И главният прокурор вярва в “сценарий” за очерняне на България в целия свят

Фанфарите на властта в своя чест във връзка с очертаващия се предполагаем от самото начало от тях сценарий за спонтанността на убийството в Русе показа точно обратното на желания от тях ефект: тежък дефицит на заслужено самочувствие извън фалшивата новина за собствената нормалност и успеваемост в управлението на държавата и нейните институции.

Днес като победител в тази интровертна битка се изяви и главният прокурор Сотир Цацаров. От екрана на Нова телевизия той тържествуващо заяви, че се бил провалил сценарият с предпоставената версия за убийството на Виктория Маринова във връзка с нейната ( журналистическа) работа.  Ключовата дума в изразеното от него задоволство е “сценарий”.

Говорейки за някакъв план, заговор, сценарий, облекчените от развоя български власти изглежда не си дават сметка, че правят същото, което вменяват на своите критици. Внушават несъществуваща вина на хипотетичен враг, какъвто се оказа дори международната журналистика и дипломатическия корпус, заподозрян че представяните от чуждите посланици държави са изиграли подстрекателска роля в раздухването на “сценария”. 

Не е ли малко “множко” да се предположи подобна световна конспирация? Явно не е за отбора на държавата, в която разделението на властите, формулирано като условие за съществуването на демокрацията от Монтескьо, е призвано да осъществява вътрешно видов (само)контрол като превенция срещу тиранията на обединените сили на институциите срещу гражданите. 

Цацаров говори все още за версия и какво се очертавало във връзка с нея. Но последната дума има съдът, който трябва да прецени събраните доказателства. От думите и позата на главния прокурор лъха непоклатима увереност, че заподозреният за убийството, който не си го признава засега, ще бъде осъден по начина, по който иска прокуратурата. Това го иска всеки нормален човек за доказания виновник за зверството и именно върху тази нормалност и премиерът , и прокуратурата градят своята увереност в позата, в която са застанали пред обществото ( каквото и да означава тази дума в нашия случай). Казват ни на практика “ най-сетне сме на едно мнение, с изключение на гадовете, които все още си позволяват да се съмняват”.

Съмнението, както и разделението между властите, за сведение на афектираните от международното земетресение, предизвикано от убийството на журналист в България, оказало се “просто убийство”, също е част от основополагащите принципи, върху които се гради демокрацията. Той пък е формулиран от Декарт, друг французин, чиято философия явно не е по вкуса на бившия съдия от Пловдив и на бившия пожарникар от Банкя.

Без Борисов и Цацаров демокрацията все някак ще оцелее в България, но без Монтескьо и Декарт няма как да пусне корени в нашата България, която е толкова франкофонска, колкото е образец за справедливост в очите не само на голямата част от българите, а и на света.

42 мнения за “И главният прокурор вярва в “сценарий” за очерняне на България в целия свят”

 1. Продължавам да чета покъртителните словоизлеания на властимащите за съществуваща “хибридна война” / по шестапартаментния вице / по повод престъплението в Русе. Дори не е необходимо да споменавам, вече повече от седмица сме подложени на ежечасен тормоз , да се убедим в едно-престъпникът е намерен, други няма и вече е осъден! И никой от властниците – противници на “Истанбулската конвенция” не си задава въпроса: Не е ли издевателство това престъпление над жена и не трябва ли да има още по-силна защита за слабия пол. Това ми заприличва на гола на вратаря на ЦСКА в собствената врата, само че повторен неколкократно.

 2. А дали другаря с фамилия на малка рибка, ще има смелост да разследва докрай? Както се разбра, едни хора с черен мерцедес са черпили камкадзето, цяла вечер! Ще разследват ли какъв коктейл е получил убиеца и кой му го е дал?

