Борисов се опитва да се изтегли за косите като барон Мюнхаузен от блатото на гафа с поклона пред Тръмп

борисов тръмп

“Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка иначе, просто протокол на Белия дом”, написа под своя нова ( явно кризисен пиар по молба на раненото его на ББ)  снимка с американското президентско семейство, публикувана днес по нареждане на ядосания ( ако не лично от моя милост, то от такива като мен) наш премиер Бойко Борисов.

Благодаря, че ми дава възможност. Ще се възползвам от благоволението на бащицата. Той обича да се възмущава, че го набеждавали за цензор. Смята в същото време, че има право да запушва усти като настоява да има последната дума дори в безнадеждни за неговата автореклама ситуации. Рие като вола, на чийто широк гръб пада онова, което рие.

Протоколната снимка не само не е контрапункт на онази, в която той подмазвачески се промъква и успява за секунди да се снима как се здрависва с изненадания Тръмп в ООН, но контрастно потвърждава фотофакта: едно е да те поканят да се снимаш, друго е да се натискаш за снимка в неадекватна поза и то след предварително разгласено твърдение на твоя обслужващ медиен персонал, че ти предстои среща и разговори с Тръмп. 

Намислил си да му се поклониш на всяка цена. Той не знае, но ти предварително си го планирал да го изненадаш.Така излиза. Пък ако ще и два пъти да те пъдят от протокола.

Никой не е изразявал съмнение, че на Борисов му липса в колекцията снимка с Тръмп – пък ако ще и да е направена в рамките на пожарна спасителната операция за престижа на ББ в клетата България. Но опитът му да замаже гафа, да избие клин като вклини протоколна снимка, е удвояване на гафа. Както в онзи стар софийски виц за пътника в трамвая, който започнал да търка с наплюнчен пръст по прозореца, за да предизвика звук с надеждата, че ще замаже впечатлението миризмата от нещо друго, което е направил. Но само още повече привлякъл вниманието към себе си и се издал.

Борисов отказва да разбере логиката на спора. Защото е болен от приложима само спрямо неговата малка България грандомания в същото време, когато заявява, че е прекалено малък, за да коментира речта на Тръмп. Това подмазваческо спрямо Тръмп изявление не предизвиква никаква болезнена национална реакция не само сред интервюиращите го медийни пратеници в Ню Йорк, но дори сред националистическите му клакьори в редиците на коалиционните му партньори, нито в рамките на т.н. социалистическа опозиция, която иначе няма проблем да го го аплодира за делегираното от него нареждане депутатите му в Страсбург да подкрепят Орбан в цялото му антиевропейско “величие”, угодно на Путин. 

Да не падаш по гръб е ценно качество на тепиха. Но в политиката неговата самоцелност се превръща в нещо, което се нарича “тъп, но упорит”  и рано или късно се наказва с отстраняване. Може и с хвърляне на кърпата по средата на мача от страна на самонадеяния състезател, решил, че за него не важат правилата.

“Тъп, но упорит ли”? Не искам да обиждам нашия шампион по спечелени избори, нито неговите избиратели. Но че упорито отказва да разбере какво не е наред в поведението му, не го прави умен. Меко казано. 

Правейки се на барон Мюнхаузен, Борисов се опитва да се извади от блатото. Но нито е смешно, нито е възможно да се изтегли за косите.

27 мнения за “Борисов се опитва да се изтегли за косите като барон Мюнхаузен от блатото на гафа с поклона пред Тръмп”

 1. За българите-освободители на Добруджа малка паметна плоча:

  https://m.fakti.bg/kultura-art/331435-uvekovechiha-dobrichkata-epopea-s-pametna-plocha-v-selo-carevec

  За руските окупатори-свине – МОЧА и Альоша!

  Това е повече от унизително!

  Докога ще позволяваме на руските боклуци да продължават да се опитват да ни унищожат?

