Изводите от най-новата акция срещу Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА)

Какво показва най-новата акция срещу Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА) в София, върху който беше лисната боя в навечерието на 9 септември?

zx860_3307982

 

 

 

 

Четири неща.

В услуга на Кремъл управляващите успяха да принудят да се крият българите, които се осмеляват да декларират истината за съветската окупация. Лиснали са набързо боя. Смело е. Разбираемо се подразбира също желанието им акцията да приключи без художествени изяви, каквито имаше до неотдавна. Постъпили са като нормални хора, на които не им се разкарва по арести и районни управления, каквато беше съдбата на заловените предишни оцветители на съветското туловище. 

Главният дразнител за българските патриоти е инкрустираната със златни букви лъжа за “освобождението” на България. Строителите на монументалния знак са се постарали през 1954 г. да качат на недосегаемите за човешка ръка повече от 33 метра височина агресивния червеноармеец, но не са предполагали, че ще дойде ден, когато надписът в нозете му ще бъде редовно “взривяван” от протестите на български граждани. 

С каквито и камери за наблюдение да въоръжат своите слуги в София, началниците им от Москва не могат да си гарантират пълното безразличие на българите към нахалното доминиране на техния имперски тотем в центъра на българската столица.  

Проруското стакуво в българските медии, с изключение на някои сайтове, е стабилно като парламентарното му мнозинство. Телевизиите или пренебрегнаха акцията на МОЧА или я окачествиха като “вандалска”, както им нареждат от Москва ( справка: централните новини на БТВ на 9 септември).

Извод: дните на най-абсурдния съветски тотем в тази европейска държава, която не е воювала със СССР и не е дала повод да бъде превръщана в съветска колония, са преброени. Може да са много, но МОЧА няма да векува.

 

НА СНИМКИТЕ:  Народната милиция пази от народната любов “бригадата за комунистически труд”, изпратена да почисти МОЧА в чест на празника на съветската окупация.

orig-1

orig

 

31 мнения за “Изводите от най-новата акция срещу Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА)”

 1. Тази година боица,а догодина дай Боже да бъде Хексоген!

 2. Вчера бяха поднесени цветя на МОЧА от комунистите заради това че България е окупирана от СССР ебах ти идиотитеЗащо да не вземем да издигнем паметник на Хитлер заради това че ни върна Южна Добруджа

 3. ДОЛУ МОЧА!
  Много мина, мъничко остана.

 4. Извинявам се за погрешно даденото инфо за първото заседание по второто дело на РУБЛОФИЛА илиян тодоров срещу ИВО. Последно, НЕ е на 10-ти-ДНЕС, както писах на няколко пъти, а на 27-ми септември от 10 часа в Софийски Районен Съд-наказателно отделение с адрес бул. “Скобелев” 23. Съдията е Ева Пелова.

 5. Изводите трябва да си ги правят преди всичко софиянци. Защото от 20 години, те “избират” по същият начин своят “кмет”, по който и МУТРОмилиционеропитека винету си “избира” КАЛИНКИТЕ , които “назначава”!
  Докато “кмет” на София е “избраник” на калинковоКРАСНОкожият “вождь” бокоТИКВАТА, МОЧА винаги ще стърчи над всички. Това е!
  А и милицията не може да бъде по-различна, щом като нейният генсек е винету. Той даже е в дълбок конфликт на интереси , защото неговите “охранни” фирми дублират една от основните функции на милицията , каквато е охраната на хора и обекти. И за това “нивото” и на милицията, като “цяло”, и на отделните милиционери също е спаднало ….много “дълбоко”.
  Може би ,защото винаги около ба(л)кянскокожият “вождь” БОКО СПАДАНЕТО във всичко е “дАл-БОКО”?!?!?…?!??!?…?!??
  И в потвърждение ,че бокоТИКВАТА и неговите “кметски” наместници няма да махнат МОЧА е , това че той многократно е казвал ,че царство България е НАПАДНАЛО СССР и Сталин?!?!?
  А също така МУТРОмилиционеропитекЪТ винету винаги е твърдял и ,че неговият “подохранник” – тато-ди-тути-каскети е “построил” 2(ДВЕ!!!) НРБ-та?!?!?….?!??
  и няма как при такива простотии ,които ръси бокоТИКВАТА , той да премахне МОЧА!
  Не-въз-мож-но е!
  За това нека софиянци трябва да помислят дали пак да гласуват за “евроразвитият” калинковоКРАСНОкож “вождь” – винету.