 3. Отношението на боко, цацаров и тайфата управляваща по въпроса е подобно на отношението на българските “медии” (сми по руски, всъщност) към същия случай.
  Системност.
  Запазена.
  Дори поддържана.
  Менталност, също така.
  Ниво на интелект. Преобладаващо сред управляващата, “политическа” класа.
  Възприемчивост към пропагандни мантри.
  Отсъствие на свободен дух, търсещ и добиращ се до инстинности.

 4. Подчиненият на Чайка се изказа по комунистически.Врагът дебне зад портите готов за диверсии.

 5. За сведение!
  Добър ден,
  Ще се радваме да ни изпратите екземпляр от книгата, тъй като не сме я получили и библиотеката не я притежава. Можете да я изпратите на адрес: гр. Видин, пл. “Бдинци” 1.
  Предварително Ви благодарим!
  – – –

  Десислава Иванова директор

  Регионална библиотека “Михалаки Георгиев” – Видин
  Г-жо Иванова, добър ден, Благодаря за бързия отговор. Ще Ви изпратя екземпляр. В РБ Партений Павлович-Силистра, също не я бяха получили. Ще Ви помоля за нещо- моля, да поставите на таблото за обяви моята малка реклама за наличие на книгата в библиотеката. Така ще има нагледна информация за новопостъпилата книга.

  Приятен ден!

  Роберт Алтънов

  пп. Моля, да отбележите името на дарителя, което ще Ви изпратя заедно с книгата.

 6. Както винаги “главната” цаца разпространява само фалшиви новини , манипулации и лъжи. Но както знаем всичките “кадри” ,които си ги “избира” МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА са такива.
  Още от началото на РАЗПЛУТИЯТ си “мандат”, цацата започна с манипулации ,лъжи и “сценарий”. Например костинбродският “сценарий”, а малко след това и “сценарият” с КТБ. По същият начин продължи и след това, със “сценария” в ЦУМгейт. Както и манипулациите му с ВСС, ВАС и особено със “спецсъда” му и КОНПИ.
  И след като ,според него , и според МУТРОмилиционеропитекЪТ-бокоТИКВАТА имало “сценарий” , то нали е начело на вишинската му “прокуратура” на НРБ, защо не разследва и каже КОИ(?) са “сценаристите” за “очернянето” на НРБ???????????
  Нека докаже ,че е имало “сценарий”, след като тъкмо точно в такива са и неговите ПРЕКИ задължения , а така ще се докаже ,че е и “професионалист”. Защото за всичките години, откакто е начело на “ЦАЦАратурата” му, няма нито един обвинен от властта за кражбата на милиардите, и за “усвояването” на ПОРЦИИТЕ в НРБ. Да не говорим и за десетте милиарда ,които заедно и със неговата “помощ” изчезнаха от КТБ. И не само виновниците за далаверите и ПОРЦИИТЕ за стотици милиарди в НРБ, той даже не успя да намери “фалшификатора” във стажантският костинбродски “сценарий”.
  А пък, ЦУМгейтският “сценарий” съвсем ясно показва ,че РАЗПЛУТИЯТ монопол на “прокурорите” в НРБ трябва да бъде унищожен моментално, като се даде възможност и всички други да поддържат обвиненията в съда , дори и спрямо всички “видове” прокурори, включително и към “генералният” “прокурор” на НРБ!!!
  Това е!
  И ще повторя пак, че, за да не е само голословен КАЗИОНен пропагандатор на властта , цацаров трябва да докаже ,че е имало “сценарий” за “очернянето” на НРБ!

 7. “Без Борисов и Цацаров демокрацията все някак ще оцелее в България, …”

  А ще оцелее ли с тези двамата? Или, още по-интересно – ще оцелее ли, когато Сидеров назначи министър на вътрешните работи в името на стабилността на коалицията?

  Забелязал съм, че при всеки диктатор неименно присъства борбата с международния заговор. Г-н Инджев, като политически анализатор имате ли наблюдения върху следния феномен – кое се случва първо: човек с власт става диктатор и след това му се привиждат заговори срещу Неговата държава, или първо му се привиждат заговори и чак след това става диктатор? Чудя се дали все още сме някаква, макар и не съвсем ясно дефинирана, демократична държава, или вече сме обикновена диктатура.

