБЛОфилските путинофили в НРБ, като константинов!
  Но освен това , константинов каза ,че икономическите мигранти от НРБ не внасяли достатъчно вноски в социалистическата “пенсионна система” на НРБ, и заради това нямало достатъчно пари за изплащането на пенсиите, като това се компенсирало от работниците в НРБ, които със своите пенсионни вноски “плащали” и пенсиите на родителите на тези гастарбайтери?!?!?!?!?
  Едва ли има по-голяма комунистическа глупост от това което каза “учЕнът” константинов!
  Защото тези родители(и на гастарбайтерите ,и на работещите в НРБ!), са работили за себе си и са си внасяли своите вноски, и сега би трябвало да им изплащат пенсиите тъкмо от тези техни вноски ,които са си внасяли през последните 30-40 години!!!
  Няма нужда сега работещите в НРБ да плащат нечии чужди пенсии, нито на своите родители, нито на родителите на гастарбайтерите!
  Всеки работещ си работи само за своята си пенсия, а не за родителите си!
  Нито някой друг трябва да плаща неговата!
  И, ако някои “партийни” вождове(преди и след 1989г.!) са откраднали предишните пенсионни вноски, то това не е проблем нито на пенсионерите , нито на работещите сега , нито на сегашните гастарбайтерите…..
  Това е проблемЪТ само единствено на “държавата” , която м.константинов “обслужва” винаги, и която е допуснала кражбата на тези пенсии.
  И ,сега, бандитската комунистическа “държава” НРБ, трябва да си ВЪРНЕ ограбените от нейните “държавни ръководители” пенсии , на сегашните и бъдещите пенсионери.
  Още повече ,”вождь” винету и неговият калинков “финансов” министър всяка година отчита “ИЗЛИШЪЦИ”, вместо да плащат откраднатите пенсии. А ,освен това “държавата” не е изряден платец и работодател, и сега, защото не осигурява своят бюрокраДция, милицията, “службите”, РАЗПЛУТАТА “цацаратура” и военните върху целият доход, а освен това не изплаща и в НЗОК целите осигуровки на пенсионерите и непълнолетните и на всички други.
  А това са още доста допълнителни милиарди, които не постъпват в НОИ и НЗОК. Но вместо това, винету ги раздава , като “ИЗЛИШЪЦИ”,и ПОРЦИИ на калпак на РАЗПЛУТАТА си калинкова бюрокрадция и на разплутите си ЛОБИстки ОБРЪЧи! Ето там са и загубените пари за пенсиите, които т.нар учЕн м.константинов търси НЕзаконно и НЕконституционно от гастарбайтерите! Които въпреки всичко намират пари да изпратят 2-3 милиарда и в НРБ , всяка година, и не висят на “бюджета” на винету ,както цялата му РАЗПЛУТА калинкова бюрокраДция! И ,която дори и сега той не осигурява в пълният размер, и което ще доведе и до натрупване на още десетки милиарди дефицит и за бъдещите пенсионери, в допълнение и към сегашният МНОГОмилиарден дефицит , към сегашните пенсионери, получен от откраднатите им още от соца пенсионни фондове!
  И , за това нека м.константинов да потърси липсващите пенсии за сегашните пенсионери, както и липсващите осигуровки за бъдещите пенсионери , които са около 10 милиарда годишно, само от бандитската “държава” и нейните КРАСНОкожи “вождове” , кито са “усвоявали” “партийните” ПОРЦИИ през последните 70 години. Точно ТАМ трябва да ги търси , а не от сегашните гастарбайтери, които са задължени да изработват само и единствено собствените си пенсии , но не и неговата, или нечия друга!
  КОЙто му я е откраднал , нека да си я търси от него!

 9. Относно работната ръка, на много места работят чужденци. Българчетата ги лъжат и затова са в чужбина. А властта се ослушва сякаш не е власт а са на стаж в министерствата за малко. Невероятни Клоуни. Даже видяхме цяла група руснаци с лопати на археологически комплекс. За мен доста странно. Уж на почивка а копат нашите крепости.