 6. Ех ,как бих искала да съм на мястото на тези млади хора.Желание,устрем,безстрашие имам в изобилие,но за съжаление нямам бързина и сила.А не ми се ходи по участъци.Последно бях там по времето на Жан Виденов,когато се беше върнал старият директор.По негово нареждане получих призовка от полицията за *безстопанственост*,защото съм предала материали на ВХТИ.Показах договор за това от бившият директор,написах показания и попитах полицая да напиша ли аз какво знам за този човек от 80-год.Износ на валута за съвместни фирми в Гърция,Кипър,Мексико,както и теглен валутен заем от Минералбанк от 9 мил долара,които изчезнаха.Полицая бързо ме отпрати и ми каза да пиша където искам,само не в неговият кабинет .Това става в 1 районно в София.Не ме беше страх от уволнение,защото имах вече покана за работа в …СИС Индустрис.Там поставено лице беше един ливанец,но аз бях убедена,че парите са български.Трябваше да му обзаведа лаборатория и да участвувам в подготовката и подписване на акт 16.Този ливанец обслужваше две фабрики.Една за миещи средства в Софийско и една за висококачествен алкохол от зърно в Карнобат.След узаконяване ,ливанецът предаде фабриките,на българи,като в Карнобат се появи Миньо Стайков.Марката *Савой клуб* се правеше от алкохол куча марка,като инсталацията за зърно мисля,че не тръгна въобще.Беше внесен и газ хроматограф с висока разделителна способност за контрол на алкохола.
  Софийската фабрика работи около две години,след което се продаде на гърци,борсови играчи и след време се затвори.Част от оборудването отиде в Троян,където се произвежда препаратът *ИЗИ*,А друга част гние още в Софийското равно поле.Това е пътят на парите ,когато си ги получил даром.Каквото може се открадва,а другото не те интересува.

 7. Най- бранените лъжи – договорът от свети Стефан, поробването ни след 9 ти от ссср и в най- ново време че живеем в нормална правова държава. Сведени до една : русия(ссср) е братска велика държава. Тази лъжа затваря очите на хората които виждат как по черноморието се ограждат най- хубавите местенца и вместо да са общодостъпни стават градивен елемент от най- новата ни окупация и унищожаването ни като нация, народ, държава. Това се случва и със най- хубавите ни курорти, планини, нивите в Добруджа и къде ли не. Следващата голяма лъжа която е на ход че България е било едно село. За да има спасение на ход е всеки Българин който да е деен и непримирим и чрез всевъзможни действия да посява истината.

 8. ДОЛУ, СРИВАНЕ, ПРЕМАХВАНЕ НА ВСИЧКИ РУСКИ И СЪВЕТСКИ ПАМЕТНИЦИ И ПОДМЕНЯНЕ С Б Ъ Л Г А Р С К И!
  Но както някои тук точно казват, та софиянци сами си избират боко и боковизъм, вече няколко пъти, да им седи на врата. Подобно и за други градове…

  Междувременно:

  “БЕЗСРАМИЕТО НА СЕКРЕТНИТЕ УБИЙЦИ НА ПУТИН: ЗАЩО СКАНДАЛЪТ С НОВИЧОК Е ПО-СМЪРТОНОСЕН ОТ АФЕРАТА С ГЕОРГИ МАРКОВ”

  https://www.telegraph.co.uk/men/the-filter/russian-agents-brazen-targeting-britain/

  “СЛУЧАЯТ СЕРГЕЙ СКРИПАЛ И РУСКАТА ГЛОБАЛНА ИГРА НА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ”
  Двамата руски офицери-убийци от гру и историята на отравянията

  https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-45454142

  Къде сме ние???
  Къде???
  Пак и пак “а бре не е така”, “не е ясно”, “не е точно и изяснено”, “то англичаните може да са го извършили”, “руснаците не може”, “те нямат такива работи”, “това е английска и западна пропаганда и измислици”, “враждебност срещу русия”, милата освободителка… тя върши само добри дела…
  ДОКОГА БРЕ, ДОКОГА???
  ДОКОГА ТЪПИ ШКЕНБЕТА КАТО КАРАКАЧАНСКОТО, КАТО СИДЕР И ДРУГИТЕ ГЕНИ/Т/АЛИ КАТО ТЯХ, А И “АКАДЕМИЦИ” И “ЕКСПЕРТИ”, ЩЕ МОДЕЛИРАТ МНЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ???
  НЯМА ЛИ КРАЙ БРЕ !?!?

