Политик, роден в изкуствен кувьоз, ражда куриоз след куриоз

“Ожънахме над 30-40 тона маса канабис”, похвали се в ООН премиерът Бойко Борисов и обясни, че благодарение на такива успехи среща само приятели сред американските служби. След което се срещна с един приятел и се ръкува за снимка с него.

Става дума за Мамука Бахтадзе, премиер на Грузия. Това е страната, която не само легализира производството на канабис, но смята да го постави на промишлена основа. Парламентът на Грузия обяви преди броени дни, че обмисля промени в законодателството, които да позволят износ н тази суровина. 

https://www.actualno.com/europe/gruzija-shte-iznasja-marihuana-news_695124.html

Както се вижда, куриозите, произвеждани от нашия Борисов в страната на чудесата продължават. Политик, роден в кувьоз ( изкласил от охранител до генерал за една нощ),  логично произвежда куриоз след куриоз!

Снимка с премиера на Грузия Мамука Бахтадзе

orig_3f376fbfd54cbf59f08f13b2db0c6c3d

 

15 мнения за “Политик, роден в изкуствен кувьоз, ражда куриоз след куриоз”

 1. МЪЛНИЯ!
  ПОследно уточнение по делата водени от жеков и тодоров срещу Стопанинът на БЛОГА НИ в Софийският Районен Съд-Наазателно отделение, бул. Скобелев 23
  жеков: НЧХД № 6989/2018 г. – 133 състав – съдия Цветелина Михайлова съд. заседание – ВДРУГИДЕН на 27.09.2018 г.-Четвъртък от 10:00 – очаквана зала № 28
  тодоров: НЧХД № 3556/2018 г. – 116 състав – съдия Ева Пелова- Трифонова, съд. заседание – 31.10.2018-Четвртък 14:30 ч. – очаквана зала № 31
  Който има желание и най-вече физическа възможност нека подкрепи Иво на място с присъствие. Аз съм осигурил сестра ми. Наскоро мернах снимка на бивш министър от РБ снимам сам-самичък в празната зала. Ужасна картина за мен.

 2. До всеки който се самоосъзнава като БЪЛГАРИН. Нека подкрепим масово инициативата от 12 септември на Роберт Алтънов. Във всяка публична библиотека, миниум по няколко екземпляра на “Измамата Сан Стефано”. Купувайте и подарявайте с повод и без повод. Без активна просветителска дейност сме обречени на постоянни, натрапчивания “задирания” и “многоходовки” на т.н. братушки. Във всички посоки.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 3. Здравейте приятели, Моля, прочетете текста и ни подкрепете: Преди време / в коментар в иво.вг / развих тезата да направим паричен фонд за закупуване на около три различни книги на Иво, които да дарим. Сега да продължа. Имам на разположение, за дарения, 13 броя от “Измамата ”Сан Стефано”-Руско-турската поробителна война”. Беше ми предоставено от дарителя правото да определя получателите. И още. Чудех се, как тези книги да достигнат до повече читатели. И реших – получатели на книгите да станат българските разпространители на култура – читалищата. Защото читалищните библиотеки заявяват книгите, за които да получат субсидия, но не е сигурен списъка, нито времето на получаване на книгите. Така ми отговориха в читалищната библиотека в Тутракан, където от името на дарителя оставих един екземпляр. Ако продължим да разсъждаваме в тази посока може да разширим предстоящите дарения с примерно, още две други книги на Иво. Това значи поне 300 броя книги. …. Ако одобрявате тази идея е необходимо да направим фонд за дарения. Предлагам, да вземем решение: Подкрепя ли ме само един човек от сдружението “Приятели на Иво”, значи идеята не е добра и тогава предлагам друго: Нека всеки, който има парична възможност и пребивава в градове, които не са областни, да дари “Измамата ”Сан Стефано”-Руско-турската поробителна война” на библиотеката на местното читалище. Аз лично ще изпратя 12-те останали екземпляри в следните градове: Бяла, Борово, Ветово, Две могили, Исперих, Кубрат, Полски Тръмбеш, Попово, Свищов, Тетово, Ценово.…. И още – Моля, някой който може, да изработи рекламен плакат за книгата. Във всяко читалище където ще отидете вие, мой представител или аз, ще оставим този плакат с рекламна цел на табло за обяви. Ще го прочетат интересуващите се и ще бъдат осведомени хората, които се интересуват от история. И така: Нека, който може да ми изпрати файл с корицата на книгата и например следния рекламен текст: “ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ”… Приятeн ден!

  POSTED BY РОБЕРТ АЛТЪНОВ | СЕПТЕМВРИ 22, 2018, 11:35

 4. Колкото до последните изяви на баце, “уникален политик с неповторим стил” и излъчващ на мах “ужасна некомпетенност”, толкова си МОЖЕ.
  ДГД от една долна, мръсна гад!

 5. Пак се вреди Борисов. След амфетамините,/според грами от посолството на САЩ/ , сега се вреди и за дистрибутор на грузинския канабис…

 6. Г-н Инджев, смятам, че се пише „кувьоз”. Освен това – просто кувьоз. Изкуствен/естествен – не. Ако желаете преносен смисъл, то тогава- политически. Поне моето мнение е такова. Много кавички, пропускам част от тях.

 7. Не газете тревата,пушете я.Явно е,че участвуваме в някакъв индийски/мексикански сериал,от една страна правителството на Грузия легализира производството на канабис/както бе обявено по медийте/без да е уточнено дали става въпрос за Канабис Индика или обикновен коноп,който и баба ми сееше до вземането на земята и в ТКЗС то,от друга се хвалим с жътва на канабис/или коноп/не е съвсем ясно.

 8. На всичко отгоре с цялата си наглост и нахалство, банкянската тиква тази сутрин се изцепи, че понеже опозицията протестирала против проучванията за шистов газ, сега ще плащаме повече пари на руснаците! Прави се на ударен, или си мисли, че всички българи са забравили, че именно той беше причината тези проучвания на Шеврон да не се осъществят, като накара послушните си депутати да гласуват мораториум върху въпросните проучвания! Боклук!!!

 9. Да допълня и за народа наш: за едни винетки скачат като опарени, някакви ловни дружинки протестират за какво ли не, други ще се скъсат да викат, че не им дават да си варят ракия и още безброй примери за какви ли не протести, но за нещо свястно да вдигне глас, този народ го няма никакъв! Не са 80% дебилите в БГ, повече са!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.