 10. Елате и ги вижте тази година руснаците на Сл Бряг.Бедни като въшки.И миналата година бяха зле,но тази г.са трагични.Срам ги е,съзнават колко са зле и го “компенсират” с надменност.
  А “русофилството” на българските търговци се е поизпарило.Въобще не ги обичат,даже и не стават от столовете си когато влезне руснак – не очакват руснака да купи.Има безброй сцени …просто са жалки.
  Масово си разпродават имотите.Едни познати купиха от руснаци студио за 25 хил € което е струвало 60 хил…явно руснаците продават спешно.
  След още 5 г.ще е страшно.Вярно,че тук идват бедняците или средните ,но знам руснаци които имат жилища отдавна и ипомня колко бяха добре до преди Кримнаш ,а сега са направо бедни.Мразят Путя ама ги е страх.
  Славабогу ,че този път не сме вързани към тия диваци.Че сме сме другата страна.Въпреки рубладжиската пасмина.

 11. предишния ми пост „инститиционен”, естествено, е „институционен”.
  Сега имам време и ще допълня коментара си.
  По отношение на корумпаторските действия на Лужков моето мнение е по-различно от това че Лужков е корумпирал „ всички по веригата – от правителството на България, през местната и съдебната власт, за да промени статута на резервата да бъдат излети там огромни количества бетон.” Аз смятам, че такъв казус може да има място само там, където съществуват нагласа за корупция и корупционни практики, а също и достатъчно прецеденти на бетониране. Ако Лужков е корумпирал „всички по веригата”, то логично следва че до появата му всички са били неподатливи на корупция. Казано по-народному – бели като лебеди. Но това определено не е в нашето царство
  В случаи като този с резерват Камчия обикновено се говори за национални интереси. По мое мнение обаче самото понятие „национален интерес” понякога е доста хлъзгаво. Пример. Национален интерес е да се развива туризъм. В името на този национален интерес се бетонира Черноморието. Една част от населението ходи там на заслужен отдих. Една друга част обаче е толкова бедна, че за нея заслужен отдих по Черноморието няма. Никога. А не следва ли държавата (политическият елит) така да регулира и кооординира дейностите, че да се развиват и туристически обекти достъпни за бедните и най-вече за децата на бедните българи. Голямото имуществено разслоение на обществото не е част от националните ни интереси. На богатите и заможните не им пука за децата на бедните. Но очакват тези деца да станат работниците и специалистите, които са им необходими. Очакват без да се бъркат в джоба. А да се бръкнат означава да плащат по-големи данъци и да има бариери за апетитите им.
  Има една поговорка, нашенска :„ Кога стана Асан, кога ти почерня гъзът”. На нашите новозилюпени капиталисти, включая капиталистите-бетонджии, тази поговорка им пасва идеално. Разбирането им на взаимозависимостите в икономиката се свежда до „аз давам хляб на……души” или още по-простшкото „аз храня….”. За техните приятели от политическата класа това е мантрата „нови работни места”. Последствията: ниска производителност на труда, структура на икономиката, която не може да направи бедните малко по-богати, имиграция, липса на кадри, неблагоприятна пропорция пенсионери-работещи, бедност на поколенията, неграмотна и полу-грамотна част от населението и пр. Дори и дефицит на демокрация – напр. продаване на гласове, което всъщност означава отказ на населението от основното му политическо право-да избира представителите си.
  Обърнете внимание, че у нас битува изразът „да избира управляващите “. Това е подмяна на смисъл – „представител” логично включва обществен контрол и смяна на представителя, ако не представя интересите на избирателите. На „управляващите” семантиката е значително по-друга. А изразът „народни/те избранници” се материализира обикновено по време на избори – от кумова срама и за акивизиране на електората. На пръв поглед-подробности. но не е така. Обществото не може да повлияе бетонирането защото над себе си има не представители, а управляващи. Невъзможността избирателите да повлияят политики, за които смятат че не са в техен интерес е значителен дефицит на демокрация.
  Според мен, държaвaта не е „на мафията, както често се чува. Държавата е на формиралите се през прехода елити, които капсулират политическото и икономическо пространство за да си развяват коня в него. Затова ние винаги стоим пред проблема, че „няма кого да изберем”.

 12. Не предполагах, че написаното е толкова дълго! Това е така защото родният капитализъм за мен е обект на интерес нумеро уно. Апропо, „Българинът не обича богатите” е част от новата митология. Обясненията на този феномен винаги произтичат от идеологията на комунизма и никога от дефектите на родния капитализъм, като започнем от генезиса на българския капитал.
  Поговорките са възникнали преди политическата наука и са много точно и лаконично обяснение на разнообразните явления в обществото. В случая с горния феномен- „крушка си има опашка”.
  Граждани, обещавам да не пиша повече от десетина изречения.