 9. Към Иван Райкулев:
  Това че Хитлер е подарил едва ли не Добруджа на България се оказа поредната хибридна лъжа целяща да оправдае безсмисленото участие на България в крайната фаза на войната.Вижте:
  https://www.faktor.bg/bg/articles/politika/na-vseki-kilometar/diplomatsiyata-na-tsarya-obedinitel-vrashta-yuzhna-dobrudzha-na-balgariya

 10. Мавзолеят на ТАРАБАТА беше разрушен до основи но АЛЙОШИТЕ и МОЧИТЕ си ОСТАНАХА! Мога да кажа едно ГОЛЯМО БРАВО на смелите МОМЧЕТА и МОМИЧЕТА за “ВАНДАЛИЗИРАНЕТО” на МОЧА. Крайно време е тези ЧУЧЕЛА да бъдат ИЗРИНАТИ както го направиха някои бивши СОЦ страни!IIC…..oIL.

 11. @ Веселин Станев
  Като продължение на поста Ви задавам въпроса:

  Има ли още идиоти у нас, които продължават да вярват, че руският етнически окупационен десант , осъществен по Българското черноморие , е спонтанен акт, внезапно възникнало непреодолимо желание на хиляди руснаци да си купят недвижима собственост в България, а не става въпрос за целенасочена, добре организирана операция (диверсия) с отпускане на изключително изгодни заеми от руски държавни банки на избрани руски държавни служители , руски пенсионирани военни и други зависими от властта групи руснаци, за да си закупят недвижим имот в България, да получат статут на „постоянно пребиваващи” в страната ни и само 5 години след това и българско (европеско) гражданство. Какво цели „починът” сред купилите си имот у нас руснаци: „Приведи (в Болгарии) друг”?
  Сега са плъзнали като хлебарки навсякъде из България, оглеждат, набелязват имоти за изкупуване с афинитет към държавна и общинска собственост, щото е най-лесно и евтино за изкупуване (само срещу няколко хилядарки в джоба на съответния държавен служител ставаш собственик на огромни, безценни парцели) Търсят имоти все край минерални извори, лечебна кал, уникални природни дадености, живописна традиционна архитектура и най-вече стратегически терени в пограничните райони като бивши застави и бивши военни поделения, свързани с националната сигурност на държавата ни, собственост на МО. И като знаем КОЙ е сегашният военен министър и чии интереси е сложен да защитава… Особено жалки в глупостта си са някои от бившите кметове на моските градчета, които се надяват, че престъпленията им срещу България и българските граждани ще бъдат забравени и ще останат неказани като заминат на задгранична държавна служба след „успешния” (за руснаците) мандат или се преместят да живеят в друго населено място! Защото за престъплението да раздаеш за жълти стотинки на руснаци най- красивите кътчета от българската земя, сякаш са ти бащиния, не може да има забрава и прошка нито за тях, нито за оядените им от охолство, безделие и корупция отрочета. Възмездието предстои !
  „Форт Нокс” и други руски фирми пък са планирали да набучат София и Витоша с грозните си небостъргачи и да обсадят столицата и планината със затворени градчета-сателити… Тяхната учителка по руски Фандыговна вече им издава разрешения!
  Семество украинци споделиха за „специалните” инструкции, които получават постоянно пребиваващите руснаци, когато пристигнат в България: да се държат един за друг и да се защитават един друг, даже и когато сънародникът е престъпил закона или извършил престъпление, да не се сближават без нужда с местните
  (аборигени). Да си общуват вътре в етноса и да формират руски микро анклави като квартали, жилищни блокове, махали и т.н.