 8. Аз не мога да се отърва от чувството, че циганинът ще е изкупителна жертва. Не казвам, че не го е извършил-събирането на доказателства и доказване на вина не е моя работа. Но от друга страна-да погледнем с какво се е занимавала убитата журналистка. Не могат да ме убедят, че това убийство е случайно и че зад него не се крият много по-големи фигури. Не се връзва. И мисля, че в ЕС мислят по същия начин.

 9. Главният прокурор си е същата мутра като тази, която си го избра за такъв.

 10. РОБЕРТ АЛТЪНОВ | ОКТОМВРИ 16, 2018, 09:19

  Точен коментар, г-н Алтънов. Ако не е убийство на журналист, то е убийство на жена. И светът пита за Истанбулската конвенция.
  Както и да ги погледнеш – и с двата крака са се възкачили върху постамент от лайна.

 11. С това изказване Цацаров разбива на пух и прах илюзията, че българската полиция и прокуратура се занимава с разследване и доказване на “версии”.
  По думите му излиза, че прокуратурата се занимава с избор на сценарии, а ролята на самодейните ансамбли на МВР, ГДБОТ и ДАНС е да изиграят сценария правдоподобно пред обективите на казионните медии, чиято роля е да позиционират маркетингово цялото театро.
  Думите на Шекспир са придобили плашеща буквалност по отношение на българската държавност.
  Селски тарикат охранител играе пожарникар министър-председател;
  Стругар играе юрист министър на правосъдието и симулира съдебна реформа и т.н.

 12. Ами да ,има сгенаристи.И ако на цигането отредиха главната роля срещу пари да ликвидира младата жена вероятно с помощници,то на Цацаров,Борисов и другите възложиха да замитат следите.Правят го всекидневно и настървено,заредени със злоба и хъс.Истерично.Крещи се срещу *някакви очернители *на България без да се споменават.Убийството било битово,криминално,извратено ,но в никакъв случай поръчково.Очернителите на България са те,защото ни правят на малоумни наивници.А къде ви е Истанбулската конвенция за защита на жените.И нея отказахте ,малоумници.
  В същото време те потвърждават престъпленията на фирмата *ДЖИ ПИ *,която стана повод убитата журналистка да се намеси с разследване.От тук трябваше да тръгнат разследващите,ако си вършат съвестно работата.Затова е недоумението на западните журналисти и политици.Но ние сме свикнали – на черното да е вика бяло.Такова ще е и разследването на на фирмата ДЖИ ПИ.Замитане на следи.Нали са наши хора.Пък и може би има руска връзка.Цацаров знае.

 13. Imback, това което написахте ми хареса много- разбира се “избор на сценарий”, а сценария е, за да се изиграе! Великолепно! Вашата проницателност ми напомня за прозренията на Иво!

 14. Щетата от съвеската окупация на ЕСТОНИЯ е изчислявана на НАД 1 МЛРД. ЕВРО.
  Пишат ми естонци, че сумата е в действителност многократно по-голяма.
  За малко сравнение, Естония е 45 хил. кв. км, с 1,3 млн население.

 15. В Германия говориха и писаха по медиите в деня на престъплението, после съобщиха като се появи заподозреният и това беше. Сценарии и кампании за очерняне могат да се привидят само на някой, комуто те пасват и като гледам как темата се експлоатира в българските медии вече цяла седмица, ми става все по-трудно да вярвам, че между престъплението и работата на жертвата няма никаква връзка. Ако цацаров и подобни си въобразяват, че с приказките си могат да замажат всеизвестните факти, че по свобода на медиите България напълно заслужено е на 111. място в света, или че българската полиция се разработва само когато трябва да спасява задниците на такива като нeгo, а в хиляди други случаи просто я няма, никак не са познали.