 2. Ха ха ха… тази “снимка със семейство Тръмп” на практика означава НИЩО в смисъл боко да се е “срещнал и разговарял”.
  Та това е една Дежурна снимка, която Всяко Американско Президентско Семейство прави с всички началници на страни по време на ежегодната сесия на ООН, падаща се обикновено през септември. Просто президент и съпруга застават така до знамената, един ден, и всяка следваща минута се изреждат въпросните началници, щрак за портрет, и следващия. Нормална протоколна случка.
  Айде, бохо

 3. айде холан, нас няма да ни подлъгваш с такива кухички трикове.

  Още нещо:
  Ащо забелязвате, боко проявява типичен фатмако-минцилионерски манталитет: на човек с ранг на пагона, винаги чувстваш се смачкан, винаги неправ, и винаги по-малко умен от по-старшия “над” него.
  Та той не чувства Тръмп като равен на себе си държавен глава, с когото съвсем естествено може да Обели няколко лафа но смислени, и каже нещо каквото трябва и със смисъл и визия. Той веднага поставя Тръмп ВИШЕ, а себе си НИЗШЕ. Откъдето Тръмп е Прав, а пък боко е Неправ, и Неможеш да критикува. И каквото Тръмп е казал, е веднага прието за абсолютна истина. Също така, боко се е Уплашил едва ли не от думите на президента, а и ги предава като някаква Злокобна Заплаха-Предсказание, включително за нефт, цени, газ, русия, Полша и т.н. Също, типичното милиционерско или овенно, “абе като не ни критикуват е най-добре, това значи че добре вървим, няма нужда да ни хвалят”. (а пък Полша нека си я приказват)
  Ха ха ха ха …. ще се пръсна от тиквенизма боков.

 4. Ха ха ха ха ….
  Единият от отровителите на СКРИПАЛ, русняшки шпионски офицер от гру, с фалшивото име и паспорт “русланчо боширов”, РАЗПОЗНАТ като истинския Анатлий Чипика ли е там, какъв е.

  Ей тия, Белингкат ли са тия ингилизи, сичко са му фанали цаката, ПРАВО В ДЕСЯ/ЕТКАТА!

  https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2018/09/26/skripal-suspect-boshirov-identified-gru-colonel-anatoliy-chepiga/

 5. МЪЛНИЯ!
  ПОследно уточнение по делата водени от жеков и тодоров срещу Стопанинът на БЛОГА НИ в Софийският Районен Съд-Наазателно отделение, бул. Скобелев 23
  жеков: НЧХД № 6989/2018 г. – 133 състав – съдия Цветелина Михайлова съд. заседание – УТРЕ на 27.09.2018 г.-Четвъртък от 10:00 – очаквана зала № 28
  тодоров: НЧХД № 3556/2018 г. – 116 състав – съдия Ева Пелова- Трифонова, съд. заседание – 31.10.2018-Четвртък 14:30 ч. – очаквана зала № 31
  Който има желание и най-вече физическа възможност нека подкрепи Иво на място с присъствие. Аз съм осигурил сестра ми. Наскоро мернах снимка на бивш министър от РБ снимам сам-самичък в празната зала. Ужасна картина за мен.

 6. До всеки който се самоосъзнава като БЪЛГАРИН. Нека подкрепим масово инициативата от 12 септември на Роберт Алтънов. Във всяка публична библиотека, миниум по няколко екземпляра на “Измамата Сан Стефано”. Купувайте и подарявайте с повод и без повод. Без активна просветителска дейност сме обречени на постоянни, натрапчивания “задирания” и “многоходовки” на т.н. братушки. Във всички посоки.
  https://ivo.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B0/