  За улесняване на битовото и професионално устройване на постоянно пребиваващите е създадена мрежа от специални организации т.н. „информационни центрове”, които обслужват на руски език нуждаещите се от някакво съдействие братушки. Информационният център в Бургас (Руский юридический информационный центр, ric.bg, ул.”Славянска” -77, +359 (893) 654444, или http://russiabg.com/ ) за юридическа и всякаква друга помощ.
  «Русский Центр-Бургас» оказывает помощь русскому сообществу в адаптации жизни в Болгарии.
  Центр оказывает помощь:
  • содействие при получении ВНЖ (Вид на жительство в Болгарии) и ПМЖ (Постоянное место жительства в Болгарии)
  • оформление выгодной страховки (Доступно также оформление страховки онлайн)
  • решение бухгалтерских, финансовых, юридических и бытовых проблем
  • получение бизнес-визы в Болгарию, Шенгенской визы в страны Европы
  • консультация при оформлении сделок с недвижимостью, объединении в ТСЖ
  • подготовка документов для поступления в ВУЗы Болгарии
  Русский Центр осуществляет сбор и подготовку пакета документов БЕСПЛАТНО!
  Освен консултации на място „информационните центрове” насочват братушките към кои други местни офиси, обикновено съвпадащи с адресите на общинските клубове на русофила, да се обърнат за решаване на проблемите си. Примерно, ако на някого са му спрели тока или водата, защото не си ги е платил навреме, хванали са го, че краде в магазин и го чака глоба или най-често срещаното: сбил се е с някого в ресторант след запой, или пък са го притеснили в парка, защото е замърсил с боклуци и повръщано около пейките, където е запивал, или пък някъде из администрацията не са се отнесли към него с полагащото му се специално внимание, насреща винаги има рускоговорещ адвокат- българин, който нетърпеливо чака да приласкае пострадалия от неблагодарността на местните аборигени братушка и не само да защити почти винаги нелегитимния му интерес, но и с радост , ако се наложи, да му оближе и задника на двойния „асвабадитель”! В супермаркет постоянно пребиваваща у нас руска дебелана, недоволна от обслужването на касата, започна да крещи популярната опорка: „А когда мы вас освобождали”…. За всеобща радост на опашката неблагорната касиерка имаше куража да я попита: „А Вы, лично, когда нас освобождали ?!”
  Над братущката с трепет бдят „спасАтелите” на плажа да не би някой нагъл български абориген или някой друг смотан европеец да му заеме мястото за хавлията или да паркира (сакън!) на свещеното паркомясто, което си е и избрал, заради „когда мы вас освобожали…” Катаджиите пък въобще не подлагат на съмнение кой е виновен при настъпило ПТП, разбира се, че нахалните българи, които дръзват да пътуват , точно когато братушката пътува по пътищата на България и да му се пречкат пред гумите!

  Тия нахалници, българите, понякога даже се опитват да му правят забележка на братушката ( и то на български!), ако случайно ги пререди на гишетата в пощата, общината, магазина и забравят за магическата опорка „ а когда мы вас освобожали…”.
  На сергия край плажа нетърпелива рускиня пита възмутено: „А вы почему не говорите по русский?” Продавачът лаконично отговаря, че тук е България и говорим български.
  „А я думала что все болгары ДОЛЖНЬI говорить по русский!”

  От известно време постоянно пребивавщите по нашето черноморие руснаци упорито разпространяват слухове, че в Слънчев бряг и Свети влас имало хотели, собственост на украинци, в които отсядали и тренирали украински терористи- бандеровци. Те били въоръжени и не се знаело какво можело да направят, можело да стрелят по хората, да завземат някое населено място…
  (А защо да не предположим, че тези „украински” терорости са путинските вежливи зелени човечета под прикритието на „бандеровци”, а украинските собственици са просто подставени лица?)
  Въобще, има ли още някой идиот в България, който да продължава да вярва в спонтанността на руския етнически окупационен десант по Българското черноморие и да не си дава сметка за дългосрочните последици от престъпното бездействие (едно ПРОДЪЛЖАВАЩО престъпление срещу собствения народ без прецедент в Българската история) на управляващите ни днес руски наемници и лично на министър председателя Борисов!

 12. За съжаление София се напълни с простофили и необразовани селяндури. Те никога няма да гласуват срещу МОЧА. Освен ако нямат аванта – имплантирано комунистическо мислене…
  Така е и за политиката. Вижте Народното Събрание. Вижте Правителството. Вижте Президентството.
  Необразовани глупаци,шмекери и авантаджии.
  Някой си мислят че да въртиш волана,маркуча,нагайката, значи че можеш да управляваш държава…Глупости. България загива заради тях.
  Те са в сянката на МОЧА.

 13. SMS,
  Чудесен Ваш коментар!
  За съжаление, разговор по тези теми и превенция на това, което са ни подготвили, няма да видите и чуете никъде по нашите медии, даже и по ТВ Европа!

 14. Народната ни памет е много къса и кратка. Песената “Альоша” беше мелодия на 1971 год., естествено пеят на руски.. малко освежаване ма паметта

 15. Г-н Инджев, Вие уж сте с големи връзки а не можахте да помолите някой натовски генерал да бутне моча, дори без да иска. Може пък още да не са Ви прочели книгата… Сега след якото надъхване за война, така или иначе някой от двата хищника ще препикае бг територията но не искам да си мисля дори ако това е баба меца. Проблема е обаче че вече и матрял нема. Само църни симпатяги а от тях пионерчета няма се получат още по-малко комсомолчета.