 16. „Според мен трябва да се направи възстановка на престъплението, за да се види как един хилав и неособено висок младеж, при това в нетрезво състояние и тежко дрогиран, е успял да извърши толкова тежко престъпление спрямо една по-едра, по-висока и тренирана жена. За мен е невероятно, че той е могъл да й надделее и убие. –

  http://www.focus-news.net/news/0000/00/00/2578702/

 17. Щом Цацаров е натъртил на “сценарий”,значи много точно е усетил колко спонтанно се предположи убийство заради разследването…
  Поне има усет….ако имаше и другите необходими за работата му качества…(или поне да нямаше пречещите на работата му недостатъци)

 18. Сценарият за очернянето на страната ни продължава!
  На мемориал в Япония се е появил графит “Локо Сф”! Като предполагам колко са на брой привържениците на Локомотив, не вярвам някой да се е оказал в Япония. Да беше Южна Африка, бих допуснал, че там се укрива приятел на някой от бившите собственици, ама в Япония чак…
  Клепат ни, ей!

 19. Международен сценарий няма, а от възможните такива за „измиване на лицето” нашата власт предсказуемо избра най-неефективния по отношение на въпросната хигиенна процедура. Вече използваният „губим битката-печелим войната” (слизаме от Олимп, но се качваме отново чрез изборите) е сценарий неприложим в случая. Демократизирането на пресата на първо място би нарушило баланса на интересите конститюиращи естествения хабитат на властта в настоящия период от време. В такава ситуация за опозицията се откриват възможности, а полит. коалиция става нестабилна.
  Нищо ново под слънцето. Коалициите най-често се състоят от три компонента, които отговарят на две основни условия и се намират в определени структурни отношения. Без това да означава, че може да се прогнозира -какво, кога и как – ще се случи с дадена коалиция в бъдещето, стратегиите на компонентите и (1 плюс 2) могат да бъдат определени.

 20. Уотсън, нещата са елементарни, под булото на заблудите в България, вече на 111-то място в света по свободата на мисълта,словото и
  медиите.
  Държавните на 100% контролирани от Борисов, а частните в преобладаващ % контролирани от Пеевски.
  Дори тези останали до 100%, пак се контролират от Пеевски, тъй като разпространението им зависи на 100% от “Лафка”.
  Защо привиканите от Борисов посланици не зададоха нито един въпрос и мълчаливо си тръгнаха?
  Елементарно , Уотсън!
  Не е нито от недоумение, нито от неосведоменост, нито от липса на въпроси.
  А защото знаеха, че за каквото и да питат, естествено, че Борисов ще ги излъже!
  Защото освен всичко това, посланиците знаеха, че убитата журналистка Виктория Маринова, в съавторство с Биволъ, разследваше кражби на
  евросубсидии, от фирмата ДЖИ ПИ на Пеевски и кума на Борисов, Васил Златев и “реекспортирани” в Русия.
  Борисов фактически се самоиздАде, като еднолично спря средствата за ДЖИ ПИ, за да няма следствие и да не би да се разплете чорапа…
  А посланиците знаят, че в правовата държава,ДЖИ ПИ са невинни, до доказване противното от съда, а Борисов действа панически.
  Посланиците , освен това знаят, че намереният “самообесен” сътрудник, отново на Биволъ, Младен Дочев, разплиташе една чудовищна схема за
  нелегално производство и трафик на изкуствена дрога в Северозападна България.
  А както знаем, Бойко Борисов фигурира в грамите на посолството на САЩ за амфетамините.
  Затова беше, демонстрираната неприязън на Тръмп към Борисов при протоколната им среща в ООН, а не само заради
  евентуален “Магнитски” за КТБ и връзките му с Путин, Решетников и Чайка.
  Елементарно , Уотсън!
  Нещо повече!
  Посланиците знаят, че все още недоказаното в съда ,обвинение на българо-турско-германският циганин прилича по-скоро на търкаляне на
  топката и замитането на дирите.
  Както забравената вече, нарочна комисия на МВР-министър Цветанов, за разкриване на над 150 знакови убийства на прехода!
  И до този момент, неразкрито нито едно!
  Защото властта убива ни само журналисти, а и “неправилни” бизнесмени.
  Посланиците знаят, че през прехода, БКП-мафията не само си късаше като гущер, опашката!
  Властта убиваше т.н.”мутро -бизнесмени”, сътворени за нуждите на БКП-мафията.
  А днес, чрез дясната БКП-ГЕРБ на Бойко Бекапето,БКП-мафията не си късаше вече като гущер опашката, а си сменя както змията, кожата.
  Елементарно , Уотсън!
  Мисия невъзможна!
  Змията колкото и да си сменя кожата, вълкът колкото и да си сменя козината, нравът им остава!Усойници и сабаки на Кремъл!