 13. За копаещите по-добре да си мълча. И аз съм „копала” на едно място – с лъжица. Нямах друго под ръка. Намерих две-три чирепчета и се почуствах горе-долу като в Египет.

 14. Как беше?
  “Честит 9-ти септември, др. Шопова!”
  “И на вас честит празник, др. Борисов!”

 15. И се сещам ония патрони от ТВ Эвропа без капка свян в цяла поредица предавания се скъсваха да рекламират “постиженията” на тоя руски анклав, “с любезното съдействие на СОК “Камчия””!
  Смешници!

 16. И за това ли да благодарим на братушките от матушката.

  http://www.168chasa.bg/Article/4146877

  Тъй като путинските подлоги у нас и наследниците на комунистическите предатели на България с пяна на устата оспорват факта, че пред последните 150 години руснаците на два пъти са окупирали нашата страна, цитирам съответните членове от два документа, които неоспоримо потвърждават този факт.

  Берлински договор от 13 юли 1878 година:
  СТАТЬЯ XXII
  Русский оккупационный корпус в Болгарии и Восточной Румелии будет состоять из шести пехотных и двух кавалерийских дивизий и не превзойдет 50.000 человек.

  Съглашение за примирие от 28 октомври 1944 година:
  3. Българското правителство ще обезпечи на Съветските и други Съюзни войски възможността за свободно предвижване по българска територия в всяко направление
  15. Българското правителство трябва редовно да изплаща парични суми в българска валута и да предоставя стоки /гориво, хранителни продукти и пр./, средства и услуги, които могат да потрябват на Съюзното /Съветското/ Главно командуване за изпълнение на неговите функции.

  Кънчо Кожухаров

 17. Изпълнява се планът “Руски мир”: инвазия на културно-русофилски-православен тероризъм, наречен мека агентурна сила.
  Целта е създаване на проруски обществени групи, които да влияят на местните власти и парламент за робуване на всичко руско. Обезличаване на традиционната култура и замяната и с руска такава ръководена от Дугин, вълците, Путин. Създават се тренировъчни групи, които обучават младежи на бойна подготовка, които да бъдат използвани като частни армии Вагнер. Вижте русофилските сборища и ще ги забележите.
  КОИ им го позволява. Това не е въпрос, а констатация.

 18. Към Рада:

  Не ми се влиза в спор за нещо, за което няма спор. Защото кой изобщо оспорва кривиците на “българския капитализъм”, скован от ковчега на комунизма от неговите комунистически гробокопачи, сколасали да трансформират политическата си власт в икономическа и обратно да си я вземат след това с препрани претенции за чистота на първоначално награбения капитал?
  Така че, чукате на отворена врата.

  Но още повече тропате на кухо по отношение на Лужков. Да, той не е причината за корумпираността на когото и да било у нас, но буквално си е напазарувал лакомниците по веригата, а това никак не го прави “немафиот”. Тъкмо той се хвалеше господарски пред дащните български телевизии, че създава работни места в България и раздава “московски заплати”. Той е типичен новоизлюпен съветско-руски роботърговец ( с работнически каскет за пред лапнишараните). Беше застанал пред зяпналите с угодническа усмивка ( телевизионни) туземци, които не смееха да го осмеят за наглото му господарско поведение.
  Самият Путин и самият Медведев го посочиха като мафиот ( изречено с други думи, но тъкмо с подобни обвинения го натириха за една нощ, барабар с другарката му в живота Елена Батурина, спечелила милиони, ако не и милиарди от предприемачество в поверената му Москва).

  Вторият човек в Държавния департамент на САЩ Строуб Талбот, смятан за най-големия познавач на Русия в американската дипломация на своето време,спазва стриктна хигиена на изразните средства в мемоарната си книга за първото десетилетие на Русия след разпада на СССР. Не използва епитети и оБвинения по адрес нито един руски политик. С едно голямо изключение: нарича в прав текст Юрий Лужков ” известен с връзките си с подземния свят”.

  Това е същият Лужков, който едва ли не не бил виновен за корумпирането на българските власти, според Вас!

  Най-напред той игра мачлета с колегата си Стефан Софиянски, който след това нареди трудови войски да почистят МОЧА от натрупаните през свободните от московски натиск години графити. И понеже това беше “малко”, нареди също полицейски патрулки да обикалят и да пазят съветската “светиня” денонощно. Години наред!
  След това Лужков заигра мачлета с Бойко Борисов, който накрая му пристана открито при откриването на комплекса в Камчия.