 7. Здравейте приятели, Моля, прочетете текста и ни подкрепете: Преди време / в коментар в иво.вг / развих тезата да направим паричен фонд за закупуване на около три различни книги на Иво, които да дарим. Сега да продължа. Имам на разположение, за дарения, 13 броя от “Измамата ”Сан Стефано”-Руско-турската поробителна война”. Беше ми предоставено от дарителя правото да определя получателите. И още. Чудех се, как тези книги да достигнат до повече читатели. И реших – получатели на книгите да станат българските разпространители на култура – читалищата. Защото читалищните библиотеки заявяват книгите, за които да получат субсидия, но не е сигурен списъка, нито времето на получаване на книгите. Така ми отговориха в читалищната библиотека в Тутракан, където от името на дарителя оставих един екземпляр. Ако продължим да разсъждаваме в тази посока може да разширим предстоящите дарения с примерно, още две други книги на Иво. Това значи поне 300 броя книги. …. Ако одобрявате тази идея е необходимо да направим фонд за дарения. Предлагам, да вземем решение: Подкрепя ли ме само един човек от сдружението “Приятели на Иво”, значи идеята не е добра и тогава предлагам друго: Нека всеки, който има парична възможност и пребивава в градове, които не са областни, да дари “Измамата ”Сан Стефано”-Руско-турската поробителна война” на библиотеката на местното читалище. Аз лично ще изпратя 12-те останали екземпляри в следните градове: Бяла, Борово, Ветово, Две могили, Исперих, Кубрат, Полски Тръмбеш, Попово, Свищов, Тетово, Ценово.…. И още – Моля, някой който може, да изработи рекламен плакат за книгата. Във всяко читалище където ще отидете вие, мой представител или аз, ще оставим този плакат с рекламна цел на табло за обяви. Ще го прочетат интересуващите се и ще бъдат осведомени хората, които се интересуват от история. И така: Нека, който може да ми изпрати файл с корицата на книгата и например следния рекламен текст: “ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ”… Приятeн ден!

  POSTED BY РОБЕРТ АЛТЪНОВ | СЕПТЕМВРИ 22, 2018, 11:35

 8. Тъпичък си е милиционерът хитрец! В главата му е такава боза, че няма как да разбере простотията в поведението си. А и точно ПРОСТОТИЯТА в поведението е най-печелившата му карта сред българските “избиратели” на избори.

 9. И става безпощадно ясно, че баце дава всичко от себе си да се покаже тотално неадекватен. Меко казано. Има положения в живота когато наистина е най-добре след като си сгафил, човешко е, да си затраеш. Гаф с гаф не се изтрива. И те, така… Докога, нека суверенът се произнесе.

 10. Твърде много внимание се отделя за лигавщините на повърхността, които са просто отвличащи вниманието “манъоври” (по Живков). Борисов измести президента за тази визите не за простотията да се щракне на портрет с Тръмп, а защото към Щатите непреодолимо го дърпа един магнит(ски) проблем. Тиквата е там да се откачи от едно разследване, което е насочено срещу трите шишита. Няма ли кой да проследи с кого точно се среща мутрака?

 11. Факт е че от доста години насам Борисов има много избиратели които може би го надценяват,но eдва ли има много случаи в историята в които подценяването на съперник да носи нещо полезно.

