Няма шега, няма измама: “Измамата “Сан Стефано” с четвърти тираж за малко повече от два месеца

IMG_9560

 

 

 

 

 

“Измамата “Сан Стефано”, дело на автора на тези редове,  продължава вече трети месец да привлича читатели по най-убедителния начин.

По липса на система за оценяване на успеха на една книга, извън класациите на няколко ( да не кажа само две) големи вериги книжарници, най-меродавният показател са заявките на издателството за т.н. допечат.

“Измамата “Сан Стефано”, която се появи на 9 юли тази година, претърпя три тиража ( допечат), а от тази седмица влиза в печатницата за четвърти път поради голямото търсене и заявките на книжарниците, съобщават от Сиела, най-голямото издателство в България.

 

15 мнения за “Няма шега, няма измама: “Измамата “Сан Стефано” с четвърти тираж за малко повече от два месеца”

 1. Това не е никаква новина за мен. Още в началото на продажбите писах, че книгата ще се продава много добре.
  Не се иска човек да е кой знае какъв експерт, за да е наясно с това: авторът е голямо име, книгата е много силна. Е, много ясно, че книгата ще се продава като топъл хляб.
  За успокоение на някои, И. Инджев е “един безобиден журналист”, нали така бе, Гоце, кремълски продажнико!
  Отново честито от мен и да напомня, че страшно много се радвам за успеха на книгата.

 2. Браво г-н Инджев . Както винаги “В десятката”.

 3. Честито!Прадължавайте все така да разобличавате подлите ушанки и техните подкупни подчинени в бг.

 4. БРАВО!
  И да стине до всеки който наистина се чувства първо БЪЛГАРИН. За това подкрепете масово инициативата от вчера на Роберт Алтънов. Във всяка публична библиотека, миниум по няколко екземпляра на “Измамата Сан Стефано”. Купувайте я и я подарявайте с повод и без повод. Без активна просветителска дейност сме обречени на постоянни, натрапчивания “задирания” на т.н. братушки. Във всички посоки.

 5. Най искрени поздравления ! На пук на всички разийски поклонници …Благодаря за огромния просветителски труд ,който сте положили за изваждането на неудобните истини …

 6. Супер новина!
  Искрени поздравления за един от малкото съвременни будители! Респект!! Че тоя народ колко е заспал, направо ми се плаче!!

  За съжаление обаче никъде не намирам електронния вариант (извън България съм). Други книги на Иво съм си купувал електронни от хеликон.бг Тази обаче я няма там. Проверявам често.

 7. Огромната дупка изградена съзнанието на хората,от рубладжиите за липса и лъже информация за България и истинската й история, започва да се запълва и от книгата на Иво “Измамата Сан Стефано”. Заедно с двата тома на Симеон Радев, книгата на Алтънков и още няколко, ще останат завинаги на лавицата за най-четените книги на българите обичащи отечеството си.
  Иво, да си жив и здрав

 8. При положение че има и електронно издание! Поздрав, Иво!

 9. Измамата Сан Стефано показва собствената ни глупост и невежество- да се хвърляме лековерно, без да четем какво пише в договорите ни. Ако някой вярва, че Русия е свята, то си е за него- някои неща не се лекуват, но да вярва, че Русия е демон и да застава открито против нея, без да има с какво да се бори е пагубно за цялата нация. Срещу тях трябва много повече от акъл и знания. И тогава се разбира, че точно така не трябва. Ако четете само договорът от Сан Стефано е точно така, както пише Иво Инджев, а ако прочетете договорите с Австро- Унгария ще видите също, че в тях не се съдържат уговорките от договора от Сан Стефано. И някой се е хвърлил да танцува ръченица на песен на Иги Поп… Тогава нашата пропаганда защо крие всичко това от народа и ни тика от катастрофа към катастрофа? С тази книга приносът към осъзнаването на българина за свобода е несъмнен. Но свобода без образование, ще доведе българина право в ръцете на враговете му.

 10. ЧЕСТИТО, Иво!
  Всичко свързано с темата за нашите вечни “освободителите” е важно за българите както “слънцето и въздуха за всяко живо същество”, както твърдеше великият продажник Димитров.
  БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

 11. Поздравления г-н Инджев!
  Времето на историческите лъжи и манипулации неумолимо изтича!

 12. Честито! Изглежда от всеки тираж имам по една за себе си и подарък за близки. Очаквам с нетърпение следващия… Well done!!!

 13. Радвам се и аз за поредната също успешна книга на уважавания господин Иво Инджев!

 14. Тази уникална книга написана от собственника на сайта господин Инджев трябва да бъде четена и от ГОСПОДАТА от нашето ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО защото тези БЕЗРОДНИЦИ мога да кажа че до един ЛИЖАТ ЧИПИКА на (ОСВОБОДИТЕЛЯ)като се започни от ПРЕМИЕР пРЕЗИДЕНТ и се довърши от всички ПАРТИЙ – ГЕРБ БКПБСП АТАКА и всички останали. Нека да има не само четвърто издание на тази уникална книга. Нека всички РУСОФИЛИ да разберят от къде идват всички злини на родината ни и да разберят че на България не и трябва (ОСВОБОДИТЕЛИ) като тази УРОДЛИВА и КРАДЛИВА ПАСМЕНА от ЕВРАЗИЯ и нека всички МОЧИ бъдат сринати до земята! Бог да пази БЪЛГАРИЯ!IIC…..oIL.

 15. УСПЕХЪТ НА ТАЗИ КНИГА Е ЕСПЕХ ЗА БЪЛГАРИЯ!
  РЕСПЕКТ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.