  Всичко това и още много други неща, са известни на посланиците.
  Затова мълчаха и вече изпълнили си протоколното задължение, мълчаливо си тръгнаха…

  Елементарно , Уотсън!

 21. Аз съм зодия овен и страшно ми идва отвътре да предизвикам някого дори и да си изям боя. И сега ми се иска да напиша нещо, с което да предизвикам Иво Инджев. Но статията му е точно в десетката! Аз бих казал на онези на Запад, че не са запознати с правилата на науката криминалистика /и се изхвърлят като селски идиоти/, но истината е, че Цацаров говори като политик дето не му е мястото. Защото прокуратурата е длъжна да събере всички доказателства, които са относими към престъплението, както онези в подкрепа на обвинението, така и онези, които оправдават обвиняемия. Цацаров разбира се има поведение на примерен комсомолец и за него няма теза и антитеза, нито доказателства в името на обективната истина. Не! Нашите позорници не желаят истината и я мразят! Те не искат коректив или нещо повече от собственото им мнение. Те са житейски провал именно, защото не искат да виждат друго освен собственото величие. ТЕ, ЕДИНСТВЕНИТЕ И ТЯХНАТА СОБСТВЕНОСТ! И ние слугите, които трябва да внимаваме, когато те говорят. Жалки подлеци не признаха, че съпругът- бившият съпруг е прегледал камерите, заедно с помощници и е предал убиецът на полицията. Бившият съпруг е намерил следата, която е решила случая! Два дни полицията издирваше и работеше по версии. Един отречен дори и от жена си мъж направи нужното. А сега Цацаров гордо съди чужденците, които настръхнаха след поредното убийство на журналист. Защото е мой дълг да се боря да има хора, които да имат правото и възможността да задават въпроси и да търсят истината. Това за много други е недостижимо, защото властта е остров, от който много малко искат да си тръгнат живи и всяка истина е враг.

 22. Не е по темата,но не ме сдържа,добрата вест е от Варшава-разтурят паметника на Червената армия,елементите на полския МОЧА ще бъдат преместени в музея на ” проклетите войници”А ние кога,др.Фандъкова?

 23. Общото между бившия съдия от Пловдив и бившия пожарникар от Банкя е членството им в БКП.

 24. @MIKA
  Общото между бившия съдия от Пловдив и бившия пожарникар от Банкя, НЕ е САМО членството им в БКП.
  Така ти принизяваш вината им, до прегрешението на около милион членове на БКП, принудени от самата БКП, да търсят решение на
  житейските си битови проблеми в рамките на престъпната социалистическа система.
  По този начи ти ги оневиняваш за престъплението национално предателство-финансовото обезкръвяване и бавното унищожаване на България от
  Русия на Путин.
  И главният прокурор много добре знае, че няма “сценарий” за очерняне на България в целия свят.
  Има сценарий,България да продължава да бъде 16-та ССР в ЕС.
  Чрез руската пета колона , начело с Борисов-Цацаров-Пеевски и пРезидента.
  Бял кахър е, че Борисов и Цацаров са били членове на БКП.
  Елементарно , Уотсън!