 12. Все пак тиквите имат САМО по ЕДНА “дръжка” , а не коси!
  И защо въобще бокоТИКВАТА трябва да се “тегли”, сам?!? Той си е отишъл в САЩ на “поклоническа” “екскурзия” при своите туземни “племенни корени”! И заради това решетниковият ()резидент трябваше сам да прояви разбиране , и самостоятелно да “подкрепи” бокоТИКВАТА , като му предложи той да посети САЩ. Но вместо това ()резидента също се натискаше за това посещение в САЩ!
  А всъщност бокоТИКВАТА ще отиде не само в някакво си ООН , а също така и на поклонически туризъм в свещените мъртви племенни полета в САЩ. При другите КРАСНОкожи “вождове”!
  И всички трябва да проявим своята съпричастност със “вожда” на НРБ, при тази поклоническа “мисия”!
  П.П. А …. сега, отново да погледнем и, как се опитват да се възползват ПОРЦИОНните путлериоти от своят “коалиционен” вождь , докато той е на постоянните си чуждестранни “екскурзионни летувания”!
  Ето “воеводите” от МВРО са предложили да КОНТРОЛИРАТ цените в НРБ?!?!? Както по времето на саца ,когато колониланите ТЕРОРИСТИ от БКП унищожиха автентичното ВМРО. А след 1989г. ,ченгесарите и БКП формираха КАЗИОНЕНният клонинг – МВРО.
  И сега от МВРО искат да се “контролира” пазарната икономика и общият европейски пазар?!? Което моментално ще срине цялата икономика в НРБ. Но от КАЗИОНни “воеводи” с милиционерска и ченгесарска “закалка” , от времето на соца, не може друго да се очаква. Само лакейско обслужване на начальниците им от БКП и ДС!
  А реално понижаване на цените на хляба , лекарствата и книгите може да има сАМО ,ако се премахне ДДС върху тях.
  Освен това цените ще паднат и ,ако се понижат цените на природният газ, на бензина, на електроенергията и т.н..
  Цените ще паднат и ,ако се намали “партийната” КАЛИНКОВА бюрокраДция, за която се прахосват над 12 милиарда само за “заплати”, без да броим и за още по-големите ПОРЦИИ, които се “усвояват” от КАЗИОНните путлериотите, и от техният “коалиционен вождь” – бокоТИКВАТА, и от КАЗИОНната им “опозиция” ниновна , ДПС и доган.
  Но от КАЗИОНият клонинг – МВРО, НИКОГА няма да предложат да се намали ПОРЦИОНното ДДС, нито да се намали РАЗПЛУТАТА ПОРЦИОНна бюрокрадция, нито да се намалят цените на природният газ, бензина и еленергията. И което е тяхвната отговорност ,като “управляващи”!
  И вместо да си изпълнят ПРЕКИТЕ “управленски” задължения за намаляването на газа, бензина и еленергията , а още и да намалят и паразитната им КАЛИНКОВА бюрокрадция – НАПОЛОВИНА, а също така и да покажат своята “социалность” ,като намалят ДДС , и вместо това КАЗИОНите политкомисарски клонинги на БКП от МВРО искат да “контролират” САМО “гадните капиталисти” ,които си плащат данъците , чрез които се плащат над 12 милиарда само за “заплатите” ИМ?!?
  А сега нека си припомним и ….че преди 6 години КАЗИОНните клонинги от МВРО и техният главен начальник – ванЮ каракачАНСКИ няколко месеца организираха платени “протести” ,от Путлер и неговият задунайски пАсол-губернаторь, срещу (фа)ШИСТовият газ. И това е също една от причините сега природният газ да поскъпва, защото няма други източници и доставчици на газ в НРБ , освен монополиста Газпром, който плащаше за “протестите” на МВРО преди 6години! Което ще доведе и до поскъпването на храните, отоплението и другите стоки.
  Също така МВРО и техният “митничар” – ревизоро, внесоха ЛОБИсткият закон който усилва докрай МОНОПЛА и върху бензина от Лукойл, и така също се УВЕЛИЧАВАТ сегашните цени за храните и услугите!!!
  От това се вижда ,че КАЗИОНните колнинги от МВРО всъщност ПОМАГАТ на енергийните МОНОПОЛИСТИ на Путлер да УВЕЛИЧАВАТ всички цени в НРБ. И освен това от МВРО искат да ограничат конкуренцията на търговията в НРБ,като въведат “ограничение” на “големите печалби” на търговците на храни и стоки в НРБ?!? Това показва,че КАЗИОНният клонинг МВРО си е останал в соца, също като и техният “мандатоноситель” – бокоТИКВАТА! Но от милиционери и десари не може да се очаква нещо друго ,освен “да служат ВЯРНО” на своите “партийни начальници” и политкомисари , и на водещите си десарски офицери… и “преди” , и “сега”,! Както ПРЕДИ!

 13. Това е една протоколна снимка както е написал и AWAC 5,това каза и днес в бтв и Елена Поптодорова.