 16. Имам предвид клип №18 в този албум с Ретро песни.

 17. До SMS
  Много изчерпателно. Благодаря! И все пак да се допълня и Вас да допълня. Третата най-голяма лъжа: че сме правова държава. Тогава всеки да се досети КАК и от КОГО се ” купуват” имоти на най-хубавите кътчета в България.

 18. Към джамбо:

  Разбирам, че се шегувате, но да се пошегувам и аз.
  Това за големите ми връзки е като в детския виц за лудия, който се мислел за грахово зърно, но го пуснали да си ходи от лудницата след като заявил, че вече си разбрал грешката, след което се върнал и питал дали петелът е разбрал, все пак…
  Онези с “големите връзки” ( изразът е типичен за времето на масовата, направо пандемична социалистическа корупция, когато тя се наричаше “връзки”) са назначени за милионери, медийни шефове, собственици на медии и т.н.
  А за църните симпатяги – така е, мога да свидетелствам, че познавам такива. Правили са ми ремонти в къщи и не съм подхождал различно към тях – казвам го по повод на обичайния нашенски расистки маниер да ми препоръчват да си ги взема у дома, щом като ги защитавам.
  Преподавал съм на църни симатяги с добро образование курсове по медийна грамотност. Някои от тях днес са журналисти , поети и т.н. Знам, че ще бъда репликиран : “ама това са изключения”. Може, може…Обаче истински свестните хора в собственото ни българско обкръжение не са ли изключение. Нека всеки се огледа с колко хора контактува, на колко от тях се доверява и признава по този начин качеството на техния “матрял”.
  Трябва да сме наясно, че те са тук и са (все повече) част от работната ръка противно на масовото мнение за тях като мързеливци. Все повече можете да ги видите в строителството и в услугите ( продавачи в моя квартален супермаркет, а не само носачи или нещо подобно).Когато са мотивирани, бачкат яко. А че си имат странностите и склонностите, имат ги , но с насилие и омраза няма да ги направим съвършени и прекрасни като нас.
  С надменно отношение към тях и изтъкване на лошите им страни ( щото ние, “белите”, които крадем милиарди,сме направо захарен памук, нали), няма да стигнем далеч.

 19. SMS! Трябва да се търси ОТГОВОРНОСТ на ЦЯЛОТО ПРАВИРЕЛСТВО за РАЗПРОДАВАНЕТО на РОДИНАТА ни на ТЕЗИ УРОДИ от ЕВРАЗИЯ. Утре тези ГАЩНИЦИ ако евентуално не дай си боже нашите КОМУНЯГИ спечелят – ТЕЗИ ще си потърсят ПРАВАТА а може би и с ОРЪЖИЕ защото както знаем те сега надвишават ПОЛОВИН МИЛИОН а може и да станат МИЛИОН а това е една ОБУЧЕНА АРМИЯ от тяхна страна! Така че вие сте много прав дано това което пишете бъде ПРОЧЕТЕНО ОТ ОНЕЗИ БЕЗРОДНИЦИ ОТГОРЕ и да се БЛЪСНАТ в ПРАЗНИТЕ си ЧУТОРИ и КРАТУНИ и да помислят за РОДИНАТА НИ до къде ще бъде ДОКАРАНА!IIC…..oIL.

 20. Трябваха ми няколко години съвпадения на датата на странното едновременно затваряне (само за ден!) на съседен плод зеленчук, на един семеен ресторант и на магазин за дрехи , за да се досетя къде всъщност отиват всяка година тези хора. Без да го питат единият собственик всяка година твърдеше, че заминавал на гости, другият, че имал работа в съседен град, а третият, че отивал на лекар…
  Досетих се, най-накрая, след като видях тениски с червен надпис, от ония, които се раздват безплатно на рублофилките сборища край „язовира на дружбата” Копринка. Обща „особеност” на тези бизнесмени е театралното русофилство (с портретчетата на Путин и руски знаменца) и показното подлизулско отношение към руските туристи.
  Но, явно, и трите фамилии изпитваха неудобство, срамуваха се да споделят с познатите и съседите си истинската причина за еднодневното си отсъствие на един и същи ден в годината. Щедрите „командировъчни”, включващи безплатно пътуване и безплатни кебапчета с бира на корем не са за пренебрегване като стимул, но явно има и някакъв друг, поет срещу съответна облага и неизвестен за останалите българи ангажимент, който ги задължава да бъдат там, защото се вижда, че както те, така и други “копринкаджии”, напоследък отиват с досада и неудоволствие на задължителното за тях мероприятие! Обратно на медийните твърдения снимките от ку.венския “купон” показват, „възторжените редици” от година на година оредяват и е ясно, че ще са нужни още по-щедри стимули и още по-строго „стягане на редиците”, за да се поддържа илюзията за масовия възторг от братушкинските срещи (между окупатори и роби) на фона на казачоци, калинки, балалайки, яблани и груши и други концертни мероприятия от т.н. „Национален” фестивал на руската поезия, песен и танц, тази година финансирани и от министерствата на Образованието и Земеделието ?!