 25. ШЕРЛОК ХОЛМС /7.45,17.окт.2018
  Много точно сте го казали.Това е страшната истина.

 26. Съмняващите се нека продължават да се съмняват. Аз не се съмнявам – още на другия ден след установяване на престъплението, най-категорично споделих в този блог – УБИЙСТВОТО Е ПОЛИТИЧЕСКО! СТАВА ДУМА ЗА УСПЕШНО /този път/ АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЯХНАЛИ ДЪРЖАВАТА!НА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА РЪЖГЕВА, НА ГАЗДОВ И ГОРАНОВ!
  Неговата показност и жестокост имат за цел не толкова да затворят устата на журналистката, колкото да стопират действията на всички останали, които “копаят” в същата посока.
  Циганинът е просто удобният бушон!

 27. Евробарометър: 55 % от българите виждат полза от членството в ЕС.

  Това не е въпрос “Харесва ли ви ЕС в настоящия си вид?” или “Смятате ли, че всички решения (директиви) на Брюксел са от полза за страната ни (Родината, Татковината, Майка България)?”

  След като 45 % не виждат толкова очевидно нещо, какво да говорим за по-сложни проблеми? Жална ни майка (Родина, Татковина).
  Е, знам, че можеше и по-лошо да е….

 28. @ ШЕРЛОК ХОЛМС

  Майка ми беше работяга, който гледаше на работата като на нещо, което трябва да се свърши по най-добрият начин и то във времена, в който скатаването от работа беше развито до съвършенство. Поради тази причина в средата на 80-те искаха да я правят комунистка. С мисълта, че партийното членство може да подпомогне моята реализация, тръгна да събира препоръки от трима партийни членове, домоуправителя, съпруга и т.н. Тогава баща ми отказа да и даде препоръка. Дойде партийния секретар да го заплашва с обичайното:
  – Ти знаеш ли кой съм аз? Ти знаеш ли какви проблеми ще ти създам? Знаеш ли сега какво ще стане …
  Баща ми му каза:
  – Аз познавам жена си. Тя е честен и искрен човек! Още на първото партийно събрание ще ви изкара кирливите ризи и вие ще я смажете! Това не мога да го приема и е по-добре да не става партиен член.
  Не може да останеш почтен сред непочтени! Не може да останеш принципен сред безпринципни! Не може да останеш честен сред безчести!
  Тогава осъзнах думите на Ницше, че не може да си истински морален, ако безропотно приемаш установен морал(перифразирам).
  Плодовете на морала на този едномилионен “елит” ги берем и сега!
  Индулгенцията е неприемлива, оставям всеки на личната му вина и нека Бог му даде повечко съвест!

  И планът на КГБ (да кажа “сценарии” би неглижирало значимостта му) е много по-мащабен, но направен с грешни очаквания(Маршал) за поведението на победителите в студената война.
  Би трябвало да звучи така:
  “План за преход на СИВ към пазарна икономика и (наша)фасадна демокрация с прехвърляне на контрола върху икономиката на доверени другари с цел запазване сферата на влияние(властта) на КПСС(и КГБ) в зоната и оптимизиране на разходите”
  Ядец! ВСВ бяха победители, но Студената война я ЗАГУБИХА!

  Все пак да припомня – Когато човек си има работа с Русия никога не трябва да забравя две неща:
  -Управляващите в Кремъл винаги са готови да пожертват и последния руснак, за да постигнат целите си, защото за тях “крепостните селяни” не струват нищо;
  -Руснаците могат да понесат много повече мизерия, отколкото е човешко!

  Наполеон и Хитлер са подценили тези две неща и поради това са загубили!

 29. IMBLACK

  Много точно и ясно казано!