 14. Но има и нещо далеч по-опасно. Всъщност това е снимка с всеки от участниците в среща за наркотичната политика, инициирана само от Тръмп и с колаборацията на дузина от най-автократичните режими, извън ООН. Всъщност нашичкият е подписал нещо, което е в ущърб на обща световна политика по този въпрос.

  Ето една много сериозна журналистическа статия, която разкрива, че в компанията, която е подписала тези сепаративни спрямо ООН договорки (които се оказва, че съдържат твърде много подводни камъни) е пълно с режими, нарушаващи правата на човека, и в която банкянският повратливко е попаднал неслучайно:

  https://theintercept.com/2018/09/18/un-drug-policy-trump-united-nations/

  Оказва се, че една от сламките за подписването е именно снимката с Тръмп. От която са се възползвали такива другари по (авторитарно) оръжие като хубавецът от Йемен на следната снимка, която е като под индиго с тази на агент Буда:

  http://www.yemenembassy.org/

  Ето такива истини се крият от затъпелия БГ теле-зрител…

 15. След всичките тези истории може да се подозира,че Бойко се е объркал на кого да се кланя.

 16. Всъщност, г-н Борисов е констатирал реалния факт, че страната ни няма самостоятелна роля нито на европейската, нито на световната ссцена. А не виждам и цяла югоизточна Европа да има някаква политическа тежест в ЕС. Що се касае до казуса Орбан, то ще напомня, че Полша смята да го подкрепи, а Орбан съответно трябва да подкрепи Полша ако се стигне до гласуване. Моето мнение е, че г-н Борисов взе ориентир по Полша. Не смятам, че Унгария въобще го интересува. И не е толкова трудно за разбиране. Просто сравнете значимостта на Полша и Унгария в контекста на външната политика.

 17. Търчилъжи “Борисов се опитва да се изтегли за косите като барон Мюнхаузен…”
  След време биографите на Борисов ще трябва да отделят специален том за псевдонимите му, по нашенски прякорите му.
  Списъкът е мого дълъг, но ето само някои, с които е известен в Банка.
  МИЛИЦИОНЕРЧЕТО-т.е. синът на милиционера.
  ТЪРЧИЛЪЖИТО-като малък беше много палав. Постоянно тичаше и…послъгваше.
  ТИКВАТА-заради голямата му глава.
  ШАМАНДУРАТА- с голяма глава, но глуповатичък.
  ГЮРО МИХАЙЛОВ-доброволно ходеше да пази на караулката на резиденцията на Живков в Банкя.
  БОЙКО БЕКАПЕТО-по същата причина, а не защото много по-късно отказа да се деполитизира в МВР.
  НЮНЮ-сещате се защо.Затова и жена му забягнала със Стефан, сина на посланика.После и Цветелина забягна, с коята Бойко
  от 1988 до 2009г. води съвместно съжителство.
  ПРАНИ ГАЩИ-през мутренския му период. 97.ма г. взривиха джипа на Цветелина.Така и не се разбра кой и защо.
  Дали заради нейния бизнес, дали гангстерска война на мутрата Бойко.
  Затова е спорно дали за премиер го наложи Кремъл, или Борисов спечели гангстерската война у нас.
  Но е безспорно, че ” Другите държави си имат мафия, а у нас мафията си има държава”

 18. П.П.
  При взривяването на джипа Цветелина оцелява по чудо. Метални парчета се забиват в лицето и тялото, като
  тежко я раняват и обезобразяват.В последствие претърпява множество пластични операции, които връщат предишния
  и външен вид.

  Бащата на Цветелина, Борислав Карагьозов е служител на ПГУ-ДС.
  С една дума, мафия и ДС са оплетени като свински черва и всички пътеки водят към…Кремъл…

 19. На снимката – Доналд и Мелания Тръмп.

  До тях – малограмотното Лъжливо овчарче от Банкя. Което е така охранено, защото вече 10 години лъже, стриже и дои овцете овцете от стадото си. Малка част от остриганото и издоеното оставя за себе си, а останалото изпраща в Голямата кочина. Точно както 35 години правеше и Тато му – старият овчар и касапин от Правец.