  http://clubz.bg/72943-trqbva_li_dyrjavata_da_podpomaga_sybor_na_rusofilite

 21. Днес бокоТИКВАТА отново се ШМАТКА по чуждестранните курортните дестинации, и вече не отива дори до министерският си сОвет, на жълтите павета, или до “парламенТа”. Най-много се спира за някой час за някое мачле, и после…… отново на “дипломатическа” мисия , чужбина, като един истински “аристокраДичен” ба(л)кянтурист-председатель.
  И за това неговите дивашки “партийни” и КАЛИНКОВИ “шамани”, го “заместват” по изцяло КАЗИОНните му “телевизионни” пропагаДни говорилни.
  Ето и днес МУТРОмилиционера бокоТИКВАТА, беше пратил своят “парлменТарен” шеф – цвъкиУМНОТО да обяснява защо боко ще избере поредната си милиционерска МУТРА, за “министър” на милицията!
  Но особено показателно днес беше “присъствието” на особено ГНУСНИЯТ КАЛИНКОВ “финансов” наглец – горанов, който рядко излиза за “интервюта” , дори и в КАЗИОНните “медии” в НРБ, на които плаща “грантове” от ГНУСНИЯТ си “бюджет” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ, и еврофондовете, поради което НРБ се е сринала след 130 място в “свободата на словото”.
  И днес “финасовата” КАЛИНКА на бокоТИКВАТА каза с самодоволна арогантна НАГЛОСТ, че ще продължи да събира прекалено големите данъци и ДДС ,за да има милардни ПОРЦИИ ,които той и неговият калинковоКРАСНОкож начальник – бокоТИКВАТА , да продължат да раздават отново и на ЛОБИстките си ОБРЪЧи, и на ИЗЦЯЛО КАЛИНКОВАТА РАЗПЛУТА бюрокрДция , и на путлеристките монополисти – Атомстрой,Лукойл и Газпром.
  Ето такава с такава гнусна наглост и арогантност “финансовата” КАЛИНКА -горанов ,каза ,че няма да понижи и ДДС за храните,лекарствата и книгите…. като единствената “причина”за това , според него е ,че така така щели да остават повече пари в търговците на храни и книги?!?! Да, наистина е така, и така ТРЯБВА да бъде! Защото така ще остават повече средства и в по-малките бакалии, които фалират по-често и заради високият ДДС върху храните.
  Но днес КАЛИНКАТА горанов , каза че със арогантаната си НАГЛОСТ ,че тъкмо такава е неговата “финасова” “пОлитика” – да НЕ намалява ДДС , за да фалират по-често кварталните бакалии и аптеки!!!
  А вместо да остава ДДС-то в бакалиите и аптеките, за да се подобри тяхното финансово състояние и качеството на храните и лекарствата , ДДС ще отива в ПОРЦИОНният “бюджет” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ” на “финасовата” КАЛИНКА горанов, за да може да се “усвои” от неговият вождь винету.
  И точно това с гнусна и мазна самодоволна НАГЛОСТ каза днес ОБРЪЧният “финансов” “министър” на МУТРОкожият бокоТИКВАТА.
  Тях не ги интересува дали ще има достатъчно бакалии и аптеки, и какво ще е КАЧЕСТВОТО на прдлаганите услуги , храни и лекарства…….- НЕ!
  Тях ги интересуват ПОРЦИОният “бюджет с “ИЗЛИШЪЦИТЕ”!
  За да могат да дадат ОЩЕ над 1 милиард за “заплатите” на РАЗПЛУТАТА си бюрокраДция, за РАЗПЛУТАТА “цацаратура” и “спецсъда”, и цялата КАЛИНКОВА и “коалиционна” сган.
  Които заедно с парламенТа приемат ИЗЦЯЛО ЛОБИстки и ОБРЪЧни “закони”.
  Ето за това събира ВИСОКОТО ДДС “финасовият” НАГЕЛЦ горанов……събира го за ГьОЛ-гейт,за Лукойл-гейт, за КТБ-гейт, КУМ-гейт,ЦУМ-гейт,ЧУМ-гейт,Булгаратабак-гейт,НДК-гейт, за Пирин-гейт, за БМФ-гейт, за Контрабанда-гейт, за “БАНКИ”-гейт , за КОНПИ-гейт, за БНБ-гейт, за КЗК-гейт , за АПИ-гейт, за ББР-гейт, за КБН-гейт, за КФН-гейт, за ЧЕЗ-гейт. и т.н…….и за КАЗИОННИТЕ “медии”, също!
  Ето заради всичко това събира ПОРЦИОНният “бюджет” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ” , гнусният наглец горанов, и заради това няма да намали и ДДС, за да фалират по-често бакалиите и аптеките, и книжарниците!