  Само бих допълнил, че Хитлер е имал много по-големи шансове от Наполеон, но не се е възползвал от антиболшевишките настроения, особено в Украйна. Манията за велика нация, чиста раса и тнт са му изяли главата.
  (Естествено и много други фактори, но да не отваряме тази тема)

 30. За да се стигне дотам, че Цацаров с матросовски плам да защитава ББ означава само едно. ББ е обхванат от страх, който след пресконференцията му и срещата с посланиците, на които зад него, единомислещ фон стояха М. Маринов и С. Цацаров, вместо да изчезне премина в паника. НЕ ГНЯВ, А СТРАХ! Страх от България, че тя ще му потърси сметка заради управлението му. На поклонението на Виктория Маринова хората говореха все по-уверено, че трябва нещата да се променят. Какво разделение на властите? Каква независима съдебна власт? Какъв безконтролен гл.прокурор? Какъв ВСС? Какви медии? Спояване на властите, а не разделение. Ето, това трябва да се премахне, тук трябва да е промяната. Избор на гл.прокурор осъществен от ББ, и впоследствие защитата на ББ се поема от гл.прокурор и медиите. И не само в тоя случай, ами КТБ, ами ЦУМ-гейт, ами „Двете каки“, ами убийството на данъчния инспектор, ами „джи пи груп“, ами катастрофата в Хитрино, ами…..Затова ПРОМЯНА ТРЯБВА ДА ИМА И ЩЕ Я ИМА! И ако е възможно, въпреки че е хипотетично, да възвърнат до някъде доверието в себе си, то единствения възможен начин затова е да направят, така че БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЕМЕ ЗАКОНА МАГНИТСКИ и то на часа, най-късно до края на 2018г. В противен случай ИЗБОРИ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ И 45 ПАРЛАМЕНТ В ЕДНО! ПРОМЯНА ТРЯБВА ДА ИМА И ЩЕ Я ИМА! Защото България с това управление става все по-авторитарна и по-авторитарна, и само ПРОМЯНАТА ЩЕ НАПРАВИ СТРАНАТА НИ В ТОВА, КОЕТО ИСКАТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ – СПРАВЕДЛИВА И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ. ХО!

 31. до ШЕРЛОК ХОЛМС
  Трогнахте ме до сълзи! Милите комуненца били станали такива, защото си решавали житейските проблеми, докато всички останали явно са живеели в охолство.

 32. @IMBLACK
  Не влизам в полемика, само маркирам.
  1.Не съм бил член на никаква партия нито преди 10-ти ноември, нито след 10-ти ноември, до ден днешен, а нямам никакви намерения и за
  в бъдеще.Дори и да ме “калесват”.
  2.Не обвинявам редовите членове на БКП, въпреки че ако изпаднем в подробности, има за какви човешки слабости.Но все пак, хората не са ангели, нали?
  По- важни са тарторите, които и преди , и сега злоупотребяват с “масите”.
  БКП-тарторите най- ги е страх , ако не могат да се крият в навалицата.
  3.Чест и почитания на родителите ти, но по повод на евентуалното “смачкване” на майка ти искам да припомня.
  Ако ” тя е честен и искрен човек! Още на първото партийно събрание ще ви изкара кирливите ризи” ! “Смачкването” ще бъде “мъмрене
  пред строя”.
  Да припомним, че няма НИТО ЕДИН ОСЪДЕН партиен член през живково време, не само заради приказване, а дори и за големи стопански или
  криминални престъпления!
  Забрави ли член 1-ви?
  Ако др.Живков реши да осъдят някого, първо го изключваха от БКП, за да могат да го съдят, нали?
  3.Позоваването на Ницше, според мен е неуместно.Та ние сме обикновени хора, а Ницше говори за връх-човека.
  4.Дали Наполеон и Хитлер са подценили две или повече неща,не е съществено!
  Важното е, че загубилите са “победителите”руснаци!
  Та Наполеон “ликвидира” феодализма в Европа!
  Поради това руснаците си останаха и до днес във феодализма.
  Преди в царският феодализъм на Государя.После в болшевишкият феодализъм на КПСС.Днес в олигархичният феодализъм на Русия на Путин.
  Западната коалиция начело със САЩ и Рузвелт, а не Сталин победи Хитлер!
  Въпреки обратните твърдения на комунистическата пропаганда!
  Въоръжаваха и хранеха руснаците, а Сталин типично по комунистически, накрая излъга Рузвелт и Чърчил!
  Окупира и комунизира Източна Европа с кръв и терор .
  Само в България избитите БЕЗ СЪД и ПРИСЪДА са над 50 000.
  Засегнатите от “мероприятията на народната власт” по градове и села са над 500 000.
  Без да броим текезесарската колективизация.
  А нима Първите секретари на ОК на БКП не бяха местните “феодали”?
  А днес България в ЕС, не е ли е все още 16-та ССР на Путин?