 20. Наш БАЦЕ е горд,мечта на кратуна,избива гаф,след пореден гаф,колко ли,сам не знае,едва ли помни една ТИКВА,че е станала за смях пред света на простосмъртните,е той си е начесал ЕГОТО.

 21. Наистина разтягането на локумите вече е смешно:

  “Борисов споделя, че холандският премиер Рюте, щегувайки се с него му казва: “Всъщност ти това, което говориш, е това, което говори Тръмп, а иначе сърцето ти е с Меркел, като европеец“.”

  “Борисов разказва, че е получил похвали за българското европредседателство.”Сега тук, когато бяхме на приема на Европейския съвет, всички, които ме виждаха от колегите – и комисарят Хан, и Хашим Тачи, и бившия премиер, сега външен министър на Словения казаха – такова председателство, толкова добро за Балканите, толкова добро за Европа не е имало. Така че колкото и в България някои да се опитват да не зачитат успехите на България, всички започват с благодарност.”

  https://www.faktor.bg/bg/articles/boyko-borisov-v-oon

 22. П.П. Едно “допълнение” към предишният коментар, отнасящ се до КАЗИОНният клониг МВРО ,който предлага да се премине към директна “планова” “ИКОНОМИКА” , както по времето на “неЗАБРАВИМИЯТ” им соц на правешкият каскет!
  И така от МВРО предлагат да “командват” всичко в НРБ,както “вечните начальници” от БКП и ДС ,по времето на соца , и през по-голямата част от прИхода, след 1989г..
  Точно заради такива калинковоКРАСНОкожи “вечни начальници” ,които раздават и “усвояват” стотици милиарди и трилиони, се срина и “любимият соц” и сега продължават да се назначават ,постоянно, партийни КАЛИНКИ, за коит се създават все повече и ПОВЕЧЕ “начальнически” и “директорски” постове в БОКОвската НРБ, който назначава допълнително и “коалиционните началници” от путлериотите и МВРО!
  И сега в БОКОвската НРБ “начальническата” и “директорската” бюрокраДция е увеличена многократно, дори спрямо “предишният” им социалистически “строй”!
  А в същото време НРБ се е стопила с над 30-40% ,спрямо тогава, но въпреки това БОКОвската НРБ е още по-бюрокраДизирана дори спрямо изцяло “плановата икономика” на НРБ , преди 1989г..
  А от МВРО искат още повече бюрокраДция и “начальници” в нея!
  Не им стигат “начальническият” “вождь” на НРБ – бокоТИКВАТА, не им стига “началническият” етно-лЕберален хидроенергетик и ПОРЦИОНЕН “философ” – доган, не им стига изцяло “начальническата” и прекалено РАЗПУТА “ЦАЦАратура”, не им стигат “начальничческите” “антиКОРУПЦИОНЕРИ” от КПКОНПИ(“политКОМИСАРИ” за Престъпна Корумпираност на Организираната “Народна” Престъпност и ИКСпроприиране ) , не им стигат “начальническият” ()резидент от БНА, както и всичките останали “началнически” бюрокраДчета и бюрокраДченца , които спират ЦЯЛОТО развитие на НРБ и за това тя е на всички ПОСЛЕДНИ места по икономическо и социално развитие, НО …. но е на “престижното” ПЪРВО място по “плановите” “началници” ,които са и причината за останалите ПОСЛЕДНИ места на НРБ в класациите, и ОТВЕСНИЯТ спад в “свободата” на словото. А и техният БРОЙ постоянно се УВЕЛИЧАВА, докато населението постоянно НАМАЛЯВА !!!