  А после ЛОЙалните евроДУПЕТАТИ на ГЕРБ и МВРО , бълнуват за някакъв “двоен СТАНДАРТ” на храните?!?!? Ето техният КАЛИНКОВ “министър на финасите”, каза директно че точно това е целта – да има повече фалирали бакалиии и местни селскостопански производители , и да има по-нискокачествени храни и лекарства, но……..НО да не се НАМАЛИ ДДС-то, за да има за ПОРЦИИТЕ!
  Освен това особено гнусно “финасовата” КАЛИНКА горанов, се изказа и за здравните и пенсионните осигуровки. ОСОБЕНО гнусно и НАГЛО!
  Каза че за да имало по-малко доплащане в болниците, което сега е над 4-5 МИАЛИАРДА , годишно, трябвало да има ОЩЕ допълнителни здравни осигуровки?!?!?!
  Разбирате ли АРОГАНТНАТА наглост ,която изтипоса “финасовата”КАЛИНКА на бокоТИКВАТА?!?!?
  Той ,и неговият шеф винету, не знаят как са изградени съвременните здравни и пенсионни системи, а искат ОЩЕ пари за здравните и пенсионните вноски?!?!?
  И за това вместо ТЪПОкожата КАЛИНКА горанов да говори такива комунистически социалистически глупости , ТРЯБВА…….. ТРЯБВА НЕзабавно и той, и неговият МУТРОмилиционерокож вождь – бокоТИКВАТА, НЕзабавно да си подадат ОСТАВКИТЕ. – ОСТАВКА! НЕЗАБАВНО!
  И щом като не знаят как се управляват пенсионните и здравните системи, най-лесното е да се ДЕмонополизират НОИ и НЗОК! НЕЗАБАВНО! За да могат много по-знаещи и МОЖЕЩИ финасисти да управляват здравните и пенсионните осигуровки!
  Но тогава ще се види ,че “финасовата” КАЛИНКА -горанов и бокоТИКВАТА не плащат достатъчно за осигуровките на пенсионерите, малолетните , милицията и КАЛИНКОВАТА им бюрокраДция.
  Точно това ще се види, че всяка година бокоТИКВАТА и горанов не плащат по над 5 миларда за техните здравно(НЕ)осигурени, и техните пенсионн(НЕ)осигурени.
  И точно това води и да по-ниските “пенсии” за пенсионерите, и до ОГРОМНОТО доплащане в болниците!
  Точно тогава ще се види и че наглата и мазна “финасова” КАЛИНКА горанов не си плаща нито здравните , нито пенсионните осигуровки. А после ще има претенции да взема огромна пенсия , БЕЗ да си е внесъл ДЪЛЖИМИТЕ за това “пенсионни осигуровки”!!!!
  А освен това , освен НЕвнесените от КАЛИНКАТА горанов осигуровки , той НЕ си внася и ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ОСИГУРОВКИ за ползването на “правителствената болница”, и за ползването на лакейското “обслугване” от лакеите и копоите в УБО. Но ги ПОЛЗВА , БЕЗ да си е “палтил” за това…….
  П.П. За това нека всеки данъкоплатец отново реши дали си заслужава да избира гнусните и мазни арогантни самодоволни наглеци ,като КАЛИНКАТА горанов и неговият МУТРОмилиционеропитек бокоТИКВАТА, който не слиза от ваканционният “правителствен” самолет на УБО.
  Нека отново решат дали искат отново самодоволни ОБРЪЧни “финансисти” ,като горанов, да увеличават данъците ,осигуровките и ДДС, за да има за техният ПОРЦИОНнен “бюджет” с “ИЗЛИШЪЦИТЕ” , от който раздават и усвояват десетки милиарди за УВЕЛИЧАВАНЕ на КАЛИНКОВИТЕ “заплати” на “партийната” им РАЗПЛУТА бюрокраДция, и за ЛОБИстките им ОБРЪЧи и путлеристките колониални монополисти.
  Нека решат дали искат по-качествени и по-евтини храни,лекарства и книги.
  И дали искат бокоТИКВАТА и КАЛИНКАТА горанов да използват КАЗИОННИТЕ монополисти НОИ и НЗОК ,за да източват чрез тях милиарди, които отиват за раздаването на “ИЗЛИШЪЦИ” и ПОРЦИИ , в края на всяка година!
  Нека решат дали искат ДДС да отива при техните бакалии, книжарници и аптеки, или да отива за фиансовите далавери и гейтове на бокоТИКВАТ и ОБРЪЧният “финансист” горанов, и за всичките герберокожи ПОРЦИОНни ЛОБИстки и техните “коалиционни” и “ОПОЗИЦИОННИ” братушки и таварищи в НРБ , и в колониалната им метрополия – кремъл!