  Елементарно , Уотсън!

 33. П.П.
  Комунистическата пропаганда у нас акцентира, че на 7 декември 1941 г. Япония напада Пърл Харбър и въвлича САЩ във Втората световна война.
  Всъщност с Пърл Харбър Япония въвлича САЩ във война срещу себе си.
  Но във ВСВ, САЩ е въвлечена от Хитлер и това му е най-голямата стратегическа грешка.
  Хитлер не спазва никакви норми, формалности и церемониалности на международното право и не обявява война, а действа “с рогата напред”.
  Но… Но Хитлер обявява война на САЩ, наскоро след атаката на Япония срещу американската военноморска база в Пърл Харбър през
  декември 1941 г.
  С което “развързва ръцете” на Рузвелт и огромната индустриална мощ на САЩ преминава на военни релси.
  И въоръжава и храни СССР.
  И чак тогава настъпва обратът на източният фронт.
  До влизането на САЩ във войната, Русия на Сталин е в паника и погром.
  Битката при Москва започнала на 30 септември 1941 г. и завършва април 1942 г.
  На 27 януари 1944 г. блокадата около Ленинград окончателно е свалена.
  Битката при Сталинград, от юли 1942 приключва през февруари 1943 г.,
  Битката при Курск започнала на 5 юли приключва на 23 август 1943 г.
  И всичкото това е с решаващата помощ на САЩ.
  Корабите с провизии от САЩ са били основната мишена на германските подводници.
  САЩ не само транспортират храни, дрехи и оръжия, но дори строят на място в Русия военни заводи.
  Има вече достатъчно информация по въпроса.

 34. Иво, коментатора,който пуска леки предизвикателства е същия, който пише под десетки никове.,На твоя сайт го прави спорадично и не съвсм категорично. На сайта на Фактор съшо го излових , както и на други сайтове, вкл. този на Сугарев. Точно заради. Еги той преди години затвори коментарната си рубрика. Същия коменъатор нееднократно пуска материали срещу теб, като преди 1-2месеца “разобличи” цвлото ти семейство, посочвайки имената на твоите родители, останало е в паметта ми само името “Люба”, ако не се лъжа това е майка ти. Пишеше за нея и теб цинизми и др. обиди. Задължително припомня теб и ДС . Определя те като комунист и служещ на комунистите. Това е съшия човек с ник Тинков от Видин . Имам близка в същуя град и тя казва че такъв няма, както си спомняш от справката по МВР. Думите имат същата цел -добронамеренист. Ако имаш време мижеш да направиш справка по АйП-то му. Това знам, това ти казвам,на афактор сайта прави мазало, на твоя почти същото но е по-умерен, защото знае че ще го игнорираш. Както и да е, един ден ще го установиш ако имаш време

 35. Към Антикомунист:

  Нещо си се объркал.
  За мен е чест да познавам Тинков от Видин лично.
  А ти така и не пожела да се представиш.

 36. А на мен ми прави впечатление, че лицето АНТИКОМУНИСТ винаги се появява в блога, когато замирише на избори. И вече няколко пъти е гонен/a от блога поради наглите си провокации. Единственото, което ме изненадва е, че въпреки това не се отказва от навиците си на досадна муха.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.