  А какво се е случвало в община Аврен, която е напазарувана с парцалите от руснаците, за да оформи на местно ниво сделката за преобразуването на статута на земята в резервата за големите нужди на Лужков и компания, можем да узнаем само, ако играещите мачлета с руските си мафиотски братлета някога бъдат заменени от българи, които не са корумпета.
  Ще разберем, че постколониалният период на зависимостта ни от Русия е приключил при ( поне) две обстоятелства:
  1. Когато българските власти, подобно на балтийците, чехите, унгарците, поляците, украинците…, намерят политическа храброст да се разпоредят за премахване на паметниците, които се гаврят с историческата истина ( особено в България, където няма загинали в боеве червеноармейци). Не случайно Путин е повдигнал пред охранителя на руското влияние ( “поне” чрез пълната си пасивност пред московската пета колона у нас) Борисов въпроса за съветските паметници. При всичките многобройни двустранни проблеми, на него му е важно да акцентира върху продължаващото доказателство, че България е покорен сателит на руското влияние чрез охраняване на съветската символика.
  2. Когато на основание на криминалните действия по отношение на построяването му, т.н. СОК ( “Социално оздравителния комплекс”) Камчия бъде национализиран и предоставен за база на български спортисти, хора в неравностойно положение и прочее нуждаещи се. Само така най-голяма руска инвестиция в недвижимост на българска територия ще заработи в името на …дружбата между народите, но преди всичко в името на българския народ.

 19. Ето и моите 5 с’тинки по темата за ТЕРОРИСТическите лумпени от БКП, които унищожиха “монархофашистите” през 1944г., въпреки че българските евреи увеличиха своят брой през Втората световна война:
  https://tinyurl.com/yd6v3owu
  Още в началото на 19 век “ЖАНДАРМЪТ” на Европа – Николай I въвежда официалната държавна политика срещу евреите в руската империя, включително и “кръвен данък” срещу евреите. Макар по това време вече “кръвният данък” да е отменен дори в отоманската империя!
  След това, при Алексндър III и мракобеснят “дипломат” -“граф” игнатиев, са въведени майските закони срещу евреите, и са узаконени еврейските погроми.
  Но антисемитизма в руската империя е достигнал вече на стадият на “битов антисемитизъм”, и погромите срещу евреите продължават дори и след болшевишкият преврат. А по времето на Втората световна война , погромите срещу евреите се увеличават, и дори “антиФАШИСТКИТЕ” партизани извършват своят “антиФАШИСТКИ” Холокост в горите на Полша и Белорусия. А техните “партизански братушки” в царство България извършват основно “антиФАШИСТКИ” мандрови Холокост, основно в летните месеци на 1944г..
  Но въпреки това евреите в България се увеличават по времето на войната, но скоро след това “антиФАШИСТКАТА” БКП ги изгони в Израел по заповед на “антиФАШИСКИЯТ” си вожд Сталин.
  И на територията на СССР , след войната , Сталин подготвя “окончателното решение” за евреите, подобно на Холокоста на своят сОюзник Хитлер. Но малко преди това “бащицата на народите” умира и така евреите временно остават в СССР. Но след това ,през следващите години голяма част от тях са изгонени в Израел , което доведе и до приемането на закона Джексън-Ваник, през 1974г, с който се наложиха десетилетните санкции срещу СССР и роSSийската ФЕЙКдерация.
  Ето такива са партизанските “антиФАШИСТИ” в СССР, и техните шумкарски клонинги в НРБ, които унищожиха “монархофашистите” в НРБ, след блошевишкият преврат 1944г., извършен от “антиФАШИСТКАТА” РККА и нейните “антиФАШИСТКИ” партизани!
  Сега, чекиста Путлер пак възроди с нова сила вековният “битов” антисемитизъм в путлериският рай(Х).
  И ,сега, пак неговите раШисти следват раSSизъма останал още от времето на раSSийската империя , и от антисемитският “антиФАШИСТ” – Сталин!
  А, какви ли са и “антиФАШИСТИТЕ” от терористичната клетка БКП, и от останалата пета колона на Путлер в НРБ – путлериотите и рублофилите?!?!?…?!?!?…?!?!?….

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.