 22. До SMS:Превъзходно описано и написано.!Единствено една дружеска забележка,приятелю.Употребил си неколкократно думата братушки.Задължително я поставяй в кавички,защото никакви братушки не са ни тези азиатски морди.Бъди жив и здрав!

 23. Хаха, е малко ме разочаровахте за бутането… Жалко, че не е от желязо. Сигурен съм че в този случай братята роми можеше да помогнат с таланта си. Колкото до другите им способности и особености за съжаление не всички ми допадат. Там имаме много големи цивилизационни различия и не толкова духовни. Примерно нито една българка не би оставила децата си да играят чистак голи в мизерията на улицата. Нито пък ще роди 10 и после ще ги продаде или изостави. Проблема с тях идва от тежките условия за нас, които стават още по-тежки, когато в малката ти къща, трябва да се занимаваш и с много чужда на културата ти нация. Ако наистина искат място в България нека си го заслужат но не и да ги ползват за избирателна маса с която всякакви мошеници се уреждат за управляващи. По този начин те се превръщат в капан за развитието ни.

 24. Към джамбо:

  Така е , имаме цивилизационни различия. Нито един ром не изоставя родителите си в беда. Почитта към възрастните при тях е пословична. Ние, цивилизованите, доста често ги оставяме на произвоая на съдбата или “поне” в старчески домове.
  Апропо, дошли са в България преди толкова много поколения, колкото малцина българи могат да докажат българския си произход назад във времето. Но въпреки това спрямо нас са пришълци или натрапници, които трябва да си заслужат правото да живеят ( изобщо и особено) в България.
  Латентният Ви расизъм е типичен за мнозинството у нас и не си заслужава да споря. Знам, че по дефиниция съм “различен”. Ще вземете да ми поискате да си заслужа правота да сред мнозинството щом съм в малцинство.
  Пример: европейските колонизаторы са си доказали толкова категорично правото да живеят между азиатските, американските и прочее местни домакини в завоюваните от колонизаторите континенти, че въпросът там стои по същия начин , но с обратен знак. Стига расистите да владеят положението и да диктуват правилата, домакините трябва да си заслужат мястото между натрапниците. По логиката на по-силния ( расист).

 25. Е г-н Инджев, мерси много че скрихте отговора ми. Да бяхте казали че ще е така да не си хабя времето. Ама нали сте домакин. Еххх…. Защо пък да не се възползвате. За съжаление обаче това не можа да ме убеди във Вашата истина. Не сте толкова уникален за колкото се рекламирате. Нито пък толкова цивилизован! Хаха.

 26. Към Джамбо:

  Не съм цивилизован, колкото един расист, какъвто сте Вие.
  Не се рекламирам.
  Вие сте този, който се опитва да се рекламира ( доста глупаво, защото нямате име – или не Ви позволяват да си го обявите?) в моя блог, а не обратното.
  А дали съм “уникален”?
  Вашето натрапничество ме прави уникален като за Вас. Иначе щеше ли да досаждате с настояването да имате първата и последната дума в личния ми блог?
  Вие сте този, който се опитвате да се рекламирате тук, но нямате лице да се представите с името и биографията си лично. Което е антиреклама. Тя потвърждава каква е Вашата (без)личност.
  Или пишете по нечия заръка?
  Не ми отговаряйте, няма да споря с “куче в торба” ( по Радичков).
  Не си хабете времето, наистина.
  Пишете в сайтове, които ще Ви се зарадват на расистките възгледи. Моят блог е изключение сред тази многотия.
  Вашето хаха е признак на безсилие пред огледалото.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.