  И въпреки това МВРО искат още “начальници” ,които според тях щели да “НАМАЛЯТ” цените на храните ?!?!??
  Щели да искат намаляването на заплатите на търговците на храни , докато в същото време МВРО гласуваха за 100-кратното увеличаване на такси и “услугите” от РАЗПЛУТАТА бюрокраДция?!?!?!
  Излиза че “начальниците” от МВРО искат всички други да си намалят цените и заплатите си, а в същото време повишиха многократно таксите , данъците и осигуровките , които ще отидат за ПОРЦИОНното УВЕЛИЧЕНИЕ на “заплатите” на “начальническата” РАЗПЛУТА калинковоКРАСНОкожа бюрокраДция!!!
  Т.е. “начальниците” в бюрокраДцията на НРБ ще се увеличават ,както искат от МВРО, и в същото време ще им асе УВЕЛИЧАВАТ и “заплатите” , заради повишените 100-кратно ТАКСИ, данъци, осигуровки и ДДС!!!
  И няма да има намаляване нито на “началницците”, нито на техните ПОРЦИОНни “заплати” , заради които ще се увеличават цените на храните, лекарствата и книгите!
  От “начальническото” МВРО също така не искат и намаляването на ОГРОМНИТЕ милиардни печалби за путлеристките монополисти -Лукойл и Газпром, които също си повишиха МНОГОкратно цените на бензина и газа, което също ще УВЕЛИЧИ МНОГОкратно цените на хляба и храните.
  Но “началниците” от МВРО не си вършат преките задължения ,като не преговарят за НАМАЛЕНИЕ на цените на бензина и газа с техните колониални “начальници” от Лукойл и Газпром , а вместо това ще повишат цените на стоките и услугите в НРБ!
  Като дори ЦЯЛОТО “увеличение” на собствените им “заплати” ще отиде САМО за покриването на ПОВИШЕНИТЕ цени на газа и бензина, т.е. дори предвидените за УВЕЛИЧЕНИЕТО на “заплатите” на “начальническата” РАЗПЛУТА бюрокраДцията от 1,2 милиарда ще отидат в “начальническите” джобове на Газпром и Лукойл. Заради повишените заради тях цени на ВСИЧКИТЕ стоки в НРБ. А отделно и в “частният сектор” ще трябва да дадат още 3-4 милиарда само за заплатите на техните “частни” служители само заради ПОВИШЕНИТЕ цени на газа и бензина, а отделно от това ще трябват и още много милиарди ,допълнително, и за останалите производствени разходи!!!
  А и в същото време “националистите” от МВРО и техният “начальнически мандатоноситель” вече КОМПЕНСИРАХА етно-енергетическият им “начальник” – доган, за ПОВИШЕНИТЕ цени на газа, като му дадоха над 30 милиона за купеният от него газов ТЕц-Варна!!!
  Ето такива са “начальническите” лакеи на властта от КАЗИОНното МВРО!
  Искат да увеличат още БРОЯТ на “начальническата” бюрокраДция, и техните ПОРЦИОНни “начальнически” “заплати”, за сметка на НАМАЛЯВАНЕТО на заплатите на търговците на храните, ВИСОКИТЕ данъци , осигуровки, ДДС …..и в допълнение наскоро ПОВИШИХА 100-кратно и “таксите” за “услугите” на “начальническата” бюрокрадция!!!
  И всичко това ще увеличи още повече ОГРОМНИТЕ милиардни печалби на техните “върховни” путлеристки монополни “начальници” от Лукойл и Газпром!!!

