40 милиона посещения в ivo.bg

40,000,268

 

Това показва статистиката за посещаемостта на ivo.bg.

 

21.03 ч. , 15 септември 2018 г.

 

IMG_6804-225x300

31 мнения за “40 милиона посещения в ivo.bg”

 1. ЧЕСТИТО НА ИВО!
  ДЪЛГОЛЕНИЕ, ПРИЦЕЛЕНОСТЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕНИЕ !
  80 МИЛИОНА
  120 МИЛИОНА
  И тъй нататък, до пълната победа на СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА

 2. Колко ли посещения има сайтът Ч/дума.. някаква червена тоалетна хартия там… ??…

 3. Огромно Браво от мен за Вас.
  Продължавайте да казвате истината, въпреки несвободата на словото у нас.
  Поздрави

 4. Поздравления!Да “мильоните и милярдите”, г-н Инджев!

 5. Честито,г-н Инджев!
  От сърце Ви желая здраве и успех !
  Дано успеете да отворите очите на заспалото българско племе!

 6. талантлив но отне на малкото останали маргинали в бигето верата, с койато ги храниши Георги Йон4ев Ваптсаров

 7. Заслужено внимание от нас хората,които по достойнство оценяваме Вашия принос за информиране на читателите от БГ и чужбина.Тук отнасям и прогнозите Ви ,доста сполучливи.Поздравления уважаеми г-н Инджев,и по социалистически:дерзайте!

 8. Виждам, че аз съм единствения тук , който завижда на Иво. Ама как може да пише толкова правдиво, вярно и без да очаква награда за една работа, която създава и врагове и приятели!… От името на приятелите пожелавам много вяра в добротата у хората!

 9. ЗДРАВЕЙТЕ ГОСПОДИН ИНДЖЕВ

  Недостатък на вашата статистика е че не сте в състояние да покажете каква част от тези 40 милиона четящи вашите послания са от вашите идеологически противници.
  Уверявам ви , че вашите идеологически противници усилено ви четат и често пъти се съобразяват с вас от немай къде.

 10. Към Петко:

  Така е, само с такава статистика разполагам, но имам и обратна връзка в случай, че някъде съм публикуван ( което не се случва често в сайтовете, които се правят, че ме няма ).
  Ясно е, че не става дума за уникални посещения т.е. че има повтарящи се посетители, което е видно и от някои коментари.
  Огромната маса читатели е невидима. Злобните подмятания за броя на на коментаторите, които били малко и едни и същи, не отчита тази многохилядна мълчалива аудитория и се надява да ме уязви с твърдения, че едва ли не сам си пиша коментарите. А на практика тъкмо нападките в коментарната част показват, че ме четат, но някои болни мозъци не могат да схванат антилогиката на своите напъни да ме заклеймят като незначителен фактор, от който самите те така живо се интересуват.
  Освен това винаги съм декларирал, че за мен бройката не е от най-голямо значение. По важно ми е общуването с качествени хора, поради което спестявам и пяната от мръснишки заяждания – те като правило се насочени персонално срещу личността ми. Тъпанарите не разбират, че не съм длъжен да ги публикувам и коментирам. Нали искат да наплюят мен, защо трябва и другите да обират пръските от храчките?

 11. Въпреки, че отдавна не коментирам тук (поради лични, но никакви идеологични съображения), този път желая тук да поздравя господин Инджев лично. Чета го най–редовно с удоволствие и чрез прочетеното от него, както и от посочените файлове на съписващите, както се казва, успявам да си „сверя часовника!“ Искрена благодарност и подкрепа, която иначе в моите изяви винаги правя! Бъдете здрави!

 12. Браво, поздравления! Вие заслужавате! Чета с удоволствие,защото всичко написано е достоверно,понякога да болка вярно!Бъдете здрав ,вие и цялото ви семейство!

 13. Всичко написано в сайта ви е толкова вярно че е до болка! Продължавайте господин Инджев – малко са такива като вас!IIC…..oIL.

 14. Искряща светлина сте ,г-н Инджев ! Тя гори очите и прогнилите комунизирани мозъци на “тъпанарите”.
  Ами нали това е призванието свише на Светлината –
  да прогонва мрака и бесовете…
  Поздравления и от нас !

 15. Честит 40 милионен рекорд г-н Инджев. Бъдете здрави и устойчиви на омразата на негодниците. С уточнение към въпроса на Петко, по-важен според мен е дела на съмишлениците на собственика този блог и къде, и колко е участието им в дните на изборите?

 16. Поздравления,г-н Инджев,хубаво е,че има къде да се изокаме.

 17. 40 милиона посещения е сериозна цифра и безусловно се определя не само от читателския вкус, но и от журналистическите способности. Аз лично бих отправила пожелание за по-разнообразна тематика за вътрешния живот на страната ни.

 18. Поздравления г-н Инджев!
  Чета Ви всеки ден, макар и рядко да коментирам.
  Знам, че всеки ден ще намеря в блога Ви актуален и задълбочен анализ сочещ истината и само истината на картинката у нас и в чужбина.
  Добре платените (вътрешни) врагове на България също (убеден съм), Ви четат ежедневно правейки понякога безуспешни опити да Ви дискредитират чрез оплюване от висотата на обществената Ви позиция, която отдавна сте извоювали съвсем заслужено.
  Ясно е, че словото Ви стига до всички, които могат да четат и търсят ориентир в мъглата на управляващото ни безхаберие!
  Стойте все така високо с перото си на журналиста – будител!
  “Звездите са звезди, защото са високо”, … по ФСБ!!

 19. Поздравления, г-н Инджев!Вие сте истински Патриот и Будител!

 20. Поздрави, г-н Инджев!Това е гигантско признание на делото Ви!А то е свято!

 21. Поздравления! Вие, чрез вашия сайт, отворихте много врати и прозорци в непозната ми история. А с ваша помощ споделям наученото с близките и приятелите си. Благодаря!

 22. Поздравявам Ви и аз, господин Иво Инджев с посещенията във Вашия блог. Това са все хора, които имат необходимост нещо да научат. Затова и сте Будител. Бъдете здрав!

 23. Поздравлявам Ви за книгата,Измамата Сан Стефано.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.