 23. П.П.П. Може би е добре да се направи по-точно обобщение относно КАЗИОНните “консерватори” в НРБ, за каквито се представят всичкиТЕ КАЗИОНни клонинги на БКП – и от КАЗИОНно-десните “консерви” около герберокожият “вождь” бокоТИКВАТА и неговите герберокожи шамани, и от КАЗИНно-левите “консерви” около “джендъра”-ниновна, и КАЗИОНните путлериотически “консерви” от МВРО и ()олен ()ИДЕРов, и КАЗИОНните етно-лЕберални порционни “консерви” от ДПС и доган……. и т.н. …… и т.н..
  И така, както се вижда общата им НАСЛЕДСТВЕНА “консервативность” идва още от общият им “предшественик” – БКП и ДС. И още по-точно от “НАЧАЛьНИЧЕСКА” “консервативност” ,която са наследили от техният “любим” “вождь” – тато-ди-тути-каскети, която са получили “по наследство” от НЕГО!
  А както знаем тато-ди-тути-каскети е бил и “начальлнически” милиционер. Което е основната предпоставка за формирането му , като “началнически” “консерватор” и вождь!
  Ето това е и основната характерна черта на ВСИЧКИ “консерви” в НРБ , които са го наследили!
  ВСИЧКИ са милиционерски “начальнически” “консерватори”, като НЕГО!
  И това е основната причина за всички последни места на НРБ във ВСИЧКИ класации – милицинерскаТА….начальническаТА….”КОНСЕРВТИВНОСТь”……. Останало още от “началническиЯТ” “КОНСЕРВАТИЗЪМ” на милиционерският “начальникь” – тато-ди-тути-каскети.
  И сегашните му “последователи” следват сляпо и НЕотклонно неговият “начальнически” “консерватизЪм” от “народната” милиция!
  И не е случайно ,че МУТРОмилиционер , като бокоТИКВАТА е и сегашният “вождь”на НРБ!

 24. Към по-горните ми коментари трябва да се добавят някои бележки, към тях!
  Първо трябва да направим генералноТО милиционерско-“НАЧАЛьНИЧЕСКО-консервативноТО” заключение , че НРБ означава – “НАЧАЛьНИЧЕСКА” “реСпублика” бАлхария, а не “народна” “република” България!!! От 1944г. до сега – 2018г.!
  Съответно и другите “начальническо-консервтивни” бюрокраДиЩА в НРБ , например ,като КПКОНПИ(“консервиТЕ” за Престъпната Корупция на Организираната НАЧАЛьНИЧЕСКА Престъпность и ИКСпроприиране) , също трябва да получат своите точни “НАЧАЛьНИЧЕСКО-консервативни” названия, които трябва да се коригират за последните 74 години от “съществуването” на НРБ(НАЧАЛьНИЧЕСКА реСпублика бАлхария)!
  А пък сегашният альфа-“консервативен” НАЧАЛьНИК на всички други НАЧАЛьНИЧЕСКИ “консерви” в Европа , НРБ и по света е – Путлер от КГБ (“консервов” ГАСУДАР и БАРИН). Той е альфа-“конервативният” сводник на всичките сегашни “началнически” лево-десни “консерви” и в НРБ, които си е (под)купил, а и вече са били (под)купени преди това , още от 1919г.. Започвайки още с терористичната шайка БКП, и се стигне до сегашните си васални “консерви”, като герброкожият “вождь” – биокоТИКВАТА и другите “консервтивно-НАЧАЛьНИЧЕСКИ” клонинги на БКП, след 1989г..
  Или пък шпионската бандитска “консерва” – Орбан, който е ИЗЦЯЛО зависим от “кансервативните” чекистко-бандитски ОПГ на Путлер……..
  А ,сега, една малка добавка ,и тема, за самостоятелно разсъждение…….
  Нека всеки си отговори дали има някакви “разлики” между “НАЧАЛьНИЧЕСКИТЕ” “консерватизЪми” на большевико-сталинисткият рай(Х)-СССР,…на Третият райх , на фашистка Италия при Мусолини…..милиционерският “НАЧАЛьНИЧЕСКИ” “консерватизЪм” на тато-ди-тути-каскети…….
  Като всеки ,по свой собствен избор, може допълнително да включи за сраМнение към горните четири “НАЧАЛьНИЧЕСКО-консевративни” режима, също, и сегашните им клонинги – наШисткият путлеризъм и неговите платени “консерви” по света , ……а също така и всичките лево-десни популистки “НАЧАЛьНИЧЕСКИ” “консерви” в НРБ(НАЧАЛьНИЧЕСКА реСпублика бАлхария)…..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.